Keresés

Részletes keresés

csörgő morgó Creative Commons License 2008.02.23 0 0 42
>>Gyurcsányi mégis Gyurcsány?
2004-09-17 12:09

Emlékezetes, a K&H-botrány lehallgatási jegyzokönyve szerint létezik egy bizonyos "nagy ember", Gyurcsányi. A Reform címu hetilap egy vállalkozásban rá is talált Gyurcsányi Ferencre, akinek a cégadatok szerint édesanyja neve és lakcíme megegyezik a miniszterelnök-jelöltével.

Két cégbejegyzés furcsa azonossága - a Reform egymás mellé tette oket

"Vajon ki lehet az a Gyurcsányi, akit a lehallgatási jegyzokönyvekben lehet olvasni?" - tette fel a kérdést az idén áprilisban az Országgyulésben Demeter Ervin, miután betekinthetett KulcsárAttila, az elozetes letartóztatásban lévo álbróker és az ügyben ugyancsak gyanúsítottként szereplo Bitvai Miklós, az Állami Autópálya Kezelo Rt. (AKA Rt.) vezérigazgatójának lehallgatott telefonbeszélgetésének jegyzokönyvébe. A Fidesz képviseloje a jegyzokönyvre hivatkozva kitért arra, a vezérigazgató arról beszéltKulcsárral, hogy a Nemzeti Autópálya Rt. vezérigazgatójának tudomására adták, baj van a papírokkal, majd ezt követoen azt mondta Bitvai Kulcsárnak: "Gyurcsányival akar beszélni a Nemzeti Autópálya Rt. vezérigazgatója, hogy intézkedjen." Elhangzott az is, hogy az AKA Rt. vezérigazgatójának 12 órára kell mennie a legnagyobb emberhez. Demeter feltette a kérdést: "Ki ez a legnagyobb ember?"

A titokzatos Gyurcsányi személyét firtató kérdésre Tóth András, a nemzetbiztonsági szolgálatokat felügyelo államtitkár kijelentette: "Semmi sem támasztja alá, hogy Gyurcsányi egyenlo lenne Gyurcsány Ferenccel, és hogy a sportminiszter bármilyen módon kapcsolatban állt volna Kulcsár Attilával." Szerinte a vonatkozó lehallgatási jegyzokönyvben arról van szó, hogy két személy arról beszélget, hogy egy harmadik személy felkereshetné Gyurcsányt, akit "olyan jól ismernek, hogy még a nevét sem tudják pontosan". Semmi sem támasztja alá, hogy ilyen találkozó létrejött volna - mondta Tóth.

A céginformációs adatbázis szerint azonban az ARK Vagyonkezelo Rt. felügyelobizottsági tagja 2001. május 26. és 2003. május 7. között egy bizonyos Gyurcsányi Ferenc volt, akinek mind az anyja neve (Varga Katalin), mind a lakcíme (Budapest, Szemlohegy utca 42.) megegyezik Gyurcsány Ferencével. A politikus 2003 májusában lett sportminiszter. Ekkor bejelentette, hogy megválik cégei irányításától, ám korábban szerzett tulajdonrészeirol nem mondott le.

A cégadatok megerosítik a Gyurcsány és Gyurcsányi közötti, Demeter Ervin által vélt összefüggést.

A Reform álláspontja szerint az lenne a megnyugtató, ha egy vizsgálat minden kétséget kizáróan tisztázná, hogy Gyurcsány Ferencnek van-e köze ahhoz a Gyurcsányihoz, akinek a neve szerepel a lehallgatási jegyzokönyvben. A kormányfojelölt édesanyja is elmondta a lapnak, gyakran félreértik a nevüket, ezért meglehet, hogy a lehallgató tiszt és a cégbírósági munkatárs is így járt. Ez minden érintettnek jó lenne, hiszen ha az eljárás azzal zárul, hogy a lehallgatási jegyzokönyvben említett Gyurcsányi nem azonos a miniszterelnök-jelölttel, akkor végleg eloszlik a gyanú, hogy olyan ember készül beülni a miniszterelnöki székbe, aki korábban esetleg részese volt a magyar történelem egyik legnagyobb buncselekményének - írja a hetilap.

Reform
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.17 0 0 41
Nem ezen a Legfőbb Ügyészségen dolgozott az a fasisszta blogger, akit államvédelmi célból eltávolított az antifasiszta ellenállás?

Gyanús ez nekem, fideszes összeesküvést látok, aminek a célja belerángatni az olajügyekbe a mi tisztességes, szeretett Miniszterelnökünket, aki nem is lehetett olajmaffiózó, hiszen a benzines V8-asokat szereti.
Előzmény: Álomvédelmi twist (37)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2008.02.17 0 0 40

Reméljük, a topic már nem sokáig aktuális. Mi türelmesen várunk. Szerintem nem a politikusoknak kéne bántani őt. 

