Keresés

Részletes keresés

Sir Balamber Creative Commons License 2006.06.01 0 0 91
Hogy ezek a szocik kikkel nem üzletelnek..? Ki gondolná róluk..

http://index.hu/politika/belfold/vakcina892/



Kételyek ébredtek az üzleti élet meghatározó hírügynökségében, a Bloombergben a magyar madárinfluenza-oltóanyaggal kapcsolatban. A hírügynökség a gyógyszer hatékonyságát is megkérdőjelezi, de gyanús nekik az értékesítési jogokat megszerző - korábban hatvanmillió dolláros gyógyszersegélylopás gyanújába keveredett - iraki üzletember is.

A hírügynökség azt is megírta, hogy az iraki üzletember 29 ország számára kívánja értékesíteni a vakcinát, amiből a magyar kormány 14 százalékban részesül. Ám a magyarországi parlamenti választások miatt - távol szándékozta tartani az ellenzéki pártokat - nem kívánta előbb nyilvánosságra hozni a szerződést - mondta a hírügynökségnek Al-Dulaimi.

Kóka János gazdasági miniszter egyébként úgy nyilatkozott: sosem gondolt arra a magyar kormány, hogy egyedül adja el a vakcinát, szüksége van multinacionális cégekre is. Az ügy egyébként azért is pikáns, mert Sabih Khelil al-Dulaimi - akit hazánkban ismerősei Attila sejkként emlegetnek - pár éve egy gyógyszerbotrány kapcsán vált ismertté. 2003 nyarán ugyanis nyoma veszett a Magyar Iszlám Közösség által Irakba küldött gyógyszereknek.

A 60 millió forint értékű szállítmányról a közösség az iraki-magyar állampolgárságú sejkkel kötött megállapodást, hogy eljuttassa a gyógyszereket az arab országba, ám a szállítmány Bagdadban eltűnt. A rendőrség azonban bűncselekmény hiányában megszüntette az eljárást.
Sir Balamber Creative Commons License 2006.03.24 0 0 90
Na vajon miért? Kreatívpénzszivattyú marketingmunkával megtámogatva. Szivesen látnék amúgy hazay cégeket ebben a biznyecben, támogassa is őket az állam, de egy ilyen összefonódott offsórcéges gyártó mögé nehéz odaképzelni mást..
Előzmény: Törölt nick (88)
ex_lx Creative Commons License 2006.03.24 0 0 89
"miért próbálnak valami egetverő eredményként feltüntetni? Állami támogatással."

Mert a Baumgartner Zsótit momentán nincs mire staffírozni.
Előzmény: Törölt nick (88)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.24 0 0 88

Két dolgot nem értek én.

 

Az egyik a világméretű pánikkeltés. Az influenza A-B-C variánsai keringenek az emberi populációban, amióta csak fel tudjuk ismerni őket. (előtte is csak addig nem tudtuk mi okozza a flu-t) Ezek mutálódása sokkal valószínűbb, mint egy alapjában véve fajidegen rokon vírusé, mely emberre "ugrana át" mégse történik meg. Jósolják ugyan a WHO-ban vagy 15 éve az újabb nagyméretű világjárványt a humán influenzában, de eddig nem jött össze. (legutóbbi a HongKong-i A2 variáns járványa volt 1968-ban, ami hozzánk 1970-re ért el) Talán nem keresnek eleget a vakcina gyártók vagy túl nagy a fölös gyártókapacitásuk?

 

A másik,hogy egy egyszerű ellenanyag termelő eljárást, amit practice bárhol a világon egy közepesen felszerelt sufniban is meg lehet oldani, miért próbálnak valami egetverő eredményként feltüntetni? Állami támogatással.

 

Előzmény: bormester (80)
Sir Balamber Creative Commons License 2006.03.23 0 0 87
Index interpretáció.
Amúgy egyértelműen egy csókos cégről van szó..

Az Omninvest Kft. 1995 óta jelentős állami támogatásokat kap, az ÁNTSZ például kizárólag a cégtől vásárolja a humán influenza elleni oltóanyagot. Lapinformációk szerint tavaly novemberben az ÁNTSZ tett javaslatot a kormánynak arra, hogy a madárinfluenza elleni oltóanyag előállításához 2 milliárd forintos bankhitellel támogassa a céget.

