Keresés

Részletes keresés

BENTA Creative Commons License 2006.04.25 0 0 101
Senki sem gondolta komolyan, hogy önként elengedi a kormányrudat. Csak kár volt ezt ajánlgatni előtte. Mert így hiteltelenné vált volna, ha előtte még lett volna hitele.
torvill Creative Commons License 2006.04.25 0 0 100
Oszt kalap, kabát. :D
Előzmény: rraabbiiddaa (99)
rraabbiiddaa Creative Commons License 2006.04.24 0 0 99
Szerintem erre aludj egyet.
Attól, hogy Orbántól kiütésem van, nem jelenti azt, hogy GyF-et imádom.
Szerencsétlen meg te vagy, oszt jónapot.
Előzmény: torvill (75)
rraabbiiddaa Creative Commons License 2006.04.24 0 0 98
Akkor azt írtam volna, hogy ellenzék nem kell.
Ne forgasd ki a szavaimat.
A fidesz nem jó. Még javulhat.
Előzmény: Toxicus (70)
laca137 Creative Commons License 2006.04.24 0 0 97
fél magyarország legszebb álma hogy orbán eltűnjön a pcsba , jöjjön helyette valaki más aki meg tudja nyerni a választást feri ellenében , orbi erre láthatóan nem képes második nekifutás volt és először egy meggyes pjotr kaliberű ipse nyomta le érdekes ám , az előző választást is ugyanezért veszitette el : idióta ajjas mocsok kampány lejáratott pofák , komcsizás stb a másik oldalnak elég volt adni a nyugodt erőt , ál-uriember vagyok-ot hogy nyertek a szocik ? ugyanigy mint most , replay van

és megint elhasalt 3 mm re a cél előtt , mert ugyanilyen elbszott kampánymódszerekkel sikerült mozgósitani egy halom embert aki ugyan nem mszp s de fideszes pofákat úgy utálja hogy kinjában még hiller és feri is jobbnak tűnik , vagy az mdf ezt feri pontosan tudja , ő láthatóan képes tanulni az őt ért kritikákból Orbánnál ez teljesen kizárt , hárit dumál és mellépofázik fejlődés nuku ... a végén veszít

miközben egy átlagos koponya is pontosan tudja hogy miért , ő ezt persze képtelen belátni mert önmagába van hülyülve , képtelen pl a kritikákból tanulni csak háritja őket ,, fejlődésképtelen mert mindenféle kritikát támadásnak néz és háritja , helyette ottvan neki a zsenitudata hogy ejj jobban tudom én azt mit pofáznak ezek,,,

meg van győződve róla hogy mindenki hülye,,, Havas elmondta neki miért veszitettek , azért ezt egy kis realitásérzékkel rendelkező ember képes ezt felfogni , ő persze hárit másról pofázik és mellédumál , nem igy látom nem úgy látom bla bla bla , saját magától nem látja az valóságot ezzel a jobboldal a büdös életben se nyer megint , most akkor bebetonozzuk a szocikat mert Mr orbi képtelen szembenézni azzal hogy lejáratódott a pofája? ,,,ideje eltolni a kerékpárt tokaji szőlők irányába pl ? persze soha nem fog szembenézni ezzel ,,, a következő választáson megint pofán köll b,,,szni egészed addig ameddig a saját csürhéje is fel nem fogja hogy nem megy ...és ottmarad magának egypár hozzá hasonló birkával
Előzmény: torvill (61)
BENTA Creative Commons License 2006.04.24 0 0 96

'Tehát üti kell a vasat, és mindenkit, aki feltörekedhet el kell távolítani az útból, mire ő maga változhat.'

Csak az a vas már régen nem meleg, és egyre kevesebb a vevő a belőle kovácsolt fegyverekre. Az emberek inkább lapátot, meg sarlót, meg varrótűt szeretnének. Egyre többen unják a sok kiegyenesítet kaszát-kapát. Ott a sok hasznavehetetlen eszköz, a termény meg kint rohad a mezőn. Most már inkább építenénk, gazdálkodnánk. A többségnek elege van az állandó készenlétből, meg hadiállapotból. Már olyan magas az inderküszöb, hogy alig van valami ami komoly botrányt okzhatna idehaza.

Előzmény: NICKTELEN (94)
BENTA Creative Commons License 2006.04.24 0 0 95

Ugyanazon a vágyányon rohan tovább, ami a második fordulóval végképp elkanyarodott a semmibe. Mikor veszik észre végre, hogy rossz az irány, a mozdonyvezető nem tudja, mi az uticél,  egyre kevesebb az utas, és a kalauz már fontolgatja, hogy lelép a maradék bevétellel.

Előzmény: NICKTELEN (92)
NICKTELEN Creative Commons License 2006.04.24 0 0 94
Nehezen mondhatna most mást, mint amit eddig következetesen igyekezett megszemélyesíteni. Ha hagyja, hogy az általa fémjelzett törekvést megkérdőjelezzék, akkor a túlságosan hozzá köődő személye is kritika tárgya lehet. Tehát üti kell a vasat, és mindenkit, aki feltörekedhet el kell távolítani az útból, mire ő maga változhat.

