Keresés

Részletes keresés

T.Tanácsos Creative Commons License 2012.12.01 0 0 133

Rogán Antal felszólalását se zavarják meg füttyszóval!

 


http://hvg.hu/itthon/20121201_Rogan_Antal_felszolalasat_se_zavarjak_meg

WYW Creative Commons License 2012.04.14 0 0 131

De ha akarja lehet Rogán egyben Hódmezővásárhely polgármestere is Lázárt váltva.

 

 

Ideje van bőven.

Előzmény: Törölt nick (130)
anjelica Creative Commons License 2011.12.03 0 0 129
marcipannyuszi Creative Commons License 2011.12.02 0 0 124
Holdkooros Creative Commons License 2011.12.02 0 0 123

„... poltikusoktól...akik a pedofilok... után szorosan következnek...” Ne bántjad a pedofilokat... ők nem szokták önös érdekeik elérése céljából éheztetni a gyerekeket... Politikusoktól viszont láttunk ilyet éppen most Esztergomban...

Előzmény: Törölt nick (119)
syrius Creative Commons License 2011.12.02 0 0 122

leülhecc

Előzmény: csillag100 (121)
csillag100 Creative Commons License 2011.12.02 0 0 121

Nem dühöngened kéne, hanem esetleg a kiírt pályázatnak megfeleni és indúlni. Lehet, hogy Te lettél volna a befutó, ha a lécet megugrod, sőt, ha jobbat mutatsz fel.

 

Az, hogy lehet csámcsogni az azt jelenti, hogy teljesen nyílvánosan történt az ügylet, ami külömbözik attól ami eddig a ballibeknél gyakorlat volt és csak akkor jutott tudomásodra valami, mikor már az igazságszolgáltatás is foglalkozott vele.

Előzmény: syrius (116)
Gép-ész Creative Commons License 2011.12.02 0 0 120
Az a poén, hogy túl azon, hogy Rogán a szomszédját bízta meg vele, még ráadásul totál feleslegesnek is tűnik az egész. 120 millióért népszerűsítik. Bakker, ez iszonyat nagy összeg egy ilyen ökörségért. Persze az ilyen áltevékenységekből, mint ez, meg a "tanácsadás", lehet igazán nagy zsét szakítani, mert itt ugye valódi költségek alig vannak, az eredmény meg valami megfoghatatlan dolog. Sokkal hatékonyabban lehet ilyen ügyletekből lopni, mint egy építkezésből.
Előzmény: Törölt nick (114)
syrius Creative Commons License 2011.12.02 0 0 118

És még az hittem ez a JQA durva lesz, de ehhez képest... Á, reménytelen ez az egész, itt mindent meg lehet tenni, csak hatalmad legyen hozzá. Még, hogy hová tűnt? És sose fogjuk megtudni, hogy ebből (és a többiből) mennyi folyt be a számláikra, ha egyszer végleg eltűnnének, akkor is röhöghetnek a markukban, míg az ŐKET MEGVÁLASZTÓ Zemberek lassan éhen halnak. Hajrá Magyarország, hajrá 2/3.

Előzmény: Törölt nick (117)
syrius Creative Commons License 2011.12.02 0 0 116

Hogy az a... egyszerűen nem igaz, hogy hol a pofátlanság határa. Mi a büdös ...-nak kell MILLIÓKÉRT(????) blogokban a belvárost népszerűsíteni? Hol van ehhez képest a kayaibrahim és tsa.? Hunvald és kakaóbiztos magyarbálint... Hát ebben az országban mindent meg lehet csinálni, senki nem pörköl már oda? FIDESZNYIKEK! Szerintetek ez így OK? (Most nem az alsó szomszédot, meg hamu&gyémántot kérdem, hanem a KÉTHARMADOT!!!

Nem lenne ideje a JÓ KURVA ANYJÁBA küldeni tónit meg az összes többit?

Muszáj volt kiírnom magamból még ha az egyetlen több, mint 10 éves nickem is rámegy.

 

Előzmény: Törölt nick (114)
marcipannyuszi Creative Commons License 2011.12.02 0 0 115

Most tán az IMF-el tárgyal...

Virsli László Creative Commons License 2006.10.12 0 0 113
valahol el kell kezdeni...
Előzmény: A forrás (108)
Devil Inside Creative Commons License 2006.10.12 0 0 112
Csak az összehasonlítás végett érdekelne ezen helyek elosztása az előző ciklusban.

