Keresés

Részletes keresés

BigMouth Creative Commons License 2006.03.31 0 0 48
Borul a koalíció a választások előtt!

Gusztus Péter a Magyar Liberális Párt elnöke bejelentette, pártja kilép az Újhelyi István által vezetett kormányból. Az MLP nem asszisztálhat tovább az MSZP katasztrófális gazdaságpolitikájához. A politikus kampányfogásnak nevezte, hogy az Magyar Szociáldemokrata Párt a Nagy Olajválság óta először megduplázná a hetente kiosztott benzinjegyek számát. Almássy Kornél MDF elnök szerint a terv gazdaságilag megalapozatlan, és utalt rá, hogy az elképzelés mögött a MOL/Ajropnafta és a szocialisták közötti gazdasági összefonódásokat sejt. Almássy és Gusztos közös sajtótájékoztatón erősítette meg, hogy a közelgő választásokon kölcsönös visszalépésekkel segíti egymást a két párt. Loppert Dániel, a kisebbik ellenzéki párt alelnöke így kommentálta a hírt: "Sunnyogó sutyerák surmók, ellopják az emberek eheti benzinét, büdös bunkó buzeránsok!". Szíjjártó Pétert, a Fidesz-Miép-Hazafias Szövetség az Emberekért elnökét nem értük utol, ő Orbán Viktorral, a párt Örökös Vezérével az amerikai elnökasszony, Jennifer Lopez meghívására az 51.-ként csatlakozó amerikai tagállam, Kuba csatlakozási ünnepségén vesz részt.

Sport:

Sorsdöntő mérkőzés előtt a magyar futballválogatott

Az Andorra elleni rangadón eldőlhet, el tud-e szakadni nemzeti tizenegyünk az UEFA ország-ranglistájának utolsó helyéről. A döntetlen nem lesz elegendő, oroszlánként kell küzdenünk, mondta el a szövetségi kapitány, Fekete Pákó.

Újabb idegösszeroppanást lapott Lékó Péter

A magyar sakkvilágbajnok ügynöke közölte, Lékó valószínűleg áprilisban sem képes címvédő mérkőzésre kiállni. A nemzetközi sakkvilág egyre erősödő nyomást fejt ki a világbajnoki címet közel tíz éve birtokló Lékóra, aki utoljára fél éve védte meg címét, botrányos körülmények között. A bekötött szemmel, a táblának háttal leülő Lékó akkor vezérelőnyt akart adni ellenfelének, és csak hosszas rábeszélésre volt hajlandó a figurát visszatenni a táblára.

Fővárosi hírek:

Elkészültek a tervek a hajdani Puskás-stadion helyére épülő járványkórházra

A hajdani Puskás Stadion felső karéja tizenöt éve szakadt le, azóta csúfítja el Budapest látképét. Zuschlag János európa-ügyi miniszter bejelentette, a létesítmény helyén a kor követelményeinek megfelelő egészségügyi centrum épül, ahol a fékezhetetlennek tetsző fővárosi tífusz, kolera, hepatítisz és tüdővész-járványok betegeit kezelhetik. Újhelyi utalt rá, hogy az elképzelések nem kaptak zöld utat a Rogán kormány alatt, noha az első Újhelyi-kormány határozatott hozott az építkezésről, terveik pedig már a Mikola-kormány elleni népfelkelés után elkészültek. Almássy Kornél látszatintézkedésnek nevezte a bejelentést, és utalt rá, hogy az Európai Unió tavalyi jelentése szerint az ország kórházai omladoznak, legtöbbjükben állandó vendégek a patkányok, és a halottak gyakran napokig fekszenek a kórtermekben, mielőtt elszállítják őket. Gusztos Péter üdvözölte az átadást, ám jelezte, az egészségügyi reform nem halaszható tovább. Loppert Dániel, a Fidesz-Miép- Hazafias szövetség az emberekért elnöke elmondta: "kurva külföldi kufárok pénzéhes pofájukkal pocskondiáznak míg magyar maródiak mocsokban mártóznak kórházaink korhadt kórtermeiben".

Világváros épül

Demszky Gábor bejeletette, hogy várhatóan az év végére átadásra kerül a négyes metró Gellért tér-Móricz Zsigmond körtér szakasza, egyben cáfolta, hogy fantomcégeken keresztül többségi részesedést szerzett volna a Microsoftban. A főpolgármester bejelentette, idén megduplázzák a kátyúzásra fordított pénzt, valamint elkészül a Városház utca mindkét oldalán a kerékpárút.

