Keresés

Részletes keresés

borsosalma Creative Commons License 2009.04.28 0 0 41
Legnagyobb influenza elleni gyártó kapacitással rendelkezünk. 2 milliárdos beruházás következtében!Végre olyat tudunk gyártani amire van fizetöképes kereslet!
Előzmény: nopoliticians (40)
nopoliticians Creative Commons License 2009.04.28 0 0 40
Na bumm..
Előzmény: borsosalma (39)
borsosalma Creative Commons License 2009.04.28 0 0 39
4-es fokozatúra emelték a riasztási szintet!
Előzmény: borsosalma (38)
borsosalma Creative Commons License 2009.04.28 0 0 38
Lassan ideje lesz elinditani a gyártósort. Megkaptuk a virus mintát! Európa sok országába exportálhatjuk a vakcinát.Gazdasági válságból való kilábalás egyik utja?
én116 Creative Commons License 2006.04.11 0 0 37
Egyenlőre arról van szó, hogy a kis harcifikanick (tényleg az) felhívta a figyelmet arra, hogy az adófizetők egymilliárd forintjával gazdagítanak itt valakiket.
Előzmény: Bolics (35)
én116 Creative Commons License 2006.04.11 0 0 36

+ a februári linkben egy érdekes rész is van:

Az MFB kétmilliárdos hitele így abban segíthet, hogy Magyarország ne csak a know-howt adja, hanem a vakcinát is itt gyártsák le. A most kiutalt hitelből a gyógyszer hazai és külföldi bejegyzését, gyártását finanszírozhatja a cég.

Kóka reményei szerint a hitelszerződést a hónap végéig aláírhatják.

Előzmény: én116 (34)
Bolics Creative Commons License 2006.04.11 0 0 35
Hagyd a kis harcifikanikket.
Most keres egy újabb baromságot - aztán majd abba is jól beég :-D
Előzmény: én116 (34)
én116 Creative Commons License 2006.04.11 0 0 34

A 30 dezsőmilka az 6 528 120 000 forint. Annak a 14% az 913 936 800 forint.

Ez kis jóindulattal a FELE az adófizetők belfeccölt pénzének!

Előzmény: Bolics (33)
Bolics Creative Commons License 2006.04.11 0 0 33
Népszabadság • Munkatársunktól • 2006. március 16.

Négymilliárd jut a vakcina fejlesztésére
Kép: Reviczky Zsolt
Fluval H5N1 - ez a vakcina neve, amelynek engedélyezte magyarországi forgalmazását az Országos Gyógyszerészeti Intézet (OGYI). Ez az a szer, amelyből 6 mikrogrammnyi szükség esetén védelmet nyújthat. A törzskönyvezéssel Magyarország megkezdheti a madárinfluenza elleni vakcina gyártását.

Zimonyi Ferenc, az Omninvest Kft. ügyvezetője elmondta: a szer gyártástechnológiai fejlesztését óriási nemzetközi érdeklődés kísérte, de most elkezdődhetnek a konkrét tárgyalások is az értékesítésről azokkal az országokkal, amelyek korábban jelezték vásárlási szándékukat. A kormányzat és a cég képviselőinek megállapodása szerint, a várható több millió dolláros bevétel 14 százaléka az államé. Négy százalék közvetlenül az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálathoz kerül, amely ezt fejlesztésre használhatja.(D. A. N.)

Olvass kis harcifikanick !!!! :-D
30 milkának mennyi a 14%-a ?!
1 üzletből nem is rossz ;-)
Bolics Creative Commons License 2006.04.11 0 0 32
Népszabadság • D. A. N. • 2006. március 23.
Legalább két hónapig egyetlen ampulla madárinfluenza elleni H5N1-vakcinát sem tud szállítani az Omninvest Kft.

A cégnek ugyanis most le kell gyártania a hazai lakosság védelmét szolgáló, a jövő évi influenza elleni védőoltás teljes mennyiségét. Ez a feladat pedig éppen nyolc hétre minden kapacitását leköti. Laczkó Tamás, a cég ügyvezetője megerősítette: több országgal is tárgyalnak a technológia, illetve a termék értékesítéséről, de csak azokkal szerződnek, akik elfogadják az Omninvest Kft. által vállalható szállítási határidőt.

Eddig öten jelezték - köztük Oroszország, Kína -, hogy érdeklődnek a technológia iránt, egy európai ország pedig magát a terméket venné meg. Az ügyvezető nem kívánta megnevezni a konkrét termék iránt érdeklődő országot. A Népszabadságnak arra a kérdésére, mire költik a kétmilliárdos, vissza nem térítendő állami támogatást, illetve az ugyanekkora összegű kedvezményes hitelt, ha inkább technológiát, mint terméket értékesítenek, az ügyvezető azt mondta: természetesen kapacitásbővítésre, de tény, hogy egyelőre még vannak korlátai a termelésnek.

Jól eltitkolták a ballibek :-D
Bolics Creative Commons License 2006.04.11 0 0 31
A hír nem új.
Legfeljebb a hozzád hasonló harmatgyenge harcifikanickeknek.
Előzmény: disznógépsonka (26)
én116 Creative Commons License 2006.04.11 0 0 30

Egyenlőre semmit sem tudunk, szal korai bármilyen következtetés levonása.

Pontosabban azt, hogy van 30 millió dezső, egy semmire sem jó vakcina, valamilyen együttműködés, de nem tudni milyen és kik között +egy leendő gyártóüzem az oroszoknál.

Ez semmi. Valami konkrétum?