Mint a Figyelő korábban megírta, személyes kapcsolatok is vannak a háttérben. Jankovics István, az ÁNTSZ-hez tartozó Johan Béla Országos Epidemiológiai Központ (OEK) jelenlegi osztályvezető főorvosa korábban mintegy négy éven keresztül az Omninvest alkalmazásában állt. Jankovics István nagyjából a H5N1 vírus Magyarországra érkezésének idején igazolt vissza az OEK-be - írta a Figyelő.
Előzmény: bormester (86)
bormester Creative Commons License 2006.03.23 0 0 86
Kisari János ezt valószínűleg nem mondta, mert hótbaromság. Emberben előfordul, meg is haltak egy páran tőle. Emberről emberre nem terjed (egyelőre).
Előzmény: Sir Balamber (85)
Sir Balamber Creative Commons License 2006.03.23 0 0 85
Nem veszi fel a 2 milliárdos állami hitelt a madárinfluenza elleni vakcina iparszerű gyártási technológiáját kifejlesztő magyar cég. Az Omninvest évek óta jelentős állami támogatásokban részesül, miközben egy offshore cég közbeiktatása miatt a közpénzek felhasználása nem látható át egyértelműen. Kisari János, az MTA doktora azt állítja: a vakcinának nem sok értelme van, ugyanis olyan vírus ellen hat, amelyik az emberben nem fordul elő.
tüzes fal Creative Commons License 2006.03.18 0 0 84
Ez nem indok. Tudod te naponta hány cég tart taggyűlést? :))
Előzmény: pikdáma (83)
pikdáma Creative Commons License 2006.03.18 0 0 83
Nem fantom cég, évtizedek óta gyártanak vakcinát.
Tudod te hogy a világon hány neves vállalat tulajdonosi háttere alapul off-shore bejegyzésű cégeken?
Előzmény: Törölt nick (81)
Sir Balamber Creative Commons License 2006.03.18 0 0 82
Jó, de ha ez egy ugyanolyan terék mint a többi ráadásul nem is ők fejlesztették ki akkor mire is kell nekik 4+2 közmilliárd forint? Bérfejlesztésre? :)
Előzmény: bormester (80)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.18 0 0 81
úgyhogy nem egy semmiből előrántott fantomrcégről van szó, ami off-shore cég hallatán elsőre beugrik

Nem az előrántással van a baj, hanem azzal, hogy 24 óra alatt el lehet tüntetni szőröstü-bőröstül.
Előzmény: pikdáma (77)
bormester Creative Commons License 2006.03.18 0 0 80
Baromság. A cég gyártja az anyagot, de nem ő fejlesztette. A fejlesztés a WHO-tól kapott törzsből valamelyik országos állami intézményben történt. Magában a dologban technikailag a gyártó szempontjából semmiféle új elem nincs ahhoz képest mint amit egy tucat éve tudtommal probléma nélkül csinál, az ő szempontjukból ez is egy tök ugyanolyan influenza vakcina, mint amiket gyártottak világéletükben ebben a szérianagyságban. Az összes itt elhangzó kérdést és problémát minden évben, minden influenza és ellenvakcinája kapcsán föl lehetett volna vetni.

Ami egyedül speciális kérdés, hogy ez a madárinfluenza járvány mitől speciális, és miért a nagy világpánik. Egy rövid, laikusoknak is érthető összefoglaló található itt: http://www.newscientist.com/popuparticle.ns?id=in70.

Szerintem bármilyen hüjje is vagy patikárius uram, nem szabad mindent az ellenglobál ókulárén keresztül nézni, mert az ellenglobál propagandisták legalább annyi sületlenséget hordanak össze (orbitális understatement), mint a gecigyógyszergyártók a beetető hirdetéseikben. (És ami még fontosabb, ez a világszemlélet láthatólag árt a kedélynek.)
Előzmény: Törölt nick (76)
gitana19 Creative Commons License 2006.03.17 0 0 79
A sznob viro-profunk átharapja annak a torkát, aki "Vogelgrippe"-zik, mer az kl. Geflügelpest. Igaz, a Virus is das, és nem der, mert nincs neme  szerinte... Á, sznob, mint állat, de jó fej...
Előzmény: jozanesz60 (66)
gitana19 Creative Commons License 2006.03.17 0 0 78
Tudod, hány ember hal meg Németországban évente helyesen szedett gyógyszerek miatt? Többen, mint autóbalesetben.
Előzmény: macmester (60)
pikdáma Creative Commons License 2006.03.17 0 0 77
Kártérítést nem a tulajdonosok fizetnek, hanem a cég.

