Keresés

Részletes keresés

rodnas Creative Commons License 2006.05.10 0 0 87
spooler!
Hol keressem?
Előzmény: spooler (86)
spooler Creative Commons License 2006.05.08 0 0 86
'" Ha a HSH kitenné honlapjára a költségvetés évenkénti bevételének alakulását, tisztán lehetne látni ezt a folyamatot."


Nem a KSH teszi föl a netre, de fönt van...

;-)
Előzmény: rodnas (79)
rodnas Creative Commons License 2006.05.08 0 0 85
127.senki!
Nem emlékszel arra a 2002 - es szlogenre, hogy annyira jól áll a gazdaság, hogy aki most megnyeri a választást, örökre bebetonozza magát?
Akkor, valamelyik topicban azt írtam, fáj a szívem, hogy az országot az MSZP fogja felvirágoztatni.
Úgy néz ki, az elmúlt négy év tendenciája folytatódni fog.

Emlékezz 1990 előttre! az előtte lévő korszakban(45év) mindenért a Horthyt hibáztatták (Ő 25 évig volt kormányzó) Micsoda sikereket ért el az MSZMP által vezetett ország! Az egész országot villamosították, minden családnak Tv - je volt! Sikert sikerre halmoztak, igaz 1989 - ben hirtelen rájött mindenki arra, hogy ez csak technikai fejlődés volt, amit nem tudtak megakadályozni.

Ugyanezt folytatják most is. Gyurcsány áldozata lesz ennek a politikának. A tehetetlenségi erők még mozgatják az országot, de nem sokáig. Nem nyúlhatnak a rendszerhez, mert ha hozzányúlnak, a résztvevők azonnal kitálalnak. Hacsak nem hoznak létre egy barnainges társulatot. A melósoktól nem tudnak többet visszaszedni, csak amennyit kiadnak. Maximum a kisvállakozók is teljesen tönkremennek.

Hajrá! Tüntessetek a FIDESZ székháza előtt! A választóitokkal meg kell értetni, van értelme a tüntetésnek! Egységesítsétek őket! Majd meglátjuk, mi lesz belőle!
Előzmény: 127.senki (83)
énvagyokabatman Creative Commons License 2006.05.07 0 0 84
várható volt, hogy ez a tetves banda, 4 év múltán is az előző kormányra fog mutogatni...
Előzmény: rodnas (79)
127.senki Creative Commons License 2006.05.07 0 0 83

kedves rodnas.

 

 

akkor mutogassunk.

 

'98 - 2000 között az orbán kormány a bokros csomag hatásától lendítve produkát, aztán 2002-re levitte az országot a béka segge alá.

a 2002-es választás után - ügyvezető kormányként pedig mionden tartalékot villámgyorsan szétosztott  a klientúra között...

ergo: átadott egy kifosztott országot.

de valahogy fidesznyik körökben erről nem illendő beszélni.

 

ennek is következménye a mai helyzet.

 

na most innen építsd fel újra, amiről mesélni szeretnél.

Előzmény: rodnas (79)
127.senki Creative Commons License 2006.05.07 0 0 82

"És nem fogjuk mosolyogva megfizetni az összes elcseszett intézkedéseiket."

 

csak viktorka '98-2002 közötti elcseszett intézkedéiért fizessetek.

 

a többit majd rendezzük mi.

bár: asszem, akkor már nem sok rendezni való marad

:-))

Előzmény: Recepciós (76)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.07 0 0 81
"Eszednél vagy, gyerek? Túl sok videójátékot játszottál. Az igazi háborúban az emberek igazán meghalnak. Térj magadhoz."
Igen játszottam sok videojátékot, és játszom is. Igen igazi emberek halnak meg. Még él nagymamám, dédnagymamám akik átélték a Világháborúkat. Apai és anyai nagyapám is részt vett a háborúban. Hallottam hogy milyen is vlt az valójában, nem csak a filmekből meg a történelem könyvekből vannak ismereteim.
De talán elkerülte a hozzászólásom vége a figyelmedet:

"Lehet, hogy szükség volna erre. Ami az elszomorító, hogy egyáltalán ilyen megoldást látok már csak. Ez azért elárul valamit az országról és a jelen helyzetről."

