Keresés

Részletes keresés

geszthi Creative Commons License 2008.02.19 0 0 21
Nezd mar itt az ujabb polgar aki VICCelt csak!


"Mint kiderült, a fegyveres férfi Sz. Attila volt, aki a MIÉP színeiben indult a 2006-os önkormányzat választáson. Sz. Attila azt állítja: két pisztolyreplika volt nála, melyekkel nem lehet lőni. Betette azokat kabátjába, és odakiabált Horváth Ágnesnek, hogy "itt vannak a magyar betyárok". Ezt követően invitálták a miniszter asszonyt, hogy igyon meg velük egy üdítőt. Hangsúlyozta: Horváth Ágnes még mosolygott is, nem érti, mitől ijedhetett volna meg, a pisztolyról ugyanis ordított, hogy játék.

Hogy ezt követően mi történt, nehéz eldönteni, mert a lap szemtanúkra hivatkozva azt írja, hogy a rendőrök egyáltalán nem bántották Sz. Attilát, noha néhány méterre álltak tőle.

Bényi Mónika, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője ugyanakkor a lapnak azt nyilatkozta: a rendőrök leteperték a fegyvernek látszó tárggyal hadonászó férfit. Mint kiderült, játék pisztolyról volt csupán szó, ám a rendőrök ennek ellenére vizsgálják, a Btk. mely paragrafusait szegte meg Sz. Attila."

(cc Csernyavin)
geszthi Creative Commons License 2008.02.05 0 0 20
Itt az ujabb peldaja az topik temajanak. Oh hat istenem csak viccbol molesztaltam a kolleganoket, csak viccbol fenyegettem.


A jegyző marad, Borkai szerint ügy sincs
2008.02.05. 17:14 frissítve: 31 perce
Kisalfold.hu

Dr. Papp László elismerte, hogy részt vett a nevezett évzáró bulin, ahol azonban - mint mondta - "olyan viccek hangoztak el, amelyek ilyenkor szokásosak". Kérdésünkre válaszolva ő is tagadta, hogy a személyeskedőnek, féleérthetőnek és bántóan titulált megjegyzések elhangoztak volna tőle, de tételesen nem kívánta cáfolni a jegyzőkönyszerű, de valóban aláíratlan levél tartalmát.
Előzmény: geszthi (19)
geszthi Creative Commons License 2007.11.15 0 0 19
Tessek ujra fantasztikus peldajat lattuk ennek. Ismert regi vicc, de ennyire felturbositva es modernizalva meg nem lattuk :-))


Elnézést kérve szidták kánonban a Fideszt
Index
2007. 11. 15., 17:18 | Frissítve: 3 órája

Herényi Károlyt jogerõs ítélet kötelezi, hogy nyilvánosan, az érintettek jelenlétében kérjen bocsánatot, amiért kizárt a frakcióból és lényegében a pártból öt MDF-est. Az MDF frakcióvezetõje csütörtökön több mint tízszer - Csapody Miklóssal kánonban - kért elnézést, de valójában Alcsút-tagozatnak és megélhetési politikusoknak titulálta a kizártakat, akikrõl elõre látták, hogy a pártot be akarták vinni a Fideszbe.





Herényi: Elnézést kérünk Balsai István, Font Sándor, Kelemen András és Szászfalvi László uraktól, akik jelenleg is a Fidesz képviselõi, hogy feltételeztük, hogy a Fideszbe tartanak.

Csapody: Elnézést kérünk, hogy nem voltunk hajlandóak az antalli örökséget és konzervatív elveinket feladni és a Fidesz valamelyik tagozatába belépni, és hogy nem mi alalkottuk meg az Alcsút-munkacsoportot.

Herényi: Elnézést kérünk, hogy pontosan elõre láttuk, hogy Font Sándor és társai az MDF-ben is a Fidesz érdekeit képviselik.

Csapody: Elnézést kérünk, hogy nem akartunk tovább dolgozni olyan megélhetési politikusokkal, akikben a saját kutyavacsorája mandátumuk fontosabb volt, mint a közösen vállalt szolidaritás.

Herényi: És önkritikát gyakorolva - bár erre nem vagyunk kötelezve - bocsánatkérésünket kiterjesztenénk még Lezsák Sándorra, a Fidesz-frakció képviselõjére is, amiért elõre láttuk, hogy õ a Fidesz képviselõje akar lenni.

Csapody: És elnézést kérnünk, hogy nem voltunk hajlandóak beengedni saját sorainkba azt a populista politikát, amely tudatosan, minden eszközzel az ország kettészakítására játszik, amely tudatosan az egyik oldalt derék magyar embernek, a másikat ennek ellenkezõjének értékeli.

Herényi: Elnézést kérünk, hogy már akkor láttuk: az antalli örökséget és a konzervativizmus értékeit csak önálló, valódi jobbközép politikával lehet megõrizni.

