Keresés

Részletes keresés

szuszetti Creative Commons License 30 órája -2 0 3040
szuszetti Creative Commons License 1 napja -3 0 3039

Nálam ő szegény elérte a kínos kategóriát... :/

Előzmény: Borsos04 (3038)
Borsos04 Creative Commons License 2 napja 0 2 3038

Cookynál elsősorban nem a hatásvadászat volt a gond, hanem az, hogy konkrétan nem is táncolt, csak lépkedett a felesége mellett, aki szegény kétszer akkora erőbedobással táncolt, hogy ez ne legyen feltűnő... :)) 

Ilhilla Creative Commons License 2 napja -4 1 3037

Igazad van, hogy ezt felvetetted és -ebből a szempontból- igaza van Zolinak is! Elég lett volna, ha a kisfilmben szerepel a két ici-pici apróság (különben nagyon édesek)!

Nem is értem, a TV2 élő adásban ilyen későn hogyan engedte őket adásba? A médiahatóság résen lesz-e? Anno az RTL-t állítólag megbüntették, amikor a CsiSz-ben szerepelt egy hat év körüli versmondó kislány.

Előzmény: Kr.Kr. (3036)
Kr.Kr. Creative Commons License 2 napja -2 0 3036

Lehet csak az nem tetszett neki, hogy este 9-kor gyereknek már ágyban a helye, nem a táncparketten :)))))

Előzmény: zöldtulipán (3035)
zöldtulipán Creative Commons License 2 napja -1 4 3035

Szerintem Zoli ezt most kicsit túltolja... Már az adásban is, meg az azóta történő nyilatkozatokkal is. Átment megmondóemberbe, csak neki lehet igaza ebben a kérdésben, az ő véleménye az egyedüli helyes, nem fogadja el, hogy más esetleg mást gondol. 

Ő nem mutogatja a gyerekeit, ezt tartja helyesnek, rendben. De nem ez az egyedüli út, a zsűriben is ül mellette kétgyerekes anyuka, aki meg de... elfogadás lenne a kulcsszó. :)

Abban is igaza van, hogy hatásvadász volt ezzel a tánc, de pl Tóth Andi produkciójánál Bereczkit sem zavarta a  hatásvadászat...

Véleményem szerint nem kellett volna ebbe most Bereczkinek ilyen idegesen ennyire beleállnia, és ilyen "ügyet csinálni" belőle.

Előzmény: szuszetti (3034)
szuszetti Creative Commons License 2 napja -2 0 3034
Előzmény: zöldtulipán (3028)
Amaribp Creative Commons License 3 napja 0 0 3033

Mangra, Andi egymásra talált, mindkettő lentről kezdte.

Előzmény: szuszetti (3029)
Amaribp Creative Commons License 3 napja -2 0 3032

Tetszik, nem tetszik, nem tetszik, ez van. Profi táncosok, szuperek, lányok nagyon szépek,  mi meg szórakozzunk......

Kr.Kr. Creative Commons License 3 napja -5 0 3031

Szerintem is. Túlzottan hatásvadásznak tartotta, hogy a gyerekeikkel akartak plusz pontokat (szavazatokat) szerezni. Egyébként igaza volt.

Előzmény: zöldtulipán (3028)
szuszetti Creative Commons License 3 napja -4 0 3030

"Amit most láthattunk, abban nincs most társadalmi egyetértés és nagyon messze menne ez az értékelés" - mondta lefojtott idegességgel

 

Lehet, igazad van... Én teljesen másra értettem, de az nagyon nem ő lett volna

Előzmény: zöldtulipán (3028)
szuszetti Creative Commons License 3 napja -3 2 3029

Nekem a tegnapi adás nem volt gyengébb az eddigieknél, sőt. És kicsit megnyugtatóbb érzés volt ezt nézni, mint odaát Laci kiakadásait

 

Zozoval nem tudok mit kezdeni.

 

Dominik mintha kezdene belejönni, őt nem érzem már annyira kötöttnek. Borzalmas volt az a fekete cipő rajta a neonnarancs szerkóhoz, jaj! De mintha már szeretne táncolni :)

 

Nekem bejött Árpa tánca. Tőlem is kapott volna maximumot, nem Andihoz képest, hanem önmagához képest volt nagy szám a tánca. Nagyon szép lett a tartása, és komolyan, még fiatalon sem volt ily fess.

