Az a helyzet, hogy tegnap voltam először az Ellátóban (Klauzál téri nambervan).
Minden jó volt, kiderült, hogy az összes ismerősöm oda jár, télleg működik, jó a zene, szal jó volt.
Egy darabig.
Ecceee csak a haverom táncolt egy csajjal, én egyedül maradtam az asztalnál, de már fizettem is, és le volt dumcsizva, hogy megyek, megcsörrent a csaj mobilja.
Pont ott volt a százkilós pincércsaj leszedni az asztalt, és szólt tök kedvesen, hogy csörög a telefon.
Erre én szóltam (valszeg bunkón, legalábbis a közegnek megfelelően bunkón, másképp el sem tudom képzelni, hogy mért alakult ilyenné a további beszélgetés), hogy nem az enyém a telefon, majd felveszi, vagy visszacsörög, de én most nem viszem oda neki, mer táncol a haverommal, vigye oda, ha komolyan gondolja.
Erre ő aztat mondotta, hogy de igenis vigyem oda a telefont, mert itt ellophatják.
Erre én azt mondtam, hogy nem viszem oda a telefont.
Erre a vendéglátós felszólított, hogy vegyek vissza a stílusból, és egyébként menjek haza ???!!! :)) :(
Erre én mondottam, hogy már fizettem, és tényleg mindjárt megyek, de arra is figyelmeztettem, hogy én itt vendég vagyok, és amíg mások buliját nem veszélyeztetem, addig nem ő fogja megmondani, hogy én mikor megyek ki a helyről (záróráról még szó sem volt)
Erre ő már határozottan utasított, hogy hagyjam el a vendéglátóipari egységet.
Erre én azt mondtam neki, hogy most már jusztt sem hagyom el, hanem rendőrt hívok, mert már szivrgott 5-6 kidobóember is felém.
Eddigre a vállamon volt már a táskám és a 340.000 Ft-os laptopom, aminek különös jelentősége nem volt ám az ügyben.
Hívtam is a rendőrséget, na nem azért, mert féltem hanem mert szvsz a jogaim megsértéséről volt szó, és azt mondtam, hogy ha a rendőr is aszongya, hogy tűnés innen, akkor fejet hajtva távozok (amit, hangsúlyozom, egyébként is megtettem volna, ha nem jön az incidens)
Amikor körémgyűltek az egyébként udvarias de tettrekész kidobófiúk, néhány vendég is odajött, mert kicsit nekik is furcsa volt az eset.
Ekkor arra a kérdésre, hogy mi történt, a kövér pincérlány azt mondta, hogy én el akartam lopni azt a mobiltelefont (amelyikről eddig szó volt), és ami ott hevert az asztalon. ???!!! :) :(
Erre a kidobók nyomatékosan felszólítottak, hogy hagyjam el a helyiséget. Erre én azt mondtam, hogy már mindjárt itt a rendőr, és addig én nem megyek sehova (elég hülyén nézett volna ki, hogy kijön a rendőr, és én ott ácsorgok az utcán egészséges, vagy törött orral, tanúk nélkül).
De ők erősködtek, hogy mégis én már ki vagyok onnan rúgva.
Erre én föltettem a két karom (több nem volt kéznél), és mondtam, hogy a rendőrt megvárom, de ha ki akartok dobni mindenáron, akkor tegyétek meg.
Nem dobtak ki.
Megvártuk a rendőrt, akik megkérdezték tőlem, hogy mi a gond (tekintve, hogy én hívtam őket), erre a kövér pincérlány rögtön válaszolt is, hogy el akartam lopni azt a mobiltelefont (ami egyébként már nem volt ott, mert a tulajdonosa lelécelt vele, és érdekes módon a kidobófiúk, és az összes taxi is eltűnt a helyszínről - ott mindig áll 10-12 kocsi :)))
Ezután a rendőr hozzám fordult, és megkérdezte, hogy mi a probléma.
Akkó én elmondtam nagyjából azt, amit fent leírtam, aztán azt kérdezte a rend embere, hogy vissza akarok-e még oda menni, mondtam, nem, és ebben egyet értettünk.
Viszont taxit már telefonon kellett hívnom, mert egy sem volt a környéken.
Na így jár, aki szórakozik szombat este.
UI:
Senkinek semmi baja nem lett, de nem megyek többet oda. Nem azért mert félek a dagadt lányoktól, hanem mert egyszerűen szar volt az eset és én az ilyet nem keresem.
Mellesleg kerestem az Ellátó elérhetőségét interneten, de nem találtam, topikot sem találtam róla, ez az oka, hogy nem a főnököt hívtam telefonon, hanem tudomására adom ennek a 2-3 oindexesnek, hogy mire számíthatnak ottan.
Összarányban azért: 4-5 órát töltöttem el ott igen jó hangulatban, és ebből csak az utolsó 15 perc volt kínos, és ha nincs a fetbattömd görl, akkor az se lett volna.
Üdv:
Vad
Ja, és a sörük jó.