Keresés

Részletes keresés

determinators Creative Commons License 2006.04.10 0 0 14

Csak nem azt mondod hogy az ostoba pesti prolitömegek és az ellágyult agyú nyugdíjas bányászok több intelligenciával rendelkeznek?

 

A többségnek más a mentalitása. Valamivel nehezebb megvezetni őket. Ezzel nem azt akarom jelezni, hogy nem hat rájuk a demagógia. Azok szépen át is szavaznak a fideszhez. :-)

Előzmény: Toxicus (12)
determinators Creative Commons License 2006.04.10 0 0 13

A maszop leörökölte a diktaturából azokat a módszereket, melyek néhány elemét a fidesz is átvett

 

Szerintem meg fordítva, de ezt a parttalan vitát napokig folytathatnánk.

Előzmény: koggy (8)
Toxicus Creative Commons License 2006.04.10 0 0 12
"A göbbelsi módszerek alkalmazásával jelentős befolyást szereztek a tapasztalatlan fiatalok körében, a képzetlen vidékieknél."

Csak nem azt mondod hogy az ostoba pesti prolitömegek és az ellágyult agyú nyugdíjas bányászok több intelligenciával rendelkeznek?
Előzmény: determinators (-)
netizen Creative Commons License 2006.04.10 0 0 11
ez meg egyfelol nem biztos, masfelol meg lenyegtelen. jelen pillanatban egy fidex-kdnp-mdf konglomeratumnak sincs matematikai eselye kormanyt alakitani. az mszp hazavisz 56 vk-t a 108-bol, csont nelkul.
Előzmény: toloba (9)
netizen Creative Commons License 2006.04.10 0 0 10
mi lenne, ha ilyen kopkodo tocsikok nem lennenek?
Kedves tocsiknyito mar a goebbelsi fidex startegiat emleget. csak emlekeztetnek, hogy melyik oldal kampanyolt azzal hogy az egyik part a 4 kozul az elso szamu kozellenseg. Uton utfelen az hallatszott ballib oldalon, hogy barmit, csak a fidesz es a zorban vissza ne jojjon. ezt tobbszor is hallottuk. na pontosen ez az, ami ellensegkep, pontosan ez az, ami kirekeszto es goebbelsi. nem a politikat vetitek meg ugyanis, hanem magukat az emberekeket, akik mogotte allnak. mindamellett valoban igaz, hogy a fidex otvar egy demagog kampanyt folytatott.
toloba Creative Commons License 2006.04.10 0 0 9
Ibolyka nem léptet vissza miniszterelnökségért sem és nem is műxik együtt a fideszszel...
koggy Creative Commons License 2006.04.10 0 0 8
Megintcsak korrigálni kell. A maszop leörökölte a diktaturából azokat a módszereket, melyek néhány elemét a fidesz is átvett. Ez nem mindegy.
Előzmény: determinators (6)
koggy Creative Commons License 2006.04.10 0 0 7
A demagógia igazi talaja a nyincstelen városi proletár. A "panelproli". Erre van szüksége annak, aki a hatalmat a saját céljaira kivánja felhasználni, és nem a haza boldogulására. Akkor ezt a réteget kel megvezetni, nem a parasztokat, akiket amúgy igen nehéz, mert ők az igazi konzervativ erő.
Úgyhogy nem a fidesz szavazók egy része, hanem te vagy a megtévesztett értelmiségi, aki talán a legtöbbet fog veszteni gyurcsi megválasztásával.
Előzmény: determinators (5)
determinators Creative Commons License 2006.04.10 0 0 6

az MSZP ugyanolyan propagandát alkalmaz, mint a Fidesz

 

Az "ugyanolyan"-t erős túlzásnak tartom, de tény, hogy átvett valamennyit a fidesztől. Erre mondják: kutyaharapást szőrével. Ha teljesen átvenné a stílusukat az mszp akkor ez a végüket jelentené.

Előzmény: Etheow (3)
determinators Creative Commons License 2006.04.10 0 0 5

Ha valaki a Fideszre szavaz, annak vagy még nem nőtt be a feje lágya, vagy egyszerűen buta falusi, ugyi?

