Keresés

Részletes keresés

obstinado_verdad Creative Commons License 2006.03.26 0 0 66

A kender valoban egy nagyszeru dolog.

A szadeszesek drogot keszithetnek belole masok pedig kotelet.

gyopárkocsond Creative Commons License 2006.03.26 0 0 62

Császár Előd?

off

Nem tudom mennyi ebből a történetből az urban legend

on

Előzmény: Törölt nick (57)
NICK Creative Commons License 2006.03.26 0 0 61
nem ismerem a füves dolgokat.
de nem tartom kizártnak, hogy baleset következhetett már be miatta, de valszeg a pia miatt sokkal több...
Előzmény: Törölt nick (57)
NICK Creative Commons License 2006.03.26 0 0 60
sztem kissé szabadabban kellene gondolkodnod... :)

valahogy én úgy tunnám megfogalmazni a tilalomfákat, hogy lehet 2 fajta tilalom:

1. azért, mert amit tilt egyszerűen bizonyítható, hogy káros másokra.
ilyen pl a dohányzás. én erről plö aszondom mindenkinek a legnagyobb magánügye, hogy dohányzik vagy sem, egészen addig amíg ki nem fújja a füstöt...

2. azért, mert feltételezések szerint (itt most nincs arról szó, hogy a feltételezés eredménye igaz vagy sem) másoknak árt amit csinál az illető.

na ez utóbbi tilalmakkal kell nagyon óvatosan bánni!!!!!!!!

nyilván kell lennie egy szabályrendszernek (ami szükség esetén mintegy önvédelmi rendszerként műx a társadalom számára), viszont az már érdekes kérdés, hogy mikor, kinek van joga meghatározni mi a jó és mi a rossz a második kategóriában....

ha jön egy okostojás (pl Mikola) és azzal a farbával áll elő, hogy nála van a bölcsek köve ezért majd ő megmonnya a tutit, nekem meg kuss, akkor én meg aszondom, hogy neki kuss...... és ezen véleményemnek a szavazatommal hangot is fogok adni. míg valszeg ha ő kerülne hatalomra, nem csak a szavazatával adna hangot annak, hogy szerinte másnak kuss.....
Előzmény: Thessalos (56)
Thessalos Creative Commons License 2006.03.26 0 0 56

Ha nem vagy liberális, annak csak örülök, de ez most mindegy.

A többit remélem te sem gondolod komolyan! Semmi köze ahhoz, hogy az embernek muszáj szabályrendszerben élnie. Van akinek ez világos, van akinek nem, van aki tudja, miért nem cigarettázik, van aki nem tudja, miért teszi, de attól az még káros, őrá is és másokra is. Ha az öngyilkossági kísérlet elítélendő, akkor miről beszélünk? Más a szabadság és más a szabadosság. Más az egyéni szabadság és más a közösségi szabadság. Fel kellene ismerni, hogy az egyéni szabadság mindig korlátoz valakit vagy valakiket, így teljes szabadságról sosem beszélhetünk Aki ezt nem tudja elfogadni, és erőszakosan ragaszkodik a saját szabadságához minden szinten, az anarchista (mellesleg bunkó is). Előbb utóbb ő lesz a szabadság legnagyobb gátja!

Igy van ez minden kényszerbetegséggé enyhített extrémitással, mint amilyen a drog is.

Előzmény: NICK (50)
ejropalepke Creative Commons License 2006.03.26 0 0 55
Fúj, te feladod a dílered? Majd nem lesz cucc, aztán nézhetsz.
Előzmény: narancsbukta (54)
narancsbukta Creative Commons License 2006.03.26 0 0 54
hat ja.
tulajdonkepp ha szoszerint vesszuk, akkor a legnagyobb kender-dealer magyarorszagon negy eve pont egy fideszes politikus, kover lacabatyank volt. :)))))))))))))))))))))))))
most kepzeld el, mennyi kender kell 4 millio x 2 meter kotelhez!
Előzmény: gyopárkocsond (53)
gyopárkocsond Creative Commons License 2006.03.26 0 0 53

mar erzi, hogy szorul a nyakan a kender, es visitozik :)))))))))))

