Keresés

Részletes keresés

uh Creative Commons License 2007.10.09 0 0 10
Befalapokhoz csinaltam magamnak egy adatbazist, amiben neha (mikor kivancsi vagyok ra) frissitem az arfolyamokat. Az adatbazis automatikusan general egy csomo grafikont (alaponkenti hozam/veszteseg; teruleti, foldrajzi, penznem, stb megoszlas).

Arfolyam koveteshez osszeraktam egy html oldalt ami lehet helyi gepen, de fel lehet tenni a webre is termeszetesen. Mindegyik alaphoz igyekszem olyan oldalt valasztani, ahol lehet allitani az idoskalat, belenezni a topholdingsba, stb. Itt egy pelda:

<HTML>
<HEAD>
<TITLE>alapok</TITLE>
</HEAD>
<body>
<iFRAME src="http://hozamplaza.hu/hozamplaza/befalap_info.php?id=48" width=100% height=300></iframe>
<iFRAME src="http://fonds.onvista.de/snapshot.html?ID_INSTRUMENT=12361406" width=100% height=300></iframe>
<iFRAME src="http://gedif.diba.de/dibawww/fonds_einzelkurs_uebersicht.htm?wkn=541106&isin=LU0113311491&u=0&k=0&s=LU0113311491.USD&n=ING%20LUX%20EMERGING%20MARKETS&l=276" width=100% height=300></iframe>
<iFRAME src="http://www.ariva.de/quote/profile.m?secu=100051747" width=100% height=300></iframe>
</body>

</HTML>

A 'trukk' tehat az iFRAME tag. Az ablak magassagat termeszetesen lehet nagyobbra is allitani.
ubul304 Creative Commons License 2007.10.02 0 0 9
Nekem van egy szkriptem, ami naponta bejelentkezik, és letölti a portfóliómat.
barna.bas Creative Commons License 2007.10.01 0 0 8
teletrader.com
uhu20 Creative Commons License 2007.10.01 0 0 7
A részvényeket a Yahoo-n.
Az alapokat sehol, de a HP-eleve van, vagy már ajánlottál az onvista.de lapot (német).
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.01 0 0 6
én leírom egy papírra
bugmenot Creative Commons License 2006.04.05 0 0 5
A Privátbankár válasza:

Tisztelt Olvasónk!

Köszönjük levelét és hasznos észrevételét.

Az Ön által javasolt megoldás megvalósíthatóságán elgondolkozunk!
bugmenot Creative Commons License 2006.04.04 0 0 4
Természetesen némi programozási ismerettel a dolog megoldható. Én is megoldottam magamnak, de ezt annyira alapvető dolgonak tartom a befektetés menedzsmenthez, hogy nem tudom elhinni, hogy még senkinek sem jutott eszébe csinálni ilyet.

Ahogy te is írod a pénzügyi weboldalaknak minden szükséges adatuk megvan ehhez, csak össze kellene rakni.

Írtam a Privátbankárnak, hogy hasznos lenne ilyesm. Kiváncsi leszek reagálnak-e valamit.
Előzmény: formatc (3)
formatc Creative Commons License 2006.04.04 0 0 3
tdkeppen a bamosz oldalarol le lehet kerni elektronikusan a napi adatokat es ezt egy jo programozo automautizalni tudja, onnan meg mar tok online az egesz.

ott ahol van internetbank es legalabb a portfoliot megjelenitik ( ha mar vasarolni nem lehet - OTP!) teljesen aktualisak az adatok.

szvsz nem lenne nagy befektetes, ha valami penzugyi portal (portfolio, privatbankar) csinalna egy tokegyszeru adatbazis, ahol a juzer csinalhatna maganak portfoliot, lementhetne es nezegethetne hogyan all...
nem vagyok sehol regisztralva ezert nem tudom, hogy van-e, de ez annyira egyszeru es hasznos lenne, hogy lehet letezik! :)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.03 0 0 2

Persze automatikusan, hogy ne kelljen kézzel bevinnem, hogy mi az aktuális árfolyam.

szerintem ezt a magyar bef alapokkal nem lehet megoldani, de jo lenne ha nem lenne igazam...

nem tudom sajnos.

Előzmény: bugmenot (1)
bugmenot Creative Commons License 2006.04.03 0 0 1
Az Excel hogyan tudja megmutatni, hogy melyik alapban levő jegyeidnek éppen mi az aktuális értéke, mennyi volt a hozamuk az elmúlt 1, 2 évben, stb.?

Persze automatikusan, hogy ne kelljen kézzel bevinnem, hogy mi az aktuális árfolyam.
Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.03 0 0 0

offline szoftver:

EXCEL

ha kulfoldi bef alapjaid vannak, akkor lehet, hogy tudnek javasolni online-t is.

Előzmény: bugmenot (-)
bugmenot Creative Commons License 2006.04.01 0 0 topiknyitó
Van egy kisbefektető, pl. én, akinek van valamennyi pénze befektetési alapokban. Van valami online vagy offline szoftver, amivel egyben láthatom a befektetéseim állapotát (milyen papírból hol mennyi van, ez a jelenlegi árfolyamon mennyit ér, mennyi az adott papír féléves, éves, kétéves hozama, stb.)?

Azt tudom, hogy egyes bankoknál van ilyen szolgáltatás, de ott érthető okokból csak a saját alapokat támogatják. Olyan megoldás érdekelne, amivel a különböző bankokban levő különböző befektetéseim aktuális állapotát egy egységes felületen egyszerre láthatnám.

Ti ezt hogy oldjátok meg?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!