 

Egyáltalán nem. A fideszre szavazók között nagyon sok megtévesztett értelmes, inteligens ember van. Én csak a statisztikai érzékemre hagyatkoztam.

Egyáltalán nem nézem le a falusiakat, de az tény, hogy a demagógiának náluk termékenyebb talaja van.

Előzmény: Etheow (1)
koggy Creative Commons License 2006.04.10 0 0 4
A trend azt mutatja, hogy az Orbán elleni gyülöletkeltés a könnyen fanatizálható proletártömegeknél, és az egzisztenciálisan a ballib-hez kötődő értelmiségnél hatott. Az Orbángyülölet vitte be a parlamentbe az mdf-et is, a gyülölethadjárat kitalálóit és szervezőit is meglepve ezzel. Ők csak annyit akartak, hogy 3-4 % szavazatot elvegyenek a fidesztől. Jól sikerült az aknamunka, 5 % kerekedett ki belőle. De nincs probléma, Tom Lantos már elmagyarázta Ibolykánknak, legnépszerübb politikusunknak, hogy merre van előre!
Hogy nem tünt fel senkinek, hogy a legnépszerübb politikus a szükebb pátriájában, ahol elvileg a legeslegnépszerübb, csak a harmadik helyen jön be, tizenegynéhány százalékkal. Valami értékrendi zavar mutatkozik itt! Talán nem is a legnépszerübb? És akkor miért hozták ki rendszeresen annak? Ki hozta így ki? Miért? Mi van az egész manipuláció hátterében?
Előzmény: u_fleku (2)
Etheow Creative Commons License 2006.04.10 0 0 3
És mi van azokkal a falusiakkal, akik nem kevés számban az MSZP-re szavaztak? Ők a progresszív paraszt-értelmiség? Ne papoljunk itt Göbbelsről, az MSZP ugyanolyan propagandát alkalmaz, mint a Fidesz. Mindkét nagy táborban szép számmal vannak a gondolkodás jogát a nekik tetsző politikusoknak átadó tömegemberek.
Előzmény: u_fleku (2)
u_fleku Creative Commons License 2006.04.10 0 0 2
Nem egyértelműen, de a trend valami ilyesmit mutat.
Előzmény: Etheow (1)
Etheow Creative Commons License 2006.04.10 0 0 1

"göbbelsi módszerek alkalmazásával jelentős befolyást szereztek a tapasztalatlan fiatalok körében, a képzetlen vidékieknél"

 

Még jó, hogy a képzett fővárosiak átlátnak a szitán. Ha valaki a Fideszre szavaz, annak vagy még nem nőtt be a feje lágya, vagy egyszerűen buta falusi, ugyi?

Előzmény: determinators (-)
Patriarsije Prudi Creative Commons License 2006.04.10 0 0 0
(00rbán) ,
determinators Creative Commons License 2006.04.10 0 0 topiknyitó
Orbánt és paranoiás klikkjét lassan eléri a végzete. Álmagyarkodásukkal megosztották az országot és felzaklatták a határon túli magyarságot is. Azt nem lehet mondani, hogy demagógiájuk teljesen hatástalan lenne. A göbbelsi módszerek alkalmazásával jelentős befolyást szereztek a tapasztalatlan fiatalok körében, a képzetlen vidékieknél. Az is tény sok ember - ha elég sokat emlegetik neki- elhiszi, hogy csak akkor lehet igazán jó magyar, ha a fideszre szavaz.
A fidesz az országmegosztáson túl szétverte a jobboldali szövetségeseit a kisgazdákat (bár azokra valóban ráfért egy detorgyanizálás), magába olvasztotta a miépet és fel akarta morzsolni az mdf-et ami kishíján sikerült is neki.
Ennek a folyamat megítélésem szerint a tegnap estével hál' Istennek vége szakadt.
Orbán most elgondolkodhat azon hogy hova újitson. Volt már liberális szabadkőmüves, ókonzervatív übermagyar, roma pogárjogi aktivista. Reformátusnak született, de mára jó katolikussá avanzsált.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!