Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.04.12 0 0 107

Rendben, viszajöttél, de attól még negyon égett szagod van.

Felvetettél egy hülyeséget, de semmit nem tudsz bizonyítani.

Mi viszont valószínűsítettünk egy ellentétes forgatókönyvet...

Égés ez Ptiszai, de a javából. Ahogyan azt megszoktuk tőled.

Előzmény: disznógépsonka (96)
BELABACSI Creative Commons License 2006.04.11 0 0 106

Kb én is erre utaltam reggel. Válasz persze nem jött. Más viszont megválaszolta és abból ugynaz derül ki, mint amit te írtál. Semmi nem mutat a cslásra.

Nagyon utálom mikor lejáratják a jobboldalt az ilyen arcok. Mi köze ennek a polgári értékrendhez? Vagy akkor ne használják a polgári megjelölést magukra. De még a konzervativizmushoz sem sok közük van. Egyedül a nacionalizmus az, ami jobboldali értéknek mondható náluk, de sajnos tudjuk, hogy a román kondukátor is erősen nacionalista volt. Ettől nem lett jobboldali.

Előzmény: szani (104)
szani Creative Commons License 2006.04.11 0 0 105
vettem a fáradtságot és megnéztem
pl. az 01. választókerületben nagyobb volt a máshonnan bejelentkezettek aránya mint az általad emlegetett 02. ben
ez némileg ellentmond az állításodnak miszerint a másik két szegedi körzetből tömegesen csoportosítottak volna át szavazókat a 02. kerületbe
Előzmény: szani (104)
szani Creative Commons License 2006.04.11 0 0 104
akkor tisztázzuk a fogalmakat
választókerületről vagy szavazókörről beszélsz?

a csongrádi 2. választókerületből a hivatalos adat szerint 442 fő jelentkezett át máshova az első forduló előtt. Ez mennyiben egyezik a te 180 fős adatoddal?

ráadásul a 3 szegedi kerületből nagyságrendileg ugyanannyian jelentkeztek át máshova. Ez mennyiben igazolja, hogy városon belüli átcsoportosítás történt? ez esetben nem az lenne, hogy az egyik kerületben jelentősen eltér az átjelentkezettek száma?
Előzmény: disznógépsonka (97)
Bolics Creative Commons License 2006.04.11 0 0 103
Hol is a csalás ?!
Mi a törvénytelen ?!
Előzmény: disznógépsonka (20)
ISFC Creative Commons License 2006.04.11 0 0 102

"Mert a Kárász utcán lakott egy nagypofájú fidesz-szimpatizáns..."

Nem is tudtam, hogy Móra Ferenc Fideszes volt. 

Előzmény: ubul11 (73)
disznógépsonka Creative Commons License 2006.04.11 0 0 101
Kossuth téren voltam, és baj?
Előzmény: méregkeverő (100)
méregkeverő Creative Commons License 2006.04.11 0 0 100

Csak nem te is ott voltál???

Akkor már érthető minden szavad!

Előzmény: disznógépsonka (99)
disznógépsonka Creative Commons License 2006.04.11 0 0 99
Nem lesz, nem szeretnénk ha a politikai rendőreid fejbelőnének.
2002-ben még csak fejünkhöz tették a pisztolyt, azóta sokminden történt.:-(
Előzmény: messelg (98)
messelg Creative Commons License 2006.04.11 0 0 98
Erzsébet hídi csataaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: disznógépsonka (-)
disznógépsonka Creative Commons License 2006.04.11 0 0 97
1. nem a rádióban hallottam, akkor azt irtam hogy ismerős.
2. 02 v.kör..
Előzmény: szani (82)
disznógépsonka Creative Commons License 2006.04.11 0 0 96
Nem léptem le, és nem égtem be.
Melózni is kell.
Előzmény: Törölt nick (88)
bányász-béka Creative Commons License 2006.04.11 0 0 95
Vigaszul az itthoniaknak: nem csak a hazai polgárság ilyen degenerált. Berlusconi is csalást emleget és újraszámlálást követel. Úgy látszik a hülyeség ragályos. :-))))))
Előzmény: AliceCsodaországban (68)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.11 0 0 94
Basszus, tényleg, ezt jól benéztem.  
Előzmény: ubul11 (91)
Novicius Creative Commons License 2006.04.11 0 0 93

Ja.

Berlusconival, kutyatápos fenyegető levéllel (tényleg, hol a levél? ), DFT hivatalának küldött, gyanús porokat lartalmazó küldeménnyel :) etc.

Előzmény: Törölt nick (90)
ubul11 Creative Commons License 2006.04.11 0 0 92
Végül is, nincs min csodálkozni, hiszen tudjuk, hogy nevünkben hordozzuk a sorsunkat. Ez a Balogh nem kicsit balog!
ubul11 Creative Commons License 2006.04.11 0 0 91
Tévedés. 2. számú egyéni választókerület!
Előzmény: Törölt nick (87)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.11 0 0 89
Igazad van! A közművek megelőző rendberakása/cseréje nélkül nem lehetett volna a díszburkolatot lerakni, csak hát az utóbbi a látványosabb része a munkának...      ((c:
Előzmény: tejfölfancsi (80)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.11 0 0 88
Tudhatnád már, hogy a Ptiszai állandóan hazudik. Aztán látványosan beég, és lelép.
Előzmény: szani (82)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.11 0 0 87

Balogh pánikja és kapkodása teljesen érthető: ha nem nyer, akkor -- életében először -- mehet a termelésbe kenyeret keresni, ugyanis csak sokadik a legújabb pártja megyei listáján. És ismerve BL kvalitásait borítékolható, hogy nemigen fognak kapkodni utána a cégek...