Azt hiszem így érthető. Nem háborúsdi akarok én játszani. De inkább egy drasztikus megoldás ami valószínűleg képes lenne egységbe rántani az ország lakóit, mint a 4 évente ismétlődő utálkozás, gyűlölködés.
Egészséges fejbőű polgártársaink a zsidókban látják minden bajok iokát, mega cigányokban, túlontúl liberális polgártársaink meg pont ebben a szélsőjobbos hülyegyerekekben, akik középen állnak, azok mindenki szerint mindenben hibásak, mert köpönyegforgatók, és még ostobának is tartják őket, mert "nincs kialakult véleményük" (mint egyes jól átmosott elvörösödött, vagy besárgult agyú embernek).
Gondolom ismered a viccet, hogy 3 magyar egy lakatlanszigeten 4 pártra szakad. Ilydnek vagyunk.
A cigányok a zsidók összetartó népek. Főleg a zsidók. Nézd csak meg. De rájuk mutogatni persze könnyebb, mint végre félretenni a politikai, valási nézeteltéréseket, a múltban történteket, hogy végre eredményt is elérjünk.
Egy kialakult összetartó nép, meg könnyebben, kultúráltabban tudja (tudná!) megbeszélni a múltban történteket.
Továbbra is azt mondom, hogy vagy kormánypuccs, vagy polgárháború, vagy minimum valami forradalom féle kéne, hogy a teljes vezetőség komolyan vegye az országot és ne hülyegyerekként kezeljenek minket.
És egy ilyen megmozdulás képes lenne pártfüggetlen összefogást létrehozni. Miután a pártnézetek miatt kirobbant ellenségeskedés netán vérontás lecsendesült.
Bizarr a kép? Durva? Aki szerint igen, az nem jár az utcán, vagy vak és süket. MErt ami most van nem sokkal vadabb, nem sokkal bizarrabb.
Előzmény: koldoknezo (61)
fanyűvő Creative Commons License 2006.05.06 0 0 80
ÖSSZEFOGÁS!!!!
(elvtársak)
rodnas Creative Commons License 2006.05.05 0 0 79
2002 - ben a FIDESZ gazdaságpolitikájának köszönhetően a szocik osztogathattak. A leendő kormánynak a nép nadrágszíját kell összehúznia, annyira tönkretette ezt az országot ez a dilettáns (hozzánemértő) társulat. Amikor tönkretették, nem kérdezték a Fideszt, hisz többségben voltak. Most is. A Fidesz tiszta, logikus gazdaságpolitikáját elutasították.
Ennek a nadrágszíjösszehúzásnak nincs semmi értelme, mert hiába húzzák össze a nadrágszíjat, annak következtében a költségvetés bevételei tovább fognak csökkenni.
Krisztus keresztre feszítése után a keresztrefeszítést követelő tömeg rájött, nagy bajt csinált.
Most a nyugdíjasok, a szoci tábor támogatói hajtották le fejüket. Nagyrésze már rájött, nagy bajt csináltak. Ez a nadrágszíj összehúzó politika okozta az ország rossz gazdasági helyzetét. És ezt tovább akarják folytatni. Ha a HSH kitenné honlapjára a költségvetés évenkénti bevételének alakulását, tisztán lehetne látni ezt a folyamatot. De ezt a KSH nem teszi, ezzel egyúttal az MSZP gazdaságpolitikáját is alapvetően aláássák. Megtévesztve saját köztgazdászaikat is.
Tüntessetek a Fidesz székháza előtt! meglátjuk, hányan lesztek.
Bankárok, adócsaló milliárdosok vezette bal oldal, elment az eszetek?
fanyűvő Creative Commons License 2006.05.05 0 0 78

Az neked visszavágás, ha lesem a szavaidat és udvariasan utánad integetek egy keszkenővel, amelybe bele van hímezve  "összefogás"?

Elválásunk nem tart örökké, várlak az Anettka okosabb, mint Hiller topikban!

Előzmény: qncogi (77)
qncogi Creative Commons License 2006.05.05 0 0 77

Te komolyan vetted, hogy az eszedről írtam?:) Persze neked csak Magyarország számít, biztos ezért nem gondoltál ebbe bele.:) Meguntalak, majd mondd, hogy "csomag" meg gázáremelés és állj a sehova nem számító gittegyleted mellé.:)

Na csá (még vágjál azért vissza:)

 

 

Előzmény: fanyűvő (75)
Recepciós Creative Commons License 2006.05.05 0 0 76

Te megvadultál?

A komcsik háza táján kezd a tüntetést tán azzal,hogy hol a sok felvett kölcsön, vagy, hogy miért hazudták arcul az egész országot...

A reformnak nevezett Bokros csomagokból köszönjük szépen nem kérünk.

És nem fogjuk mosolyogva megfizetni az összes elcseszett intézkedéseiket.