"...hazai kendertermesztés az 1980-as években fénykorát élte, az előállított kendertermékeknek (kötelek, spárgák, ponyvák, zsákok, pozdorjalapok) biztos hazai és külföldi (elsősorban orosz) piaca volt, napjainkban, ha Magyarországon kenderről hallanak a középkorúak és mai 20–30 éves fiatalok, mindjárt a drog vagy marihuana (hasis) – helytelenül „vadkender” – jut eszükbe. "

Előzmény: narancsbukta (52)
narancsbukta Creative Commons License 2006.03.26 0 0 52
mar erzi, hogy szorul a nyakan a kender, es visitozik :)))))))))))
mondjuk azt se sokaig :)))))))))))))))))
Előzmény: ejropalepke (51)
ejropalepke Creative Commons License 2006.03.26 0 0 51
Te szájon át akarod élvezni a kendert vagy a nyakadon?
Előzmény: kominform (-)
NICK Creative Commons License 2006.03.26 0 0 50
1. nem vok liberális, sőt sokmindenben inkább mondanám magam konzervatívnak mint liberálisnak.

ha már eccer szóba hoztad a témát:

tudod ki volt az első liberális?

sztem Isten.

szabad akaratot adott az embernek arra, hogy választhasson a jó és a rossz között.
persze megmondta, hogy ha a rosszat választja, hát annak következményei lesznek.

ő sem tett semmit kötelezővé....... eccerűen csak annyit mopndott, hogy "válaszd az életet, hogy élhess". a többi mindenkin saját magán múlik.
Előzmény: Thessalos (49)
Thessalos Creative Commons License 2006.03.26 0 0 49
Nem szoktam durválkodni, de amit írsz abból az általános emberi hülyeség árad. Erről persze nem feltétlenül tehetsz, de hát ki mondta, hogy liberális legyél! Ennyiben igen!
A liberalizmus általánosítása, egyben kiterjesztése az élet minden olyan részletére, amihez nem lenne semmi köze, legalább akkora szamárság, mint azt állítani, hogy kötelező mindenkinek kereszténynek lenni.
Tudom, hogy mostanában divatos magunkat nagyon intelligensnek tartani, hogy "majd mi jobban tudjuk, hogy nekünk mi a jó, ez a szabadság" címen, de el kell, hogy keserítselek, hogy ez sajnos pont fordítva van. Az emberiség számára nem hogy közömbös, hogy te mit akarsz, hanem egyenesen káros, ha az eltér attól, ami a globális túlélést szolgálja. Ez a lényege a vallásoknak (elsősorban a történelmiekre gondolok), melyek nem bízzák az emberek megítélésére az élet legfontosabb szabályait, hanem azt az istenhez kötve kötelezővé teszik. Pl. tíz parancsolat. Mondja valaki azt, hogy rosszra tanít, és mondja valaki azt, ha ezek a törvények nem lennének leírva, az emberek attól még azt ugyanúgy betartanák! Remélem senki se akar ezzel vitatkozni, mert kinevetem! De ha valakinek nehézségei lennének ezt végiggondolni, tessék egy mai példa: biztonsági öv! a törvény előírja kötelező használatát, nem bízza rád, hogy te ítéld meg, hogy kell-e, mert ha úgy döntesz, hogy nem csatolod be, biztosan rosszul döntesz! He?
Előzmény: NICK (23)
szuperlaszlo Creative Commons License 2006.03.26 0 0 48
http://www7.online.rtlklub.hu/forumkepek/2006/03/22/7974644.pict
NICK Creative Commons License 2006.03.26 0 0 47
sztem mindkettőbe sokan belehaltak.

bár az inkvizícióba meg ilyenekbe valszeg többen.
Előzmény: Törölt nick (44)
NICK Creative Commons License 2006.03.26 0 0 46
azt hiszem rátapintottál az szdsz valódi problémájára ami sztem a következő:

az szdsz 1990-ben még az általános emberi jogok védőjeként volt "elkönyvelve"(elsőszavazóként akkor rájuk is szavaztam még)
azonban ez mostanra inkább "karcsúsodott" a kisebbségek jogainak védelmezésére a többséggel szemben.

ez sztem nem helyes.