Stohl akkor is könnyezett, mikor nem látta, hogy veszi a kamera :)

A balettművésznő fia meglepően jól hozta a táncot. De az, hogy egy korabeli Pilvax-arc megkapja Pajkaszeges Gyuri susogós mackóját, nagyon gáz. Ha kapott volna egy full fekete göncöt, el is hiszem neki. Nekem így kicsit paródiába hajlott, pedig nem is.

Cooky két kisgyereke nagyon cuki:) És aranyos volt Cooky akkor, amikor a végén kettesben táncoltak, folyamatosan magyarázott a feleségének és vigasztalta...

Kinizsi Ottó tényleg a legügyesebb a pasik közt, de sajnos nekem most sem férfi, hanem egy űbercuki kispasi. Ennek is megvan a maga előnye, de nem most.

 

Tóth Andi: lehet, hogy most megint túl hatásvadásznak tűnt az emlékével, de ha belegondoltok, akkor nagyon-nagyon sokszor jön elő ez a rossz múlt nála, kevésbé hatásvadászós helyzetekben is. Nekem emiatt nem hatott úgy, hogy most csak a show kedvéért kapja elő. Nem, sokszor máskor is, ha nem is ennyire belemenősen.
Aranyos volt A.Mangra, mintha a kisfilmben meg lett volna szeppenve szegény :)

zöldtulipán Creative Commons License 3 napja 0 0 3028

Én arra gondoltam, hogy Bereczki nem mutogatja a gyerekeit nyilvánosan, szerintem erre célozhatott a "nem elfogadott" kifejezéssel. Neki az nem tetszett, hogy Cooky-ék a gyerekeikkel szerepeltek. De nekem is furcsa volt, az is lehet, hogy túlgondolom, csak tudom Bereczkiről, hogy ő nagyon mereven elutasító ebben a kérdésben, most is téma volt ez a kislánya születésekor. Én erre asszociáltam...

Előzmény: szuszetti (3027)
szuszetti Creative Commons License 3 napja 0 0 3027

Cooky-ékkal mi volt a baja Zolinak értékeléskor?!

Furcsa volt.

Előzmény: zöldtulipán (3017)
Tulipántoss Creative Commons License 3 napja -2 4 3026

Úgy érzem, hogy a kedvenc műsorom, tegnap volt a leggyengébb. Egy darabig még a fórum is "igazolta" mindezt. :))

( Az eltévedt kedves fórumozó és az őt humorosan vigasztaló hsz  kivételével, nem is volt látogató?! )

 

Majd megingott a hitem, mert a saját magamnak alkotott véleményem megcáfolta a zsűri!  Hiszen ők nagyon jónak látták a műsort, a táncokat, hiszen háromszor is 40 pont adtak?! 

Én bizonyára mást nézhettem, mert az alábbiakat gondoltam:

-   Árpa Attila - Stana Alexandra és a Kamarás Iván - Mikes Anna  táncára nem adtam volna maximumot.  Ahhoz messze voltak! Árpa Attila  a tánc végére annyira elfáradt,  hogy látszott az arcán, fel sem fogta mit mond neki Nórika?! 

- Dobó Kata és Köcse György párost egyszer fel-, egyszer lepontozzák, attól függően, milyen jelmez van a zsűrin.

Egyébként Dobó Katának a lassú tánc áll jól. Ami sokkal nehezebb (kitáncolni!),  jobban ki kell tölteni az időt a mozgással, mint a gyorsabb táncnál. Ami viszont nem megy Katának, mert darabos, nehézkes benne, mert nem tud ellazulni, mint a fiatalok.

- Kinizsi Ottó - Szőke Zsuzsanna páros  31 pontot kapott?! A  " túlpontozott " két párosnak is cca ennyit kellett volna kapni.

De hogy nem volt hét pont különbség, az hótziher!

- Tóth Andi - Andri Mangra párosról továbbra is tartom, hogy magasan kiemelkedik a mezőnyből! Verhetetlenek, győzelemre esélyesek,   akár szeretjük Andit, akár nem.  De ha mégsem ők nyernek, akkor is ők lesznek az elsők a szívemben ebben az évadban!

- Kozma Dominik - Lissák Laura, valamint  Kempf Zozó és Keresztes Ramóna  a túlpontozás miatt, előkelő helyre került. Amikor megláttam, hogy  Ottóék mögöttük vannak, már biztos voltam benne, hogy Nóráék eltévedtek a málnásban nagyon!

- Cooky és Szécsi Debóra páros kiesése nem lepett meg,  várható volt. Úgy tűnt, mintha számítottak is volna rá.

- Nagy Réka - Hegyes Bertalan párost eddig mindig lepontozták a nagy nevek miatt. Nálam feljött a páros a második helyre. Szimpatikusak,  Tóth Andi után Réka mozog a legkönnyebben, ritmikusan, neki áll a legjobban a tánc. 

