Keresés

Részletes keresés

cyb6 Creative Commons License 2006.04.12 0 0 7
Lehet, hogy egy striga vagyok, a jelenlegi fideszes jobboldal stílusa, irányítása, bizonyos tagjai egyszerűen elfogadhatatlanok a számomra. OVI-ból szvsz nagy politikus lehetne/lesz, ha most nagyot bukik, belátja, levonja a konzekvenciákat és pártot épít nem pedig oldalt...
Előzmény: cc (5)
cyb6 Creative Commons License 2006.04.12 0 0 6

A kérdés igazán az, hogy van-e élet a fidszen túl? Ha  mosz ibi ellenáll, győz a balos koala, mi indul el a fidezs házatáján? A jobboldali szavazó OVI-ra szavaz, vagy jobboldali értékekere? Ibi egyszerűen áruló, aki balos kormányt segít, vagy egy jobboldalnak is reális alternatíva.

cc Creative Commons License 2006.04.12 0 0 5
te is haza/jobb/arulo vagy? egy striga veszett el benned.
Előzmény: cyb6 (-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.12 0 0 4
Ugyan, mit képzelsz? Ott így is dúl a demokrácia. :)
Előzmény: Wic (2)
japex Creative Commons License 2006.04.12 0 0 3

Nem tudom, ki hogy van vele, de én el tudom nektek mondani egy kívülálló szemével, hogyan látom Magyarországot. Annak, aki folyamatosan itt él rendszerváltás óta, nem biztos, hogy ennyire tisztán lejön a kép, mert benne él, vele alakul át.

 

Én ma jobban élek, de azért, mert kimentem hajóra és lehúztam öt évet. Mikor elmentem nem volt semmim, most van új házam, autóm, motorom, családom. Ebben viszont egyik kormány sem játszott semmilyen szerepet. Annyival járultak hozzá a költségvetésemhez, hogy rögtön kiszabtak 250 ezer ft vagyonszerzési illetéket rám, amikor nagy nehezen vettem egy panelt. De nem ez a lényeg.

 Ha itthon maradok, valszeg most is a csóró diplomásokkal iszogatnék és vinném a trabimat műszakira...

 

Amikor visszajövök 7-8 hónap után, mindig az az érzésem, hogy rosszabb a helyzet, mint amikor elmentem. Minden téren. Nem lehet közlekedni a városban, az emberek agresszívek, őrűltek, uttalan utak, káosz, por, szemét, kutyaszar, sok-sok kidobott pénz kampányra, időgépre, fölösleges dolgokra. Egyszerűen nevettséges ebből a szemszögből nézve. És mintha ez nem nagyon zavarna senkit. megszavazzák még négy évre ugyanezt a lejtőt. Nem nagyon értem. Gyökeres változás kell. Lehet, hogy az MDF jó irányban kapargat, nem tudom. Eddig nem érdekelt a politikai acsarkodás, de most már van egy gyerekem, nem mindegy nekem sem, hogy fog felnőni, milyen morálban, városban, emberek között. És kezdek aggódni.

 

 

 

 

 

Előzmény: cyb6 (-)
Wic Creative Commons License 2006.04.12 0 0 2

Vajon Ibi elindíthatja-e azt a folyamatot, hogy a jobboldal ne egy fidesz-szerű egy pártból álló blokk legyen?

 

vajon a baloldalon elindítja valaki valaha azt a folymatot, hogy a baloldal ne egy monolit mszp-legyen?

 

Előzmény: cyb6 (-)
Khelben Creative Commons License 2006.04.12 0 0 1
eddig az volt a kérdés, hogy az mdf lefekszik-e a fidesznek.
ezután a levél után az a kérdés, hogy a fidesz lefekszik-e az mdfnek.
ha maradt egy pici büszkeség 0rbánékban akkor nem.
ha meg csak a végtelen hatalomvágy játszik, akkor bármit megígérnek ibinek, csak álljon össze vele. hiszen az ígéret az olyan, ami visszavonható.
Előzmény: cyb6 (-)
cyb6 Creative Commons License 2006.04.12 0 0 topiknyitó

Nekem igen is szimpatikus Dávid levele. Tényleg szeretnék egy korrekt jobboldali pártot, mert ettől demokrácia a demokrácia. A fidesz számomra azért nem az mert nem politizál, hanem erkölcsi etikai kérdéseket boncolgat, vagyis meghatározza, mi az Igaz és mi a Helyes. Kövképp, aki nem ezt követi, az Hamis és Rossz. Így a politika egyre inkább beszivárog a minennapokba, ahelyett, hogy azzal foglalkozna, hogy utat épít, kórházat tart fent stb.

Vajon Ibi elindíthatja-e azt a folyamatot, hogy a jobboldal ne egy fidesz-szerű egy pártból álló blokk legyen? Tölgyessy azt mondta, mindez csak a baloldalról bátor tett, a jobboldal szerint egyszerű árulé.

Kérdés, mi lesz a jobboldallal?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!