Elég volna, ha Don Matteo atyára (alias Terence Hill-re) bíznánk. Én láttam már néhányszor őt a tévében, és az ő szavai hatására gyilkosok vallották be bűnüket könnyes szemmel.

Istenem, most nagy szükség volna segítségedre...

Álomvédelmi twist Creative Commons License 2006.07.19 0 0 39
Kiegészítő információk a Gyurcsány beszart topicban arról, hogy gyurcsányi mindkét jelentős korrupciós ügyében elállt a Magyar Nemzet beperlésétől, persze csak a választás után, ameddig viszont játszotta a sértett, önérzetes makulátlan mintapolgárt.
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2006.06.08 0 0 38

"felveszi a Keres Emil nevet"

 

Hú, de jó vagyok, eszt is kopirájtolom! Kérek ezt: :-DDD

Előzmény: Álomvédelmi twist (36)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2006.06.07 0 0 37

Jé, most látom, hogy a törölt topicomban eltaláltam, hogy koncepciósnak fogják gyurcsányiék minősíteni a vádat!

 

„Koncepciózus” magatartással vádolják a Legfőbb Ügyészséget
Támadásban az Altus ... Stb.
MNO, 2006. június 7. 15:24

 

http://www.mno.hu/index.mno?cikk=358495&rvt=2

Előzmény: Álomvédelmi twist (36)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2006.06.07 0 0 36

A dráma elhalasztva. Majd szeptember végén. Még nyílnak a völgyben a kerti virágok. Esztet fogja elszavalni. És a nép áldja majd őtet ezért. S ő ezért felveszi a Keres Emil nevet, és a nép mondja: milyen találóan szellemes:-DDD

Előzmény: zogu (35)
zogu Creative Commons License 2006.06.07 0 0 35
És? Így lett?  :D
Előzmény: Álomvédelmi twist (34)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2006.06.07 0 0 34

Ma lesz a nagy napja!

 

- Uram, válaszoljon őszintén a kérdésemre.

- Ne is folyatassa, bíró úr, már rég meg akartam szabadulni a tehertől, ami a szívemet nyomja.

- Tisztességesen jutott ezekhez az ingatlanokhoz?

- Ja, hogy itt is ezt kérdezik? Hát az ilyenek miatt, mint maguk, nem lehet élni ebben a kurva országban. A válaszom: mi az hogy? nagyon is!

(félre: Batiz fiam! Új TGM cikk rendel!)

hatgang Creative Commons License 2006.06.05 0 0 33
Nem olyan könnyű azt kideríteni! Gyurcsányiból biztos legalább öt van, nyugdíjas óvónő, leszázalékolt vájár, náthás utcaseprő, stb. Ezeket kell először ellenőrizni és mivel a jegyzőkönyv szerint a legnagyobb emberről van szó utána jöhet Orbán és népi zenekara. Aztán, ha van Kovácsi, Csillagi, stb azok következnek mert lehet, hogy a lehallgató  ügynök rosszul értette a nevet. Szal egyáltalán nem eccerű.
Előzmény: Wic (32)
Wic Creative Commons License 2006.06.04 0 0 32

Gyurcsány miniszterelnök úr első feladatukul azt szabta, hogy tudják meg, ki is az a titkozatos Gyurcsányi,

 

 

akkor azt már sose tudjuk meg, úgy érzem valamiért... :o)

Előzmény: Álomvédelmi twist (31)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2006.06.04 0 0 31

Nem tetszik nekem ez a topiccím. A miniszterelnök úrnak nincs semmi bűne. Sőt!

 

Azt hallom, hogy az Államreform Bizottság máris élénk munkába kezdett. Egyik első javaslatuk az lesz, hogy - már csak az SZDSZ bosszantása miatt is - létrehozzák a Tiszta Kezek Hivatalát.

Elnöke az MDF-s Szilvássy György lesz, aki egy lendülettel felügyelni fogja a titkosszolgálatokat is.

Elnökhelyettesek: Bodnár Zoltán, a Nemzeti Autópálya Rt. elnöke, Bitvai Miklós, az Állami Autópálya Kezelő Rt. (AKA Rt.) vezérigazgatója.

A napi ügyeket Kulcsár Attila vezérigazgató viszi. 

