"dén biztosan nem lesz Dancing with the Stars a TV2-n - adta hírül elsőként a Story.hu. A táncos showműsor 2020 óta látható a TV2 műsorán, eddig minden évben képernyőn volt a műsor. Bár a tervek szerint idén is folytatódott volna a műsor, ám a TV2 vezetősége úgy döntött, 1 évig pihenteti a műsort. A lap szerint ennek fő oka, hogy a csatorna szerint több sikerműsoruknak is jót tett egy kis pihentetés, így emiatt küldik szünetre a DWTS-t is. A döntés Pavel Stanchev távozása után született meg. Ezek után nagy kérdés milyen nagyszabású műsorokkal készül még a TV2 ősszel, hiszen eddig csak a Megasztár helye biztos. Az RTL egyébként 3 nagyszabású hétvégi műsorral is készül, hiszen idén is lesz X-Faktor, Sztárbox és 13 év után visszatér a Csillag születik. Fel van adva a lecke a TV2-nek....Forrás: https://story.hu/.../dancing-with-the-stars-nem-lesz.../..."
Valóban bármelyik (csatornánál) dolgozó bármelyik énekesnő lehetett, de emlékeim szerint akkoriban TA volt az, aki nagyon eltűnt - és neki kezdődött meg kicsit később a nyílt színi mosdatása rehabilitációja, hiszen akkor már majdnem a dobozban volt a Hazatalálsz, amiben szerepelt.
Végül is mindegy, de ha ő volt, akkor nagy hajrá, hogy maradjon is stabil.
A közvélekedés szerint Andi a "drogos énekesnő", de szerintem bármelyik fiatal nő lehet, aki éneklésből él. Én arra gyanakszom, hogy nem élvonalbeli énekesről van szó, hanem egy majdnem híres valakiről. A bulvár újságírók szeretnek túlozni.
én úgy értelmezem, hogy négy terhelt van: egy szír díler, a barátnője, egy taxisofőr, és egy negyedik, egy magyar férfi, aki sokakat ismer a pesti művészvilágből. Ő lehet a profi táncos, de ő nem lehet Magra, mivel a cikk magyar férfiként emlegeti. Magra román állampolgár. Szerintem olyan profi táncosról van szó, aki színházban, revüben, koncerteken táncol.
Épp arról panaszkodik a nagyasszony, hogy nincs temérdek hakni, hogy a fellépéseinek jó része megszűnt a népharag miatt. Bár szerintem nem azért, ha nincs lemeze, nincsenek új számai, semmi újat vagy érdekeset nem tud felmutatni a szakmában - a celebkedés nem az -, akkor egy idő után már nem fogják hívni, nem lesz érdekes.
Még a menedzserét is leváltotta, most nyilvános pályázat útján keres menedzsert.
Talán úgy is köze lehet, hogy Máté nem tud egyszerre két produkciónak is megfelelni - csak a DWTS miatt jó fél évre le volt kötve, azóta pedig nyilván ott a temérdek Gabi hakni
Biztos, hogy köze van a felbomláshoz. Hogy mehetett el ennyire az esze ennek a Máténak, fogalmam sincs. Ennek a kapcsolatnak nem adok sok időt, amíg jó a kufirc, meg dől a lé Gabihoz addig megy a szekér. Hosszútávon nem tartom valószínűnek, hogy működni fog a dolog.
A Magyar Táncművészeti Egyetem táncművész diplomájának megszerzése kiérdemelt rangot jelent a táncosok közt, ezért számít, hogy valaki ott diplomázott-e, vagy "csak" az egyetem előkészítő képzéseire, gimnáziumába járt-e. A linkelt cikked 2019-es, ha Ton 2001-ben született, akkor 2020-ban érettségizett, ami az alapja az egyetemi felvételinek. És, ahogy itt is volt róla szó, állítólag öt éve nem táncolt már - idén 23 éves.
Ez semmit sem von le a a teljesítményéből, és marad az a tény is, hogy így is képzettebb volt versenyzőként, mint a női zsűritag :) (meg sok ottani táncos)
Ez alatt a link alatt is az áll, hogy a TME a saját hallgatóinak tartott egy táncversenyt és Strenner Antal (modern évf.) azon III. helyezést ért el: A háziverseny - MTE
"A programban részt vettek a Magyar Táncművészeti Egyetem két moderntánc-művész szakos II. évfolyamos hallgatója, Doriti Katerina és Strenner Antal, valamint két színházi táncművész szakos I. évfolyamos hallgató, Pecz-Péli Luca és Kercsó Attila is."
