Keresés

Részletes keresés

Káun Creative Commons License 2023.12.20 0 0 558

Örülök neki

Meg annak is hogy valaki az én hatásomra ír egy topicba..Ide is lassan 2 éve nem írt senki, csak most én meg te..

Érdemes több jót csinálni egy nap.Rn nem dolgozom, így sokat is módomban áll csinálni.Petsze jövőre el fogok helyezkedni, de sajnos eddig nem tudtam mióta végeztem, 4 éve.

Mindig közbrjött valami: hol ortopédiai okok miatt nem voltam alkalmas egy munkára, pedig interjú volt előtte, felvették volna postai kézbesítőnek, de gerinces nem bírná a nagy súlyt ami táskával járna.De a covid is behatárolja a lehetőségeket.ami a mi városunkban eleve korlátozott.A vilagjárvány is megbénitja a világot, de nem.hiszem hogy az  utolsó időknek a szele.Mindig voltak járványok, környezeti katasztrófákis .

Engem régen érdekeltek a kocsik, ma a buszok.Valahogy a kocsik környezetszennyezése is komoly gond a mai világban, bár a buszok is szennyezik a környezetet, de mégis arra biztatnók mindenkit, járjon tömegközlekedéssel, legalább kis távokra.Én nekem sose volt jogsim egyenlőre nem.is akarom letenni , busszal járok ahová kell.Meg néha kedvtelésből. De ha autóm lesz , csakis környezetkímélő fajtát választók ma ez már megoldott, rengeteg elektromos autó van az utakon, még a mi szegényebb vidékünkön is.Ez több lesz csak.

Az ember szemetelése is felszamolandó bűn.Itt nem keresek bűnbakot,aki szemetel, az bűnbak.Kukat azért találták fel, hogy oda dobjuk a szemetet.Bizonyara az itt  írók tudják ezt, nekik nem szól

Fontos a sokszor lenézett kukasok munkája is, hiszen ők viszik el a szemeteket.Nekem van ismerősöm aki az és nem nézem le.perze én nem.lennék kukás .

A lényeg: óvjuk a környezetet, hisz az utánunk levő generáció azt kapja meg, amit mi rájukhagyunk viszonylag biztonságban, jólétben élünk Magyarországon.Nincs terrorizmus, nagyobb természeti krízis, átlagos körülmények között élünk anyagilag is , legtöbben.

Ne szennyezzük be indokolatlan rosszkedv el, mogorvizmussal se a földet, vagy az országot.Itt különösen jellemző ez, hogy szomorkodunk.Ez is egyfajta szmog ahogy írtam.

Na lépek minden jót.

 

 

 

Előzmény: polária (557)
polária Creative Commons License 2023.12.20 0 0 557

Minden nap elmegyek a fitneszparkba mozogni és ez jó !

Káun Creative Commons License 2023.12.20 0 0 556

És a boldogtalanság is begyűrűzött a napokba (akinél begyűrűzött )sokakat betegít ez is.Javithstunk ezen is.

Előzmény: Káun (555)
Káun Creative Commons License 2023.12.20 0 0 555

Vilagvége nem lesz már.Mi alapján következik be nem tudom.

Hihetetlen lenne.

Elrontottuk a világot, és a folyamatok elrontódtak.Sokan szomorúak, a negatív energiák is beépülnek a légkörbe, a magyar ember sem a fene nagy vidamságáról ismert.Nekem fontos a boldogság, hogy pozitív energiákat is hozzák létre magamban.Mast nem tudok befolyásolni.A levegőszennyezés csak egyfajta mérgezett légkör.Persze az is komoly baj ma)

,,a boldogtalanság a legnagyobb szmog, mert lehet ellene tenni, de kevesen tesznek,,

Jó lenne ha az életben nem foglalkoznánk a vilagvégével, ennek dacára az indexen is sok vilagvégével foglalkozó topic van), ha mérgesek, szomorúak vagyunk valamiért az az adott helyzetnek szólna csak.Nem általában telepedne rá az emberre.Tapasztslok olyat a városokban hogy megette a negativitas, ott ül a levegőben.Csendet is létrehoz a negativitas, a frusztració, hisz az ember ilyenkor a saját gondjaival van elfoglalva.Bar szegénység van, de a legfontosabb dolgok a ételt kuvéve-nem pénzért vehetők, bár biztosabb anyagi helyzet mindenképpen fontos, hisz étel kell mindenkinek.De sokminden megválasztható az embernek .