Kósa nagy xarban van...
Előzmény: BENTA (91)
torvill Creative Commons License 2006.04.24 0 0 93
Öhüm. Így a kisgyerekek tanulják a tá triola tá triola ritmust. :) Lekottázzam? :)

Előzmény: NICKTELEN (87)
NICKTELEN Creative Commons License 2006.04.24 0 0 92
"Orbán: A Szövetséget szélesíteni kell, nem megosztani
2006. április 24. 20:05

MNO
Orbán Viktor arra törekszik, hogy közös Fidesz-KDNP frakció jöjjön létre az Országgyűlésben, mert – mint mondta – a nemzeti oldalon minél szélesebb egységet kell építeni.

A Fidesz ellenzékként minden olyan kormányjavaslatot támogat majd a következő négy évben, amely benne van a párt programjában is – mondta Orbán Viktor a Kossuth Rádió Háttér című műsorában hétfő este. A Fidesz elnöke hozzátette: megszavazzák azokat az indítványokat is, amelyek nem ellentétesek törekvéseikkel, és pozitív következményeik lehetnek.

Orbán Viktor hangsúlyozta: kiáll a közös Fidesz-KDNP frakció mellett, mert – mint mondta – a nemzeti oldalon minél szélesebb egységet kell építeni. A Fidesz elnöke aláhúzta: az egység a legfontosabb, a Szövetséget szélesíteni kell, nem pedig megosztani.

Elmondta azt is: a Fidesz tisztújító kongresszusának összehívásához három-négy hétre is szükség van. Ha itt bizalmat kap, folytatja pártelnöki megbízatását – tette hozzá az ellenzéki politikus. (Magyar Rádió)"

Igazán nem tanult semmit a választás eredményéből? Pont ez nem jött be.
BENTA Creative Commons License 2006.04.24 0 0 91

Nos, lehet, hogy te fogalmaztál pontosabban. Bár szerintem tudat alatt az is hátráltatja ezt a szembenézést, hogy okos ember lévén szerintem a lelke mélyén nagyon jól tudja, hogy mi a gond, csak elnyomja magában ezt az érzést. Úgy járt, hogy addig taktikázott, míg belekveredett, mint macska a házicérnába, és most már csak előre menekülhet.

Tulajdonképpen még mindig sajnálom. Szerintem nagyon nehéz lehet neki, függetlenül attól, hogy saját magának kreálta ezt a csapdahelyzetet. És valószínűleg nem tud belőle ép lélekkel, és ép testtel kijönni belőle. Ennek a stressznek előbb-utóbb testi tünetei is lesznek, viszont akkor már tényleg nagy lesz a baj.

Előzmény: Aragorn (89)
Aragorn Creative Commons License 2006.04.24 0 0 90
Én mondok egy másikat: valszeg a Piszkos Fred-effektusban bízik. Jelesül: ha ő úgy tesz, mintha nem akarná a Semjénbagázst kiengedni a frakiból, akkor a koala meg Ibolyáék biztos megadják nekik a státuszt...
Előzmény: NICKTELEN (83)
Aragorn Creative Commons License 2006.04.24 0 0 89

Nem a bátorság hiányzik ehhez belőle. Nem képes már rá. Kitalálta saját magát, és elhitte. Borzasztó mentális állapotban van, ez a hosszantartó szerepjátszás bárkit a padlóra küldött volna. Már nem tudja, hogy adott esetben melyikük kapja a visszautasítást, Orbán Viktor, vagy ORBÁNVIKTOR, ezért reagál időnként teljesen összevissza.

Minden politikai szemszögtől függetlenül iszonyat marhaság volt neki ezt a jobboldali kereszténymagyarplebejus figurát kitalálni, mert attitűdjétől (ami egy radikális ultrabal) és tanult, elfogadott világképétől (ami liberális) egyaránt halálosan idegen! Tropára teszi vele az idegrendszerét és tartós személyiségkárosodást okoz (ha még nem történt meg)...

Előzmény: BENTA (76)
BENTA Creative Commons License 2006.04.24 0 0 88

Ha már ló, nekem is van egy:

Vágtat a gazda a vasderesen

Bumsztata-bumsztata bumm

Hátul a lánya feszít begyesen

Bumsztata-bumsztata bumm

Varjú kiált lepotyog valahány

Bumsztata-bumsztata bumm

Lába-kezét töri ló, papa, lány

Bumsztata-bumsztata bumm

Röppen a varjú, kacag hamisan

Bumsztata-bumsztata bumm

Máskor is erre jöhetnek uram!

Bumsztata-bumsztata bumm

Előzmény: NICKTELEN (87)
NICKTELEN Creative Commons License 2006.04.24 0 0 87
A Bolerót nem jól mondtad.