(Amúgy a Keresztapában más szintén nagyon gonosz maffiózókkal számoltak le, szóval lehet hogy jó a hasonlat. ;-))
Előzmény: A forrás (108)
A forrás Creative Commons License 2006.10.12 0 0 111
Ja, nekem is pont ez villant be.
Előzmény: vibor (109)
vibor Creative Commons License 2006.10.12 0 0 110
Don CorleRogánPotter...
Előzmény: vibor (109)
vibor Creative Commons License 2006.10.12 0 0 109
Muhahaha, jó ez a duma:

A mai nap a Keresztapa film híres jelenetére emlékeztet: egyszerre látjuk az ájtatos templomi misét, és ezzel párhuzamosan a leszámolást.
Előzmény: A forrás (108)
A forrás Creative Commons License 2006.10.12 0 0 108

Tóni megkezdte pógármesteri ténykedését.

 

Mise után leszámolás

 

Nem sokat teketóriázott az október elsején a budapesti Belváros polgármesterévé választott Rogán Antal, aki ma hozzálátott kerülete spirituáis és gyakorlati átalakításához is. A képviselő-testület reggel a Bazilikában celebrált misével kezdte tevékenységét, de a közvetlenül ez után megnyitott testületi ülésen ennél lényegesen pragmatikusabb területekre is kiterjedt a polgármester egész pályás letámadása.

 

Csütörtökön reggel 8 órakor némiképp rendhagyó módon „önkormányzati misével” kezdte meg működését Budapest V. kerületének október elsején megválasztott új képviselő-testülete. A Hírszerző is képviseltette magát a rövid és visszafogott ceremónián, amelynek során Lukács evangéliumából hangzott el részlet Jézus tanítványainak versengéséről és ennek a korai keresztény közösségre gyakorolt felettébb káros mivoltáról.

 

Új tempó

 

A reggeli mise után a képviselőtestület erre hajlamos része (a szocialisták és a szabaddemokraták nem vettek részt a misén) a Bazilikából ment a testületi ülésre, ahol a polgármester és a testületben 14:10 arányban többségben lévő támogatói lendületesen láttak hozzá a kerületi erőviszonyok újrarajzolásához.

 

A belvárosi „egész pályás letámadás” körvonalai már napokkal ezelőtt kirajzolódtak, amikor a polgármester az ellenzékbe került MSZP- és SZDSZ-képviselőkkel találkozva megtette javaslatát a bizottsági helyek újraosztására. Rogán elképzelése Pásztor Tibor szocialista frakcióvezező szerint önmagában is sértette az arányosság elvét. Az említett képviselő-testületi arányhoz képest a bizottsági tagok aránya 2:1 lett a Fidesz-KDNP javára; a bizottsági elnöki helyek 5:2 arányban oszlottak meg.

 

Fideszesek mindenhol

 

Az ellenzék – részben azért, mert a testületi ülés előtt két nappal ismerte meg a Rogán-javaslatot, részben annak tartalma miatt – nem jelölt tagokat az új bizottságokba; amire a testületi többség válasza az volt, hogy a baloldali és liberális képviselők bojkottja idejére fideszesekkel töltötte fel az MSZP-nek és az SZDSZ-nek korábban a polgármester által felajánlott helyeket is.

 

Érdekesen alakult a kerületi tulajdonban álló gazdasági társaságok tisztségeinek megosztása is, itt 32:5 az arány a jobboldal javára. Különösen figyelemreméltó a kerületi vagyonkezelő igazgatótanácsának összetétele, ahol 8 fideszes delegált mellett egyetlen szocialista és szabaddemokrata sem kapott helyet.

 

Ugyancsak a mai testületi ülés napirendjén szerepel a kerületi City TV és az önkormányzati újság vezetésével az önkormányzat által kötött szerződés felbontása és a két médium új főnökségének kijelölése.

 

Ezzel kapcsolatban Pásztor Tibor szocialista frakcióvezető azt mondta a Hírszerzőnek, hogy „Rogán Antal hatalomra kerülése után közvetlenül bebizonyította: nem képvisel sem tartalmi, sem stílusbeli váltást a Fidesz előző generációjához képest. Az általa a kampányban ígért ’új tempó’ most nem tűnik másnak, mint Orbánék 1998-as egész pályás letámadása megismétlésének”.

 

Ónody Tamás kerületi SZDSZ-elnök szerint „ami a Belvárosban történik, azért tanulságos, mert megmutatja, hogy milyen a Fidesz, amikor hatalomra kerül. Ott folytatja, ahol 2002-ben abbahagyta, még mindig csak egész pályás letámadásban tudnak gondolkodni. A mai nap a Keresztapa film híres jelenetére emlékeztet: egyszerre látjuk az ájtatos templomi misét, és ezzel párhuzamosan a leszámolást.”

 

A testületi ülés még zajlik; Puskás András Fidesz-frakcióvezetőt egyelőre nem sikerült elérnünk.

