Inkább mögé állnak, mint elé szeretnének lopakodni. Amugy Gyurcsány szerintem a csapatmunka hive. Inkább a Orbánra jellemző az, hogy azokat akik kissé megerősödni látszanak, hátrébb rakja azzal a trükkel, hogy uj arcokat rak előre. Nézd meg a FIdesz választási névsorát
Gyurcsányról sok mindent lehet mondani. Örült, hiperaktiv, stb. de hülyének nem tekinthető. Minek neki a Hiller posztja is, hiszen igy is megtehet bármit??
jaj, ez az örökös megmondás, hogy ki miért aggódjon
emberek, szabadság van! mindenki azért aggódik, amiért akar! ha a többiek nem aggódnak azért, amiért szerinted aggódni kellene, akkor vedd kézbe a dolgokat, és aggódj saját magad!
Így igaz! Ennek fényében a FIDESZ-ről meg Orbán Viktorról is le lehet szállni! Majd ők megoldják a saját problémájukat! A kormánynak a saját dolgával kellene foglalkoznia, mert a FIDESZ miatti nagy aggódás miatt megint elfelejtenek dolgozni!!!
Most beszéltem Gyurcsánnyal, Hillerrel, Hornnal, és igen Kádárral és Rákosival is. Mindnek az volt a véleménye, hogy llegyen ez a szocik problémája!:-)
Most jönnek a kártékony típusú t alálgatások, elmélet-szövögetések, MSZP-SZDSZ összeveszejtés-kísérletek, szal az ismert forgatókönyv, ezerre a fordulatszámot
Nem Hillert, a szobatudós elvbarátot kell Gyurcsánynak lenyomnia, hanem a kádári baloldalt (Szili & Co.). Velük komoly átalakításokba nem lehet belefogni és ennek tényleg most, a választási győzelem eufóriájában jött el az ideje.
szerintem itt másról van szó. értem én, mit akart mondani az illető. különösebben engem sem érdekel, Gyurcsány tőlem királlyá is koronáztathatja magát, lényeg, hogy táncoljon nekünk néha.
Én jónak tartom!!!!!! Hiszen a kádárrendszerben is ez volt és milyen jól éltek a mostani szegények:)))))))) És akkor még minden vagyon a népé volt!!!!! Büszkén állhattunk a MOM-hoz, támaszkodhattunk a falához és finoman megütögetve mondhattuk: A miénk:)))))))))
hiszen Gyurcsány Ferenc és Kuncze Gábor SZDSZ-elnök eleget utaztak ahhoz egy mikrobuszban a két forduló között, hogy minden kérdésről megállapodhassanak.
A választási győzelmet követően a pártelnöki posztot is megszerezheti
Lapértesülés szerint a választási győzelmet követően várhatóan a pártelnöki posztot is megszerzi majd Gyurcsány Ferenc, akinek most annyi a barátja, hogy bármit átvihet a párton.
A jelenlegi pártelnök, Hiller István kárpótlásul megkapná az Oktatási Minisztériumot, amelyet összevonnának a kultusztárcával. Ehhez kongresszusi felhatalmazás szükséges, ám ez Gyurcsánynak nem okozhat gondot. A Magyar Nemzet saját forrásaira hivatkozva úgy véli, porhintés a programegyeztetés, hiszen Gyurcsány Ferenc és Kuncze Gábor SZDSZ-elnök eleget utaztak ahhoz egy mikrobuszban a két forduló között, hogy minden kérdésről megállapodhassanak.