Bolygónk veszélyben van, de nem hal ki még,a következő csaknem száz évben  majdnem biztos hogy nem.Én bízom benne hogy nem pazaroljuk a föld erőforrásait, mértéktelenül, mert ez is komoly probléma.Foglalkozzunk egymással is többet

A technika fejlődésével jóval egyszerűbb lett az élet, ezt használjuk ki.Nem baj ha online csinálunk valamit, szép fejlődése ez a világnak.Mozogni persze kell menni, nem szabad letagadni a gépnél.Ez se pénzkérdés.Legtöbben megtehetjük.

Hogy jóval betegebbek az emberek , az a rendszertelen életmód, náem törődöm életforma, több dohányzas, ivaszat, az oka, hogy betegebbek élünk mint régen.javithatunk rajta.Ha nem is egy nap alatt, de  egy idő után  latható a javulás 

Boldog karácsonyt!

 

 

 

Shang_Tsung Creative Commons License 2022.03.15 -2 0 554
Előzmény: Shang_Tsung (553)
Shang_Tsung Creative Commons License 2022.03.15 -2 0 553

Arról a napról és óráról pedig senki semmit sem tud, sem az égben az angyalok, sem a Fiú, hanem csak az Atya.

Márk Evangéliuma:13:32

Előzmény: mgtrn (-)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.29 0 0 552

Ezzel ne törődj, mert ha nem lesz, akkor nem lesz, eleve sokkal nagyobb az esély arra hogy nem lesz, most mondtam hogy én nem akarom véghezvinni, tehát nem tőlem lesz, az tuti. A karma egyik bonyolult oldala pl. az, hogyha végig akarod vinni, van hozzá tudásod és felmerül a lehetősége is. (ha az egyik hiányzik már nem jön létre)
A karma nem mindig igy néz ki, tehát ez egy bonyolult dolog és nehéz megérteni. (a fenti példa sem szószerint értendő, pl vidd bele az időt is meg legalább 1 dolgot még ezeken kivül!)
A jutalma-dat elismerem, ugyanis az ihletben gyakran vannak látomások is. Egyébként az egy nagyon intenziv állapot, a legelső szinten is. Emlékszem hogy irtál valami hasonlót, pedig én híres vagyok a feledékenységemről. A többi ami veled van, az viszont nagy baj amit nem lehet egykönnyen megoldani, remélem az irás segit bevonzani hogy majd találkozz a Buddhával, aki egy célzott meditációval segit feloldani mindenkinek a függőségét. A második lehetőség pedig az ami eddigis, hogy az ihletettség mindig gyorsitja a karmát, igy rosszabb is lehet de határidőre mondjuk elkészülhet, vagyis előrébb hozza a karma lehullásának határidejét. Mert ha mindenki tudja, akkor az ilyesmi jobban látszódik, ezért rosszabb is lehet, de többet is lehet tudni pl. elmélkedésnél meg satöbbi. Annak egy része az egyik ihletettségnél érik be, tehát a szamádhi tényleg gyorsitja a karmát.
Amúgy a minuszt nem én adtam, semmi közöm hozzá... a hatalmas fényfolyam ugyanolyan izű, mint a hatalmas szikra csak mást látsz benne, úgyértem inkább felülről nézed... a fényfolyamot le lehet irni és még az se sikerül mindig, ezért kell egy alkalommal többet is irni (haladó szinten meg mondjuk már hatalmas fénysugár van, ami tovább is tart)
Akarat megváltoztatása belátással érhető el. (?) Az meg vmiféle ösztökével, az meg már megint ihletettséghez vezetne...(nem tudom!) elmélkedj addigis, én nem tilthatok meg senkinek semmit, én inkább csak a saját tudatalattimmal szoktam babrálni és ahhoz kellenek ehhez a dolgok. (ugyanolyan szokásaim vannak és én sem tudom titokban tartani, tehát bármi is a lényeg, az nem ez)
A többihez semmi közöm, vagyis nem tudom :E
Bulin kivűl nem tudom átvinni (összetömöriteni mert úgy ezerszer fényesebb és jobban érthető ideális esetben) most csak küszködve irok, a tudás viszont az ihletettségnél is fontosabb ezért oké de szószerint jobb dolgom is van ennél szoval kérlek leave me alone (másképpen szólva mégegy azért mert én is hibáztam)
Áldásom addigis
ui: addig itt egy házifeladat: megint megvágtam magam, egy kézmosás alatt.. lehet hogy a viz vágta meg, úgy esett a kezemre? Mi vágta meg az ujjam, amig ezt irtam?