 

Gyurcsány miniszterelnök úr első feladatukul azt szabta, hogy tudják meg, ki is az a titkozatos Gyurcsányi, akiről annak idején Bodnár úr azt mondta Bitvai úrnak, (aki ezt elmondta Kulcsár úrnak), hogy vele "akar beszélni, ... hogy intézkedjen". Bitvai úr azt is mondta, hogy neki "12 órára kell mennie a legnagyobb emberhez." Hogy ki ez az ember, azt is fel fogja tárni a TKH. 

 

Esztet fogja - nem megcselekedni, hanem - megcsinálni a nagy, igazságos Ferenc.

Állítólag készül már egy nyelvtudományi munkával is. Bocsánat: megcsinálja, belehúz. És Orbán úr meg hadd nyomassa. Ő megy előre bátran, modernül, igazságosan. És kötelező tananyag lesz.

 

Meghalt Mátyás, oda az igazság! - tartotta eddig a nép, de most már, új, (fényes)szelek fújnak: újra van igazságosság, itt van újra, történelmi reinkarnációjában Igazságos Ferenc, azaz II. Gyurcsány Ferenc.

Álomvédelmi twist Creative Commons License 2006.05.19 0 0 30

Kérlek, e speciális ügy részleteinek a feltáráshoz ebben a topicban járulj hozzá: 8 Mrd kártérítés?

 

Csakhogy minden együtt legyen. Kösz.

Előzmény: Fortissimo (29)
Fortissimo Creative Commons License 2006.05.19 0 0 29
csüllög..
ismert név..

"1997-ben indult a Conti Car monstre ügye, amelyet később az Energol Rt. elleni eljárással kapcsolt össze sajtótájékoztatóján a KBI. Az olajkereskedelemhez kapcsolódó nagy értékű adócsalással gyanúsították a Conti Car két vezetőjét, Csüllög Zsigmondot és Radnai Lászlót. A gyanú alapja annak a Boros Tamásnak a vallomása volt, aki valaha nagyon jó kapcsolatokat ápolt a céggel, ám a két tulajdonos ellen fordult. Boros a jegyzőkönyvek szerint olyat is állított, hogy az Energol Rt...

"csüllög..csüllög...
Előzmény: Wic (16)
Wic Creative Commons License 2006.05.19 0 0 28

betettem a szaktopikba a kutatásodat:

http://forum.index.hu/Topic/showTopicList?t=9143508

 

szerintem Te is tedd oda, amit találsz még majd. :)

Előzmény: Álomvédelmi twist (24)
Kopi Pesta Creative Commons License 2006.05.19 0 0 27
Vége a kampánynak.
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2006.05.19 0 0 26

Nem is értem, miért nem erről rendezik azokat a roppant nehéz és szellemes tévés pénzmutogatós vetélkedőket a kereskedelmi adókon?

 

Álomvédelmi twist Creative Commons License 2006.05.19 0 0 25

Valamiért nem pörögnek a topicjaim. Legalább orbánozzatok már egyet!

Segítek: ez a nő is Felcsúton lakik. Az Alcsút-Felcsút közti csőszkunyhóban találkozgat Viktorral. Na, kapisgáljátok?

Álomvédelmi twist Creative Commons License 2006.05.19 0 0 24
Bocsánat a dunaújvárosi CV-ben van egy újabb, és szvsz fontos, orientáló státusz is:  "A Magyar Fejlesztési Bank ügyvezető igazgatója jelenleg Penzné Lajta Katalin", azaz már az Medgyessy-haver Erős János vezette bankban.
Előzmény: Álomvédelmi twist (22)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2006.05.19 0 0 23
Remélem a jobboldal nem hagyja ezt az ügyet elfelejtődni!
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2006.05.19 0 0 22

Próbáltam rákeresni a fontosabb tagokra, nem sok sikerrel.

 

Ki lehet, pl. ez a bicskei lakhelyű Somogyi László?

 

A bécsi lakcímű Andrássyról sincs semmi infó.

 

Szilágyi Gáborról sincs több.

 

Van itt ez a "Pentzné Lajta Katalin az igazgatóság tagja". Nos ilyet végképp nem találtam, viszont van egy Penzné Lajta Katalin. Lehet, hogy a két személy ugyanaz?

 

Róla ennyit gyüjtöttem össze, csak úgy sebtiben:

 

2002-ben MSZP-s orsz.gy. képv. jelöltként indult, nem nyert a körzetében.