Dr. Sándor Klárának nincs veszítenivalója: ő az SZDSZ megyei listavezetője, tehát már bent ül a Parlamentben. Az ő számára a presztizsen túl nincs akkora jelentősége a győzelemnek, hogy a stábja bármilyen gépészkedést kockáztasson.

Balogh "Pisztolygolyó" Lacika számára viszont tényleg húsbavágó létkérdés a győzelem, és ezért -- valamint azért, mert ismerjük, hogy egy mindenre képes gerinctelen alak -- nagyon is elképzelhető, hogy bármit hajlandó elkövetni a bejutásért, a győzelméért. Ebben az erősen jobbszélre sodródott helyi polgári karikák tagjaiban gátlástalan partnerre találhat.

Ezek fényében úgy gondolom, hogy mindannyiunk kötelessége, hogy nagyon odafigyeljünk a következő forduló eseményeire a szegedi 3. választókerületben.

Tulajdonképpen köszönet jár a topicnyitónak, hogy fölvetette ezt a csalástémát...

Törölt nick Creative Commons License 2006.04.11 0 0 86

Mit meg nem tesz a jobboldal a gyözelme erdekében.

Előzmény: Robi000001 (77)
méregkeverő Creative Commons License 2006.04.11 0 0 85
2 emberrel elfelejtették aláiratni a névjegyzéket...
Előzmény: Robi000001 (77)
50-50 Creative Commons License 2006.04.11 0 0 84

Erre persze rögtön föltehetnénk a kérdést: mi került az Anna-kúti fölújítás során 70 millióba?

Nem is ez a lényeg azt hiszem., hanem többek között az is, hogy a 98-02 között regnáló fideszes garnitúra egy kontraszelektált társaság volt, nem véletlenül tüntek el a süllyesztőben.. A mostaniak legalább tényezők, nemcsak a városban, de saját pártjukban is...

Egyébként fölhívnám a figyelmet egy kevésbé látványos fejlesztésre is. Az eu források révén a városban 100%-os lesz a csatornázottság, a szenyvíz a legkorszerűbb biologiai tisztítás után ömlik a Tiszába. Megközelítöen hasonló lesz a szilárd burkolatú utak aránya is a városban.

Két ilyen lényeges urbanizációs mutatóban Szeged semmiben nem fog különbözni egy német, holland vagy francia várostól!

Nem gondoltam volna, hogy ezt én még megérem!

Ja, a topikról annyit, természetesen semmiféle választási csalás nem történt Szegeden. Nekem is törvényadta jogom lett volna átjelentkeznem egy másik választókörzetbe, más kérdés, hogy nem éltem vele!

Előzmény: Törölt nick (76)
gauche Creative Commons License 2006.04.11 0 0 83
Kár volt ezért indítani egy topicot! Jó lenne ha a primitív védekezésből adódó jobboldaliak által generált választási csalásokból rögtön egy honlapot indítanál. Oda feltehetnél minden mondvacsinált tények nélküli rágalmat és sok hasonszőrű haverod már a www. beírása után frecsogva élvezhetne:)))
szani Creative Commons License 2006.04.11 0 0 82
azért töröltetted a hülye topicodat mert beégtél vele, amikor kiderült, hogy csak összevissza beszélsz, és szuperlaci barátod is csak a mellébeszélésben tudott segíteni az adatokkal szemben

arról nem is beszélve, hogy akkor egy rádióriportra hivatkozva jöttél ezzel a 180/80% al, most meg azt állítod, hogy a nővéredtől hallottad aki bizottsági tag

01 421 390
02 447 408
03 414 372

itt a három szegedi választókerületből a két fordulóra máshova átjelentkezettek száma
ezek közül melyik az ahol a nővéred szerint 180 átjelentkező volt?
ubul11 Creative Commons License 2006.04.11 0 0 81
A Szalai nem volt rossz, de nagyon gyenge kezű volt. Könnyen meg lehetett győzni hülyeségekről. (Istenem, hát tanár volt szegénykém.) Akkor még hallgattam az önkormányzati üléseket...
Előzmény: tejfölfancsi (80)
tejfölfancsi Creative Commons License 2006.04.11 0 0 80
a történelmi igazsághoz hozzáartozik, hgy Szalai idején kezdődött, de, ők csak a víz, szennyvíz stb.munkűákig juthattak el; a kirakat maradt barthára, de, még a csatornafödelet is eltolták! ez is több cikluson áthúzódó munka; és bizony, sem a lakótelepek, sem a csatolt községek nem kaptak semmmit a fidesz 4 éve alatt; most folytatódott a belvárosi rekonstrukció, de, annyi művház, iskola felújítás sem volt mág soha, mint bben a ciklusban
Előzmény: Törölt nick (72)
narancsbukta Creative Commons License 2006.04.11 0 0 79
A szegediek LEMOSTAK a fideszt a palyarol. Koszonjetek a reszeges botranyhos bartatoknak. Szeged nem felejt!
ubul11 Creative Commons License 2006.04.11 0 0 78

Idézet a tegnapi Délmagyarból:

Balogh László mondja: "A megtörtént választási csalásokat is bekalkulálva várjuk a második fordulót."

Tehát már előre tudja, hogy a második fordulóban hogyan fog csalni a fidesz, hogy ez a birka bekerüljön.

Robi000001 Creative Commons License 2006.04.11 0 0 77

Ha már gyanús esetek:

http://www.valasztas.hu/outroot/vdin1/hu/06/051/jkv224.htm

2-vel több szavazat volt az urnában, mint ahányan megjelentek...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!