...

Előzmény: Szarumán Szeretete (548)
nemkelltabu Creative Commons License 2021.07.29 0 0 551

Második és harmadik bekezdéseddel kimondottan egyetértek.

Előzmény: Szarumán Szeretete (548)
Szarumán Szeretete Creative Commons License 2021.07.29 -1 1 550

Mi van ha a szakemberek megint tévednek és egy hetünk van hátra? Apophis l0ve

 

https://24.hu/tudomany/2021/03/29/foldre-veszelyes-kisbolygok-aszteroidak-apophis/

Szarumán Szeretete Creative Commons License 2021.07.29 -1 1 549

A topic kérdésére válaszolva:

tudtommal a legutóbbi 2012. december 21 volt.......

Az újabb 2036 - egy aszteroida. Imádkozzatok, hogy most ne késsen

Szarumán Szeretete Creative Commons License 2021.07.29 -1 0 548

Arra azért kurva kíváncsi lennék, hogy hányan készülünk a halálra.

 

Mert ugye 1x mindenki meghal. De nem mindegy hogyan. Milyen emlékekkel, gondolatokkal, érzésekkel.

 

Attól tartok hogy a végső ítélet is a mi lelkiismeretünk alapján történik majd.

Attól hogy valami miatt nem érzünk bűntudatot, fel sem fogjuk igazán, még ott van az emlékeinkben.

Szarumán Szeretete Creative Commons License 2021.07.29 -1 0 547

És mennyi a keresete? Megéri ezt munkázni?

Előzmény: Törölt nick (546)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.29 0 0 546

Najo ez nem igaz, 1 gonosz szellem suttogta a fülembe... tehát tévedtem

Csak néha én is nagyon könnyen elfelejtem, Marának pont az a dolga hogy az életet megneheziste, mégpedig büntetlenül mert ez a munkája... (nincs értelme harcolni v. bosszut állni mert akkor az is sáros lenne hosszú időre) a keresztényeknek abban igazuk van hogy nem ez az élet a lényeg, és ha valaki többször is elérte az ihletettséget, akkor már jól fog újjászületni.

Tehát embernek lenni csak azért jo mert igazábol bármiként ujjá lehet születni, illetve a megvilágosodást is emberként lehet elérni (tehát az ihlet a jel, ha sikerült)

Buli után egyébként egy ideig mindig fényes álmaim vannak, az alapján vmiféle v betűs haj (kisugárzásban végtelen szép volt emiatt mindent megvilágitó, hosszú egyenes de csak az alakját fémes körvonalait láttam) és ma meg a lila szint mondta, konkrétan azt mondta a lila szint akárhol gyakorolni

sztem én most nana sorozatot fogok nézni, meg keresek vmi uj sorit is

Kövii partyt még nem tudom, sztem 1-2 honap, addig sziasztok

Előzmény: Törölt nick (544)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.25 0 0 545
Előzmény: Törölt nick (544)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.25 0 0 544

https://kepkuldes.com/image/Arf56L
https://soundcloud.com/user-926669797-666282237/freespace1-19330641?in=user-926669797-666282237/sets/intruder-alert

