Keresés

Részletes keresés

locsemege Creative Commons License 2006.08.04 0 0 296
Így van. És ha csak kaland lesz belőle, akkor mi van? Ti nők nem szeredtek élvezkedni egy kicsit? Ha egyedül vagytok éppen, nem tesz egy kicsit rendbe testileg, illetve lelkileg nem önbizalom erősítő? Persze, egészségre vigyázni, és nem szélsőségesen nagy forgalomra gondolok.
Előzmény: Törölt nick (295)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.04 0 0 295

IRL az más... ott tényleg így van, de interneten nehéz metakommunikálni :)

 

Igen, ez a különbség szerintem is. Amikor nem már eleve elvársz valamiféle kapcsolatot a másikkal (ami pedig még el se kezdett kialakulni), akkor nagyobb az esély tényleg érdemi kapcsolatba kerülni vele. 

Valószínűleg az "életre szóló" vagy legalábbis "tartós" társról eleve él egy csomó sztereotípia mindenki fejében, és ez, mint szűrő azonnal bekapcsol, ha eltökéli, hogy márpedig neki ilyen kapcsolat kell.

Ha meg nem tökél el semmi ilyet, akkor nyitott lesz megismerni a másikat és könnyen kiderülhet, hogy nagyon, de nagyon jó nekik.

Előzmény: locsemege (293)
locsemege Creative Commons License 2006.08.04 0 0 294
A jelenség érthető. Ha a nő komoly kapcsolatot akar, a férfi azért nem ír neki, mert nem akarja a nőtől azt hallani, hogy ha te csak kalandot szeretnél, mi a fenének hívtál ide, nem olvastad a reglapom? Eleve kudarc az egész. Aki laza, azzal lehet ismerkedni. Benne van a lehetőség egy kalandra, de ha megtetszik, akár tartós kapcsolat is lehet belőle.
Előzmény: tulip25 (284)


locsemege Creative Commons License 2006.08.04 0 0 293
biztosabb abban, hogy tényleg kell, ha nem kell erre a pasit semmilyen módon "noszogtatni"...

Ez az érzés a férfiakban is tetszik. IRL is csak olyan nőt szólítok meg, akinek az esetében a nonverbális kommunikáció szintjén kiderült, hogy nyitott kapukat döngetek. Ne elviselje, hogy megszólítom, ne miattam legyen az egész, hanem vágyjon rá, örüljön neki, akarja! Ez felkelti az érdeklődésemet.

A kaland nem feltétlenül egyéjszakásat jelent. Ha kellemes volt, lehet ismételni. Ha jobban belegondolok, amíg komoly kapcsolatot kerestem, annyira szigorúra állítottam a szűrőfeltételeimet, hogy akár évekig is egyedül voltam. Viszont talán egy kivételével az összes kalandnak induló kapcsolatomból több évig tartó lett, mert nem görcsöltünk azon, hogy a következő 400 évre tökéletesen megfelelünk-e majd egymásnak. Egyszerűen örültünk egymásnak, megismertük a másikat, s lassan, apránként elkezdtünk egy picikét alkalmazkodni.
Előzmény: Törölt nick (291)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.04 0 0 292

nem kell kép, elég sejtetni, hogy jó nő, egy próbát akárhány pasinak megér :)

 

tulip, én nem arról írtam, hogy neked mit jelent, ha "komoly kapcsolatot" keresel. Merthogy azt nem tudom. És ha nem fejtetted ki kicsit bővebben a reglapodon, légy nyugodt, a reglapodat olvasók se tudják. Marad tehát a klasszikus asszociációs holdudvara a fogalomnak: komoly kapcsolat = férjhez szeretnék menni és előbb-utóbb gyereket is

Előzmény: tulip25 (290)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.04 0 0 291

nem tudom, miért...

 

talán genetikai különbség...a férfi a vadász :) Vagy mert talán az is genetikai, hogy a nő érzelmi biztonságot szeretne, és biztosabb abban, hogy tényleg kell, ha nem kell erre a pasit semmilyen módon "noszogtatni"...

 

nem tudom, na, de így van, a nők többsége nem szivesen ír először.

