Keresés

Részletes keresés

lcoder Creative Commons License 2006.05.23 0 0 14
Semmivel sem inkább mint a fidesznácizás.
Előzmény: HansBlack (13)
HansBlack Creative Commons License 2006.05.23 0 0 13
Ez az erőltetett Gyurcsány-Hitler párhuzam meg eléggé izzadtságszagú..
HansBlack Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12
Politikai nézetének persze a pap is hangot adhat. Miért ne tehetné?
Csak nem mindegy, hogy milyen stílussal teszi és hogy üdvösségi kérdést csinál-e belőle..
Előzmény: Amart (-)
HansBlack Creative Commons License 2006.05.23 0 0 11
"..akkor az egyházak is beszállhatnak a ringbe."
Ha sarat dobnak feléd, okosabb félreugrani. Ha inkább visszadobálsz, te is meglehetősen saras leszel.
:-)
Előzmény: disznógépsonka (2)
rosenkrantz Creative Commons License 2006.05.22 0 0 10
Aki politikai nézeteket hirdet, és az alkotményosság keretein belül marad kizárólag saját lelkiismeretének tartozik felelősséggel. Tudta ezt Péter János református püspök (Kádár külügyminisztere) is már. Nehogy má Semjén alkotmányozzon :-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.22 0 0 9
semjén
geszthi Creative Commons License 2006.05.22 0 0 8
"Az utóbbi időben Deutsch-Für, Semjén, mint az ellenzék prominens alakjai egyre sürübben veszik elő a nácikra hivatkozást. Nekem már gyanus vajon miért tanulmányozzák ilyen nagy elánnal a náci ideológiát."

Hogy milyen igazad volt mar 2 honapja is

Orban mar a fo-mubol idez es szijjarto buszken allitja, hogy ez a fideszesek kozott NEM VALTOTT ki megutkozest.

Ja, kerem .... bezzeg amikor Deutsch Tamas csaladja mar rettegve menekult Orbanekhoz 3 mondat miatt...
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2006.03.28 0 0 7

"Nekem már gyanus vajon miért tanulmányozzák ilyen nagy elánnal a náci ideológiát."

Nálam ez már több mint gyanú. Ezek nácik. Úgy szoktuk mondani: fidesznácik. Mostantól fogva így mondd te is.

Egyébként azt is megsúgom, belső infó, hogy a választás után Orbán lemond és ez a többszörösen is német nevű Deutch-Für veszi át puccsal a führeri szerepet. Csak azért nem Deutch-Führer még a neve, mert konspirál. A puccs után már felveszi nyíltan ezt a nevet. De egyébként mi ezt már többen tudjuk, és mondogatjuk is a fórumon: ja, a Deutch-Führer, az a hülye.

ÁT

Remélem sejted miért ez a nick-em? Én is konspirálok, hogy nehogy rájöjjenek a fidesznácik, hogy a Köztársaság-térről írok. Vágod?;-)

qncogi Creative Commons License 2006.03.28 0 0 6

B. egy részeg hülye volt. Ez a semjén féle szarkupac pedig szándékosan provokál, mocskolódik. Mint ahogy tompika is hazugul nácizott.

Az egyházak egyébként politizálhatnak, csak akkor ne sértődjenek meg ha ugyanilyen eszközökkel támadják őket és ne szűköljenek a vallás vagy a vallásos emberek megtámadásáról.

Amart Creative Commons License 2006.03.28 0 0 3

Persze, aztán majd jön tavasszal a kerényi rendszerü forradalom, autógyújtogatással, kirakat beverésekkel, stb. Nagyszerü egy perspektiva.

disznógépsonka Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2
Semjénnek nagyon igaza van.
Ha egy tetű szadeszos Tilos Rádió mocskolhatja az egyházakat, ha március 15.-én a székelyeket lecsőcselékezheti, akkor az egyházak is beszállhatnak a ringbe.
ex_lx Creative Commons License 2006.03.28 0 0 1
"Nekem már gyanus"

Ezen nagyon meglepődtem.
Amart Creative Commons License 2006.03.28 0 0 topiknyitó

Semjén most Göringgel példálózott

Népszabadság • Veszprémi tudósítónktól • 2006. március

Korábban tévedtem, amikor Gyurcsány Ferenc vatikáni útjával kapcsolatban azt állítottam: a történelemben nem volt még példa arra, hogy kormányzati pozícióban lévő politikus saját hazája katolikus püspökeit mószerolta volna a pápánál - mondta tegnap egy veszprémi kampányrendezvényen Semjén Zsolt, a KDNP elnöke. - Azóta utánanéztem, nem Gyurcsány volt az első, aki ilyesmire vetemedett: Göring, a náci Németország politikusa tette ugyanezt a Vatikánban, amikor Hitlernek a német katolikus papokkal szembeni rosszallását tolmácsolta.

<!-- var ord=Math.round(Math.random()*100000000); document.write(''); //-->

Semjén Zsolt - az általa egyébként korántsem először alkalmazott - párhuzamot most azzal összefüggésben említette, hogy szerinte Gyurcsány Ferencnek az egyházakkal és a vallással kapcsolatos legutóbbi megnyilatkozásai a legrosszabb történelmi asszociációkat idézik fel. A kormányfő azon kijelentése, hogy a vallás magánügy, a KDNP elnöke szerint alkotmányos jogokat sért. Semjén közölte, a történelmi egyházak joga és kötelessége az aktív politizálás, a társadalmi kérdésekben történő állásfoglalás. Hozzátette, a politikai nézeteiket nyíltan hirdető papok kizárólag a saját püspöküknek tartoznak felelősséggel.

.....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!