A kommunista agymosásból egyre többen tisztulnak ki,az ősbolsi szavazókat meg tizedeli a természet. A közvélemény kutatások roppant nagy esélyt adnak a nyerésre. 1 év múlva meglátjuk,ha addig a nép nem veri rommá a parlamentet a megszorítások miatt.
"egy átlagos újságolvasó embernek tudnia kell, a témával nem tudnak mit kezdeni"
Mi van akkor, ha jól ismerjük Simonyit és Orbánnak majd Gyurcsánynak felajánlott őszinte segítségét és primadonna természetét, de nem akarjuk leanyázni, mert jól neveltek vagyunk.
,,...aki nem az ő bálványuk, a hét éve a hatalomért betegesen reszkető ember, aki 21 éve góré a saját - állítólag demokratikus - szerintem diktatorikus és fejlődésképtelen pártjában.."
Nagyon megörültem, amikor olvastam: Simonyi András lehet az új külügyminiszter.
Nyitottam erről egy topikot.
Talán kár volt.
A polidilisek többségének fogalma sincs, ki az a Simonyi András, pedig egy átlagos újságolvasó embernek tudnia kell, a témával nem tudnak mit kezdeni, hát szidják Göncz Kingát annak ellenére, hogy az egyik szellemi laposkúszás a Simonyinak örvendező topikba belinkelt cikken felbuzdulva azonnal nyitott egy fikatopikot.
>>Ha azt nézem, hogy elkezdték megszüntetni a Rákosi óta betonbiztos íróasztalokat a rendőrségnél és MÁV-nál, majd lassan sorra kerül az MTV, a Magyar Rádió és a BKV, akkor mondd Te is azt, hogy
Hát ippeg az történik, hogy bebetonozni akarják az elmúlt időben szép számmal felvett komancs pártmunkiásokat egy jövőbeni kurzusváltás esetére.
Remélem akkor is tapsolni fogsz, ha ezt a vonalat basszák ki az ablakon -költségoptimalizálásra hivatkozva- mint macskát szarni.
A hatékony működés kialakítása ugyanis még sehol a világon nem ment a fűnyíró elv szerinti attackkal, hanem mindenhol baromi költséges és hosszas megalapozottságú, lépésről-lépésre tervezett és a társadalom által támogatott szakmai munka eredménye volt.
Én ezt a világosan megfogalmazott szisztémát hiányolom a reformnak nevezett kézcsavargatósdi helyett.
Kik azok az ők? Azokra gondolsz, akik most azt mondják: inkább a megszorítás, mint Orbán?
Ha azt nézem, hogy elkezdték megszüntetni a Rákosi óta betonbiztos íróasztalokat a rendőrségnél és MÁV-nál, majd lassan sorra kerül az MTV, a Magyar Rádió és a BKV, akkor mondd Te is azt, hogy
HALLELÚJA!
Nem fogod elhinni, mennyi ingyenélő kap fizetést a mi adónkból, semmire sem jó ávóscsemetéktől kezdve kivénhedt káderekig. Milliárdokba kerül az országnak és Bokros óta senki nem merte felvállalni, hogy beletúr a szarkupacba.
Mások pedig - ezt nem mostanában figyeltem meg először - annyira szánalmasan üresek, hogy ha épp senki nem mond olyat, aminek a cáfolatát a fejébe verték az eligazításon (személyes, pártsajtós, vagy polgárikörös körleveles) - akkor mondja ő, majd mindjárt el is süti az arra a hétre (hónapra) rendelt muníciót. Agybaj, dedó!
Méla unalom! Itt van ez a muertee, aki az elmúlt napokban vagy harminc topikot fosott ide, mind arról szól, hogy fáj neki, hogy az imádott vezérének most rossz. Sokan meg ugranak. Pedig kár.
"meg adhatnék vicces feladatokat, pl. keressük meg mackósajt új nikjét, ilyesmi."
A régit használja, csak nem itt, hanem a gondolán. Nézzük csak, mit ír:
"
Orbánnal 2x vesztettünk
„Orbán vezetésével már két elveszíthetetlennek tűnő választást sikerült elveszíteni. (…) Tovább nem lehet kisérletezni.” – írja Marco a gondola.hu fórumának egyik topicjában. „Orbánnak óriási érdemei vannak: olyan államférfi, aki nagy célok megvalósítására képes. Csak éppen választást nyerni, kampányt vezetni, azt nem tud. (…) Orbánnak más feladatot kell adni.”
Macisajt ugyanott: „Mert ne legyünk igazságtalanok: nem(egyedül) Mikolán ment el a választás. Sokkal kevésbé mint Kövérén 2002-ben. Ez a műsor nem jöhetett volna létre ha nincs Orbán és a Fidesz. (…). Jelzem, Orbán igazán mindent megtett az első forduló után hogy MSZP abszolút többség jöjjön létre...”
Kicsit sem okafogyott. Még előttünk az önkormi választási örjöngés, és utána, nagy szükség lesz a Fórumra, hogy értelmes beszélgetések folyhassanak a közéletről.
Jómagam, élvén a messzi Délkeleten, innen tájékozódom, innen próbálok képet kapni, mi újság Pesten, mi újság az értelmiségibb körökben.
Nekem, kurvára hiányozna, meg a grafomániámnak is.
Ááááá, ja szerintem is. Baloldaliak nem is járnak ide. Ők csak templomba járnak. És most az idejáró jobbosok jól megkapták, oszt. ihaj csuhaj, ezt haljuk még négy évig. De, ha nem járnának ide, akkor kivel ugatnál naphosszat? Egymást rágnátok?