 

Tény és való egyébként, hogy a pasik többsége kalandot (=szexélményt egy új nővel) keres, legalábbis ezt mondja. Számomra némileg ellentmond ennek, hogy a valóságban akár összejön rögtön a szex akár nem, a legtöbben nem hajlamosak tényleg csak egy-két alkalomban gondolkodni... jelentkeznek harmadszor meg negyedszer, sokadszor is. Fel vagyok háborodva a kalandot kereső pasikon.. tiszta átverés :))

Előzmény: locsemege (289)
tulip25 Creative Commons License 2006.08.04 0 0 290

A cicamicáról sem raktam fel képet, tehát az is "ki-tudja-hogy-néz ki" zsákbamacska volt.

 

komoly kapcsolat = férjhez szeretnék menni és előbb-utóbb gyereket is

 

Nem feltétlenül. És nem bárkihez és bármi áron és 1 hónap múlva.

Egyébként miért baj az, hogy valaki komoly kapcsolatot keres?

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (285)
locsemege Creative Commons License 2006.08.04 0 0 289
Miért? Tudom, a hagyományos szereposztás. Azért egy férfit is felcsigáz, ha a nő ír neki. Bár olvastam olyasmit is, hogy sok esetben a férfiak nem válaszolnak. Viszont gondolom, ez sok nőre is igaz.

Más: valójában nem teljesen értem, miért van sok nő fennakadva azon, ha a pasik többsége kalandot keres. Hiszen a nők is saját ösztönvilágukat szeretnék megvalósítani: tartós kapcsolatot, biztonságot, családot keresnek. Akkor miért bűn egy férfi részéről, ha ő szintúgy a saját ösztinvilágának igényeit igyekszik realizálni? Ha szigorúan nézzük a dolgot, és igazságos akarok lenni, fel vagyok háborodva a tartós kapcsolatot kereső nőkön! ;)
Előzmény: Törölt nick (287)
tulip25 Creative Commons License 2006.08.04 0 0 288

Ez nem semmi történet! :))

Én azért eddig nem vittem el a dolgot, sőt nem írtam vissza egy pasinak se cicamicaként. :))

Jó, persze, valahol érthető, hogy mindenkinek a szép tetszik/tetszene, de azért az embernek tisztában kellene lenni a saját határaival.

Egyébként nagyon furcsálom, hogy bombázó külsejű nők mit keresnek a netes társkeresőn? Nehogy már tényleg társat.

Esetleg ezek valójában pasik lennének, és így szívatják a többi pasit?

Vagy ezek tényleg azok a  lányok, akik a  képeken vannak, és azért regelnek, hogy még jobban erősítsék az önbizalmukat és a suliban/munkahelyen meg lehessen beszélni, hogy hány száz nyálcsorgató levelet kapott aznap?

Előzmény: Vilikék (286)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.04 0 0 287

ez jó :)))))

 

hatékony módja a tisztánlátásnak

 

De pasiknál kicsit más: a legtöbb nő magától nem ír pasiknak, viszont válaszol, ha írnak neki.

Előzmény: Vilikék (286)
Vilikék Creative Commons License 2006.08.04 0 0 286

Tulip,

 

ugyanez van az életben is.

Ha dögös combfixes harisnyában, fekete miniruciban, kiszőkítve mész le bulizni, akkor lényegesen többen fognak veled ismerkedni, mintha a normális énedet hozod (remélem nem a fenti a normális éned :))

 

Jaja, a húgom is meséli, hogy milyen arcok megkeresik, döbbenet.

 

De Volt valaki más is, aki meg fiúként tett be két lapot, egyet magáról, egyet egy modellről.

A szöveg ugyanaz volt, egy nagyon normális bemutatkozás, legalább húsz sor.

 

A modellgyerek napi 20 üzenetet kapott, zömmel azzal azt, hogy milyen jó a bemutatkozó szöveg!

Miközben a másik kb. egyet sem.

 

Aztán olyan is volt, aki elment ezzel a randiig.

Persze ugyanazzal a csajnál mind a két lapjával nyomult.

 

Pl. a jópasis lapján azt mondta, nem ér rá sajnos, miközben a nármális lapján megbeszélt egy randit.

A randi közepén kiment a budiba és elváltoztatott hangon felhívta a csajt - aki közben rá várt kint - mint a jópasis reglap pasija, hogy most ráérne mégis, mondjuk fél óra múlva.

