Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.05.14 0 0 15

...hmmm... pl. ha olyat mond, ami sértő, perelhetik... oszt agy nyernek, vagy nem... ennyi...

 

Semlyén el van szállva, többet akar, mint amihez joga van...

Előzmény: zividivi (14)
zividivi Creative Commons License 2006.05.13 0 0 14
//"....Az SZDSZ közleményében leszögezi, a liberálisok nem tűrik tovább Semjén Zsolt sértegetéseit. .."//

Én meg roppant kíváncsi lettem, miként fogja NEM TŰRNI?
Előzmény: szuperlaszlo (-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.13 0 0 13

Isten óvjon attól, hogy a hatalom közelébe kerüljetek

 

...nem kellett hozzá semilyen Isten, voltak elegen, akiknek ez nem kellett...

Előzmény: Törölt nick (5)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.13 0 0 12

...ilyen erővel közügy a falu széli focimeccs is... tulajdonképp az is, DE csak a falu szempontjából...

 

Ugyanilyen kategória a vallási felekezetke belücse is: NEM közügy, hanem a csoportok belügye!

 

Annyi a közügy ezekben, hogy lehessen meccset tartani, templomba menni, összegyűlni a nem hívőknek, s megvitatni, hogy a klerikális hatások ellen tenni kell valamit.

Előzmény: szuperlaszlo (1)
AmBesten Creative Commons License 2006.03.30 0 0 11
Micsoda hülyeség ez?

Az egyházi intézmények működtetése gazdasági kérdés, és szervezési ügy - nem pedig vallási kérdés. Másik példa. Egy templom felújítása építészeti-restaurációs ügy, nem pedig vallási.

Előzmény: Törölt nick (10)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.30 0 0 10
A vallás egyfelől személyes ügy, de az egyházi intézmények működtetése már közügy – vélekedett az MTV egyik mai műsorában Semjén Zsolt. A Kereszténydemokrata Néppárt elnöke szerint a miniszterelnök folyamatosan kétségbe vonja az egyháznak azt a jogát, hogy közéleti kérdésekben megszólaljon. http://www.mno.hu/index.mno?cikk=345743&rvt=187
radial Creative Commons License 2006.03.29 0 0 9
A vallás is érdekes, az mennyiben magánügy?...........A vallás nem magánügy!
szocska Creative Commons License 2006.03.27 0 0 7
Ki engedett ki benneteket? Egyedül három néven?
Előzmény: Blue Stone (3)
Blue Stone Creative Commons License 2006.03.27 0 0 6
Semjénre és bandájára meg csak az szavazzon aki kifejezetten igényli, hogy  gyermekét simabőrű, ájtatosképű emberek rontsák meg.
Előzmény: Blue Stone (3)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.27 0 0 5

Az, hogy hüjeségeket gondolsz, a magánügyed. Semjénnel ellentétben szerintem még az is, ha leírod, és ezzel irritálsz engem. Az, hogy buzinak nevezed a homoszexuálisokat, az viszont - neked még ez megbocsájtható...

 

Csak Isten óvjon attól, hogy a hatalom közelébe kerüljetek; Még a végén vissza kell másznunk utánatok a fára! (Mer' aki lejött, az is "más" volt, mint a "normális többsége" az ilyen majmoknak.)

Előzmény: szuperlaszlo (1)
méregkeverő Creative Commons License 2006.03.27 0 0 4

Az én vallásosságom a te számodra nem közügy.

 

Csak rám (és az általam választott csoportra) tartozik.

Előzmény: szuperlaszlo (1)
Blue Stone Creative Commons License 2006.03.27 0 0 3

Hülyeség !

A vallás gyakorlása gyakrabban történik elzárkózva a külvilágtól.  A hívők kis része jár vallási közösségekbe, templomokba.