Ezzel együtt az biztos, hogy szükség van megfelelő felelősségi háttérre, ami lehet például egy felelősségbiztosítás, illetve gondolom pontos krtitériumai vannak annak, ha valaki gyógyszergyártással foglalkozik. A törvényes előírásokat lehet számomkérni, nem a tulajdonosi kört, Rt esetén az lehet akár sok ezer kisrészvényes.

Ha igaz, ez a cég gyártotta eddig is az inflaenza vakcinákat, úgyhogy nem egy semmiből előrántott fantomrcégről van szó, ami off-shore cég hallatán elsőre beugrik.
Előzmény: Sir Balamber (75)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.17 0 0 76

Korrekt!

 

Előzmény: Sir Balamber (75)
Sir Balamber Creative Commons License 2006.03.17 0 0 75
Vajon ki fizetné a kértérítést ha az offsór garázscégünk befürdik és mondjuk egy tömeges oltás után nem várt szövődmények lépnek fel? Az ismeretlen tulajdonosok?
Előzmény: mibi (72)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.17 0 0 74

Semmi közöm hozzá, hogy téged mi nyugtat meg, és a magad részéről igazad is van. Azonban én még úgy tanultam, hogy agyhártyagyulladás ellen csak akkor oltunk ha feltétlen szükség van rá, és csak egy esetleges megbetegedés környezetében a beteggel érintkezők és szűkebb környezetét, a vakcina veszélyessége miatt.

Előzmény: Alfa Hold (73)
Alfa Hold Creative Commons License 2006.03.17 0 0 73
Tudod bocikám engem megnyugtat már az is, ha a kölykeim a nem annyira veszélyes(nem halálos, csak tolószék...) agyhártya gyulladás ellen is védettek...

Előzmény: Törölt nick (71)
mibi Creative Commons License 2006.03.17 0 0 72
Vazze! Hát eddig nem az volt pont Orbánék baja, hogy a kormány a nagy multik előretolt helyőrsége, és a kicsiket kellene támogatni?

Egyébiránt meg a gyógyszerbiznisz az egyre gusztustalanabb világszerte és pont egy influenza vakcinával a neves cégek nem szívesen szórakoznak, mert könnyen be lehet fürödni vele.
Előzmény: netizen (15)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.17 0 0 71

Háát?

Ha maár szakmabéli vagy, akkor magyarázd el nekem, egy nagy vakcinagyártó miért aggódott folyamatosan sok pénzbe kerülő TV-reklámokban a nagypapa egészségéért, vagyis hogy a tüdőgyulladást ne kapjon a szentem. Meg amikor behülyítik a kisgyerekes szűlőket, hogy nyakra főre oltassák a gyereket agyhártya gyulladás ellen, ráadásul olyan vakcinával amely az igazán veszélyes gyulladás tipus ellen, nem is nyújt védelmet?

 

Előzmény: macmester (70)
macmester Creative Commons License 2006.03.17 0 0 70

Olvasd el... hogy is mondjan vannak szakmai fenntartásaim :)

 

azt mégse mondhatom, hülye amatőr barom :)

Előzmény: Calvano (64)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.17 0 0 69

Bármilyen antigén-antitest reakción alapuló eljárás eredménye egy vakcina lehet.

 

 

Előzmény: kobaltselyem (59)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.17 0 0 68

Leginkább ezzel a felfogással tudok egyetérteni.

 

Teljesen értelmetlen a riogatás egy világjárvánnyal, hiszen az évek óta várt A-tipusú humán influenzajárvány se következett be, pedig ennek sokkal nagyobb a valószínűsége, és a szórvány megbetegedésekbe is többen halnak bele, mint az a 61 ember a madárinfluenzába. Nem értem sem a WHO hangulatkeltését, sem az eddig alkalmazott kemény intézkedéseket. Dehát én csak egy hüjje......, vagyok aki még sose oltatta be magát influenza ellen, de talpon szokta végigcsinálni a médiákban mindig felnagyított tavaszi influenza szerű megbetegedéseket okozó, hűléses "járványokat". Mondjuk a Hong-Kong-it elkaptam, 1971 márciusában, és két nap alatt túl voltam rajta.

 

Franc se érti ezt, de hogy pénz mozgatja, az biztos.

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: Calvano (64)
kobaltselyem Creative Commons License 2006.03.17 0 0 67

OFF

Bocsánat - Danaé és az aranyeső a másik ágyon szokott lenni... affene ezt a Zeuszt...