 

Saját, akkori CV-jéből:

 

1948... születtem, Újpesten. 1997. óta Felcsúton lakom.
 1970-ben a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskola Kereskedelmi szakán, 1974-ben a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetemen, 1986-ban az Országos Vezetőképző Központ, Államigazgatási Vezetőképzés szakán szereztem diplomát. 
Munkahelyeim a következők voltak: 1996 óta a Regulus Kft. Ügyvezető igazgatója vagyok, 1995-1996. MVM Rt. befektetési igazgatóhelyettes, 1993-1995. Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Rt. portfolió és befektetési vezető, 1991-1992. NOMURA Magyar Befektetési Bank Rt. ügyvezető igazgató, 1990-1991. Közép-Európai Befektetési Társaság igazgató, 1988-1990. Magyar Hitelbank Rt. osztályvezető, 1982-1988. Országos Tervhivatal osztályvezető, 1969-1982. Belkereskedelmi Kutatóintézet tudományos munkatárs, ...

 

A választási kampányban részt vett, egyik jeles fellépéséről így számolt be annak idején a Magyar Nemzet, amit átvett a www.romacentrum.hu is:


Forrás: Magyar Nemzet - 2002. április 16.

Szerző: Laczik Erika

 

Választási csalás Ercsiben

 

Háromezer forintot fizettek „pénzes emberek” április 7-én az ercsi vasútállomás közelében a választani igyekvő romáknak egy MSZP-re adandó szavazatért – állították tegnap a Magyar Nemzetnek magukat megnevezni nem kívánó romák. ... A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tegnap feljelentéskiegészítést rendelt el. (...)

 

A szocialisták vasárnap este az ercsi kultúrházban a romáknak „fogadást” tartottak. A fórumon körülbelül kétszáz roma vett részt, akiknek szendvicset, sört és pálinkát kínáltak a szocialisták. A vasárnap esti ercsi fórum egyik fénypontja az volt, amikor Penzné Lajta Katalin, az MSZP jelöltje felment a színpadra és bejelentette, hogy emelni fogják a családi pótlékot. Mást nem is nagyon mondott – állítja egy roma férfi –, a szónok ezután fogta magát, lejött a színpadról és távozott kampánystábjával együtt.
– Mondtuk is, micsoda egy párt ez, amely ilyen kurtán-furcsán adja elő a programját – fűzi hozzá az ercsi roma polgár.
Miután a szocialista vendéglátók távoztak, a hátrahagyott romák – legalábbis a lapunknak nyilatkozó roma férfi szerint – a Fidesz éljenzésébe kezdtek, miközben a szocialisták pálinkáját meg sörét itták.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Aztán egy újabb magas tisztséget kapott. A Dunaújváros Online írja:

 

"Dunaferr: új igazgatósági tagok

 

A Dunaferr Rt. [2003] július 10-ei igazgatósági ülésén az igazgatóság tagjává választották Penzné Lajta Katalint és Barinkai Pétert. A Dunaferr Hetilap új feladataikról, elképzeléseikről kérdezte őket."

[Többek közt ezt mondta:]

"A privatizációt szükségszerűnek tartom, mert olyan mértékű pótlólagos tőkére lenne szüksége a vállalatnak, amelyet a magyar állam nem tud biztosítani."

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

A fenti infók között nem szerepel a AGM Beton Rt.-ben betöltött igazgatósági tagsága. Lehet, hogy nem róla van szó, vagy nem tartja fontosnak megemlíteni.


Előzmény: Wic (16)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2006.05.19 0 0 21

Akkor ismerkedjünk egy kicsit. Forrás: www.agmbeton.hu

 

Elérhetőségeink:

 

1117 Budapest, Budafoki út 215. 

 tel / fax: 205-6182 / 205-6149

info@agmbeton.hu

Bemutatkozás


Cégünk 1996-ban alakult a Fővárosi Vízművek Rocla Csőüzemének (későbbi Rocla-Hungária Kft.) több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársai közreműködésével. Ily módon már rögtön az alapításkor rendelkezésünkre állt az a szakember gárda, amelyik a nagyátmérőjű vasbeton csőgyártásban és az előre gyártott elemekből készülő vasbeton műtárgyak gyártásában és építésében Magyarországon a legnagyobb tapasztalattal rendelkezett.ű
Cégünk a beton és vasbetonelem gyártásban szintén nagy múltra visszatekintő BVM Épelem Kft telephelyén működik.

 

Munkatársaink:

 

Szilágyi Gábor ügyvezető igazgató, tulajdonos
okl. gépészmérnök, vízellátás csatornázás egészségügyi szakmérnök, az AQUA-SEAL építési rendszer egyik feltalálója

stb.

A  honlap más tulajdonost nem sorol fel a cég munkatársai között, hanem csak szakembereket.