Mikor kiment, a csaj közölte, hogy a nagymamája beteg / meg kell etetni a macskát / sürgős munka jött közbe - és elment.

 

Szóval mind a két oldalnak megvannak a sajátosságai :)

 

Előzmény: tulip25 (284)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.04 0 0 285

kedves tulip, én nem tudom mi meglepő van abban, hogy egy kényeztetésre vágyó bűbájos cicamica rengeteg levelet kap és a"komoly kapcsolatra" vágyó ki-tudja-hogy-néz-ki meg sokkal kevesebbet.

Szerintem tudomásul kell venni, hogy vannak kifejezések, amik kb mindenkinek azonos mögöttes tartalommal bírnak.

 

Jelen esetben:

cicamica+kényeztetés = jó nő vagyok és könnyed szexkapcsolatra vágyom

komoly kapcsolat = férjhez szeretnék menni és előbb-utóbb gyereket is

 

Mit gondolsz, melyiket könnyebb bevállalni, bármilyen férfinek? Melyiknek könnyebb nekiindulni? Abban ugyanis biztos lehet, hogy egy-két alkalom erejéig egy jó nővel biztos képes lesz szexelni. De hogy egy vadidegennel tartós, mélyebb kapcsolatot kialakítani? 

Közben pedig mindkétféle alapindulásból bármi lehet... hiszen az internetes megismerkedés is csak arról szól, amiről a valóságos: találkozol valakivel és idővel kiderül, mire mentek egymással.

 

Szerintem mindenkinek nagyobb esélyei vannak neki megfelelő partnert találni, ha nem a kapcsolatról fogalmaz meg elvárásokat, hanem leírja, hogy ő milyen, és hogy milféle embert képzel maga mellé..komolyat? vidámat? nyüzsgőt? nyugisat? stbstb És hogy mit szeretne vele együtt csinálni...moziba menni? jókat beszélgetni? szerelmeskedni? síelni? táncolni? házat építeni?

Előzmény: tulip25 (284)
tulip25 Creative Commons License 2006.08.04 0 0 284

Nem szép dolog, de megtettem (szerintem nem vagyok vele egyedül), hogy 2 nickkel regisztráltattam magam egy társkeresőbe.

Az egyik volt az a lány, aki komoly kapcsolatot keres, a másik a 30 -as cicamica, aki kényeztető partnerét keresi.

Szerinted melyikre jelentkeztek többen?

Amikor először jelentkeztem be a cicamicaként, megdöbbentem, hogy mennyi levél érkezett. Nem győztem olvasni. A legtöbbje 40-50 közötti pasi volt, akik szívesen bevállalták volna a kényeztetést. Persze ha 20 éves kiscsajként kerestem volna kalandot, biztos, hogy inkább a 30 körüli pasik írnak.

Mert persze nekik már nem felelnek meg a korabeli nők.

Azok csak a 40-50 éves pasiknak kelelnek.

Elvárásokkal kapcsolatban még: van egy tárkereső, ahol csak kredittel tudsz üzenni, egyébként pedig csak csókot tudsz küldeni, vagy a vendégkönyvébe beírni.

Nézegettem a  pasik adatlapját, elképesztő, hogy erősen átlagos, vagy átlag alatti pasik, milyen nőknek küldtek csókot, ismerkedés céljából. Plázacica szerű, modellszerű lányoknak, azt hiszem egy kissé magasra tett mérce szerint.

 

Előzmény: Vilikék (282)
Vilikék Creative Commons License 2006.08.04 0 0 283
moly = komoly ;o)
Előzmény: Vilikék (282)
Vilikék Creative Commons License 2006.08.04 0 0 282

Bármennyire fura, de elég sok moly kapcsolat köttetik ilyen oldalakon keresztül.

Szerintem pontosan annak kell felfogni, ami, vagyis egy kommunikációs csatornának.

 

Persze, itt sem árt a tapasztalat.

 

Például az olyan extrém elvárásokon, hogy 180 centi és 90 kiló szépen át kell ugrani, és ennyi. Nem kell vele foglalkozni.

 

A randivonalon meg szerintem érdemes péládul használni a 'kedvelnek' funkciót.