Csapody: Elnézést kérünk, hogy mindezt felismerve nem voltunk hajlandók asszisztálni ahhoz, hogy egy szövetséges minket, a frakció többségét felhasználva ... frakciónkat és az MDF-et hosszú áldozatos munkával szétverje bárki is.

Herényi: Elnézést kérünk, hogy az egykori MDF-es képviselõknek helyet biztosító párttal ellentétben mi a kampányban nem törtünk fel számítógép-szervereket, nem fenyegettünk meg más jobboldali képviselõjelölteket.

Csapody: Elnézést kérünk, hogy mi valódi ellenzéki politikát folytatunk, konzervatív alternatívát kínálunk a baloldali kormány politikájával szemben. A problémákra válaszunk nem a kivonulás, és nem az örök nem, hanem valódi alternatívákat tárunk a választók elé.

Herényi: Elnézést kérünk, hogy mindezen törekvéseinkhez nem tartottunk igényt olyan politikusokra, akik a konzervativizmus helyett a populizmust, a normális politika helyett a radikalizmust, a középosztály képviselete helyett a plebejus politikát választották.
geszthi Creative Commons License 2006.03.21 0 0 18
Tessek itt az ujabb eset, hogy lassuk valoban univerzalis!

Az ORTT seggnyalása nem keltett felháborodást

2006. március 21., kedd 12:10

Ironikus formában köszönte meg az ORTT-nek a támogatást Vajdai Vilmos társulata. A Kossuth rádió hallgatóit figyelmeztették a verbális sokkra.

Bár harcos rendszerkritikát sejtettünk az ügy hátterében, kiderült, belemenős vicc volt az egész. "Természetes, hogy foglalkozunk azzal, akitől a pénzt kapjuk. És mi ironikus formában így köszöntük meg a pénzt" - mondta Vajdai Vilmos.

Az iróniát egyébként az fűtötte, hogy az ORTT-nél most először lehetett pályázni rádiójátékok támogatására, és a rádiós szerkesztőségekben igyekeznek mindent megtenni, hogy ne riasszák el a támogatót. A rádiójáték szerzői is örültek az elnyert pénznek, de a talpnyalás sajátos, explicit módját választották.

A Kossuth rádióban - a fenti okok miatt - eleinte nem is járultak hozzá, hogy lemenjen a dal, majd később néhány sort szerettek volna kihúzni belőle. Végül Vajdai eltökéltségének köszönhetően annyit értek el, hogy a dal előtt rövid szöveg figyelmeztette az érzékeny hallgatót a várható verbális sokkra.
zuglo_14 Creative Commons License 2006.03.17 0 0 17
majd áprilisban szépen pofikájuk éintkezésbe kerül az édes jó anyafölddel, na akkor majd az ország mondja csaak wicceltünk:-)))
geszthi Creative Commons License 2006.03.17 0 0 16
Erdekes lesz osszehasonlitani, hogy mit atkoztak Gyurcsany amikor ott konkretan poenkodni akart (7i7-t jatszottak) hogy juj hat az a vicc az nem vicc.

Fuj, borzalom es rohantak is a Lovas Horkai istvanok feljelentgetni kulfoldre.

Most meg mikor valoban komoly eset/buncselekmeny jon elo akkor hat ez csak vicc, ne is foglkozzunk vele.

Fo a fideszes kovetkeztesseg.
Előzmény: pikdáma (15)
pikdáma Creative Commons License 2006.03.17 0 0 15
Ne viccelj (!), ezt nem lehet tartósan mondani, mert teljesen hiteltelenné válnak.

Igaz, már így is.....
Előzmény: geszthi (13)
pevek Creative Commons License 2006.03.17 0 0 14
Gondolom, ezt úgy kell érteni, hogy a Fideszes politikusok összes megnyilvánulása viccnek számít innentől kezdve. Hiszen ha egyszer viccelhettek, akkor bármikor máskor megtehetik, így innentől kezdve nem tudhatjuk, hogy mikor viccelnek és mikor gondolják komolyan!
geszthi Creative Commons License 2006.03.17 0 0 13
Az konkret eset EZ pedig univerzalis.

Van egy olyan erzesem, hogy mostantol ezeket fogjuk hallani a Fidesztol (mindig olyan a PR-juk, hogy valami lozungot kitalalnak aztan onnatol agyatlanul mindenegyikuk ugyanazt nyomja zombi modra szoszerint) es lehet majd ide beirni.

Előzmény: pofetta (11)
pofetta Creative Commons License 2006.03.17 0 0 11
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9138180

Ez lényegében csak erről az esetről szól.
Előzmény: kró manyon (10)
kró manyon Creative Commons License 2006.03.17 0 0 10

Miről? A fiúk viccelődéseiről? Arról már többszáz topik van.

Csak az a baj, hogy a tréfáiknak az ország issza a levét.