 

Ha mégegyszer azt üzeni, mingyájunknak el kell menni:
tél után világvége
csinálok majd 100000 doom start az majd kinyirja
orion csatazenére majd irni, maradék gombát eltolni

 

dharani tan
Nagyon haldoklom.. én is meghalok majd ne aggodjál
Rettenetesen fáj, mintha meghalnék és amikor elkezdödik csak annyit mondok ahh.. ehh.. vagy há áh..
de megprobálok normálisan irni, csak kibaszottul fáj.

 

mara csak ennyit mond your pathetic race
az egész életemet nagyon soksor földhözvágta, vagyis a fémes lotuszvirágot, megölni nem tudta de szét van zuzva és dől belőle a vér..
képzelj el egy másfél méter magas fémes világito lágyszáru növényt (ami a környezetét is megvilágitja)
ez az isten folyton az összes ágát letörte, még a legfelsöbb, legujabb, legvilágitobb, legzsengébb és legszebb hajtását is levágta, hogy csak a szár maradjon
v(vagyis a twittert emiatt ök nem kapnak!)
szerinted a növénynek lesz e kedve élni (ezekután), ha az összes hajtását letörik mindig? naná hogy nem...
isten nézze majd meg mit müvelt mara ezzel a rábizott növénnyel

 

a gyengeség szoritja szivemet...
most is siránkozok hogy nincs meg a twitter
de ez csak az egyik a (felmérhetetlen) sok közül, amit csinált (ellopta és szétzúzta (mindet

 

na tiszta szivemböl kivántam a halált, sztem ha nem sikerül akkor tél után jön a világvége
fáj olyan mint a depresszio csak az örökös szegénység okozza (amit okozott)
yajajajvbjjjyjyjjajaj fáj nagyon szoval én szándékosan öngyi leszek télen
minden porcikámmal, végtelenűűűűűűűűűűűűűűűűűű gyülölöm,
hogy ne röhögjön, én meg ne éhezzek, következö életembe ne legyen már ott
elcserélem ezt az életemet arra, mert tizszerannyit hozna vagy mégtöbbet, ö meg nem lesz ott a végtelen nagy gonoszságával (tul gonosz mert nem birtak megvédeni4)se
aaaah.... ajajajaaaaa uhh.... olyan érzés mintha megeröszakolna teljes egészében szar és nem akarok élni már (egész végig ilyen)
hogy dolgozzak igy, igy hogyan egyek, hisz megörjt annyiora undorodom töle..
lelkem elsorvad, sirok fáj a szivem, mert nem akarja ezt az igazságtalanságot...
gahh.. nyah..
(nem akarom)

 

teljesen megalázott mindig a lopásaival am. 2kor kezdtem el irni ezt a szart
szoval az élet nagyon el lett baszva - bárhová nézek az el van rontva, ez egy szartenger:SS
Mara istennek majd a birók szurjanak fel 1 tűt a szemébe, a szembogarába többek között:))
(én meg direkt engedni fogom hogy mindenki végignézhesse majd)

 