Az a netes figyelemfelkeltés, amolyan virtuális szemezés :)

 

Bár azt kell gondoljam, nőként talán kicsit másképp néz ki a dolog. A húgom is ki van akadva, amikor 37 éves, két gyerekes (nem velem él) emberektől kap elképesztő leveleket.

Férfiként szerencsére legalább nem özönlenek el az ilyenek.

 

Nagyon sok ember van fent ezeken a keresőkön, már csak a nagy számok törvénye miatt is kell ott lennie értelmeseknek is. Vannak is.

Előzmény: tulip25 (280)
tulip25 Creative Commons License 2006.08.04 0 0 281
Egyszerűen csak kíváncsi voltam a tapasztalataidra, ennyi.
Előzmény: freesleep (274)
tulip25 Creative Commons License 2006.08.04 0 0 280

De lehet, hogy egyszerűen csak szerencsénk volt!

 

Igen! Én is ezt gondolom. Előfordulhatnak ilyen ritka kivételek, mint a ti esetetek, de összességében nem ez  jellemző.

Előzmény: dominik-a (271)
tulip25 Creative Commons License 2006.08.04 0 0 279

Na jó, de nyilván az sem mindegy, hogy a 70 kg mekkora magassággal párosul.

Az a lány, aki ezt adja meg alsó határnak, az lehet, hogy egy 170 centis fiúhoz tartja ezt ideáisnak, és nem 185 cm-eshez.

Viszont azon jól ki tudok akadni, amikor egy pasi azt írja magáról, hogy 175 cm magas, 90 kg és ÁTLAGOS testalkatú.

 

Előzmény: locsemege (269)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.03 0 0 278

Bar most olyan periodusomban vagyok, hogy ha ujbol adodna ilyen szituaco biztos azt mondanam: "akarsz kocsikazni?"

 

Bár régen talán nem így gondoltam volna, most az a véleményem, hogy az ilyen meg is érdemli.

 

nagyon sok onmagat eloterbe helyezo, igenyek az egekbe, onertekeles nulla de inkabb ket nulla lanyok szortiroznak ilyen modon, hogy kinek van es milyen....

 

Igen, ez érdekes. Nekem is úgy tűnik, hogy a támasztott igények és a saját kvalitások egyáltalán nem állnak arányban egymással. Nekem ez a "160 cm vagyok, de nekem 190 centis kétajtós szekrény kell" hozzáállás is magas volt mindig, nem is beszélve az egyéb elvárásokról.

Előzmény: mennyi?husz! (277)
mennyi?husz! Creative Commons License 2006.08.03 0 0 277

Ok, ezekszerint te vagod de nagyon sok ember csak az emblemat nezte. Bar en megmondom oszinten ha hirtelen sok penz utne a markomat akkor biztos, hogy vennek egy meg regebbi bimmert es azt restauralnam. Mert van stilusa es abszolut egy hozzam illo auto mint ahogy a reginek is volt es imadtam. Nem lenne pofam beulni egy vadi ujba!

 

Visszaterve> azert nalam volt olyan, hogy beszelgetesbe kezdtem egy leanyzoval es a 2. mondat ami elhagyta a szajat az volt: -neked van az a keeek beemved, ugye?

Erre en: - nem, nekem nincs beemvem. Majd elkoszontem.

Bar most olyan periodusomban vagyok, hogy ha ujbol adodna ilyen szituaco biztos azt mondanam: "akarsz kocsikazni?" De ez msot nem ide tartozik.

 

Te is akkor egy kivitel vagy tisztelet neked de teny, hogy nagyon sok onmagat eloterbe helyezo, igenyek az egekbe, onertekeles nulla de inkabb ket nulla lanyok szortiroznak ilyen modon, hogy kinek van es milyen....

Előzmény: Törölt nick (275)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.03 0 0 276
Úgy látom, a topikindító már régen elmenekült innen...
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.03 0 0 275

Megjegyezném, hogy nem mostanában lettek ilyen anyagiasak a nők... illetve az emberek. Mindenkinek, aki mégis ezt gondolná, ajánlom Jane Austent, aki (néha nem is annyira) finom iróniával érzékelteti, hogy is mentek az ő korában (meg máskor is) a dolgok... Persze, akkoriban logikus volt ez a hozzáállás bizonyos szinten, míg ma épp a hőn áhított egyenjogúságot ássák alá ezzel maguk a nők, illetve az anyagias nők.

