Keresem női fehérneműs, harisnyanadrágos partnerem, aki kibontana a harisnyámból, bugyimból, és kezével szájával finoman játszana rajtam, majd elélveztetne a szájában, vagy a harisnyás combjai között. Email: petervar0311@gmail.com
Sziasztok ma este valaki az autójában szopatna dugna vagy esetleg a szabadba Budapesten valahol ,írj rám ha érdekel ,passzív vagyok használható kivancsi1978@freemail.hu
Sziasztok Adél vagyok 17 éves, idén májusban töltöm a 18. születésnapomat. Budapesten élek a szüleimmel.
Rólam röviden: pár hónapja szakítottam a gyerekkori szerelmemmel, és a legjobb barátnőmnek egy idősebb férfi a barátja. Sokat mesél róla, és ő maga is nagyon kedves férfi, és nagyon szereti a barátnőmet. A volt barátomon kívül nem volt még senkim, ő egyébként nálam 2 évvel volt idősebb.
A legjobb barátnőm, nevezzük Klaudiának egyre többet és többet mesél mostanában a 37 éves barátjáról, hogy milyen jó vele minden téren.. Sokat gondolkoztam ezen, hogy vajon milyen is lehet egy idősebb férfival. A volt barátom nem volt túl ügyes, pedig előttem már együtt volt egy lánnyal. Arra gondoltam, szeretném meglepni saját magamat a 18. születésnapomra egy idősebb, tapasztalt férfival, aki pontosan tudja mi kell egy nőnek, lánynak, és mire vágyom. Elsőkörben leveleznénk, beszélgetnénk csak persze, és ha kialakul valami szimpátia, akkor akár találkozhatunk majd személyesen is, de előre szólok, a születésnapomig várnod kell. Képeket csak majd idővel küldök privátban, ha te is.
A barátnőmmel sokat szoktunk nézegetni férfiakat az interneten, és rájöttem hogy nekem kifejezetten bejönnek az extrémebb méretű férfiak.. Ez nem kikötés, csak el szerettem volna mondani. Bármiről beszélgethetünk, ha van kedved, az email címemet ide ki fogom írni. Köszönöm ha elolvastad.
Önmagára, és környezetére egyaránt igényes(okleveles) masszőrsrác ismerkedne lányokkal, hölgyekkel, esetleg párokkal Székesfehérváron, és vonzáskörében!
Debrecenben, illetve 50 km-es vonzáskörzetében keresek egy 18-25 év közötti, sportos, ápolt, kedves és intelligens lányt titkos szeretőnek, akivel heti rendszerességgel tudnánk találkozni, és akit alkalmanként kiemelten támogatnék. Rólam: 30-as éveiben járó, 180 cm magas, 78 kg-os, sportos-izmos, jóképű, igényes, diplomás férfi vagyok, akinek jelenlegi elfoglaltságai mellett nincs ideje az ismerkedésre. Helyem van.
Teljes diszkréció mellett ide várom az érdeklődő leveleket: seekerguy@hotmail.com
Sziasztok ,Bi ,Heteró, Meleg srácot ,férfit keresek aktívan, ha otthon nem teheted meg amit szeretsz van perverzió dolog izgat írj rám és tedd meg velem kivancsi1978@freemail.hu
Szaisztok! Fügetlen 35eves csaj vayok, komoly kapcsolatra vágyom. Ismerkedjünk meg. Hívj... Csak 10 után vagyok elerheto. Jelige: hófehérke. Tel.: 06205646749 NEM FIZETŐS LANY VAGYOK! ELVARKM A TISZTELETTET!
Önmagára, és környezetére egyaránt igényes, sok mindenre nyitott(okleveles) masszőrsrác keresi partnerét/ partnereit Székesfehérváron, és vonzáskörében!
Tinderen akkor tudsz írni, ha párba álltatok valakivel. Húzogatod az ablakokat, ha match(párba állás) lesz, onnantól lehetséges írni.
Másik változat, hogy vásárolsz magadnak Tinder goldot(vagy Platinát?), és akkor párba állás előtt is tudsz üzenni, de csak nagyon rövidet+alkalmazni a superlikeot.. Ilyenkor kikékíti az adatlapod az illető hölgy előtt, nagyobb eséllyel dob fel téged.