Tegnap, az "iskolás járatok" utolsó előtti napján - ismét - kipróbáltam a mezőberényi helyi járatot.
Ez alapján alá tudom támasztani a kihasználtsági adataidat.
A Gázfogadótól 7.05-kor induló járaton a Vasút utcától voltak felszállók (iskolások), összesen kb. 10 utasa lett a járatnak. A Luther tértől kifelé már csak én maradtam.
Vissza a Szénáskert utcától 7.20-kor induló járatra a Dózsa Gy.utcánál volt 2 felszálló, majd a Köröstarcsai úton a képen is láthatóan kisebb tömeg várta a buszt, 20 fölé nőtt az utasszám.
A Vasút utcáig szépen fogytak az utasok, a Vasútállomásig már csak én maradtam.
Furcsa, hogy délután a Köröstarcsai út megállóhoz, amely ezek szerint a mezőberényi helyi utazóközönség döntő többségét adja nincs is helyi járat.
Helyközik vannak. Egy onnan 14.05-kor befelé induló helyi járat van, de az kifelé nincs meghírdetve.
A Vasútállomástól délután 16.00-kor induló járattal mentem ki a Szénáskert utcáig, amelynek rajtam kívül nem volt utasa.
Ugyancsak egyedül voltam utas - végig - a Szénáskert utcától 16.20-kor induló járaton is.
A buszvezetők kedvesek, a fotózás kapcsán is megértőek voltak :)
Sziasztok! Esetleg valaki tudna segíteni abban, hogy Békéscsabán/Orosházán mely Ikarusok/EAG-ok vannak a selejtsoron még egyben? Előre is köszi a segítséget!
Ha egy kisvárosnál az utasoktól beszedett díjak (jegy és bérlet árak) az összes bekerülési költség 10%-t se érik el évente, akkor jobb ingyenessé tenni a helyi járatokat.
10%-nál kisebb fedezet esetén már jegyek, igazolványok előállítási költsége se jön vissza.
Az ingyenességnél sokan felszisszennek, hogy akkor a lakosok megrohanják majd a helyi járatot mert ingyen van.
Nem.
Nem így van.
Egy síkvidéki 10.000 lelkes kisvárosnál körülbelül ugyan annyian utaznak a helyi járatú autóbuszon ha ingyen van, mintha fizetni kell érte.
Tanítási napokon 7 járat volt összesen, ebből 2 járat volt az amit az iskolások használtak, jellemzően 20-25 fő. (Egyébként a nevetségesen olcsó 600 forintos bérlet árat is az önkormányzat állta nekik). 3 járat volt, amin az 5 napból 1-2 alkalommal utazott maximum 2 ember, a maradék 2 járaton pedig szinte sose volt senki.
A vasárnapi 2db ,,temetőjáraton" általában 4-5 idős utazott, de ők is csak tavasztól őszig jobbára.
Jelentős fordamódosítás is lesz gondolom emiatt, hétköznap reggel az MXU-952 végzet két járatot 7:05-7:45-ig. Délután RNV-615/MRY-941 5 járatot 14:05-16:45-ig közben rövidebb-hosszabb szünetekkel. Vasárnap pedig SSM-605 2 járatot 10:50-12:20-ig, a kettő közt 50 perc szünettel.
Nem ez történik, mert amire reagáltál, ott F_űazt írta, hogy "az állam más bevételeiből megfinanszírozza a költségeket".
Na ez nem történik most.
-------------------------------------------------
Történik.
Ha nem történne egy héten belül leállna az ország.
A Volán társaságok bevételei nem fedezik a kiadásaikat.
A különbséget az állam fedezi.
A bevétel nem egyenlő az utastól beszedett díjjal.
Még a társasági bevételben is van állami pénz.
A társaságok összes költségének 10-30%-t fedezik az utasok.
Szűkíteni úgy lehet, hogy minden megyében van 10-20 olyan volán autóbusz vonal, pár távolsági és pár elővárosi ami eltartja magát és magán üzemeltetésben is megmaradna.
De minden megyében van kb. 1500-2000 járat naponta amelyik veszteséges.
A vonalakra számított költségfedezeti százalék sok vonalnál 1% vagy 1-6% közötti.
A különbség állami pénz.
Az állami pénzek se egy címen érkeznek hanem külön csatornákon.
civilesítve :
Ha a közszolgáltatási szerződés ilyen-olyan okokból felmondódna a napi kb. 42.000 volán járat :
- kb. 80%-a azonnal leállna,
- kb. 10% billegne
- kb. 10% pedig tovább üzemelne.
Mint Romániában.
A kb. 3200 magyar településből kb. 2500-2700 falu (kb. 78%) csak volán autóbusszal érhető el.
Mert vagy nincs vasútja vagy a vasút 3 km-nél messzebb van.
Ezeknek a falvaknak majd mindegyike közösségi közlekedés nélkül maradna ha a taxit nem számítjuk.
Csak nem ellenőrízték ennyire hozzá a diákigazolványt.
Az én csemetém MÁV APP-ból mutatja be, abban van elektronikus bérletigazolvány, de nyilván tudjuk, hogy kell a diákig., mint plasztikkártya is, nála is van, csak ezt még nem érezték szükségét, hogy elővetessék vele felszálláskor.
(Egy 7.10-es buszra diák vármegye/országbérlettel felszálló középiskolás kinézetű utasok között hány lehet, aki a valóságban nem diák?
Én kb. 0 főre saccolom.
Azt meg is értem, ha ezt menet közben néha ellenőrzi az ellenőr, de felszálláskor a bérlet MELLETT ezt is ellenőrízni késést okoz, még jó, hogy nem 20 percest :))