MIÉP-Jobbik MUNKÁSPÁRT Na akkor inkább szavazzatok álpártra, mint ezekre... a többi (mondjuk a centrum kivételével) tök ismeretlen. ha az elégedetlenek mégis érvényesen szavaznak, az főleg a fenti kettőre menne. Azokra meg jobb ha nem megy..
Ha zavarnak a mostani politikusok vannak alternatívák: MIÉP-Jobbik MUNKÁSPÁRT KDP CENTRUM MCF MVPP Na jó, nem túl rózsás a helyzet, de milyen poén lenne, ha ezek közül valaki (esetleg mind) bekerülne a parlamentbe. Vigyél magaddal dobókockát és Szavazz Valakire!
Bevenné a kis telhetetlen hasa Orbánnak, hogy ne menjünk el szavazni.
Ez a szarjankó még a hazafias kötelességünkről is lebeszélne, hogy az ő manipulált és megtévesztett embereit az urnához csődítve a nyakunra tudja csalni magát a következő négy évre!
Bízz a józan emberekben, Orbán! Azokban, akik nem veszik be a hablatyolásodat, és olyan kurva nagy X-et tesznek a koalíció négyzetébe, hogy a füled is kétfelé fog állni tőle.
Azután viheted a csalódott híveidet hídat rekeszteni, "csalást" üvöltözni, szavazatokat újra számlálni.
Akkor is elküldünk a sunyi zivatarosba, kis nímand!
Választási tanácsadó
(Reményvesztettek, csalódottak számára)
Az alábbiak mindazok számára nyújtanak vélemény – akaratnyilvánítási lehetőséget, akik a jelenlegi „politikai elit”-nek az elmúlt 15 évben végzett tevékenységét elégtelennek tartják és más választási lehetőség híján kedvük sincs szavazni menni.
Mert mi a jelenlegi helyzet?
A jobboldal azzal jeleskedett eddig, hogy megnyilvánulásaival sikerült megosztani nemcsak az ország lakosságát, hanem a magyar nemzetet is, jó és rossz hazafira, hazaárulóra stb.
A baloldal pedig azzal érdemelte ki tevékenységének elégtelen osztályzatát, hogy a gazdaságban örökölt helyzeti előnyét nem volt képes (nem akarta?) a közösség érdekében kamatoztatni.
A két politikai oldal oly mértékben foglalkozott egymás lejáratásával, hogy eközben nem maradt energiájuk az ország, a közösség érdekeivel foglalkozni!
A lakosság jelentős része már tűrhetetlennek tartja mind a politikai közélet, mind a média által rázúdított hangvételt, témaválasztást. Ennek kifejezésére egy költségmentes mód kínálkozik a közelgő választások alkalmával:
Mindenki, aki elégedetlen az Ország és az emberek sorsának jelenlegi alakulásával, az mégis elmegy szavazni és a valamennyi jelöltre leadott – ezért érvénytelen – szavazatával nyilvánítja ki követelését az eddigi Országvezetési gyakorlat megváltoztatására!
Egy csalódott választó
Választási tanácsadó2
(Hogyan szavazzon a 2006. évi Országgyűlési képviselő választásokon?)
- Nem kíván elmenni szavazni?
- Nem tud választani a jelenlegi „kínálatból”?
- Már nincs bizalma egyik politikai irányzatban sem?
- Szeretné véleményét, akaratát mégis kifejezésre juttatni?
- Szeretné közölni az úgynevezett „politikai elittel”, hogy már tűrhetetlennek tartja működésük eddigi siralmas eredményét, az Ország lakosságának hangulatát romboló viselkedésüket?
Ez esetben menjen el mégis szavazni mind a két fordulóban, és a jelöltek mindegyikére leadott – ezért érvénytelen – szavazatával cselekvően fejezze ki elégedetlenségét és követelését az eddigi gyakorlat felhagyására!
Ez az érvénytelen szavazat legyen kifejezője annak a követelésnek is, hogy az Ország vezetésére megválasztott képviselők ne a pártjaik önös érdekeit, hanem az Ország, a nemzet felemelkedését mozdítsák elő, azon munkálkodjanak!
Egy kiábrándult, de nem reményt vesztett választó
Az utobbi napok esemenyei alapjan ha fel labbal a sirban leszek, akkor is elmegyek, hogy benyomjak egy X-et a koalicio mellett. Nekem nem kellenek ezek a hitbuzgar homofob bunkok elukon Jezus-Orban Viktorral.
ennek az egész érvénytelen szavazás - nem szavazásnak semmi köze ahhoz, h ki jusson be, meg hogy ki ne. Úgyszintén nincs sok köze a kispártok bekerüléséhez/benemkerüléséhez. A cél az volna, h megmutassuk, h mennyiünknek nem jön be az egész politikai garnitúra, úgy ahogy van. Az esetleges mellékhatásokért felelősséget nem vállalunk.:))
Egyébként tök vicces, hogy csomóan valami hátsó szándékot sejtenek a kutyapárt mögött is, már volt az szdsz érdeke, meg a fideszé, meg az mszpé. Szokatlan a politikaában a nyílt beszéd, úgy tűnik.:)
Én egy kicsit sötétebben látom a dolgot... Tfh érvénytelen az első szavazás, a másodikra elmegy 30%, és a szdsz meg az mszp megint többséget kap, de az mszp kevesebbet kap, mint a fidesz... kiindúlva a4évvel ezelőtti banzájból, szted most 4 éves mocsok és szenny után mi lesz itt?
ja, és amíg a távolmaradást érdektelenségnek értékelik, addig az effajta érvénytelen szavazat egyfajta tüntetésnek minősül. Ha kellően sok lenne belőle, az talán elgondolkodtató lenne egyeseknek.
