Az AO NL-119 az LTL-979-et pótolta ma délelőtt, míg az AO NL-120 "új belépőként" az AO IF-437 helyett ugrott be. Egyelőre tehát a két Next tartalékos katona.
Az RDB-668 pedig szombat délelőttől két napig a LIW-792 helyett járt, de ez meg már a múlt...
Akkor a 076 a korábban említett "nyolcadik" újonc? Ami végülis nem is Békés megyei lett?
Mert eddig ugyebár megjelent a színen a megyében: 068, 096-100, 105
Vagy lapul még valahol egy megbújva, hasonlóan az AO NL-120-hoz?
(P.s.: az AO NL-119 tegnapra felszívódott Szarvasról... Megesz az ideg ilyenkor, amikor az FLX-729 Békéscsaba-Kecskemét járaton van, az AO akármik meg aszfaltot védenek...)
Egyelőre úgy néz ki, hogy az AO NL-097 az RNV-615 helyére került Szeghalomra.
Továbbá, a jelenlegi járatok alapján úgy néz ki, hogy a Next-ek által kiváltott RTR-818 az LSV-118 helyére Battonyára (ami ugyebár elvileg az RDB-668 lenne), az RTR-819 pedig az AE BD-918 helyére Dombegyházra került.
június 19-én az utolsó járatokat azMRY rendben levitte, viszont az MXU helyett a JXF-835 volt (maga az MXU egyébként nem is tudom már hány hónapja áll)
Gyulán újra használható a Csabai út és az elkerülő út csomópontjában lévő körforgalom a buszoknak Békéscsaba felől Gyula belvárosa felé, valamint visszairányban is, megszűnt a szervízúton történő közlekedés.
Kív vagyok, hány utas maradt le...a késés meg az M7 miatt van, megindult mindenki vissza a hosszú hétvégéről :) Kemény! Lesz az 70-80 perc is! Zamárdi és Szfvár közt áll a forgalom!
Nem poénból írtam...már ma Siófoktól teltház van, direkt nem hagytam holnapra a hazautat. 4 nspos hosszú hétvége, vége a boglári szüretnek, zamárdi strand fesztnek, Siófokon alapból mindig fél busznyi utas száll fel...nyilván holnap mindenki megindul haza a többi távolsági busz is tele lesz, de a Zeg-Bcsaba szerintem kellene rásegítő...