En semmit sem hagynek a kepernyon ha dontesi helyzetben lennek,azonnal megszuntetnem az osszes allami mediakokat es csinaljon az TV-t radiot akinek penze van ra es olyan politikai iranyultsagut amilyenhez kedve van.Nekem semmi bajom azzal,hogy a Hirtv mint maganteve jobboldali,felolem lehet akarmi,nekem az a bajom vele,hogy szar.
Kapunk tényfeltáró riportot a k&h pénzek a szoci médiában címmel? Forró a tv2 lemondott elnöke Pintér Dezső, esetleg Juszt rejtélyes jólinformáltásága Szász ügyben.. :)
Mint ahogy négy éven keresztül eltűrtem a balosok uralmát a tévében, nyílván természetes lesz a balosok számára is eltűrni a jobboldalhoz kötődő műsorvezetők térnyerését a "királyi" tévében.
"Persze, hogy téged nem zavar. Engem viszont igen. "
Hat ez az tehat neked sincs nagyobb jogod kovetelni barmit mint nekem, Csak en nem kovetelem, hogy barkit barhonnan kirugjanak en azt sem koveteltem hogy a VAU-t rugjak kii a radiobol.
En egy dolgot kovete,ltem ,hogy az osszes allami TV-t ,radiot szuntessek meg.De z egy mas dolog.
"Meg azt a többséget is zavarni fogja, akik a maszop és az ő mindenható jelenlétük ellen szavaznak 9-én."
Hogy ez tobbseg lesz-e ez meg ma egyaltalan nem biztos, mert mi van ha nem, akkor szepen megirod,hogy igy helyes akkor maradjon a Nap TV hiszen ok voltak tobben. Varom majd az ilyen iranyu leveledet. szoci szadi gyozelem eseten,mert ugye akkor te meg elfogadod minden morgas nelkul ,hogy akkor o0k voltak tobben es ok inkabb a Nap tV-t akarjak.