BigMouth Creative Commons License 2006.03.31 0 0 47
ne offolj. ott van világosan: húsz év múlva. nem száz, nem ezer, húsz!
Előzmény: Sir Balamber (42)
zividivi Creative Commons License 2006.03.31 0 0 46
Most kaptuk a hírt, hogy a rádió ostroma miatt őfelsége I. Gyurcsány Ferenc állam-és kormányfő szívélyesen meghívta az őt védelmező csapatokat egy baráti látogatásra, Budapestre.
Előzmény: zividivi (45)
zividivi Creative Commons License 2006.03.31 0 0 45
A találkozót Demszky Gábor nagykövet úr és Osama bin Laden, Magyarország Kossut-díjas díszállampolgára közösen hozták létre. Előzetes megbeszéléseiken megállapodtak abban, hogy őfelsége I. Gyurcsány Ferenc állam-és kormányfő védelméről maga Osama bin Laden gondoskodik fegyvereseivel.
Előzmény: Priluki (43)
milendee Creative Commons License 2006.03.29 0 0 44
:DD
Előzmény: vitorlás hajó (40)
Priluki Creative Commons License 2006.03.29 0 0 43

Hireinket hallják:

Gyurcsány Ferenc és felsége Burundiból tovább utazva, hivatalos látogatásra érkezett Szaud-Arábiába. Szaud-Arábia magyarországi nagykövete - Demszky Gábor - 15 éven keresztül húzódó tárgyalások eredményeként szervezte meg a találkozót. Mint ismeretes, az uralkodó házzal, mintegy 21 évvel ezelőtt romlott meg a viszony, állitólagos terrorista focisták felemlitése miatt. Az akkori jobboldali média uszitó hireinek beharangozása hátrányosan érintette a kapcsolatokat.

Gyurcsány Ferenc találkozott Abdallah uralkodóval és az Iszlám helyi vallási vezetőivel.

A miniszterelnök a nemzetközi médiák előtt elmondta:"Elhoztam az uralkodónak és a tisztelt vallási vezetőknek egy 20 évvel ezelött készült kazettámat. A kazetta - minden téves jobboldali hiresztelés ellenére - nem elmeállapotomat tükrözte, hanem szent dervis táncot lejtettem a munkahelyemen.A filmkockák ezt rögzitették a tudtom nélkül. Már akkor a megvilágosodás nyomait fedeztem fel magamban. A vendéglátóimat ezzel megygyőztem, hogy mind vallási, mind kultúrális kapcsolatainkat erősiteni kell."

Demszky Gábor a következőt nyilatkozta:" Hosszú munka eredménye volt, hogy az amúgy liberális elveket valló szaudi vallási vezetők fogadták a jobboldali média "mérgezett almája" után is a miniszterelnököt. Immáron 15 éve tanulmányozom a liberális gyakorlatot - itt helyben - mind a törvénykezés, mint pedig a családtervezések szempontjából."

Demszky folytatta:"Tervezzük az Iszlám törvények bevezetését a Köztársaságban, legalább két okból. A magyarság csökkenő létszámát kedvezően befolyásolná a többnejűség. Ezzel megoldanánk azt a problémát is, hogy a jobboldal részéről kiesett - illegalitásba menekült 2 millió - férfi helyét a maradék normális átvenné. Az egyedül álló nők igy nagyobb esélyt kapnának a házasuláshoz. Semjén és Mikola urak méregfogát ezzel kihúztuk. A törvénykezésbe bevezetnénk - igaz, más néven - az utcakő a "proletárok fegyvere" nevű törvényt. A bűnöst megköveznék nyiltszinen. Szerencsére az utak minősége megengedi ezt az eljárást. Aki lop, annak természetesen korházi úton amputálnánk tagjait. A TB-re ne számitson az ilyen bűnös."

Demszky igy fejezte be mondandóját:"Örülünk, hogy kapcsolataink jó példát mutatnak a liberális Európának.Az új vallás és törvény bevezetésével az elnyomott európai muszlimok is nagy segitséget kapnának. Kisebbségi jogaik igy többségivé válnának.Reményeink szerint, a keresztény többség kerülne kisebbségbe. Gazdasági fellendülés is várható. Igéreteink szerint a következő demokratikus utón történő megválsztásunkkor megyénkét, 30-40000 fős mecseteket épitenénk. Ezzel az épitőipart is fellendithetjük. Az oktatás is jól járna.Egy könyvet kellene csak nyomtatnuk, de azt jó sokat. Ezzel csökkentve a költségvetési deficitet."

 

Demszky Gábor szaudi, tengerparti otthonában látja vendégül a miniszeterelnököt és b. családját.Csökkentve ezzel a külügy költségvetését.

 

Belföldi hireinket később adjuk le! Keresztény tüntetők rohamozzák a rádió épületét! Elnézésüket kérjük az adás megszkitásáért.......

 

 

 

Előzmény: zividivi (39)
Sir Balamber Creative Commons License 2006.03.29 0 0 42
Akkor legyen egy kis sci-fi is..

