De külömben meg 2x olyan gyors mint a A75 meg a A80 ! Ez is igaz nem? Vegyel bele 2800-as akkukat ,nekeem az van benn,akkor meggyorsul a megjelenites lathatoan. Allitolag jönnek a megerössebb akkuk 3000 3200-asok!!!
Na, hát szóval, úgy néz ki a dolog, hogy elfelejtettem mondani, hogy ez a hosszú szünet vaku használatával van csak. Most hasonlítottam össze a PS A75-tel és semmi különbség nincs. Annál is lassan jön vissza a téma csak a 700-asnál, gondolom energiatakarékossági szempontból letiltották a képet az LCD-n, amíg a vaku újra fel nem töltődik. Tehát a vaku dolgozik ezalatt az idő alatt. A 75-ösnél sem lehet addig exponálni (hiába látod a témát a kijelzőn) amíg a vaku fel nem tölti magát. Az üzletben kipróbáltak egy pár gépet (610, 620) és dettó ugyanaz.
Nem cserélek. Bár a funkciótárcsáról piszkosul hiányzik nekem a rövid záridős beállítás (egy futó alak) és az optikai keresője sem olyan igényes mint az A 75-nél. Az LCD kijelző szép nagy de sajnos pixelszámban (115.000) ugyanannyi mint az 1,8-nál. Ezért aztán nincs olyan szép felbontása. Na jó nem finnyáskodok többet, egyébként nagyon jó kis gép.
Akkor mutassan egy masikat,es ott az orrod elött probalja ki!! mond meg nekik hogy a forumon lekerdezted ,es peldaul az enyem müködik!!! Ha itt vetted Ausztriaba akkor igyis ugyis cserelik.
Nem, biztos, hogy ez a része stimmel. Az aksi ok. Már cseréltünk benne SD kártyát is, visszaraktuk a gyári 16 megást. Semmi változás. Lusta, de nagyon. Iszonyat idegesítő.
Én is lecseréltem a Powershot A 75-öt erre a gépre. Van egy kis bibi, amit nem értek. Ha teljesen automata beállításokkal készítem a képet idegesítően sokára (6-8 másodperc) jön vissza az kijelzőre a téma. Csinálnám a következő képet, de sötét az LCD. Villog a narancssárga lámpa az optikai kereső mellett..., jó sokáig.
Van valakinek valami ötlete, hogy mi az oka? Az előző gép nem csinált ilyet. Ráadásul azt olvastam, hogy ebben a kategóriában most ez a leggyorsabb gép.
Tudsz a jobb felsö sarokba nyelvet valasztani, magyar nyelvüt nem adtak hozza mert en itt vettem ausztriaba . Különben meg nem is kell hozza mert bent van a magyar menü!! A www.geizhals.at -n megnezheted az aktualis arakat. Szuper Gep!!!
Köszi, az a baj, hogy nem beszélek olyan jól angolul, hogy mindent megértsek. S az ördög a részletekben van... :-) De azt láttam, hogy nagyon jó értékelés született erről a gépről.
Te melyik üzletben vetted? Egy hónap után még mindig nagyon pozitív tapasztalataid vannak? Adtak hozzá magyar nyelvű leírást?
Pont' ezt a típust néztem ki magamnak. Illetve először a 620-at, de miután a Megapixel nevű üzlet 3 hét alatt sem tudta teljesíteni ezen irányú kérésemet, úgy döntöttem inkább a 700-ast veszem. Már csak a 6x opt. zoom miatt is. ( De azt már nem a Megapixinél mert nincs kedvem még több hetet várni erre a leszerepelt cégre...)
Kerestem a 700-asról tesztírásokat, de sehol nem találtam, addig meg nem akarom megvenni. Nem tud valaki ilyen tesztről?
2 napja vettem ezt a kis gepet az EOS melle mert azt nem tudom mindig magammal vinni motorozni a böhöm nagysaga miatt . Nagyon meglepett a gep az elsö felvetelek utan mert tenyleg nagyon gyors ( Nem mint a regebbi lomha powersot gepek: a 70 a 80 stb) A kepminöseg is megnyerö. tudom ajanlani!! :-))