Keresés

Részletes keresés

csg67 Creative Commons License 2006.04.13 0 0 9
" Miféle egyenlő esély az, ami ekkora kiugrásra képesít egyes, volt állampárti főmuftikat, miközben egy egész ország megnyomorít?"

Szerintem mindenkinek volt lehetősége arra, hogy vállalkozzon (ez az egyenlő esély). Persze akik közelebb ültek a tűzhöz, azoknak könnyebben ment, ez nem is lehet vitás. Egy vállalkozásnál nagyon sokat számít az ismeretség, a helyzetismeret, és ezek nem feltétlenül törvénybe ütközők. Mai fejjel én is azonnal vállalkozó lennék 1990-ben és az akkori piacon a mai tudásommal biztosan nyerő lennék. De sajnos ezt csak a mai tudásommal tehetném meg. Nekem kellett 8 év, amire vállalkozásba kezdtem és ma már nagyon bánom, hogy nem tettem az előbb meg. A mai helyzet teljesen más (több piaci szerplő, sokkal egyértelműbb törvények, stb.), itt már nem lehet egyik napról a másikra vagyonokat csinálni. Persze, ha te ezt nem látod be, akkor szerinted Gyurcsány biztosan lopott, csalt, stb...
Egyébként meg savanyú a szőlő (nekem is)...

PS: talán csak Orbánnak nem savanyú... :)
Előzmény: zividivi (7)
Tamerlán Creative Commons License 2006.04.13 0 0 8

orion űrhajó fórumozója,

derekasan dolgozol:

158 hozzászólásra

16 új topic, ebből

8 topic Orbánra kihegyezve.

Egy apró észrevétel:

nem "összefogás" a helyes kifejezés,

hanem az "összekapaszkodás".

Tessék jobban figyelni, jó?

A többi rendben.

Csak így tovább, húzzál bele!

Óóóó, igen, igen... gyere, és elhordom... tralala, óóó... igen, igen

(:-)))

Előzmény: orion űrhajó fórumozója (-)
zividivi Creative Commons License 2006.04.13 0 0 7
//"...Persze, aki a fizetését jótékony célokra ajánlja fel, az a korrupt?.."//

Persze, aki mammutfizetését csak úgy fel tudja ajánlani "jótékony célokra", annak elébb mammmutvagyont kellett korrupcióval kisajátítani a"közösből"!

Naív vagy, vagy részes, hogy elhiszed, Gyurcsány a család állami fizetéséből spórolta össze vagyonát és saját szorgalmával (tehetségével?) sokszorozta meg mindössze 16 év alatt?

Mondjuk így igaz. Akkor is baj van az elmélettel! Miféle egyenlő esély az, ami ekkora kiugrásra képesít egyes, volt állampárti főmuftikat, miközben egy egész ország megnyomorít?
Előzmény: orion űrhajó fórumozója (4)
zividivi Creative Commons License 2006.04.13 0 0 6
//"...a normálisan gondolkodó emberek pártjai képesek megegyezni és "felülemelkedni sérelmeiken". .."//

Megegyezés? Egy normális ember tudja, hogy csupán kondértáncot járnak a kannibálok! :-(((

Felülemelkedés a "sérelmeken"? Miféle "sértett" az, amelyiket hátán cipeli be a "sértő" fél a Parlamentbe? Ez szerinted "normális" dolog?
csg67 Creative Commons License 2006.04.13 0 0 5
Persze!!! Így vesztegeti meg a jótékonysági szervezeteket, hogy szavazzanak rá!!! :)
Előzmény: orion űrhajó fórumozója (4)
orion űrhajó fórumozója Creative Commons License 2006.04.13 0 0 4
Persze, aki a fizetését jótékony célokra ajánlja fel, az a korrupt?

Az orbántorgyán rablóhad 4 éve elkerülte a figyelmedet?
Előzmény: jajajca (3)
jajajca Creative Commons License 2006.04.13 0 0 3
Normálisan gondolkodó emberek eleve nem szavaznak korrupt kormányra.
Paracelsus Creative Commons License 2006.04.13 0 0 1
nem röhej, katasztr0fa :(
bindera Creative Commons License 2006.04.13 0 0 0
h0pp
orion űrhajó fórumozója Creative Commons License 2006.04.13 0 0 topiknyitó
Mindenki figyelmét elkerülte, hogy a normálisan gondolkodó emberek pártjai képesek megegyezni és "felülemelkedni sérelmeiken". A hiénaként viaskodó, marakodó vezérét vesztett megélhetési politikai gyújtőklubok sajnos csak karikatúrái egy normális országnak. És közben a hiénák keresztet hordoznak a kezükben és hittéritenek, röhej.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!