A magyar futbalválogatott kijutott a VB döntőre!!!
Előzmény: vitorlás hajó (40)
PortoAllegre Creative Commons License 2006.03.29 0 0 41
A közeljövőből:
Viktor üzeni: Jó lesz az idei szőlőtermés. Itt a pincében magam kezelem magamat.
vitorlás hajó Creative Commons License 2006.03.29 0 0 40

Egy kis bulvár :)))

 

Összeházasodott Semjén Zsolt és Bayer Zsolt.

Az egykori publicista és az KDNP egykori elnöke 4 évvel ezelőtt döntött úgy, hogy nem titkolják tovább érzelmeiket. A hétvégén egy alcsúti kápolnában mondták ki a boldogító igent 200 vendég jelenlétében. Semjén Zsolt a Fókusznak elmondta, hogy komolyan veszik a házastársi eskűt, minden vágyuk egy közös kisfiú, akit természetesen Zsoltinak fognak hívni.

zividivi Creative Commons License 2006.03.29 0 0 39
Tegnap, bensőséges ünnepi keretek között, Mme Gyurcsány a Burundi Állami Egyetemtől átvette a kitüntető díszdoktori oklevelet. Az aktuson jelen volt még Mr. Gyurcsány Állam-és kormányfő, aki az éhező burundi népnek 7 milliárd Euró állami gyorsegélyt ajánlott fel.
Előzmény: Priluki (34)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.29 0 0 38

Hírek röviden:

 

Régiószerte megemlékezett a lakosság az 1956-os sajnálatos események 70-ik évfordulójáról. A Kendermag téren Újhelyi István magyar biztos, Zuschlág János toleranciaügyi miniszter és Terry Black családügyi miniszter jelenlétében felvonták a szivárványos lobogót.

 

 

Rendőrségi hír:

Betiltotta a Közép-Európai Médiatanács a homofób nézeteiről elhíresült Kovács István "Emlékeszem, mit tettetek velem" című könyvét, és egyúttal elrendelte a 25 éves fiatalember gyógykezelését.

 

 

Szavazás:

Szerinted forradalmárok voltak-e azok, akik életüket vesztették az 1956-os harcokban?

A- IGEN

B- NEM

C- MI AZ A FORRADALMÁR?

 

 

Sir Balamber Creative Commons License 2006.03.28 0 0 37
Visszakaptuk a hiányzó sárospataki könyveket! :)
Sir Balamber Creative Commons License 2006.03.28 0 0 36
A titkosítás alól most feloldott dokumentumok szerint, akárcsak a Mečiar korszak Ivan Lexa vezette titkosszolgálata álltal szervezett 98-as robbantások esetén úgy a 2006-os fenyegetések mögött is régi szocialista titkosszolgálati együttműködés van..
Priluki Creative Commons License 2006.03.28 0 0 34

A már 5,5-dik alkalommal demokratikusan megválasztott Gyurcsány Ferenc miniszterelnők Dél-Amerikába látogatott. A kersekedelmi kapcsolatok ápolását célzó látogatás alkalmával elmondta:"Örömünkre szolgál, hogy a columbiai baloldali kormány ösztönzi vállalkozóit a  columbiai liszt magyar piacra törénő minél olcsóbb exportja érdekében."

A hir hallatán magyar gazdák tüntettek. Kikérték maguknak, hogy a magyar gabona sikér tartalma kevésbé lenne bóditóbb, mint a columbiai.

 

A rendzavarást a Köztársaság védelmére kirendelt őrezredek leverték. Tagjaik most Recsken töltik megérdemelt büntetésüket.

Az elmenekült tagok - meg nem nevezett források állitása szerint - illegalitásba vonultak. Az illegalitásba vonultak "Őssejtek" néven ellenállásra szólitották fel a velük szolidáris állampolgárokat.

 

 

gunyoros Creative Commons License 2006.03.28 0 0 33

Deutsch F. G. H. I. J. K. L. Tamás Flittelina ügyben tartotta meg sajtótájékoztatóját.

Egyes hírek szerint ugyan elvégezte a jogi egyetem "feljelentés-bejelentés szakát", de még most sem érti mi a különbség a kettő között.

A sajtótájékoztatóról a MN külön számban foglakozik.

