Keresés

Részletes keresés

michaelmcburney Creative Commons License 2010.12.22 0 0 7

Sziasztok!

 

Szeretnék mindenkit megkérni, hogy az alábbi linken található rövid közvélemény kutatást legyen szíves kitölteni! Köszönettel,

McBurney

 

http://www.modellvasut.eu/index.php/hu/elado-modelljeim/157-kerjuek-segitsd-munkankat-az-alabbi-kerdiv-kitoeltesevel

kölcsönzői jelmez Creative Commons License 2010.07.22 0 0 6
Örömmel látom, hogy valaki felpimpelte ezt a rút és rossz olcsó családi francia kocsit, de hogy jön ez a témához?
Előzmény: helmeter (5)
helmeter Creative Commons License 2010.07.22 0 0 5
kisfolnagy Creative Commons License 2006.08.05 0 0 4
Sziasztok!

Eladnék egy kész Airbus A380ast. Nekem nem tetszik... és egy kicsit elis rontottam, de egy ügyes makketező rendbe tudja rakni. Kedzevményes áron adnám (megegyezünk) vagy valami kisebb gépre elcserélném, ugyanis helyhiányban is szenvedek...:( Légyszi valaki segítsen nekem. Köszike!

Andriska
helmeter Creative Commons License 2006.04.12 0 0 3

itt a teljes cikk

 

http://www.kisalfold.hu/cikk.php?id=379&cid=166193

 

Gyakorlatilag arról van szó, hogy van egy rendezvény akit senkit nem érdekel politikai szinten, csak egy bizonyos réteget. Makettezők teljesen nyugis politika mentes rendezvényt szerettek volna. Ahol sok ember van és jól érzik magukat, az nem biztos hogy valami kampány gyűlés. Erre szépen mindenkire ráfogják, hogy átszavazók vagyunk.

 

Helm

Előzmény: wizes (2)
wizes Creative Commons License 2006.04.12 0 0 2

Aszem álmos vok, nehéz a fejem, nem ejtőztem.

Nem kristálytiszta, ha valaki levilágosítana!

 

Előzmény: helmeter (-)
AMBalage Creative Commons License 2006.04.12 0 0 1
Újabb Fidesz-öngól...
bányász-béka Creative Commons License 2006.04.12 0 0 0
Ehhez vajon mit szól a mi 0stap Benderünk? :-)))))
Előzmény: helmeter (-)
helmeter Creative Commons License 2006.04.12 0 0 topiknyitó

A KISALFÖLD 2006.04.12 számában megjelent cikkből részlet:

"Papp József csornai polgármester, szocialista politikus azt állítja: a Fidesz csalásra készül a második fordulóban Mosonmagyaróváron. A helyi Fidesz vezetői viszont a városban április 23-ra szervezett országos makettkiállítás résztvevői között vélik a szocialisták átszavazóit."

 

 

Tisztelt érintettek!

 

Nem értem, hogy egy olyan rendezvényt, ami teljesen politika mentes, sőt a politikához gyakorlatilag semmi köze, miért kell bevonni a 2006-os választási kampányba.

 

10 éve minden évben tartunk ilyen rendezvényt, s eddig a politika soha nem figyelt fel rá. Minek is? De most elmondanám az igazságot, mekkora összeskűvéselmélet van itt a háttérben. Semmilyen. Mosonmagyaróváron kelet európa legnagyobb makettversenyét szervezzük meg. A mi munkánk, a mi eredményünk. Hozzátenném, hogy valószínűleg azért sikeres mert nem pénzért tesszük, hanem mert szeretnénk (most már) kb. 3500-4000 embernek egy kellemes hétvégét összehozni. Meg különben is, miért támogatnánk a politikát, ha a politika sem támogat minket? Viszont majd megépítjük maketten, de nem azért mert politikailag olyan a beállítottságunk, hanem azért mert a történelem részét fogja képezni. (A makettezők buta szokása, hogy élethűen ábrázolják, kis műanyag darabokból,a világot megefelelő méretarányban. Kedves egymásra mutogató "érintettek", én is szeretnék egy olyan munkahelyet, ahol csak négy évente kell stresszelni, de utána minden lazán megy. Sokkal több időm maradna a makettezésre.

 

Ismét TISZTELT érintettek.        

 

Kérem vegyenek példát a mi munkánkról, nem kaptunk soha pénzt azért, hogy ezt a rendezvényt megrendezzük az első nagyon kezdetleges volt. Mára már viszont az európai makettező élet egyik tényezői lettünk. Nem értem, hogy a politikai életben ez miért nem működik. Aki akarja vonja le az összefüggést.

 

Átszavazás? Minek?

 

Ha jól tudom, minden 18 évét betöltött állampolgárnak joga van szavazni, ha más előírások nem korlátozzák ezen jogában. A makettverseny időpontját már tavaly nyáron eldöntöttük. Nem értem, hogy ha politikailag olyan "befolyásosak" lettünk, a magyar állam, miért nem figyelt fel erre, és a választási időpontot miért pont arra hétvégre tűzte ki. Nagyon de nagyon gyanús!

 

Köszönet viszont a "POLITIKÁNAK" az ingyen reklámért.

Hogy ezt ki is használjam: www.mmk-online.atw.hu

 

 

Tisztelettel:

 

Pataki Áron

MMK, szervező, kűlföldi kapcsolattartó

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!