 

Előzmény: Főtitkárhelyettes (-)
fanyűvő Creative Commons License 2006.05.05 0 0 75
Nézd a szabotőr qncogiját, már megint keresztbe tesz Gyurcsány elvtársnak! Azt tudjuk, hogy nem az eszedért tart a Párt, de legalább a Pártfegyelemre tekintettel lehetnél! Írd fel egy papírra a gyurcsányi üzenetet: "csomagcipelő nemzeti összefogás" és ez legyen mindíg az orrod előtt! Főleg akkor, mikor nekem udvarolsz!
Előzmény: qncogi (73)
kruder Creative Commons License 2006.05.05 0 0 74
remélhetőleg a produktum is lesz akkora mint a pofa...
Előzmény: qncogi (42)
qncogi Creative Commons License 2006.05.05 0 0 73

Már ezeket is cipelnem kellene?:) Majd megnézem inkább a balliberális médiatúlsúlyú médiában, ahogy a 23 főre olvadt fityesz frakció (vezető nélkül természetesen) egy még szemétdombnak is lepusztult domb mellett tüntet és egyfolytában azt kiabálja, hogy ránk pedig ne számítsatok, mi csak magunkkal fogunk össze. No, ezt a táblát is cipelheted majd, ahogy elhaladsz

a szemétdomb előtt, büszkén:

Előzmény: fanyűvő (72)
fanyűvő Creative Commons License 2006.05.05 0 0 72

qncogi, te csak gyakorold a táblacipelést, mert jövő május elsején három kézre lesz szükséged, mint a munkásőrnek életre. Az egyik kezedban cipeled a Gyurcsány-csomagot, a másikban a Kuncze óriásplakátot "Megszopattuk Kovács Pistikét!" felirattal, a harmadikkal integetsz a dísztribünön lévő Elvtársaknak.

Ha jól számolom, maradt még egy üres kezed. Az lehet a liberális szabadságszimbólum.

Előzmény: qncogi (71)
qncogi Creative Commons License 2006.05.05 0 0 71

Megható az aggódásod, de én nem cipelek táblát se, csak jókat nevetgélek egy, már a lefolyón csordogáló gittegylet újabb (számukra) megoldhatatlan problémáján.  (Figyelmedbe ajánlanám, hogy fasisztázni és nácizni is a csöveknek állandóan nekiütödő gittegylet prominensei szoktak az utóbbi időben, gondolom te teljes mellszélességgel támogattad a vesztesek eme törekvéseit is.)

Ugye nem fogsz elfáradni nagyon?

Előzmény: fanyűvő (69)
originalqszi Creative Commons License 2006.05.05 0 0 70
Hol az Euró, már nem látom:((((( Nem ellopta valaki, a qrva anyját:DDDDDDDDDD
Előzmény: zaimoo (6)
fanyűvő Creative Commons License 2006.05.05 0 0 69

Melyik transzparenset fogod cipelni? Fel kell használni a párt jól bejáratott címkéit! Tudsz egyedül dönteni a

Fogjunk össze, rohadt fasiszták! és a

Szeressük egymást, fidesznácik! között?

Vállald el inkább az Antiszemita Baráti Kör szervezőtitkári beosztását, mert az még lebaszási jogkörrel is jár. Így nem maradsz frusztrált!

Előzmény: qncogi (68)
qncogi Creative Commons License 2006.05.05 0 0 68
 Tudod mit, legyen.:) Az összefogás és a barátságom jegyében választhatsz, nézd mennyi szép, színes bogyó, bármelyiket neked adom. Szeretni pedig szeressen téged a kergényi, remélem megfelelő a szint.:) (Szegény Megyó és Gyurcsány, ők még hittek/hisznek az összefogás erejében, pedig láthatják már, a gittegylet még a saját oldalán se képes erre, hisz csak Magyarország számít.)
Előzmény: fanyűvő (67)
fanyűvő Creative Commons License 2006.05.05 0 0 67

qncogi, te báránybőrbe bújt farkas! Lehullt rólad az álarc és előbújt a vicsorgó népellensége!

Amikor a Pártnak a legnagyobb szüksége lenne a nép központilag irányított szeretetére, akkor teszel neki keresztbe a gátlástalan aknamunkáddal! Az lenne a feladatod, hogy szeress és összefogj velem és ehelyett hülye dumákat emlegetsz és vadítod az emberiséget a Párt ellen!

Elvtársak és elvtársi szimpatizánsok! Közösítsétek ki a haladó emberiség élcsapatából qncogit, a szabotőrt! Ezt kívánja Tőletek a Párt és személyesen Gyurcsány (Hiller) et!

