Keresés

Részletes keresés

geva54 Creative Commons License 2006.04.22 0 0 18
Áááálom áááálom ééééédes áááűálom ááááálom kééééép..... A fordított, a sima  fog  most jönni, szerencsére :-)
meret99 Creative Commons License 2006.04.22 0 0 17
Én nem hiszem! Szerintem Isten rendeli a dolgokat, az ostort is és a mannát is!
geszthi Creative Commons License 2006.04.22 0 0 16
Nyissal ujabb szopos topikokat az valo neked, mert epp most toroltek a tiedet kamunick!
Előzmény: Törölt nick (15)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.22 0 0 15

wow,

most jól megmutattad...Tucc kopizni? Mingyár a lábadhoz borulnok a technikai tudásodtól.

Mi az a "koben"?

Előzmény: geszthi (13)
geszthi Creative Commons License 2006.04.22 0 0 14
Erdekes felvetes, tulajdonkeppen minden pontoddal igazad van.

Abban tevedsz (1.es 2. pont) , hogy ha ne agy isten egyedul nyernenek (kizart) akkor Orban secperc alatt lerendezne az egesz kormanyalakitast meg csinalna egy megszoritasokkal teljes programot.

Ahhoz ugyanis nem kell nagy tehetseg (Jarai Zsigmond ugyis kiadta mar az utasitast 5x hogy mit kellene megtenni) es ra lehet fogni a szocikra 4 even keresztul, hogy jaj szegenyeim en szeretlek, benneteket, adnak is de a gonosz szocik miatt... es hat szolidariusak legyetek mar velem es akkor 4 ev mulva eljo a Kanaan.

Előzmény: vitorlás hajó (-)
geszthi Creative Commons License 2006.04.21 0 0 13
Te se lehetsz sulineten kivul, kisfiu aki azt hiszi nagyokat mond azzal lesz valaki, de koben csak egy gyava kamunick!

Nick: doktorlaw
Email: küld
Weboldal:

Bemutatkozás: "This is a WAR, and we are SOLDIERS!... What if tomorrow, the war could be over? Isn't it worth fighting for? Isn't it worth dying for?" Na, kb. ennyire vagyok elszánva, retkes komcsik...

Hozzászólások (70)
Előzmény: Törölt nick (10)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.21 0 0 12

hát ez van

szar ügy a demokrácia, folyton annak kell lennie, amit a többség tol

Előzmény: ulánus (11)
ulánus Creative Commons License 2006.04.21 0 0 11
A Katus fia esetén az országnak relatíve kevés az esélye előnyös helyzetre.
Előzmény: Törölt nick (9)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.21 0 0 10

B+!

Adócsaló-veszélyeshulladékkezelő-zsaroló-ártatlanvagyokmertelévült-miazhogynagyonis Gyurcsány az ország legnagyobb maffiózója!

Miről beszélsz? Sulinetről írsz, okoska? 

Előzmény: fityma (7)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.21 0 0 9

helyzet az lesz

mondjuk relatíve előnyös helyzet - az is helyzet, ugyebár

Előzmény: ulánus (8)
ulánus Creative Commons License 2006.04.21 0 0 8
Az ország már most bizonytalan helyzetben van. Ha 23-án nyer a Katus fia, annyit változnak a dolgok, hogy biztosan helyzet lesz.
Előzmény: vitorlás hajó (5)
fityma Creative Commons License 2006.04.21 0 0 7

Nem bizonytalanság, katasztrófa !!!

Nem kell szeretni Gyurcsányt, de az Orbánmaffiától meg kell menteni hazánkat!

Aztán ha ezek eltakarodtak, le lehet váltani a Gyurcsányt is 4 év múlva akárkire...

ulánus Creative Commons License 2006.04.21 0 0 6
Egy hónap múlva meg azt írhatod, hogy én nem ilyen lovat akartam.
Előzmény: Esbeta férje (4)
vitorlás hajó Creative Commons License 2006.04.21 0 0 5
Nem én kerülnék bizonytalan helyzetbe, hanem az egész ország.
Előzmény: ulánus (2)
Esbeta férje Creative Commons License 2006.04.21 0 0 4
Országomat egy lóért!
fekete kutya Creative Commons License 2006.04.21 0 0 3
Nekem is a tied...:)
ulánus Creative Commons License 2006.04.21 0 0 2
Nekem megér egy szavazatot a te bizonytalanságod.
fekete kutya Creative Commons License 2006.04.21 0 0 1
Nyertem! Hehehe...:)
Előzmény: fekete kutya (0)
fekete kutya Creative Commons License 2006.04.21 0 0 0
0rbán
vitorlás hajó Creative Commons License 2006.04.21 0 0 topiknyitó

1. Nincs programjuk. (Ami van, az a vezető közgazdászok mellett az egyetlen lehetséges koalíciós partnerük, az mdf szerint is téves és hazug.)

2. Nincs miniszterelnök-jelöltjük. Az elmúlt napokban - miután Orbán állítólag lemondott - több név is felmerült (Bod Péter, Csányi, Dávid), de  egyik sem maradt meg, mint biztos jelölt.

3. Nincs koalíciós partnerük. Az mdf számára a fidesz vezetése és programja - és így a velük való koalíció is - elfogadhatatlan.

4. Ha mégis megegyeznének és kormányt alakítanának (amit kétlek, mert a fidesz és az mdf programja, stílusa, tervei, stb - ég és föld), akkor kezdődnének a "tisztogatások", a visszafele mutogatás és minden, amit az eddigi kormányváltásokkor megszokhattunk...

Ha valamikor, akkor most erős, cselekvőképes kormányra van szüksége Magyarországnak, hogy megcsípjük a 2007-es EU-s támogatásokat. Viszont, ha a fidesz esetleg fordítani tudna és nyerné a második fordulót, az teljes káoszt és bizonytalanságot idézne elő. (Akár egy kormányalakítási patthelyzetet és egy új választást, ami rengeteg időbe és pénzbe kerülne az országnak.)

Aki nem akar ilyen kétes helyzetet előidézni, az ne szavazzon a fideszre vasárnap.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!