szoval sztem igazságtalanság miatt halál lesz majd, azt akarom és adja az ég hogy sikerüljön
mindig csak egy kivánságod lehet, én azt akarom hogy meghaljak, én is-ö is-mindenki szarul járjon
az irás sokkal idösebb mint ö de sokat megakadályozott igy az ö bolygoját és flottáját százezer halálcsillag még zöld pajzzsal a csata elött körbevonja, és mindenhol ahol mara neve van, vagyis az egész bolygot, vagy ha kell százezer bolygot lebombázza (és mind leveri) mondjuk mindennap egyet, igy még pont nem tudnak egymással kommunikálni se (vagyis hirtelen fog történni)
a dévák többi birodalmában felszabadulnak majd az erök, elöször az aszurák pl megkapják az eröt hogy a magasabb isteneket megöljék és elfoglalják helyüket, aztán majd folytatodik a dráma amig minden lerombolodik és majd csak utána jöhet majd uj mara, akinek máshogy de elölröl kell kezdenie az egészet, a lényeg hogy az emberek birodalmában is mindenkinek akkora ereje lesz mint egy háznak és engem nem érdekel ezt az 1 dolgot megteszem utána pihenek a saját felhöimben majd (amit az irás okozta késöbb lejövök ujrairni:É) szivesen kitolom emiatt a megvilágosodásomat _(,ert nem történt +) és okozok magamnak pár leszületést hogy ez megvalosuljon, mert c-sak egy dolog foglalkoztat: dögöljön meg az összes.. cisztás g*ci.
köcsög-szar...isten

 

tehát 100000 doom star tényleg képes már teremteni és körbevonja a bolygot nem-menekülös pajzzsal... (mielött észrevenbék) egyenként szétlövi az egész flottát, talán leszállnak a bolygora tárgyalni (ez majd ott dől el de nyilván) de a bolygot mindenképp szétbombázzák mert én azt akarom, lumina hercegnö és majd kiélhetem szadista vágyaimat rajta meg az egész bolygon teljesen büntetlenül aztán még az is kurva jo lenne ha (hosszabban) igy történne mert ennyire szeretném hgy megdögöljön (inkább mint ez) tehát szét akarom vágni az egész testét, a tronjárol 1 erös angyal a nyakánál, 1 meg a 2 bokájánál ragadja majd meg és elém hozza, na majd akkor vigyorogva szadizni fogok vele mielött megölöm, párszor változatosan stb. szivesen hallgatom az orditását akármilyen hangos és fájdalmas is, mert akkora kárt okozott h szükség van mindenféle kielégülésre is, angyalait is a szeme láttára ölöm meg, kivétel nélkül. végtelen nagy gonoszt osztok meg vele hisz flegma vagyok alapbol meg bosszuállo, meg könyörtelen (határozott célzattal tudom hogy ezen lehet élvezkedni!) szal majd teljesüljön, épp azért mert ez az élet NEM fog megjavulni, szamantabadra és a többi segitök védelmezök végülis mindig alulmaradtak stb. :)

 

vagyis ha a nyomor gyöz vagyis ha télen megint nyomor lesz, akkor a nyomor gyözzön, legyen igaza és adja az ég hogy meghaljak és sikerüljön (megtegyem)
remélem ott majd megvigasztalodom*

ámen _I*

 

~x

6Boci Creative Commons License 2020.08.04 0 0 542

Nem ez kell, hogy meggyőzzön, hanem ha tényleg bekövetkezik amit leírt. :)

Előzmény: Egy nagy felhő (540)
Zsebihal18 Creative Commons License 2020.08.04 0 0 541

Csakhogy ilyeneket politikai elemzok is irtak, csak nem a MSM-ben. Az orszag erkolcsi lezullesztese pedig terv szerint haladt, tandemben a multikulti eroltetesevel, es a tarsadalom kulonbozo csoportokra osztasaval, ahol mindenki, kiveve az alapito fehereket, valamilyen modon hatranyos helyzetunek tekinti magat. Persze Istenre is ra lehet kenni, a neoprotestansok is egy manipulalt csoport.

Előzmény: 6Boci (539)
Egy nagy felhő Creative Commons License 2020.08.04 0 0 540

Hogy meg vagyok győzve!

Előzmény: 6Boci (539)
6Boci Creative Commons License 2020.08.04 0 0 539

Mondani lehet, de azért ennél konkrétabban leírja mi lesz (elsősorban az USAban):

"This PESTILENCE IS NOTHING compared to the GREAT SHAKING that is coming.  Soon the WHOLE WORLD WILL SHAKE, and many things will crumble."