Előzmény: qncogi (60)
qncogi Creative Commons License 2006.05.05 0 0 66
Te Devil, mi a lófüttyöt jelent az, hogy támogatni a 2/3os törvényeken kívűl? (A kommunikációs katyvasz pedig feloldhatatlan, ráadásul ez, az eddig még viszonlyag jól működő ág is a sárba süllyedt a fityesznél.)
Előzmény: Devil Inside (65)
Devil Inside Creative Commons License 2006.05.05 0 0 65
Így van, az átfogó és bátor adóemeléseket mindenkinek támogatnia kell.
Aki csak tartózkodik, azt is 24 órás háziőrizet alá helyezzük.

Komolyabban: a Fidesz foglalkozhatna végre magán kívül már ezzel a kommunikációs csapdahelyzettel is, ha támogatják, akkor a kormánykoalícióról leveszik a politikai felelősséget (pedig qrvára nem érdemlik meg, ők lapátolták össze a trágyadombot, akkor hordják is el), ha nem támogatják, akkor jön a "bezzeg a Fidesz nem akar együttműködni" szöveg. (Ami így nem igaz, ugyanis az ellenzék feladata nem az agyüttműködés, hanem az alternatív megoldások felvázolása lenne, de a szocializmusban szocializálódott népek ezt soha a büdös életben nem fogják megérteni.)
Előzmény: Főtitkárhelyettes (-)
v_peti Creative Commons License 2006.05.05 0 0 64

Természetesen a Dunántúl lenne a jobbos. Egyefelől ott vannak többen, másfelől az fekszik nyugatabbra. Míg Keleten meg közel van a Nagy testvér. Viktor amúgyis szereti a várat. :)

Én maradnék helyben. :)

 

Előzmény: március 15. Kristóf (32)
v_peti Creative Commons License 2006.05.05 0 0 63

Akkor a 13. havit adnák vissza, amit a komcsiktól kaptak, mivel 14. havi még nincsen.

 

 

Előzmény: sti (7)
v_peti Creative Commons License 2006.05.05 0 0 62

Ellenzik a nemzeti összefogást, összekapaszkodást és megosztják az országot.

 

Az ország megosztását és az árokásást az SZDSZ kezdte a taxisblokáddal még 15 évvel ezelőtt!!! De ezt hajlamosak elfeledni a liberálbolsik.

 

 

 

Előzmény: Főtitkárhelyettes (-)
koldoknezo Creative Commons License 2006.05.05 0 0 61
"Komolyan modnom, szerzek egy fegyvert és lelövöm mindkét nagyembert! Aztán hátha lesz itthon egy polgárháború. Hulljon a férgese. Ez kéne az országnak. Aztán a háború utáni országújjáépítésben megtanulnának összefogni emberek emberekkel vörös és narancs színektől fügetlenül.
60 éve nem volt itthon semmi (56 egy vicc volt a két VH-hoz képest).
Lehet, hogy szükség volna erre. Ami az elszomorító, hogy egyáltalán ilyen megoldást látok már csak. Ez azért elárul valamit az országról és a jelen helyzetről."

Eszednél vagy, gyerek? Túl sok videójátékot játszottál. Az igazi háborúban az emberek igazán meghalnak. Térj magadhoz.
Előzmény: Törölt nick (23)
qncogi Creative Commons License 2006.05.05 0 0 60

Visszaestél, már megint a Párt.:) Több eszed van neked ennél, de legalább magadban tudod, hogy ez a "majd én jól betartok" című hülye duma és egyes ugri-bugrik harci kedve - pusztán a gyengeség leplezése, egy buta kis gittegylet ostobaságainak egyre elkeseredettebb védelme. (Fordulj a TÖT-höz.:))

 

 

Előzmény: fanyűvő (59)
fanyűvő Creative Commons License 2006.05.05 0 0 59

qncogi, te beférköztél! Az igazi elvtársak az ilyeneket úgy hivták, hogy leples bitang. Azt a jelzőt is használt, hogy kártékony.  Kártékony, leples bitang, akiről le kell tépni az álarcot, azaz le kell leplezni! Érzem, hogy ez hamarosan megtörténik és a Párt megcímkéz téged (nagyon helyesen): qncogi, a szabotőr!

Gyakorold az önbírálatot, amíg lehet.

Előzmény: qncogi (58)
qncogi Creative Commons License 2006.05.05 0 0 58
Központ, utasítás.:P Te le vagy maradva néhány év(tízeddel), azaz az Ellenzék uszályába kerültél, ahol a vezénylő tábornok ad ilyeneket.
Előzmény: fanyűvő (57)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!