 

Az eddig látottak és a teljesítményük alapján, ha igazságosan pontoz a zsűri, akkor talán Zozóék a következő kiesők.

Majd utánuk a Kozma Dominik páros. 

És ha már kiesésről van szó,  akkor Ottóék méltatlanul álltak tegnap a kieső zónában. Szerintem. 

Kr.Kr. Creative Commons License 3 napja 0 1 3025

Ottót én is nagyon sajnáltam, mert még Andiék táncában is sokkal több show elem volt. Ottó pedig tényleg táncolt, ő az a maximalista, akinek az akarása nem idegesítő, hanem tud neki szurkolni az ember.

 

Előzmény: Borsos04 (3023)
Kr.Kr. Creative Commons License 3 napja -2 0 3024

Igen, ez tipikus tv2-s húzás. Kell a nézettséghez a dráma.

 

A Tóth Gabival való mű-összeborulás nem hozta a kívánt nézőszámot. Akkor ríkassuk meg a macsót, meg a megosztó versenyzőt... kár, hogy erről szól.

 

Azzal nincs bajom, ha témát választanak és ahhoz a zenéket, de ez a tegnapi hülyeség volt.

Előzmény: zöldtulipán (3022)
Borsos04 Creative Commons License 3 napja 0 0 3023

Mondjuk a zsűri értékelésnél végig az volt az arcára írva, hogy "csak el ne sírjak magam, el ne sírjam magam..."

 

Ettől függetlenül szerintem is kicsit hatásvadász volt (igaz, nem ez volt az egyetlen ilyen tegnap), de nyilván kellett nekik egy ilyen erős sztori a műsor végére. Bár ez a tánc bőven megérdemelte volna a 40 pontot a történet nélkül is.

 

Sajnáltam, hogy ennyire lepontozták Kinizsi Ottóékat, azt a kis bakit leszámítva tök jól táncoltak. Örülök, hogy a nézők korrigáltak.

 

Meglepő módon Nagy Réka is egész ügyes volt tegnap, pedig eddig nem tetszett egyáltalán a tánca. 

Előzmény: Kr.Kr. (3021)
zöldtulipán Creative Commons License 3 napja 0 0 3022

Igen, nagyon hasonló érzéseim voltak nekem is, nem véletlenül használtam a hatásvadász jelzőt. Ha meg is akarja nyeretni a TV2 Andival a versenyt, közben ki is használják, és minden lehetséges bőrt lehúznak róla. Közben szépen építgetik az összejön-e vajon Andrei-jel sztorit is...

Előzmény: Kr.Kr. (3021)
Kr.Kr. Creative Commons License 3 napja -2 0 3021

Hallgattam Andi emlékezését, majd amit a tánc után mondott, miszerint hiába mondta neki Andrei, hogy tánc közben gondoljon az érzelmeire, ő inkább nem akart, mert akkor végigsírta volna. Mondta ezt úgy, hogy még a hangja se bicsaklott el.

 

Nekem vegyes érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. 

 

Van olyan gyanúm, hogy Andi ezt nem önszántából mondta el. Ha vki nem akarja magát belehelyezni abba az érzelmi világba, akkor azt nem tárja ország-világ elé. Elég lett volna arra emlékeznie, hogy boldog volt, mert sikeresen részt vett egy tehetségkutató műsorban. De a tv2-nek ez kevés volt, kellett a dráma és Ördög Nóra könnyei. 

Előzmény: zöldtulipán (3017)
Ilhilla Creative Commons License 4 napja -4 0 3020

Olyan jó, hogy leírod a műsor "rövid tartalmát", én az ismétlésbe is csak bele-belenéztem, de mindenben egyetértek Veled!

Nem értem, miért nyomják Árpát és Kamarást, hiszen Kinizsi Ottó legalább annyira jó, mint ők. Az sem volt meglepő, hogy Dobó Kata veszélyzónába került, mert a múlt héten a zsűri nagyon felpontozta (igaz,most is, de a nézők résen voltak). A ruhája egy förtelem volt, szerintem őt is feszélyezte. A végén a karikás forgás volt a leglátványosabb.

Tóth Andit is elég rosszul öltöztetik, tegnap gondolom próbáltak rá "semleges" ruhát adni, hogy a tánc jöjjön ki, ne a látvány, de a "kalitkából kitörő madárka" azért lehetett volna kicsit más színű.