Álomvédelmi twist Creative Commons License 2006.05.19 0 0 20
Izgi! Jól indul az őfelsége II. Gyurcsányi Ferenc kormánya:-DDD
Előzmény: Wic (16)
fanyűvő Creative Commons License 2006.05.19 0 0 19
Előzmény: Wic (17)
fanyűvő Creative Commons License 2006.05.19 0 0 18
Előzmény: fanyűvő (14)
Wic Creative Commons License 2006.05.19 0 0 17
Előzmény: upi2000 (12)
Wic Creative Commons License 2006.05.19 0 0 16

hehe. a cég 1997-ben alakult 20milliós törzstőkével (ebből 14millió nem pénzbeli hozzájárulás), és nemsokára kapott egy több, mint 1milliárdos üzletet az mszp-szdsz vezette kormánytól...

 

most meg majd 8milliárd kártérítést, az alig több, mint 1milliárdos üzlet elvesztéséért.

 

A cégjegyzésre jogosult(ak) adatai 13/1. Andrássy János Mihály az igazgatóság elnöke
Külföldi lakása, illetve tartózkodási helye:
AT- 1190 Wien, Grinzinger srt. 72. Hatályos: 1997/02/03 - 1999/05/31  

[*]

[Megjelent a Cégközlöny 1998/2. számában]
[Megjelent a Cégközlöny 1999/35. számában]

13/2. Somogyi László az igazgatóság tagja
2060 Bicske , Kisfaludy u. 62. Hatályos: 1997/02/03 - 1999/05/31  

[*]

[Megjelent a Cégközlöny 1998/2. számában]
[Megjelent a Cégközlöny 1999/35. számában]

13/3. Pentzné Lajta Katalin az igazgatóság tagja
1132 Budapest , Hollán Ernő u. 7/a. Hatályos: 1997/02/03 - 1999/05/31  

[*]

[Megjelent a Cégközlöny 1998/2. számában]
[Megjelent a Cégközlöny 1999/35. számában]

13/4. Becker Mária gazdasági igazgató
1026 Budapest , Bimbó út 214/a. Hatályos: 1997/02/03 - 1999/05/31  

[*]

[Megjelent a Cégközlöny 1998/2. számában]
[Megjelent a Cégközlöny 1999/35. számában]

13/5. Szilágyi Gábor (an.: Pfenningberger Margit)
1112 Budapest , Meredek utca 60.
vezérigazgató Hatályos: 1998/05/05 - ...  

[*]

[Megjelent a Cégközlöny 1998/51. számában]

13/6. Mamuzics Rita (an.: Spiesz Rozália)
1012 Budapest , Mátrai utca 5-7.
főkönyvelő Hatályos: 1999/05/31 - ...  

[*]

[Megjelent a Cégközlöny 1999/35. számában]

13/7. Lipovszky György (an.: Bakonyi Jolán)
1103 Budapest , Kőér köz 8.
termelési igazgató Hatályos: 1999/05/31 - ...  

[*]

[Megjelent a Cégközlöny 1999/35. számában]

14. A könyvvizsgáló(k) adatai 14/1. Mészáros Lajosné
HU- 1112 Budapest, Péterhegyi út 70. Hatályos: 1997/02/03 - 2002/12/27  

[*]

[Megjelent a Cégközlöny 1998/2. számában]
[Megjelent a Cégközlöny 2003/16. számában]

14/2. Mészáros Imréné (an.: Gödölley Irén)
1031 Budapest, Nánási út 38. Hatályos: 2002/12/27 - ...  

[*]

[Megjelent a Cégközlöny 2003/16. számában]

15. A felügyelő bizottsági tagok adatai 15/1. Bak László
2083 Solymár, Hóvirág u. 22. Hatályos: 1997/02/03 - ...  

[*]

[Megjelent a Cégközlöny 1998/2. számában]

15/2. Kiss Ferenc
93040 Csallóközcsütörtök 512. Hatályos: 1997/02/03 - ...  

[*]

[Megjelent a Cégközlöny 1998/2. számában]

15/3. Dr. Csüllög István
2023 Dunabogdány, Kőkereszt dűlő 2239. Hatályos: 1997/02/03 - ...  

[*]

[Megjelent a Cégközlöny 1998/2. számában]

 

Előzmény: Álomvédelmi twist (9)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2006.05.19 0 0 15
Van erről most vagy két új topic.
Előzmény: upi2000 (12)
fanyűvő Creative Commons License 2006.05.19 0 0 14
Előzmény: upi2000 (12)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2006.05.19 0 0 13
Ez volt a bruttó megmozgatott összeg, de a nettó veszteség kb. 8 milliárd, amiből állítólag már "csak" 2 milliárd hiányzik a lefoglalt vagyonokon kívül.
Előzmény: zogu (10)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!