Ezüst Sajó Creative Commons License 2006.09.23 0 0 107
Ez marha jó. Megnézném a vágatlan filmet a bénázásról! :-))
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2006.09.23 0 0 106
Hát ezen asztmatikus fuldoklási rohamokat produkálva röhögtem: :-DD

Rogán Antal és Fukszos Lajos hasznot húz a tévé ostromából

* Szily László

2006. szeptember 22., péntek 17:25

Rogán Antal a jelek szerint egy pestisjárványt vagy egy Steiner Pál-fej méretű tályogot is képes lenne kampánycélokra fordítani. A jobboldal csodagyermeke péntek délután a Szabadság tér füstölgő romjain előadott csehszlovák filmjelenetekkel akarta szétzúzni a hazug kommunista fenevadat, akit az ötödik kerületben a bölényfejű Steiner polgármester személyesít meg. Hallgassák meg, hogy történt a mókás eset.
Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerosének!Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerõsének!
Nyomtatható változatNyomtatható változat
hirdetés

Meghívó érkezett, hogy jöjjön a sajtó, mert Antal barátunk "társadalmi munkában megkezdi a Szabadság tér helyreállítását". "Szent Korom Mihály + boldog Fock Jenő!" - kiáltottam fel, aztán metróra pattantam, hogy testközelből számolhassak be Önöknek a dermesztően hangzó eseményről.

A tévészékház ostromának epicentrumában álldogáltunk, kábé ott, ahol majdnem meglincselték a sárban elakadt vízágyú legénységét, amikor a lipótvárosi földművesek jellegzetesen kacsázó járásával befutott a Jobboldal Reménysége. Antal nem hülye gyerek, sőt direkte okos, ezért különösen bizarrul hangzott, ahogy gyorsan belemondta a mikrofonokba, hogy fogjunk össze, építsük együtt az országot, meg hogy politikamentesen, nem beszélve arról, hogy 400 ezer forint növényekre a saját kampányköltségvetésemből, hogy a több párt képviselői hogy, hogy nem otthon maradtak és természetesen nem politikai tőkét akarunk ebből kovácsolni. Ki lenne az az elvetemült gyurcsányista patológiás hazudozó, aki ilyet feltételezne egy polgármesterjelöltről bő héttel a választások előtt?

Ekkor Rogán megfogta a talicska nyelét és kezdetét vette a csehszlovák performansz. Résztvevők: A Baloldal Kedvenc Jobbosa, fél tucat ötödik kerületi fidesz-képviselőjelölt és pár aktivista. A Belvárosi Zsellérek azzal kezdték, hogy európai értelemben vett néppárti vakondként körbeásták lyukakkal azt az előre odakészített, mellmagasságú földhalmot, amiből dolgozni készültek. Ha Rogán hangos kiáltással nem állítja le őket az utolsó pillanatban, rövid úton elvágták volna magukat az alapanyagtól. A csapatból azonnal megkedveltük a Polgári Balfácánt, a jó hatvanas bácsit, aki szandálban-zokniban érkezett ásni és eurokonzervatív Buster Keatonként amit lehetett, elbénázott.

Az önzetlen újjáépítők ezután gyepet próbáltak fektetni arra részre, amit annyira eláztatott a vízágyúzás, hogy még most, napokkal az esemény után is állít a víz a híg sár fölött. A módszer a következő volt: Rogán megfogta a talicskát, valamelyik jelölt beleszórt pár lapátnyi földet, Antalunk odatolta a helyszínre, kiborította, aztán közösen ráhengerítettek egy csíkot az odakészített gyepszalagok közül. Ezt mindaddig folytatták, míg húsz perc késéssel be nem futott Polgári Balfácánnál is nagyobb favoritunk, Fukszos Lajos, az aranyórás-aranygyűrűs zseni, és bele nem állt a mocsárra épített patyomkin-gyepszőnyeg közepére. Ez olyan hatással volt a szépen alakuló land artos műalkotásra, mintha maga Godzilla lépett volna rá Schmuck Andor arcára.

Pedig úgy tűnt, hogy a csoportos füvezés a legtévébarátabb politikai elfoglaltság, hiszen csak hengergetni kell egy kicsit, aztán nagyon hamar megvan a látszatja.

Szép jelenet volt az is, amikor a szandálos Polgári Balfácán "hová tegyem a lukat?"- kiáltással megsuhintotta a valahonnan megszerzett kapáját, kis híján amputálva a jobboldali polgármester-jelölt bal karját. A közelben álldogáló, hasítottbőr cipős Belvárosi Földműves nagyobbat ugrott, mint az egyszeri reformer a hazugságvizsgáló láttán. Mindezt ijedten figyelte az a tőröl metszett V. kerületi kubikusasszony, aki magassarkú körömcipőben jött ásni, majd a realitásokat felmérve megfogott egy söprűt, hogy ezzel is jelezze elkötelezettségét az őszinte közbeszéd iránt.