 

Es mennyire butak! Ez latszat, semmi tobb.

 

Egyetértek. Egyszer megvádolt engem egy régi fórumos azzal, hogy csak a BMW-jéért tettem szét a lábamat a "pasimnak", s közben eltartatom magam vele. Ez utóbbit nem tudom, honnét szedte, a lényeg, hogy nem volt igaz, és ezt meg is írtam neki. No meg azt is, hogy ha már azt nem nézi ki belőlem, hogy normális szempontok alapján választok magamnak párt, legalább a hozzászólásaim alapján feltételezhetne annyi észt rólam, hogy nem egy húszéves autóba tolom be a seggemet. (Kivéve, persze, ha abból indul ki, hogy annyira hülye vagyok, hogy csak a nagy márkaembléma meg a színe alapján bírok azonosítani egy négykerekű csodát. Ti. bármennyire is jól tartanak karban egy járgányt, ahogy azt tették a tiéddel is, ha másból nem, hát a formatervezése alapján megállapítható, hogy milyen korú körülbelül. Nem is beszélve a rendszámról, amely szintén árulkodik az autó évjáratáról, kivéve, ha egyedi.) Röviden: ha az autó meg a feltételezett gazdagság lett volna a fő szempont, akkor nem őt választom.

Választ nem kaptam, de sebaj. Csupán azért írom ezt le, mert én is azt gondolom, hogy ez a "legyen autója" kitétel egy logikátlan baromság azon túl, hogy szerelmetes elvárásként is irreális. (Ja, és persze ki akarom domborítani, hogy nem vagyok anyagias liba, hehe.)  

Előzmény: mennyi?husz! (272)
freesleep Creative Commons License 2006.08.03 0 0 274
sok
igen
igen, az utolsó 5 éves most

és?
Előzmény: tulip25 (265)
locsemege Creative Commons License 2006.08.03 0 0 273
Teljesen egyetértek Veled. Engem ez baromira irritál. Nekem sincs egyébként autóm, de ha akarnék, bármikor tudnék venni. De mi a fenének? Budapestre? BKV-val, kerékpárral simán gyorsabb vagyok napközben.
Előzmény: mennyi?husz! (272)
mennyi?husz! Creative Commons License 2006.08.03 0 0 272

En off vagyok ilyen teren mert soha ismerkedtem neten de olvasgatok itt most titeket...

Feletebb erdekes ez a kg arany tenyleg mert en 185/70 kg vagyok es atlagosnak tartom magam egy picit vekonynak de max meg 5 kilot tudnek elkepzelni magamon. De egy 180/90 -es ember mar igen-igen nagydarab. Szeritem nem vannak tisztaban az aranyokkal.

 

Masik: "elvárások listájában szerepel a van autója kritérium" > Te jo eg! Ennyire primtivek az emberek meg mindig. Persze tudom, hogy mo.-on most statusz szimbolum az auto de ez vicc meg azok a csajok is akik ezt elvarjak. Es mennyire butak! Ez latszat, semmi tobb. Ma mar minden suttyonak lehet autoja mint ahogy latom is, hogy van. 0-val el lehet hozni, reszlet, megveszi apuka, ceges es stb. Ami ergo nem az ove. Amit lattok autokat azoknak a fele ceges, 40 % -a meg reszletre van a maradek van esetleg kifizetve, vagyis sajat.

 

Es, hogy mennyire latszat ez te jo eg. Mitol tobb az akinek van vas a segge alatt?

Egy pelda: Egy ismerosom egy jo kis amerika cegnel dolgozik ithon, kb. 350 ezer a havi nettoja> es nincs autoja pedig o aztan megtehetne. Es ettol o "luzer" lenne mert nem tekergeti a kormanyt mar az anyos ulesre atdolve mint a sok birka? Vicc!