De igenis tessék elmenni szavazni. Vannak nagyszerű álpártok, mint a Negyedik Út, vagy a Kétfarkú Kutya. Távolmaradás helyett szavazzatok rájuk, ezzel tiltakozva a valódi pártok ökörségei ellen
Egyébként meg rohadt jól csinálják a dolgukat nagyszerű vezetőink. Látják az egész lényegét: gyűlölet kell a másik oldal ellen meg demagógia a sajátnak. Nagyszerűen működik is.
El kell menni, és érvénytelenül szavazni, akkor a választás is érvényes, de nem kell a legkisebb rosszra szavazni. Nekem ebből már elegem van. Nem szabad senki ellen szavazva olyat támogatni, akit amúgy nem tennénk. Az érvénytelen szvazattal mindegyiktől elvesszük a mi százalékunkat, jelenleg ennél jobb megoldás nincs. Ha elegen megteszik ez aktív tiltakozás, és jól észlelhető jelzés, mennyire elegünk van belőlük.
Miért olyan lehetetlen megérteni, hogy vki tiszta lelkiismerettel nem tud szavazni egyikre sem? Amúgy meg nem lehet hogy nem akar asszisztálni ehhez a színjátékhoz. Majd 4 év múlva (ha kihúzza addig akire szavaztál) nézz a tükörbe és mondd, hogy vállalod a felelősséget a döntésedért.
szinte latom magam elott, hogy 32.5%-os reszvetel, es felmillio ervenytelen szavazat osszeszamolasa utan a gyoztes kiall, es bejelenti, hogy 15millio magyar miniszterelnoke kivan lenni
Gratulálok! Micccsoda ötleteid vannak! :-( Érvénytelen választás: töménytelen kidobott pénz!!! Valakiknek úgyis kormányozniuk kell, a te struccpolitikáddal sokan élnek, szerintem FELELŐTLENEK (tudatlanok?) mind egy szálig, aztán majd sír a szájuk, hogy de sz@r nekik a zélet. Szorri, tán ezért kéne elmenni szavazni, ha egyik jelölt sem jó neked, akkor a legkisebb rosszra. Mert VALAKIK úgyis hatalomra kerülnek! Akár tetszik neked, akár nem ..........
Én pedig köszönöm Neked, hogy segítesz meggyőzni az embereket a hozzászólásoddal, hogy mégiscsak el kell menni szavazni, és leadni a voksot a kevésbé rosszra...
Sajnos a történelem azt mutatja, hogy amikor azok az erők kerülnek hatalomra, amik összemossák a hitet és a politikát, akkor annak nagyon sok ember issza meg a levét... És mivel én úgy érzem, hogy a kevés szavazat a fidesznek (azért se használom a gúnyneveket, mint sok más topikban olvashattam) kedvez, ezért elmegyek szavazni.
Egyébként mielőtt hozzászóltam olvasgattam más topikokat is... Egyre inkább az az érzésem ,hogy kiadták az ukászt, hogy a fideszeseknek most mineden nyílvános fórumon "jógyereknek" kell lenni, abszolúte kedvesnek és tolerantnak, had fröcsögjön csak másik oldal, hátha ez jobb stratégia. Pokorni mosolyog, Kövérnek hangját se lehet hallani, Áder már nem olyan morci...
Csak nehogy öngól legyen, és ha majd az az ukász jön, hogy "legyetek normálisak" akkor majd mindenki visszakérdez, hogy "dehát az meg mi?" :)))
Olyan figurákat lehet itt olvasni az Index fórumon, akik minden nap megerősítenek a hitemben. Te is egy ilyen vagy és ezért őszinte köszönet jár! Minden jót!
A mindennapokban is találkoztam Orbánnal illetve a családjával jónéhányszor, úgy értem nem hivatalos rendezvényeken, egyszerűen mert ugyan azon a környéken lakunk, de sohasem mondtam, hogy személyes jóbarátom. Ettől függetlenül lelkileg bizonyosan közel állunk egymáshoz mint ahogy ezt sok-sok magyar elmondhatja magáról ugyanígy.
Miért ne merném ezt leírni, itthon vagyok ebben a hazában és igyekszem rendes polgárként élni (szerintem sikerül), miért és kitől kéne félnem? Neked és senkinek sem kell félni ezért főként ha kinyilvánítja, mennyire nagyra értékeli egy kiváló ember és politikus személyét. Sőt, a vele szimpatizáló tömegtől sem kell félni, tapasztalatom szerint igen rendes, segítőkész és toleráns emberek mindenkivel szemben aki jószándékkal közeledik feléjük. Ismerj meg minél többet közülük!
konyorgom olvass is, ne csak irj.. ha elmesz szavazni, de nem meggyozodesbol szavazol, csak "mert azt kell", akkor nem dontottel akkor dontottel, ha nem mesz el szavazni, es ezzel szavazol, igy lesz sulya a dontesednek, amugy nem lesz