A jelenetsort elnézve veszettül fájlaltam, hogy Rogán mester nem aprófalvas vidéken jelölt, hiszen akkor nyilván éppen disznót miskárolna a poltikamentesség jegyében. Ha vidéken lettünk volna, akkor körorvosnak tippeltem volna azt a kopaszodó, aranykeretes szemüveget viselő jelöltet, aki az akció ötödik percében elkezdte mondogatni a többieknek, hogy "gyerekek, bízzuk a dolgot a kertészekre és menjünk ebédelni." De ő legalább nem műparasztkodott.

A valódi kertészek, aki elképedve figyelték mindezt a háttérből, egy fél óra elteltével nem bírták tovább, és munkához láttak. Az egyikük elkezdte kikapálni a láthatóan letaposott bukszusokat. Balfácán figyelte egy kicsit, elmosolyodott, aztán toldis mozdulattal kicsavart a földből egy éppen elültetett példányt.

A komikus produkció vége igazi politikai pedofíliába fulladt. A helyzethez képest egészen visszafogott Rogán ugyanis nem bírta, hogy már öt perce nem veszi a kamera, és némi rábeszéléssel meggyőzte Fukszos Lajos tíz év körüli kislányát, hogy tolja vele együtt a talicskát. Mivel az eszköz túl nehéz volt a kislánynak, ez úgy nézett ki, hogy a gyermek beállt a talicska két szarva közé, Rogán szorosan mögéállt és elkezdte tolni. Becsületükre legyen mondva, hogy a fideszes jelöltek is röhögtek.

Ez jobb volt, mint Fásy Ádám teljes életműve és Xabi Alonso 60 méterről lőtt gólja a Newcastle ellen együttvéve. Ha a vízágyú helyett Rogán Antalt és elvtársait vonszolták volna be hétfőn a tér közepére, a tömeg a végén szobrot állít Fiala Jánosnak és hazamegy. Ha Ön utcai rendbontást tapasztal, kérjük hívja Antalt, a viszont látásra.
A forrás Creative Commons License 2006.08.30 0 0 105
kábelbúvár Creative Commons License 2006.08.08 0 0 104

Spongyát rá!

 

Mondaná Virág elftás...

Előzmény: mibi (103)
mibi Creative Commons License 2006.08.08 0 0 103
Nna!  Csak összebútoroznak a szélsőjobbal.  Tényleg, Rogán elszámolt már a szerver-üggyel?
Előzmény: kábelbúvár (99)
kábelbúvár Creative Commons License 2006.08.08 0 0 102

Reggel összefutottam vele...

 

Szolíd szürke öltöny, alig ismertem rá!

 

A MOKKA-ban is volt.

vasmadár Creative Commons License 2006.07.28 0 0 101
Pokorni a vezér megbuktatásán sürgölődik, úttörőként vágja a rést a bástyán a kósának.....
kábelbúvár Creative Commons License 2006.07.28 0 0 99

Megállapodást írt alá pénteken Budapesten a Fidesz, a KDNP, az FKGP valamint a MIÉP arról, hogy az őszi önkormányzati választáson közös polgármester- jelöltet indít Rogán Antal személyében Budapest V. kerületében.

HVG

Előzmény: Törölt nick (97)
Gerenda Creative Commons License 2006.07.28 0 0 98
Ez költői kérdés, doktor úr? Talán segített rajta?:-)) Nekem nem hiányzik Tóni, látjuk majd még eleget az önkormányzósági választáson. Utána meg pláne, ha pógármester lesz belőle, és minden héten újabb nemzethalált vizionál a kerületjibe'. G
Előzmény: Törölt nick (97)
Wolff Creative Commons License 2006.03.25 0 0 94
És mi van ha Gyurcsány egy saját vagy egy céges autóban ült?" Legyen szíves adja vissza", oszt újra eladják? :D
Előzmény: szutyok (85)
Szabó G. Zoltán Creative Commons License 2006.03.25 0 0 93
És még mindig van lejjebb:

Rogán A. felszólította Nyakó Istvánt, tekintse meg a Gyurcsány Ferenccel a luxuslimuzinban készült reklámfilmet, és ha ő ís úgy látja, hogy a miniszterelnöknek nincs bekötve a biztonsági öve, tegyen följelentést a KRESZ szabályainak megsértése miatt, mert ezek a szabályok még a limuzinszocialistákra is vonatkoznak (nem szó szerinti idészet - Sz.G.Z.)
Előzmény: szutyok (85)
ervinn Creative Commons License 2006.03.25 0 0 92
és Damon Hill??
Újlaki Creative Commons License 2006.03.25 0 0 91
Még ebbe a nehéz szövegbe is belazavarodott, alig tudta végigmondani.

Kár érte, jóravaló gyerek lenne; csak hát aki a korpa közé keveredik...
Előzmény: szutyok (85)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!