Előzmény: disznógépsonka (28)
disznógépsonka Creative Commons License 2006.04.11 0 0 29
A közös projcet az nem azt jelenti, hogy nem adnak el semmit, hanem beruháznak, befektetnek valamibe, és majd ha beindul az üzem akkor a haszonból osztoznak?
Előzmény: én116 (27)
disznógépsonka Creative Commons License 2006.04.11 0 0 28

Ez ugye kb. 6 milliárd, ha fele magyar befektetés az ugye 3 milliárd, meg még az elöző 2 milliárd MFB hitel amin állami garancia van, akkor ez már 5 milliárd.

Jó üzlet ez VALAKIKNEK.

Előzmény: disznógépsonka (24)
én116 Creative Commons License 2006.04.11 0 0 27

A magyar tisztifőorvosi hivatal járványügyi főosztályának vezetője korábban elmondta: a vakcinát gyártó üzemet közös projekt keretében építhetik meg.

Kik a projekt részvevői? Mit kell a közös projekt alatt érteni? És pontosan mit adnak el?

Előzmény: disznógépsonka (23)
disznógépsonka Creative Commons License 2006.04.11 0 0 26

Neked is új a hir, szerintem:-)Az infó Rádiónak is új a hir.:-)

Előzmény: Bolics (19)
Priluki Creative Commons License 2006.04.11 0 0 25
Netán vidulni sem lehet már?
Ha a szocik üzletelnek, annak nem lesz jó vége. A kérdéseiket sem hiszem el már.

Üdv
Előzmény: Törölt nick (21)
disznógépsonka Creative Commons License 2006.04.11 0 0 24
A 30 millió dollár a közös beruházás értéke lehet.
Előzmény: disznógépsonka (23)
disznógépsonka Creative Commons License 2006.04.11 0 0 23

NEM, NEM,NEM!!!

SEmmi pénzt nem kap az állam:

Cseljabinszk melletti Kopejszkben gyárthatják a madárinflunza elleni vakcinát. Ezt több uráli hírportál jelentette, Andrej Koszilov regionális kormányzóhelyettesre hivatkozva.

if(!window.goAdverticum)document.write(''); if(window.goAdverticum)goAdverticum.addZone(28444);

A magyar tisztifőorvosi hivatal járványügyi főosztályának vezetője korábban elmondta: a vakcinát gyártó üzemet közös projekt keretében építhetik meg.

Ócsai Lajos hozzátette: még az idén megkezdődhet a próbagyártás, jövőre pedig a termelés Oroszországban.

A főosztályvezető hangsúlyozta: ehhez minél előbb ki kell dolgozni az üzleti tervet és meg kell alakítani a közös munkacsoportot.

A tervek szerint egy 2 hektáros területen épülne fel az üzem, közös finanszírozással. A magyar küldöttség budapesti látogatásra hívta meg a cseljabinszki vezetőket.

http://www.inforadio.hu/hir/kulfold/hir-35631

én116 Creative Commons License 2006.04.11 0 0 22

Bombaüzlet, az nem kétség!

Vagy az adófizetők kétmilliárd forintjának elsíbolása. Tehát ki adja el és mi van azzal a kétmilliárddal? Azt visszakapja az államkassza?

Előzmény: Törölt nick (20)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.11 0 0 21
Fasság, az oroszok dollárban fizetnek.
Előzmény: Priluki (18)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.11 0 0 20
Hát ha 2 milliárd volt a fejlesztés, és 30 millió dollárért adják el (ami 6,6 milliárd körül van), akkor ez bombaüzlet, néhány hónap alatt 230 százalékos haszonnal.
Előzmény: én116 (16)
Bolics Creative Commons License 2006.04.11 0 0 19
Fiatal fikanicknek minden nick új :-)
Előzmény: disznógépsonka (11)
Priluki Creative Commons License 2006.04.11 0 0 18
"a technológia alkalmas az emberről emberre"
Nagy buli. Az oroszoknak van a biológiai fegyverek terén némi tapasztalat. Ha nem esik térdre valaki, átröppentenek néhány darvat az országhatáron. Aztán meg adják az ellenszert jó pénzért.
Ebből is kimaradunk, vagy transzferábilis rubel lesz az üzletből.:-)
Csak a régi szép idők miatt, mert akkor is mindig elcsesztük, és más járt jól.
Előzmény: Bolics (9)
disznógépsonka Creative Commons License 2006.04.11 0 0 17
Mennyit kap az állam ebből?
Előzmény: wizes (15)
én116 Creative Commons License 2006.04.11 0 0 16
Az nem számít, egy potenciálisan semmi sem jó vakcinát adtak itt el, ami talán valamire jó lesz. Magyarán jó üzlet ez. Engem csak az érdekel, hogy az állam visszakapja e a belefeccölt pénzt?
Előzmény: disznógépsonka (13)
wizes Creative Commons License 2006.04.11 0 0 15

Pííííííííííííííííístaaaaaaaaaaa ebben hun a csapda!!!!

Ki mit herdált el?

a 30 milla dollár az mennyi??

kobaltselyem Creative Commons License 2006.04.11 0 0 14

"offshore cég ,majd oroszoknak eladás."

Majdnem hathetes ez a hír.

Március 2-án, a Putyin-látogatáskor jelentették be.

Előzmény: disznógépsonka (-)
disznógépsonka Creative Commons License 2006.04.11 0 0 13
Jól jár az offshare cég,az tuti.
én116 Creative Commons License 2006.04.11 0 0 12

Ühüm. Namost az állam mennyi pénzt is ölt a bizniszbe? Tehát mennyivel támogatta a jelenleg semmi lényeges ellen nem védő vakcina kifejlesztését? (Aminek az értéke abban van, hogy adott esetben talán az emberről-emberre terjedő bördflu elleni vakcinát ki lehet fejleszteni belőlle.)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!