A kampánycsned alatt nyitottam egy topikot .
Ez volt a cime, törölték a topikot és időszakosan egy véglegest kaptam
Ballibbesek mocskolódtak, cáfolat helyett.
Akkor olvasátok a hirt.
Ezt wizesnek is üzenem.:-)
Kb én is erre utaltam reggel. Válasz persze nem jött. Más viszont megválaszolta és abból ugynaz derül ki, mint amit te írtál. Semmi nem mutat a cslásra.
Nagyon utálom mikor lejáratják a jobboldalt az ilyen arcok. Mi köze ennek a polgári értékrendhez? Vagy akkor ne használják a polgári megjelölést magukra. De még a konzervativizmushoz sem sok közük van. Egyedül a nacionalizmus az, ami jobboldali értéknek mondható náluk, de sajnos tudjuk, hogy a román kondukátor is erősen nacionalista volt. Ettől nem lett jobboldali.
vettem a fáradtságot és megnéztem pl. az 01. választókerületben nagyobb volt a máshonnan bejelentkezettek aránya mint az általad emlegetett 02. ben ez némileg ellentmond az állításodnak miszerint a másik két szegedi körzetből tömegesen csoportosítottak volna át szavazókat a 02. kerületbe
akkor tisztázzuk a fogalmakat választókerületről vagy szavazókörről beszélsz?
a csongrádi 2. választókerületből a hivatalos adat szerint 442 fő jelentkezett át máshova az első forduló előtt. Ez mennyiben egyezik a te 180 fős adatoddal?
ráadásul a 3 szegedi kerületből nagyságrendileg ugyanannyian jelentkeztek át máshova. Ez mennyiben igazolja, hogy városon belüli átcsoportosítás történt? ez esetben nem az lenne, hogy az egyik kerületben jelentősen eltér az átjelentkezettek száma?
Vigaszul az itthoniaknak: nem csak a hazai polgárság ilyen degenerált. Berlusconi is csalást emleget és újraszámlálást követel. Úgy látszik a hülyeség ragályos. :-))))))
Igazad van! A közművek megelőző rendberakása/cseréje nélkül nem lehetett volna a díszburkolatot lerakni, csak hát az utóbbi a látványosabb része a munkának... ((c:
Balogh pánikja és kapkodása teljesen érthető: ha nem nyer, akkor -- életében először -- mehet a termelésbe kenyeret keresni, ugyanis csak sokadik a legújabb pártja megyei listáján. És ismerve BL kvalitásait borítékolható, hogy nemigen fognak kapkodni utána a cégek...
Dr. Sándor Klárának nincs veszítenivalója: ő az SZDSZ megyei listavezetője, tehát már bent ül a Parlamentben. Az ő számára a presztizsen túl nincs akkora jelentősége a győzelemnek, hogy a stábja bármilyen gépészkedést kockáztasson.
Balogh "Pisztolygolyó" Lacika számára viszont tényleg húsbavágó létkérdés a győzelem, és ezért -- valamint azért, mert ismerjük, hogy egy mindenre képes gerinctelen alak -- nagyon is elképzelhető, hogy bármit hajlandó elkövetni a bejutásért, a győzelméért. Ebben az erősen jobbszélre sodródott helyi polgári karikák tagjaiban gátlástalan partnerre találhat.
Ezek fényében úgy gondolom, hogy mindannyiunk kötelessége, hogy nagyon odafigyeljünk a következő forduló eseményeire a szegedi 3. választókerületben.
Tulajdonképpen köszönet jár a topicnyitónak, hogy fölvetette ezt a csalástémát...
Erre persze rögtön föltehetnénk a kérdést: mi került az Anna-kúti fölújítás során 70 millióba?
Nem is ez a lényeg azt hiszem., hanem többek között az is, hogy a 98-02 között regnáló fideszes garnitúra egy kontraszelektált társaság volt, nem véletlenül tüntek el a süllyesztőben.. A mostaniak legalább tényezők, nemcsak a városban, de saját pártjukban is...
Egyébként fölhívnám a figyelmet egy kevésbé látványos fejlesztésre is. Az eu források révén a városban 100%-os lesz a csatornázottság, a szenyvíz a legkorszerűbb biologiai tisztítás után ömlik a Tiszába. Megközelítöen hasonló lesz a szilárd burkolatú utak aránya is a városban.
Két ilyen lényeges urbanizációs mutatóban Szeged semmiben nem fog különbözni egy német, holland vagy francia várostól!
Nem gondoltam volna, hogy ezt én még megérem!
Ja, a topikról annyit, természetesen semmiféle választási csalás nem történt Szegeden. Nekem is törvényadta jogom lett volna átjelentkeznem egy másik választókörzetbe, más kérdés, hogy nem éltem vele!
Kár volt ezért indítani egy topicot! Jó lenne ha a primitív védekezésből adódó jobboldaliak által generált választási csalásokból rögtön egy honlapot indítanál. Oda feltehetnél minden mondvacsinált tények nélküli rágalmat és sok hasonszőrű haverod már a www. beírása után frecsogva élvezhetne:)))
azért töröltetted a hülye topicodat mert beégtél vele, amikor kiderült, hogy csak összevissza beszélsz, és szuperlaci barátod is csak a mellébeszélésben tudott segíteni az adatokkal szemben
arról nem is beszélve, hogy akkor egy rádióriportra hivatkozva jöttél ezzel a 180/80% al, most meg azt állítod, hogy a nővéredtől hallottad aki bizottsági tag
01 421 390 02 447 408 03 414 372
itt a három szegedi választókerületből a két fordulóra máshova átjelentkezettek száma ezek közül melyik az ahol a nővéred szerint 180 átjelentkező volt?
A Szalai nem volt rossz, de nagyon gyenge kezű volt. Könnyen meg lehetett győzni hülyeségekről. (Istenem, hát tanár volt szegénykém.) Akkor még hallgattam az önkormányzati üléseket...
a történelmi igazsághoz hozzáartozik, hgy Szalai idején kezdődött, de, ők csak a víz, szennyvíz stb.munkűákig juthattak el; a kirakat maradt barthára, de, még a csatornafödelet is eltolták! ez is több cikluson áthúzódó munka; és bizony, sem a lakótelepek, sem a csatolt községek nem kaptak semmmit a fidesz 4 éve alatt; most folytatódott a belvárosi rekonstrukció, de, annyi művház, iskola felújítás sem volt mág soha, mint bben a ciklusban