Előzmény: szuperlaszlo (1)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.27 0 0 2

sz0cska 1ügy(ű)

:)))

 

Előzmény: szuperlaszlo (-)
szuperlaszlo Creative Commons License 2006.03.27 0 0 1
Mivel a vallás gyakorlása közösségekben történik, nem lehet magánügy! Két ember közötti szexuális kapcsolat pl. magánügy. de aban a pillanatban, ha azzal például másokat irritál, sért, közüggyé válik! Ilyen volt pl. a buzik felvonulása! (p)"
gunyoros Creative Commons License 2006.03.27 0 0 0
0rbán
Előzmény: szuperlaszlo (-)
szuperlaszlo Creative Commons License 2006.03.27 0 0 topiknyitó
Elég volt abból a devianciából, amit az SZDSZ propagál – jelentette ki Semjén Zsolt, a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke a párt mai nagygyűlésén. Surján László alelnök az új kormány legfontosabb feladatának a költségvetés rendbehozatalát nevezte, illetve a kis- és középvállalkozások támogatását hangsúlyozta. Elsőként a nagygyűlés alkalmából Budapestre érkezett Konrad Adenauer, az első német szövetségi kancellár unokája és a kancellárról elnevezett alapítvány elnöke. Mint mondta, örülne ha a KDNP és a Fidesz együtt hatalomra jutna. A KDNP-nek az Európai Néppártot kell erősíteni Brüsszelben és ehhez minden segítséget megadnak – fogalmazott. Semjén Zsolt, a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke hangsúlyozta: elég volt a devianciából, a meleg tisztességből és abból az értékrombolásból, amit az SZDSZ művel. A liberális párt a devianciát propagálta, mi kereszténydemokraták a magyar nép többségének támogatásával a normalitás védelmezői vagyunk – fogalmazott. Itt az ideje annak, hogy egyszer és mindenkorra eltűnjenek a magyar politikai életből – szögezte le Semjén Zsolt, aki bírálta Gyurcsány Ferenc miniszterelnöknek azt a kijelentését, miszerint a vallás magánügy. Semjén Zsolt Mindszenty bíboros 1946-os szavait idézve kijelentette: ahol a vallás magánügy, ott korrupcióba, bűnbe, kegyetlenségbe fordul az élet. Surján László, a KDNP alelnöke beszédében arról beszélt, hogy az új kormánynak a költségvetés rendbetétele lesz az első feladata. A KDNP szerint ehhez feltétlenül szükséges a vállalkozók terheinek csökkentése és az uniós pénzek jobb, hatékonyabb felhasználása. Surján László bírálta a jelenlegi pénzügyminisztert, hogy csak májusban kíván nyilatkozni arról, miként kívánja a büdzsét rendbe tenni. Schmitt Pál, a Fidesz alelnöke a nagygyűlésen arról beszélt, hogy április 9-én és 23-án mindenkinek véleményt kell nyilvánítani az ország jövőjéről. Hangsúlyozta: mozgósítani kell az embereket, különben elfordulnak a politikától. Schmitt Pál úgy vélte, a szövetség, amelynek a KDNP is tagja, stabil alapokon áll, és jó úton van a győzelem felé. Hozzátette: A Fidesznek és a KDNP-nek a négy évvel ezelőtti nyolcezerhez képest ma negyvenezer tagja van, és a 11 ezer polgári körben 250 ezren dolgoznak. A nagygyűlésen beszédet mondott Turi-Kovács Béla, a Kisgazda Polgári Egyesület elnöke, valamint Pavel Zalewski, a Lengyelországban kormányzó Jog és Igazságosság párt alelnöke. Az SZDSZ közleményében leszögezi, a liberálisok nem tűrik tovább Semjén Zsolt sértegetéseit. A párt reagálása szerint Semjén Zsolt nyilatkozata túlmegy azon a határon, amelyet egy „mégoly ultrakonzervatív politikustól” eltűrnek". Az SZDSZ továbbra is fenntartja, hogy a vallás magánügy – áll közleményükben. (Forrás: Magyar Rádió, Info Rádió)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!