Nagy Gabriella vagyok, bio bébiételekről írom a szakdolgozatomat, amelyhez készítettem egy kérdőívet. Szeretnélek megkérni titeket, hogy válaszoljatok az alábbi kérdésekre.
Előre is köszönöm segítségeteket, bármilyen kérdésetek van és tudok válaszolni, szívesen felelek.
Sziasztok: Nagy Gabriella
1. vidék 2. 1 3. tápszerrel 4. összetétel 5. nem feltétlenül 6. esetleg ( ésszerű határokon belül) 7. igen 8. kertben termeljük illetve van amit veszünk nagyáruházban 9. igen 10. igen 11. igen
1. Bp 2. 1 3. anyatej 4. összetétel, életkor 5. nem feltétlenül, ill. az elején inkább 6. amennyivel most is többe kerül 7. nem jellemző 8. zöldséges, nagy áruház 9. igen 10. igen 11. igen
Szia! 1.Bp. 2. 1fő 3.igen 4.életkor,összetétel 5.1éves kor alatt igen 6. igen 7.a klasszikus primört nem,csak ha már szabadföldi a termesztése 8.piac 9.igen 10.igen 11.igen
5, amíg kicsi, igen, ha a lehetőség adott. Később nem annyira fontos.
6, Igen
7, Nem, amíg nincs valóban szezonja.
8, termeli,szomszédtól kapja
9, igen
10, igen
11, lehet, hogy nagy butaság lesz, de az rémlik, hogy a nitrát és a nitrit a hemoglobinba beépülve elfoglalja az oxigénmolekulák helyét, így túlzott mértékű bevitelük kvázi fulladásos halálhoz vezethet.
2, hány 3 éves alatti gyermek van a háztartásban?1
3, Anyatejjel/Tápszerrel táplálta csecsemőjét az első hat hónapban? anyatejjel
4, mit néz először, amikor bébiétel vásárol? életkori ajánlást/ összetétel/ár? összetétel, majd életkori ajánlás
5, fontosnak tartja, hogy gyermeke bio-élelmiszert egyen? igen, nagyon
6, fizetne-e többet a bébiételért, mert bio? igen
7, ad-e gyermekének tavaszi primőröket, saláta, spenót, sóska, stb. nem
8,honnan szerzi be ezeket a zöldségeket (piac, nagy áruház, otthon termeli,szomszédtól kapja, biot vásárol, egyéb) ezeket sehonnan, de biot főleg családból, esetleg piacról v. áruházból
9, tudja-e hogy bizonyos zöldségeknek van egészségügyi kockázata, főleg kisgyermekeknél igen
10, hallott-e már a zöldségekben előforduló nitritekről, nitrátokról igen
11, tudja-e milyen problémát okoz főleg gyermekeknél nem
1, lakhelye: Bp. 2, kettő 3 éves alatti gyermek; fél, valamint két és fél évesek 3, nagyobbat anyatejjel és tápszerrel, kicsit csak anyatejjel 4, életkori ajánlást/összetétel/ár: ebben a sorrendben, bár ritkán veszek készételt 5, nem feltétlenül, nem csak ez az egészséges táplálék ismérve 6, nem 7, 1 éves kor alatt nem 8, /nem bio/ piac, nagy áruház, szülők kertjéből, és lesz a kertben saját 9, igen 10, igen 11, nagyjából /főleg sárgarépáról vannak infóim/
1. kulfold 2. Ketto 3. Anyatejjel 4. Eletkori ajanlast (kb. ket honappal kisebbnek valot vettem, mint a valodi kor) 5. Nem feltetlenul, de az anyatej utani egy-ket honapban gyakran valasztottam bio termekeket. 6. Elfogadom, hogy tobbet kell erte fizetni, de emiatt ritkabban veszek. 7. Elofordul. 8. Piac. 9. Igen. 10. Igen. 11. Igen.
1) Pest megye 2) 2 3) Mindkettöt anyatejjel 4) összetételt 5) amig külön eszik igen 6) ésszerü keretek között igen 7) néha 8) amit tudok, a rokonságtól, a többit meg piacon 9) igen 10) igen 11) nagyjából