Sziasztok! Elromlott a Sony HVL-F58AM vakum. Bekapcsolás után feltölt, világít a narancs led, de nem villan. Szerintetek ki tudná megjavítani? A Dél-Alföldön élek. Kecskemétre, Szegedre el tudok jutni.
Az 5 érintkezősnek csak olyan optikával van AF melynek van kardán behajtása vagyis a váz motorja forgatja. A 8 érintkezős azért olyan sok mert ott kapja az optikába lévő motor a feszültséget és ott megy be és ki a helyzet jel is. Vagyis ha az optikába van motor akkor mindenképp a több érintkezős kell. Ha az optikának a vége felé kicsi a fényereje 5,6-6,3 akkor már nehezen talál élességet.
Egy kérdésem lenne: Sony A77-hez ,Tamron 150/600 G2-vel szeretnék egy kétszeres telekonvertert. Ahogy nézegettem a felhozatalt, van 5 ill. 8 pines. Valaki el tudná magyarázni, hogy mi a különbség, mi nem fog működni az 5 pines telével?
Szerintetek mennyiért kínálhatom reális áron egy átlagos állapotban lévő kb. 10 éves Sony Alpha 300-as tükörreflexes vázat, az eredetileg hozzáadott Sony objektívvel (3.5-5.6/18-70), 4 GB-os Kingston Compact Flash kártyával, Hama táskával? Gyári doboza, aksitöltője, adatátviteli kábele, leírásai megvannak. Én minimum a második tulajdonosa vagyok és 2012-ben vásároltam. Ezen felül van még "hozzá" egy 2014-ben használtan vásárolt Sigma EF-500 DG Super külső vaku. Erről nem tudom, hogy mikori gyártmány. Mi a véleményetek?
Sony LA-EA2 és Sony SAL 18-200 DT keresi új, szerető gazdáját. Mindkettő keveset használt, szinte új állapotú. Ha esetleg érdekelne valamelyik, írj emailt. Biztosan meg tudunk egyezni.
Sziasztok! Sony A77 hez melyik Sony vakut ajánlanátok? Mindeggyik Sony vakuval ugyan úgy komunikál.? Nekem a HVL-F43 at ajánlotta valaki. Bocs, lehet amatőr kérdés, de nem is vagyok profi.
Egy érdekes kérdésem lenne. Kipróbáltam néhány M42-es objektívet az A900-ashoz. Átnézetben gyönyörűen látszik az élesség, simán be lehet állítani szemre, de ez elég becsapósnak tűnik, mert a mélységélesség még sem ugyanaz lehet, amit látok. Magyarul szólva életlenek a képek, és alig lehet belőni élesre. Próbáltam a dioptriát is állítani, de nem sokat segít. Az AF visszajelző nem működik, nyilvánvalóan. Mit lehet tenni egy ilyen fényképezőgép esetén MF objektívek esetén az élességállítással? Pl. az A65-tel nincs semmi bajom, mert az pirossal kijelöli, hogy mi éles, és szuper képeket lehet vele készíteni. Köszi!
Helló! Talán annyi, ha zárt ablakon keresztül fotózol, hogy érdemes az adott objektívre gumi napellenzőt helyezni. Az ablakhoz nyomva elkerülhető az üveg tükröződése, becsillanása stb (kb mintha pl protektor vagy uv szűrő lenne feltéve)
Eladó a képen látható, makulátlan állapotú fotóstáska. Esővédő huzattal, az alján gumírozással, leejtés esetén. Sajnos nagy az én gépemhez, csak kipróbálva volt.
Szerintem hívd fel a szervizt, kérdezősködj náluk, hogy rögtön kiküldik-e Lengyelországba, és hogy esetleg tud-e más alternatívát. Segítőkészek, és gyorsan válaszolnak. És vicces, de eddig bármit rendeltem tőlük, olcsóbban jött, mint bárhonnan :)
06/1 466 8684 vagy a sony.budafoki@gmail.com -ra írj egy levelet, ha épp nincs benn. Másnapra legkésőbb válaszol.
Jó hely ez a Forum! Jó hogy itt lehetek. Kaptam jó ajánlatokat nagyfényerős objektiv hirdetésemre! Sikeres üzlet is lett! Örömmel tapasztalom, hogy felkeresnek ha hirdetek, fel is hívnak! Köszönöm!