Keresés

Részletes keresés

beard0127 Creative Commons License 2019.02.12 0 0 11

itt is érdemes szét nézni, ha jó áron keresed a professzionális kozmetikai termékeket . Gyors, pontos https://pbsdepo.hu/

Kollárka Creative Commons License 2017.09.11 0 0 10

Sziasztok!

 

Van bárkinek tapasztalata ezzel a szalonnal?

 

Eclectica fodrászat.

 

https://eclectica.hu/fodraszat

 

Előre is köszi!

tutifodrasz Creative Commons License 2017.03.12 0 0 9

Sziasztok!

 

A TUTI fodrászközvetítőn tudtok fodrászt keresni:

 

www.tutifodrasz.hu - egyszerű, gyors, ingyenes keresés, fodrászok elérhetőséggel

 

Timi 1988 Creative Commons License 2016.10.17 0 0 8

Sziasztok!

 

Én Budapest legkisebb és szerintem egyik legjobb fodrászatát találtam meg.

Személy szerint én nem szeretem a nagy, hivalkodó helyeket, mindig is a kisebb családiasabb szolgáltatókat kerestem és (kevés kivételtől eltekintve) nem is csalódtam még ezekben.

Mivel nem alkalmazott dolgozik az üzletben, ezért maximálisan odafigyelnek a vendégekre, az áraikra, hiszen az az érdek, hogy stabil legyen a vendégkör.

Ahogy láttam, nagy a vendégköre, (férfiak és gyerekek is!), de ez mégsem megy a minőség rovására. Mindenkire elegendő idő és odafigyelés jut. Percre pontosan kerültem sorra mindig. Elég problémás hajam van és mindig nagyon jó és hasznos tanácsokat is kaptam tőle.

Eszternek hívják a tulajdonost, tündéri kis hölgy, váltótársa is hasonlóan kedves és ügyes.

Ők ketten vannak az egész üzletben.

13.kerületben, a Szekszárdi utcában vannak.

FB-on megtaláljátok (Eszter Studio néven).

Telefonszáma: 06 30 475-6604

 

beautyFY Creative Commons License 2016.06.20 0 0 7A férfi frizuratrendekről bővebben

Melyek mostanában a legmenőbb férfi frizurák?

A divat komolyan befolyásolja a frizuratrendeket is. A legújabb trendek ma már a divatbemutatókról indulnak útjukra. A menő hajviseletekkel hamar találkozhatunk az utcákon is: először a trendet diktálók kezdik hordani, majd a trendkövetők is beállnak a sorba. A frizurák a divatot követik, és szükségszerűen változnak vele. Jól érzékelhető, hogy a divat távolodik az utóbbi évek szűk, skinny nadrágjaitól és a lepattant „rock sztár” kinézettől, illetve mindez egy kifinomultabb, elegánsabb újraértelmezést kap. A divat ilyen irányú változása persze a férfi frizuratrendeket is érinti, és ez vezetett az ötvenes évek retro hajstílusának modern, friss újragondolásához. A frizura oldalt megrövidült, letisztult, elegáns vonalat követ, a hajformázásba pedig visszatértek a fényes csillogást és kifinomult hatást biztosító termékek.

Mi az a sokoldalú frizura?

A férfi frizura is lehet sokoldalú, és - a nőkhöz hasonlóan - a férfiak is formázhatják változatosan a hajukat. Régebben a férfiak azt gondolták, hogy csak egy frizura létezik. Üdítő azt látni, hogy ma már ők is többfajta hajformázó, ápoló terméket használnak napi rendszerességgel. Jelen frizura divat mutatja igazán, miként tartsunk lépést az aktuális divattal, miközben megőrizzük a személyiségünkhöz illő hajviseletet.

Inspiráció a frizurád kiválasztásához, elkészítéséhez?

A divatbemutatók nagyon inspirálóak lehetnek, hiszen ott születnek a frizuratrendek. A másik fontos forrás pedig a londoni utcák: figyelemmel kell kísérni, mi zajlik az apró underground kávézókban és bárokban az East Enden. London köztudottan a divatirányzatok bölcsője, ezért fontos látni, hogy az új nemzedék miként hoz létre új stílusokat.

Az idei év megkerülhetetlen hajformázó termékei?

Egyértelműen a Paul Mitchell teatree termékcsaládból a special sampoo, ami a levendula és a kamilla kivonattal frissíti és stimulálja a fejbőrt, nemkülönben hatékonyan tisztít is. A hajad megérdemli a hatékony gondoskodást! Ezért alkalmazd hajmosás után a frissítő teafa kondicionálót. Érezhető a pezsdítő, bizsergető érzés. Befejezésképpen alkalmazd a teafaolajos erős tartású hajzselét. Elég puha ahhoz, hogy könnyen megformáld vele a kívánt frizurát, ugyanakkor elég erős ahhoz, hogy egész napra fix tartást adjon a hajnak.

Mitől más ez a zselé, mint a többi termék?

A legtöbb zselé száraz és nehezen kezelhető, amikor felviszed a hajadra, ami nehézkessé teszi a formázást. Számos zseléből pedig pikkelyszerű maradványok tapadnak a hajra, ami eleve lehetetlenné teszi a fényes frizurák elkészítését. Ez a termék azonban a tökéletes kinézet mellett megtartja a haj formáját is.

Tanács a hajzselé használatához:

Kizárólag nedves hajra vidd fel a zselét! Ügyelj rá, hogy a teljes formázandó felületre jusson a termékből! A legtöbb hiba abból származik, ha a zselé nem egyenletesen oszlik el a hajszál töve és a vége között. Ez azt jelenti, hogy a hajszál bizonyos részeire egyáltalán nem jut termék, és ezeken a területeken nem is fog tartani a frizura. A legfontosabb tipp: ha formázás és a haj megszáradása után nem tetszik a frizura, nedvesítsd be és formázd újra! Ilyen egyszerű!

A frizurád tökéletes forma megőrzéséhez milyen gyakran szükséges hajat vágatni?

A ragyogó frizura fenntartásához kb. 4 hetente vágasd le a hajad profi fodrásznál, pl., ahol teret adhatsz a elképzeléseidnek! Ajánlom neked a beautyFY-ben dolgozó képzett fodrászokat (+36304405878, +36707705460, http://uzlet.beautyfy.hu, http://facebook.com/beautyfyhungary), hogy formában maradj!

GITTArkisserika Creative Commons License 2011.07.14 0 0 6

Találtam egy jó hajas oldalt, frizurák kontyok minden mennyiségben, itt találtam jó rövid hajakat, és el is döntöttem, hogy le is vágatom a sörényem. Még én sem tudom, hogy kivel?!

 

Ha az oldal ha frizurákat kerestek: www.hajtovadaszat.blogspot.com

 

kisagi89 Creative Commons License 2011.05.11 0 0 5

Az én kedvenc fodrászom a Margitszigeten van! Ha jót kerestek látogassatok el hozzájuk: http:// kopf.hu

 

Ernicsko Creative Commons License 2006.06.10 0 0 3
Te ilyen sok mindenhez értesz?Én csak üvegfestéshez.
Előzmény: Törölt nick (2)
Ernicsko Creative Commons License 2006.04.30 0 0 1
mi az a "Hi,0"?
Előzmény: pointless (0)
pointless Creative Commons License 2006.04.30 0 0 0
Hi, 0
Ernicsko Creative Commons License 2006.04.30 0 0 topiknyitó

Köszöntök mindenkit.Mint ahogy a cím írja itt fodrászkodunk,frizurázkodunk.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!