azzal egyetértek, hogy ha valaki füvezni akar, hát tegye. sőt azzal is (erős hetero-pártiságom ellenére), hogy ha valakinek arra van gusztusa, hát otthon(!!!)
homuljon. viszont ezeknek a kérdéseknek marginálisaknak kellene lenniük plö olyasmikhez képest amiket te felsoroltál.
Előzmény: gitana19 (43)
gitana19 Creative Commons License 2006.03.26 0 0 43
Elég durva az "egyéni szabadság nevében" jelszó alatt kiállni a drogliberalizáció meg a melegházasság mellett, mikor az SZDSZ prominenseinek 1 szava sincs a Szerbiában magyarságuk miatt megvertek érdekében. Vagy az itthon betiltott tüntetések miatt. Vagy Bégány miatt. Vagy h Romániában még mindíg elQferdül, h a rendQr csak azért megbüntet, mert magyar a rendszámod. Persze, az nem fontos. Csak a mindennapi kenderünk, meg a Meleg Büszkeség. (BTW elég szomorú, ha vkinek csak a nemi identitása ad büszkeségre okot.)
Előzmény: NICK (23)
narancsbukta Creative Commons License 2006.03.26 0 0 42
kikezdtetek minden letezo kissebseget mar, csak mert a tobbseg kissebseg, es massag irant erzett felelmet akarjatok aljasul es demagogul kihasznalni.
Meghirdettetek a nulla toleranciat.
Most itt az ideje hogy a fagyi visszanyaljon.
Előzmény: kominform (40)
narancsbukta Creative Commons License 2006.03.26 0 0 41
almodj a mikulaval!

:)))))))))))))))))))))
Előzmény: kominform (39)
kominform Creative Commons License 2006.03.26 0 0 40

mintha némi türelmetlenség keveredne a toleranciádba kékvér!

Előzmény: narancsbukta (38)
kominform Creative Commons License 2006.03.26 0 0 39

csak buktával dicsérem a napot és megyek aludni.

Előzmény: narancsbukta (34)
narancsbukta Creative Commons License 2006.03.26 0 0 38
provokator najlonokkal szemben nulla tolerancia.
Igye osmeros a fogalom kiccsako!
Előzmény: kominform (36)
narancsbukta Creative Commons License 2006.03.26 0 0 37
ja, pedofil, mint a fideszes kepviselo, meg a kicsifiuk iranti tulbuzogo keresztenyi szereteten uralkodni keptelen papok tomkelege....
Előzmény: evil1023 (35)
kominform Creative Commons License 2006.03.26 0 0 36

eccerse írtam a kuruchu-ra, még olvasni is itt tanulok Tőletek.

Iszom minden szavad, szóképed, eszméd, tolerancijád!

Egyszer már felnéztem az szdszre, azóta le se tudom venni a szemem.

Előzmény: narancsbukta (32)
evil1023 Creative Commons License 2006.03.26 0 0 35

Pontosabban:

- drogosbuzispedofilzdszesezes

Előzmény: narancsbukta (30)
narancsbukta Creative Commons License 2006.03.26 0 0 34
aztan lehet menni tuntetni, meg kajabalni
Előzmény: narancsbukta (33)
narancsbukta Creative Commons License 2006.03.26 0 0 33
remelem a kormany azzal fogja kezdeni a kovetkezo negy evet, hogy a hozzad hasonlokat szepen kipicezi, es lenyomja a torkotokon olyan melyre a futyulotoket, hogy fingaskor templomi orgonanak kepzelhessetek magatokat.
Előzmény: kominform (31)
narancsbukta Creative Commons License 2006.03.26 0 0 32
kuruchus nejlonkam, nektek vegetek van. visiccccs!
Előzmény: kominform (31)
kominform Creative Commons License 2006.03.26 0 0 31

Már látlak a retyón, amint a liberódba révedve, magadba szívod ferkét.

Előzmény: narancsbukta (27)
narancsbukta Creative Commons License 2006.03.26 0 0 30
a tukortopicod meg olyan bugyuta, mint amilyen bugyuta a mai magyar jobboldal ideirogato szinejava.
nagyjabol az alabbi nehany praktikan kivul masra keptelenek vagytok:
- kommunistazas
- drogosbuziszdszesezes
- lopcsanyozas
- humortalan, idiota tukortopicok nyitasa
Előzmény: kominform (26)
kominform Creative Commons License 2006.03.26 0 0 29

Most képzeld el szegény szdsz-eseket, amint mélykeresztényen kábszereznek!

Előzmény: drzyx (25)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!