De magamat is felhozhatom peldanak ha kell. Nekem volt autom. BMW. 4 evig. Nem uj persze hanem jo 14 eves volt mikor MEGKAPTAM! Es bar oreg volt megis ugy nezett ki mint ami most jott ki a gyarbol (rendbe raktam) es megneztek vele de 1x nem hasznaltam csajozasra. Sokszor ha mentem valahova akkor 100m -rel arebb parkoltam le vele nehogy lassak...

 

Egy szo mint szan hihetetlen, hogy ilyen menu pont lehet valahol, hogy van autoja.

Beszarok, komolyan mondom.

Előzmény: locsemege (266)
dominik-a Creative Commons License 2006.08.03 0 0 271

Nem minket kérdeztél, de mielőtt túlzottan elburjánzana a sztereotípiák állandó ismétlése, had erősítsük meg, hogy mi is a netes társkeresésnek köszönhetjük egymást.

Dominik korábban kezdte, és bevallottan nem komoly kapcsolatot keresett, így is volt elég sok randija, néhányból aztán lett egy-két hetes vagy hónapos kapcsolatféle, mások csak egy alkalomra szóltak.

Dominik-a komoly kapcsolatot keresett és 6 randi után, amelyekből nem lett folytatás, találkozott dominikkal. Ennek több, mint két éve.

Szóval úgy gondoljuk, hogy nem reménytelen a netes társkeresés. De tisztában kell lenni a korlátaival és a valóban létező veszélyeivel is. Nem szabad túlzott elvárásokkal megközelíteni ezt a dolgot, viszont ha kellő nyitottsággal áll hozzá valaki, akkor érdekes emberekkel hozhatja össze a világháló. Ha megvan a megfelelő komolytalanság, akkor bármi megtörténhet.

De lehet, hogy egyszerűen csak szerencsénk volt!

Előzmény: tulip25 (265)
Hubschrauber Creative Commons License 2006.08.03 0 0 270
Még egy típussal kiegészíteném, aki elég gyakran előfordul a társkereső oldalakon: jó anyagi hátterű, "multinál" dolgozó, diplomás fiatalember túlzott elvárásokkal: a szupernőt keresi, annál alább nem adja.
Előzmény: tulip25 (262)
locsemege Creative Commons License 2006.08.03 0 0 269
De azért a pasi se legyen már vágósúlyban, könyörgöm.

Akkor nézd meg az elvárásokat. A szerényebbek alsó! határnak is 70kg-ot adnak meg! Tehát éppen az a nők többségétől az elvárás, hogy vágósúly vagy afölött legyen a fickó.
Előzmény: tulip25 (267)
tulip25 Creative Commons License 2006.08.03 0 0 267

Én is reálisan keresek, értem a célzást. :-)

Nem szépfiút keresek, és nem akarom magam eltarttatni sem.

De azért a pasi se legyen már vágósúlyban, könyörgöm.

Mintha a két véglet között semmi átmenet nem lenne.

 

Előzmény: locsemege (266)
locsemege Creative Commons License 2006.08.03 0 0 266
Azért a nők is megérnek egy misét. Az egyik oldalon az elvárások listájában szerepel a "van autója" kritérium. Azon gondolkodom ilyenkor, hogy ennyi személyszállító kisiparos hölgy lenne termelőeszköz nélkül, vagy csak stricit keresnek, aki kitartja őket. Nem kevesen jelölik ám ezt meg az elvárások között!

Én nem látom hozzád hasonlóan ilyen negatívan ezt a dolgot, de ha hasonlóan kellene csoportosítanom a nőket, egy kis erőlködés után menne. Az egyik csoport az, akik már bőven elérték a vágósúlyt, s nem társkeresőn, hanem vágóhídon lenne a helyük. A másik csoport az anyagi jólét reményében keres, erre fentebb utaltam is. Ők a prostituáltak. Megtalálhatóak azok is, akik a valóságtól teljesen elrugaszgodnak: ők maguk 158cm magasak, de a pasi legyen minimum 180cm, és 90kg. Ez a tömeg, magasság elvárás egy kicsit furcsa nekem. Az olvasott tömegigényeket alulról jó, ha megközelítem, pedig sajnos van rajtam némi felesleges zsír.

És persze vannak a szelíden, reálisan keresgélők, akik nem beképzeltek. Ők vannak kevesen. ;)
Előzmény: tulip25 (258)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!