Előzmény: zöldtulipán (3017)
zöldtulipán Creative Commons License 4 napja 0 1 3019

Az külön érthetetlen, hogy Ottóék a zsűrinél veszélyzónás helyen állnak, sőt még a szavazásra bíztató visszajátszott részleteknél is a rontást ismétlik...

Amaribp Creative Commons License 4 napja 0 0 3018

Belenéztem....... nagyon szexik, lányok fiúk egy arányt, de hosszú a műsor, majd Tóth Andi -Magra párosra leszek kíváncsi.  Andrei Magra előző műsorban is izgi volt :) Szórakoztató, nem vitás.

zöldtulipán Creative Commons License 4 napja -3 2 3017

Az ismétlést néztem, jöjjön most egy összefoglaló, szubjektív vélemény:

Dobó Katáék kezdése elég gyengére sikerült, kijött az, hogy a lassabb táncok sokkal jobban állnak Katának, ott tudja érvényesíteni a szép mozdulatait, partnere pedig a szép emeléseket. Ez nem volt elég pörgős…

 

Zozó továbbra is az egyik leggyengébb, ki kellett volna már esnie, de nyilván még egy darabig nem fog…

 

Kozma Dominiknak nem a szamba állt a legjobban, a sportolói mozgást nehéz lelazítani, viszont rajta látszik, hogy komolyan veszi, élvezi,  akarja, és az is látszik, hogy jó viszonyban vannak Laurával, szimpatikus páros.

 

Cooky-ék kiesése már érett, a vége képpel mintha már ők is készültek volna erre… a gyerekek viszont cukik voltak :)

 

Kinizsi Ottóék bevallottan egyik kedvenceim, a rontás ellenére is nagyon tetszett, egyik legjobb quick step volt, amit ebben a műsorban láttunk.

 

Árpa Attiláék tánca kétségtelenül szép volt, de szerintem továbbra is indokolatlanul túlértékeli a zsűri.

 

Kamarás Iván a másik túlértékelt, bár jobb lett ez a hip-hop, mint ahogy előtte gondoltuk, hogy mennyire fog ez hozzájuk közel állni, de azért nem 40 pont…

 

Furának tűnhet ilyet írni egy modellre, de Nagy Rékából pont a finom, légies, nőies, táncos mozdulatok hiányoznak még. Fejlődik, de még láthatóan betanult mozdulatok sorozata, és a plusz hiányzik belőle, amitől a tánc művészet… A 10 pontokat itt nem is értem…

 

Tóth Andiék: nem kérdés, hogy nincs a mezőnyben ellenfelük, kiemelkedőek. Megérdemelt a 40 pont, bár óhatatlanul hatásvadász a sztori, de nagy bátorság kellett ezt bevállalni…

 

A zsűripontokat ma sokszor nem értettem...

Ilhilla Creative Commons License 4 napja -4 2 3016

Árpa Attilát és Tóth Andit láttam, érthetetlen, hogy mindkettő 40 pontot kapott (és ahogy láttam, Kamarás Kossuth díjas mama kedvence is). Összehasonlíthatatlanul jobb Andi, a két férfi sem rossz, de nagyon "túl pontozza" őket a zsűri.

szuszetti Creative Commons License 4 napja 0 1 3015

Ehh, végre érkezik egy hozzászólás, és arról is kiderül, hogy eltévedt?! :)))

Előzmény: Hantufan222 (3014)
Hantufan222 Creative Commons License 5 napja 0 2 3014

Hopsz,rossz helyre írtam.

Előzmény: Hantufan222 (3013)
Hantufan222 Creative Commons License 5 napja 0 0 3013

Ezt a tűzgyújtós feladatot nem tartom a legjobbnak,arra,hogy eldöntse ki nyerjen.Teljesen lutri.

 

Egy dolog volt,ami nem értettem(lehet figyelmetlen voltam),amikor Juliska amulettet kapott,azt miért kapta?Mármint miért neki ajánlották fel?

Elhaym1 Creative Commons License 2021.10.13 -2 0 3012

Valószínű csak a  válogatók lehettek tavasszal. A csapatverseny első napja 2020. június 24 volt. Aznap tette ki minden Exatlonos, hogy mennek a Séfek séfébe zsűrizni.

Előzmény: Ilhilla (2974)
Hantufan222 Creative Commons License 2021.10.13 0 0 3011

Az amerikai verzióban is szoktak lenni ilyen szexi produkciók:))

 

A hazug csajok társaságából Janel Parrish egyik tánca volt hasonló:)))

 

https://www.youtube.com/watch?v=dFz25zIRXDU

Előzmény: zöldtulipán (2990)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!