Az ütemet az adja, hogy:

Egy paripa, két paripa táncol, tíz paripa, száz paripa üget a hegyeken át.

zenészek is így tanulják a ritmusát :)

Előzmény: torvill (80)
BENTA Creative Commons License 2006.04.24 0 0 86
Jujujj! Még a végén szétszladnak a lovak!!!:)
Előzmény: NICKTELEN (83)
torvill Creative Commons License 2006.04.24 0 0 85
Ingujjban. :)
Előzmény: BENTA (81)
BENTA Creative Commons License 2006.04.24 0 0 84
'Vidulj gyászos elme, megújul a világ'
Előzmény: torvill (82)
NICKTELEN Creative Commons License 2006.04.24 0 0 83
Most már ott tart, hogy a KDNP-vel közös fració kell. Előzőekben az volt a terv, hogy külön, mert akkor lehet több helyen külön-külön is képviseltetniük magukat.

Magyarázat csak egy lehet. Annak ellenére, hogy a KDNP egyedül nem állna már meg a lábán, mint az MDF pl., nem meri kiengedni a markából még ilyen rövid pórázon sem. Mert ki tudja mit generálna a nagy szabadság?
torvill Creative Commons License 2006.04.24 0 0 82
Pici különbség, hogy te magadnak köszönheted, én meg nem, és ez nekem elég vigasz. :DDD
Előzmény: BENTA (79)
BENTA Creative Commons License 2006.04.24 0 0 81
Istenem! Hogy bírjátok ezt a fülledt erotikát?:)))))
Előzmény: torvill (78)
torvill Creative Commons License 2006.04.24 0 0 80
Hát, a Bolerora ikszelni? :) Tá triola tá triola, ki bírja ezt a tempót? :)
Előzmény: Lilia (74)
BENTA Creative Commons License 2006.04.24 0 0 79

'Lehet, hogy az dobta fel, hogy ő már tudja egy ideje, hogy mi vár rád és még sok csekélyértelmű szoci szavazóra holnaptól... '

Ha a megszorításokra gondolsz, akkor jelzem, hogy rád is ez vár. Ugyanis a HÍR TV ellenére sem igaz, hogy két Magyarország van. Ha mi szívunk, akkor ti is, és fordítva. Úgyhogy ne örülj annyira te nagyon okos, lényeglátó FIDESZ szavazó.

Előzmény: torvill (62)
torvill Creative Commons License 2006.04.24 0 0 78
Végül is, beszélgethetünk is. Előtte is, utána is. De közben? :)
torvill Creative Commons License 2006.04.24 0 0 77
Becsszóra teljesen normális vagyok, de itt kénytelen vagyok hozni a színvonalat, nehogy kilógjak a sorból. :) És valódi nevem nem is Kolompár Vinettú. :)
BENTA Creative Commons License 2006.04.24 0 0 76

Az első forduló után a beszéd alatt azt figyeltem, hogy tiszta vörös volt a szemhéja, mintha sírt volna. Aztán az a mozdulat, és arckifejezés, amivel a beszéd végén elfordult a mikrofontól, maga volt a reménytelenség, és lemondás. Én barom meg nagyon megsajnáltam. A családom szerint nem vagyok normális, ezért szedek össze minden kóbor macskát, meg kutyát, és ezért van gyüjteményem a különböző problémás emberekből.

Persze gyorsan tett róla, hogy visszazökkenjek a valóságba.:(((

Igazad van, most így a második forduló után sokkal élénkebb, tettrekészebb, mint volt még néhány napja is. Ennek ellenére nagy hiba azt hinni, hogy Gyurcsány azért nyert, mert ezt a tevős-vevős fazont vitte. Persze könnyebb ilyen felszínes dolgokban keresni a megoldást, mint szembesülni a tényleges problémával. Na az lesz majd emberpróbáló, ha végre leül magával négyszemközt, és legalább saját magához őszintén kielemzi ezt az elmúlt négy évet. Nem fogadnék rá, hogy talpon marad utána. Szerintem ezért is halogatja, amíg lehet. De vajon eljut -e oda valaha, hogy meg merje ezt lépni?

Előzmény: Aragorn (60)
torvill Creative Commons License 2006.04.24 0 0 75
Nem. Egyszerűbb. :) Azt hiszi a szerencsétlen, mivel erre szocializálták és ezzel etették a bálványai, hogy ha Orbánt teljes intenzitással gyűlöli, akkor a cuclib mennyországba jut, ami már maga a komenyizmus, ahol Leniné a jus primae noctis. Meglehet, csak azt nem tudja, hogy ott se szappan nincs ,se melegvíz, de ami jár Leninnek, az jár... :)
Előzmény: Toxicus (70)
Lilia Creative Commons License 2006.04.24 0 0 74
az pech. en az ertelmes pasasokat kedvelem, akikkel lehet beszelgetni. mondhatni a polidilin turbekmode off..:-)
Előzmény: torvill (72)
ezsoezso Creative Commons License 2006.04.24 0 0 73
Igazad van.
Előzmény: +1magyar (69)
torvill Creative Commons License 2006.04.24 0 0 72
Aha. Biztosan bennem van a hiba, de ha -vélhetően- szép hölgyekkel kellene politikáról vitáznom, mindig csődöt mondok. Make love, not war! :)
Előzmény: Lilia (65)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!