Hát nem tudom, nem nevezném ipari hulladéknak... 5 évig utaztam naponta MRY-vel, kényelmes, puha ülések, idő jó volt benne, fűtött rendesen. Sofőr szempontból sem hiszem, hogy olyan rosszak lennének, tempomat (SRD-ben ez pl. nincs), automata váltó, és azért szedte is a lábát (Nyilván nem mindegyik jó, amivel utaztam, azzal nem voltak gondok.) Ha visszagondolok, a mai napig inkább utaznék egy MRY-vel, mint egy SRD-vel, vagy egy új Credoval, ezzel persze nem leszólni akarom az újakat, de a mai buszoknál már nemigen szempont a kényelem. (Ez látszik azonos típusoknál is, az MXU és NIG széria jóval kényelmesebb mint az SWR-ek). Természetesen meg lehet kövezni, ez az én véleményem, nem kell egyetérteni velem.
11.22-vel a KWX-467 ideiglenesen kivonva. (Érdekes, hogy mennyire párhuzamos pályafutása volt a két HFF-nek: egyszerre lettek leváltva távolságiból a JMG-971/972 által, hogy aztán 17-18 évre bebetonozódjanak egy-egy falujáró fordára. (Jó, a 663 az utolsó évben már tartalék volt, bár annak a nagy részét szintén egy fordán töltötte.) És végül talán ugyanazon, vagy közel ugyanazon a napon köszöntek el, 09.29-én?)
Az SSM-609 fordáján (5020/228 Tótkomlós 5.55-Szeged 7.45 - 5020/277 Szeged vá. 15.55- Tótkomlós 17.53 , közben és utána is visz járatokat) vasárnap óta az LSW-552 van. Ez valami ideiglenes, vagy hogyhogy egy credot egy távolsági MAN Lion's Coach pótol?
Tapolca helyi járati közlekedését a város saját hatáskörben, a Tapolca Városgazdálkodási Kft. üzemeltetésében látja el, így onnan autóbusz biztosan nem kerülhetett át az állami szolgáltatóhoz.
A mai nap kb egy órával ezelőtt láttam egy Tapolca helyijáratos buszt a 8-son a Jókai úton. Az lenne a kérdésem, hogy meddig marad és jelenleg mi helyett van?
SWW-270 helyett volt, de csak Csabáig, ott már átvette az SWW-270, így az megy Debrecenbe. (SWW-nek gondolom csak valami kisebb baja volt, amit délelőtt meg is csináltak.)
Apropó, SWW-266-al tudja valaki, hogy mi lesz? Nemigen akarja átvenni sem az FLX-728, sem pedig másnak a helyét... Bízom benne, hogy nem került el tőlünk...