"SHOCKING will be the word used in FIVE WEEKS as this Nation spirals down into the WHIRLPOOL."

Tehát a koronavírus járvány semmi ahhoz képest ami lesz.

 

Ez volt egyébként a kezdő próféciája Júli elején:

"In SEVEN WEEKS, the Destruction of a once God-fearing Nation will start. This Destruction will continue until this vile Nation no longer exists. The people DO NOT SEEK ME for guidance, instead turn to witchcraft and divination to satisfy their souls." 

Tehát az USA megszűnik létezni.

Továbbá:

"SEVEN WEEKS to get your house in order and prepare your heart.GREAT DARKNESS IS COMING.
My son, shout REPENT NOW! Turn from your wicked, selfish ways! Turn to Me for cleansing and restoration.SEVEN WEEKS TO PREPARE.SEVEN WEEKS TO THE BEGINNING OF THE END.
DARKNESS will fall, and no one will believe.Be ready for the DARKNESS. Evil will rule in the DARKNESS.
I say, Repent now. Ask, and I will hear. Now is the Time for Salvation.SEVEN WEEKS — THE COUNTDOWN HAS BEGUN.BE PREPARED.
I love you, My children. Now is the Time to Repent.Amen. SEVEN WEEKS.
Given by the Lord and Savior Jesus Christ"

 

Tehát a vég kezdete, az utolsó 7 (vagy 14) év elkezdődik. A Jelenése könyve eléggé specifikus, szóval ha nem az lesz, akkor nem igazán lehet "igazolni" a prófétaságát.

Előzmény: Eklatáns Béla (535)
Zsebihal18 Creative Commons License 2020.08.04 0 0 538

Szerintem Searle Deep State ugynok. 

Előzmény: 6Boci (533)
magyarpityu Creative Commons License 2020.08.04 0 0 537

Pont szabadságon leszek a jelzett időpontban, légyszi, majd utána meséljétek el, milyen volt!

Előzmény: Egy nagy felhő (536)
Egy nagy felhő Creative Commons License 2020.08.04 0 0 536

"Tegnapi posztja szerint még 4 hetünk van felkészülni."

 

Hú, akkor sietek, 2 de legkésőbb 3 hét múlva én is el kezdek készülni. Jó hogy szóltál.

Előzmény: 6Boci (530)
Eklatáns Béla Creative Commons License 2020.08.04 0 0 535

Mindég lehet mondani, h most rosszabb, mint négy héttel ezelőtt, tehát majd "igazolva" láthatod profetaságát, ha azt akarod hinni...

Előzmény: 6Boci (533)
Eklatáns Béla Creative Commons License 2020.08.04 0 0 534

Mert...?

Előzmény: 6Boci (532)
6Boci Creative Commons License 2020.08.03 -1 0 533

Ha így lesz, akkor megtudjuk, hogy próféta Byron Searle, hanem lesz így akkor meg hamis próféta.

Előzmény: 6Boci (532)
6Boci Creative Commons License 2020.08.03 -1 0 532

Aztán egyre rosszabb lesz. Mint a 7 szűk esztendő Egyiptomban, csapásokkal megtűzdelve.

Előzmény: Eklatáns Béla (531)
Eklatáns Béla Creative Commons License 2020.08.03 0 0 531

még 4 hetünk van

 

És aztán...?

Előzmény: 6Boci (530)
6Boci Creative Commons License 2020.08.03 -1 0 530

Byron Searle blogja a végidőkről:

https://byronsearle.blogspot.com/

 

Tegnapi posztja szerint még 4 hetünk van felkészülni.

polária Creative Commons License 2020.07.28 0 0 529

Az IDŐK VÉGE kifejezés pontosabb.

Eklatáns Béla Creative Commons License 2020.07.28 -2 0 528

Lássuk, csak:

 

https://youtu.be/9RGUuotlV30 ...

Előzmény: 6Boci (523)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!