Köszönöm. Utána eszembe jutott, hogy láttam egyszer egy hihetetlenül jó táncszínházi előadást - on line -a Szkéné színház Bűn és bűnhődés volt, nagyon tetszett.
Ha minden igaz, én Dienes Valériára még emlékszem, hogy láttam vele riportot, még a hetvenes években, és száz évesen nem volt annyira szenilis, mint én most. Arra azért remélem jól emlékszem, hogy szerelmes volt Adyba.
Kb igen. Ladányitól én csak moderntáncot láttam, mikor hazajött Magyarországra (ill. felvételről győrit), Bozsikot laikusként nem tudom precízen kategorizálni, de ők mindketten klasszikus balett alapokkal indultak.
Amit moderntáncnak hívnak (így, egybe), az ~100 éves*: eredete az 1900-as évek első felére nyúlik vissza, lényege az operai balett elleni „lázadás”, azaz a szigorú szabályrendszerrel szemben egy sokkal természetesebb mozgásforma kialakítása, ami kifejezi az egyén érzelmeit. Nem azt mondja meg a táncosnak, hogy mit kell tennie, hanem azt, hogyan tudja kifejezni, amit akar. A moderntánc a klasszikus baletthez képest maga a szabadság. A kezdeti törekvéseket az ötvenes évek körül vaskalaposok elkaszálták és itthon csak a rendszerváltás után tudott ismét teret nyerni a külföldön tanult művészek közvetítésével. Addig csak két elismert táncművészeti forma és annak oktatása volt, a néptánc és a klasszikus balett az Állami Balettintézetben (ennek az utódja a Táncművészeti Egyetem a fenntartója annak a középiskolának, ahova Ton járt. Gimibe járt, tudtommal az egyetemre nem)
Valóban, nemcsak hip-hop, de a modern táncokat is csoportban szokták táncolni, tehát ott már stimmel, amit írtam. És nem partnerrel, a társastánc és eközött ég és föld a különbség.
igazi versenytáncos pár volt: karcsúság, hosszú lábak jellemezte mindkettőjüket Franciska (és Zsófi lábai is) az évad végére szemmel láthatóan megnyúltak :) Ha nincs Wton, nagyobb, szorosabb lett volna kettejük közt a verseny.
Az, hogy WT profi-e, vagy sem, igen, szerintem is kérdéses. Profi az, aki abból él, akinek a tánc nem csak a hobbija, vagy az is, akinek képzettsége és/vagy tudása, tapasztalata, rutinja van. Aki gyerekkorától tanul, majd középiskolában is, azt én sem nevezném amatőrnek - behozhatatlan nagy előnye volt azokkal szemben, akik tényleg csak pár hónapja kezdték. Ettől függetlenül nekem kellemes volt a jelenléte, jó volt nézni, ahogy a két másik döntőst is. Kíváncsi vagyok, tiktok háttér nélkül is megnyerte volna?
Muszáj volt bő lebernyeget ráadni a latin táncnál, a szambánál, mert kétségtelen tény, hogy Ton csípőmozgásainál némi hiányosságok vannak, ez a bő kabát meg eltakarta azt.
Ez is egy bizonyíték arra, hogy bár táncos múltja van és tanult is, volt, ami még neki sem ment igazán, merthogy tőle idegen volt és kevés volt az idő arra, hogy behozza ezt a lemaradást. Persze, ami késik, nem múlik, ha valóban folytatni fogja, akár felülmúlhat profi latin táncosokat is, ki tudja.
Ugyanez fordítva: Suti Andrásnak mondania sem kellett, hogy még sose táncolt kortárst, sajnos, látszott. Nagyon jó volt ahhoz képest, de ott is, ha több ideje lett volna gyakorolni, nyilván ő is máshogy teljesített volna.
Kortársban Ton volt a "profi" (és abban tényleg, mert a modern táncszakon ilyeneket tanult), míg latinban Suti Andris, aki még profi versenyen is bajnok lett latinban.
És igen, folytatni fogják Tonék, kezdetben egy workshopot indítanak kortárs (gondolom, Ton) és latin (gondolom, Katica, aki szintén profi latin bajnok) területen, olvastam valami bejelentést erről.
Ton azt mondta, még "titok a folytatás". Csak nem csinálnak egy táncstudiót Katicával karöltve? Érdmes lenne, mert rendkívül népszerű a médiában, sok követője van.