Sir Balamber Creative Commons License 2006.03.28 0 0 32
Az MSzP köztársaság téri székházában Kovács László emlékszobát avattak. A szépen berendezett helységben külön vitrint kaptak a volt EU biztos tangagyűjteményének legrittkább darabjai, amelyeket volt barátnőitől kapott emlékbe.
elemes Creative Commons License 2006.03.28 0 0 31
én sem vicceltem a gazprommal kapcsolatban. mai hír, hogy az eon valószínűleg odadobja a magyar gázhálózatot az oroszoknak.
Előzmény: narancsbukta (17)
milendee Creative Commons License 2006.03.28 0 0 30
89 személyt tartóztattak le a szombat esti belvárosi razzia során, akik elzárt különtermekben próbáltak techno zenére mulatni. másnap ezek közül vádat emeltek 16, 30 év feletti nő ügyében, akik elmondásuk szerint csak elhagyták házasságot és gyermektulajdont igazoló kartonlapjukat, de az aktaellenőrzésnél állításuk hamisnak bizonyult.
milendee Creative Commons License 2006.03.28 0 0 29
::)))
Előzmény: narancsbukta (6)
Sir Balamber Creative Commons License 2006.03.28 0 0 28
Az amerikai külügyminisztérium aggodalmának adott hangot, mivel Magyarországon egyre gyakoribb az ellenzékiek zaklatása bebörtönzése. Lamperth Mónika belügyminiszter szerint megvédik az országot a nemzetellenes felforgató elemektől, egyben újabb 10 rohamrendőr század felszerelését jelentette be a közrend megóvása érdekében. A feszültséget enyhítendő megszöntetik a péntek esti akasztások tévésugárzását.
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2006.03.28 0 0 27
Döbling nem Svájcban van. ;-)
Előzmény: Sir Balamber (25)
Sir Balamber Creative Commons License 2006.03.28 0 0 25
Orbán Viktor svájci számüzetéséből üdvözölte a román csapatok kivonását, egyben követelte a kollaboráns nemzetáruló kormány lemondását.
Előzmény: narancsbukta (24)
narancsbukta Creative Commons License 2006.03.28 0 0 24
Jo :))))

A roman vezetes elfogadta az EU 2026/103-as hatarozatanak donteset, es a csatlakozasi folyamat befejezesenek erdekeben a hadsereget kivonta a megszallt teruletekrol. A demilitarizalt ovezetben 18 ev diktatura utan ujra szabad valasztasokra kerult sor. A valasztasokon indulo partok kozul a haboruellenes liga toronymagasan vezet. A liga liberalis szarnyat kepezo partja, a Magyar Liberalis Part a legeselyesebb a kormanyalapitasra. Gyurcsany Ferenc beszedeben kihangsulyozta, a haborus pusztitast koveto ujjaepitesben a Szocialdemokratak mindenben az MLP segitsegere lesznek.
Előzmény: Sir Balamber (20)
Sir Balamber Creative Commons License 2006.03.28 0 0 22
Úttörők kettős sorfala köszöntötte hivatala előtt az MTI új elnökét Narancsbukta elvtársat.. ;)
Előzmény: Libastop (21)
Libastop Creative Commons License 2006.03.28 0 0 21
Az nagyon elszomorít, hogy nem viccelsz!:(((
Előzmény: narancsbukta (17)
Sir Balamber Creative Commons License 2006.03.28 0 0 20
Én viccelek, te viszont tudatosan dezinformálsz. Mert így működött mindig is a propagandagépezet.. De szerintem maradjunk a humor kategóriánál, nem szeretnék anyázást ebben a topikban :)
Előzmény: narancsbukta (17)
Sir Balamber Creative Commons License 2006.03.28 0 0 19
A győztes felszabadító román csapatok főparancsnoksága és a román elnök jelenlétében ma Medgyessy Péter köztársasági elnök beiktatta hivatalába Gyurcsány Ferencet Magyarországúj miniszerelnökét. A ceremónia után a miniszterelnök első útja a Gellért hegyre vezetett ahol magas párt és állami vezetők jelenlétében megkoszorúzták a nemrég felavatott ismeretlen román katona sírját.
Előzmény: narancsbukta (15)
narancsbukta Creative Commons License 2006.03.28 0 0 18
a nacionalizmus ugyanis ide vezet.
szerbiaban is a nagy nemzeti ontudat asta meg mindenki sirjat.
Előzmény: narancsbukta (17)
narancsbukta Creative Commons License 2006.03.28 0 0 17
te viccelsz, de en nem.
Előzmény: Sir Balamber (16)
Sir Balamber Creative Commons License 2006.03.28 0 0 16
Az MSzP kongresszuson a küldöttek 10 perces viharos tapsal ünnepelték a különösen nagy értékben elkövetett adócsalásért hűtlen kezelését és okirathamisításért 2 év letöltendő börtönbüntetésre ítélt Gyurcsány Ferenc kormányfő szabadulásának 10. évfordulóját. A kormányfő beszédében kifejtette, Magyarország európában az első állam amely személyében büntetett előéletű miniszterelnökkel büszkélkedhet.
Előzmény: narancsbukta (14)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!