Előzmény: pofetta (9)
pofetta Creative Commons License 2006.03.17 0 0 9
MÁ' VAN ERRŐL TOPIC!
pikdáma Creative Commons License 2006.03.17 0 0 8
No akkor -- szerényen -- idézem magamat:

pikdáma válasz | megnéz | könyvjelző 2006.03.16 23:56:31 (153)
SzVSz istenein nézne ki az összes fideszes plakátra egy narancsszínű csík "CSAK VICCELTÜNK, HÜLYE AKI BEUGROTT" felirattal. :-))
Előzmény: vitorlás hajó (6)
geszthi Creative Commons License 2006.03.17 0 0 7
Masnak is van olyan erzese, hogy errol az egeszrol a hires VICC jut az ember eszebe.

Mindenki beleviccel a medencebe, de az ugrodeszkarol csak a Fidesz :-)))
vitorlás hajó Creative Commons License 2006.03.17 0 0 6
Vicces fiúk. A visszalépésre kért/zsarolt 27 mdf-es képviselő panaszára is nagyon viccesen reagáltak: "Mi pedig letétbe helyeztük, hogy mit gondolunk erről a gyerekes butaságról".
Előzmény: geszthi (3)
kró manyon Creative Commons License 2006.03.17 0 0 5
Hogy milyen vicces fiúk ezek! Magam előtt látom kÁder Jani mosolyát! Brrrrrrr...........!
Előzmény: geszthi (3)
Szabó G. Zoltán Creative Commons License 2006.03.17 0 0 4
Én máris könnyesre röhögtem magam...
Előzmény: geszthi (3)
geszthi Creative Commons License 2006.03.17 0 0 3
Es lam milyen igaz.... az elrontott topiknyito szandekos volt, csak vicceltem...(az alahuzassal) :-)))




1, Eset

Budapest, 2006. március 16., csütörtök (OS)

Az Országgyűlés 2004. szeptember 29-e, azaz a Gyurcsány-kormány hivatalba lépése óta 6036 esetben szavazott önálló indítványokról, törvénytervezetekről és a képviselők által benyújtott módosító indítványokról. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök egyetlen egy alkalommal sem szavazott ezen előterjesztésekről.

"Az MTI-nek azon felvetésére, miszerint Gyurcsány Ferenc nem lévén országgyűlési képviselő nem is szavazhat, a Fidesz sajtóirodáján annyit közöltek: szándékosan reagáltak így, ezzel jelezve, hogy ugyanolyan "komolyan" veszik ezt a kérdést, mint Lendvai Ildikó."

Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Országgyűlési Képviselőcsoport Sajtóiroda

2, Eset

Állítólag csak viccelt a Munkáspártnak segítséget ajánló fideszes
Index / 2006. március 16., csütörtök 13:44

A Fidesznek érdeke, hogy a Magyarországi Munkáspárt2006 induljon a választásokon, hogy szavazatokat veszítsen ezáltal az MSZP. A Fidesz közleményben tagadta a vádakat, az egyik hírbehozott képviselő Tóth András,viszont a Klubrádiónak elismerte, hogy felajánlotta segítségét, később visszavonta nyilatkozatát, és azt állította, csak viccelt.
Előzmény: geszthi (-)
kró manyon Creative Commons License 2006.03.17 0 0 2

8 éve is vicceltek! Cak akkor azt mondta 0rbán, hogy más a választási, és más a k0rmánypr0gram.

Előzmény: geszthi (-)
vitorlás hajó Creative Commons License 2006.03.17 0 0 1
vicc v0lt
Előzmény: geszthi (-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.17 0 0 0
0rbán!
Előzmény: geszthi (-)
geszthi Creative Commons License 2006.03.17 0 0 topiknyitó
Elebb allits valami hangzatosat, majd ha netan lebuknal mondd azt, hogy szandekosan volt es csak VICCELTEL?!


1, Eset

Budapest, 2006. március 16., csütörtök (OS)

Az Országgyűlés 2004. szeptember 29-e, azaz a Gyurcsány-kormány hivatalba lépése óta 6036 esetben szavazott önálló indítványokról, törvénytervezetekről és a képviselők által benyújtott módosító indítványokról. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök egyetlen egy alkalommal sem szavazott ezen előterjesztésekről.

"Az MTI-nek azon felvetésére, miszerint Gyurcsány Ferenc nem lévén országgyűlési képviselő nem is szavazhat[/]u, a Fidesz sajtóirodáján annyit közöltek: szándékosan reagáltak így, ezzel jelezve, hogy ugyanolyan "komolyan" veszik ezt a kérdést, mint Lendvai Ildikó."

Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Országgyűlési Képviselőcsoport Sajtóiroda

2, Eset

Állítólag csak viccelt a Munkáspártnak segítséget ajánló fideszes
Index 2006. március 16., csütörtök 13:44

A Fidesznek érdeke, hogy a Magyarországi Munkáspárt2006 induljon a választásokon, hogy szavazatokat veszítsen ezáltal az MSZP. A Fidesz közleményben tagadta a vádakat, az egyik hírbehozott képviselő Tóth András,viszont a Klubrádiónak elismerte, hogy felajánlotta segítségét, később visszavonta nyilatkozatát, és azt állította, csak viccelt.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!