ON

 

Előzmény: kobaltselyem (65)
jozanesz60 Creative Commons License 2006.03.17 0 0 66

"Az nbh ellenőrzi a vakcinagyártót."  Helyes. Azt azért jó tudni, hogy végzi a dolgát.

 

Ez az egész egy nagy humbug.  Néhány multi jól megszedi magát, kéz dörzsölve, pénz az ablakban.  Európában néhány döglött hattyú, meg az őket megevő nyestek. Milliárdok mennek el úgy, hogy közben az egészségügy romokban, a valódi betegségek kezelésére, gyógyszerkasszára nincs pénz.

 

Rácz miniszetrt beoltották a ( még nem törzskönyvezett !!!) csodavakcinával, ami véd a madárról-madárra terjedő veszedelem ellen. Tessék mondani, most kinő a szárnyuk ?  Vagy minket néznek madárnak, miközben sírás, rívás és fogak csijkorgatása van az egészségügy sanyarú sorsa ( pénztelensége ) miatt. Van itt pénz, és szépen ki is   visszik tőlünk.  

 

Madárinfluenza van ( már a '60-as években izolálták, én még emlékszem hogyan oltották szorgosan a csirkéket faluszerte, csak akkor csirkepestisnek hívták) , viszont a madarak mi vagyunk, és dicső táncoslábú-dübörgő-merész -stb kormányunk ( még 30 nap (!) ) meg is koppaszt bennünket rendesen.

 

Én azért bízom az NBH-ban, elvégre jogállamban élünk. ( Jogunk van hallgatni és minden amit mondunk felhasználható - ellenünk!)

Előzmény: Calvano (64)
kobaltselyem Creative Commons License 2006.03.17 0 0 65

"Inkább nem smárolok hattyúkkal."

 

Nem is tudod, miről maradsz le - mondaná Léda.

 

Lásd Melocco Miklós felkavaró Léda-szobrát. Ahol nincs semmi reneszánsz ágyon-heverészés, meg aranyeső: Léda áll, de lehunyt szemű, kislányos arcán valami földöntúli elragadtatás világít. Balkezével finoman magához vonja, átöleli a hattyú fejét, jobbja meg úgy szorítja a madarat az öléhez, hogy az ujjai majdnem beleroppannak... Nagyon szép szobor.

 

Előzmény: gitana19 (56)
Calvano Creative Commons License 2006.03.17 0 0 64
Ez a mail már egy ideje kering a neten, szvsz érdemes elolvasni:

"Madárifluenza 10 éve egyfolytában jelen van Magyarországon. A vírust kizárólag úgy lehet elkapni a madártól, hogy szoros együttélésben vagyunk vele, csúnyábban szólva beleszarik az

ételünkbe. Fertőzést a H5N1 vírus pedig csak akkor okoz, ha rendelkezünk mellé egy megbízható normál influenzavírussal is éppen.

Anélkül NEM!!!!

A Földön 6 milliárd ember él. Az elmúlt 10 évben 61 fő halt meg madárinfluenzában. Ez évente 6,1 elhalálozás a 6 milliárdból. Ez nagyjából azt jelenti, hogy évente minden 1 milliárd emberből 1 fő hal meg a madárinfluenza miatt. Magyarországon 10 millió ember él. A 10 millióból évente 4000 fő hal meg kórházi fertőzés miatt, tehát nem abban a betegségben, amiért kórházba került, hanem azért, mert a kórházakban a nem megfelelő higiénés állapotok miatt fertőzést kapott, s ez okozta a halálát.

Egyébként 200 ezren betegszenek meg évente a magyar kórházakban kórházi fertőzés miatt, s ebbe halnak bele négyezren egy évben. Ezeket az adatokat a Reader´s Digest 2003-as januári számából vettem át. Tehát 2001-ben (az évi adatokat használta fel a cikkíró) naponta 11 fő halt meg csak azért Magyarországon, mert kórházba került. Jó lenne tudni, hogy 2005-ben hogyan alakult ez a fajta elhalálozás. A dohányzás miatt ma naponta 77 fő hal meg Magyarországon. A rák miatt napi 100 főnél nagyobb ez a szám.

Szívinfarktus és egyéb szív- és érrendszeri betegségek miatt szintén 100-nál több fő hal meg naponta csak Magyarországon. Közlekedési balesetben is átlag 3-4 fő hal meg naponta hazánkban. Hogy a Földön hányan halnak meg naponta valamilyen betegségben, vagy egy bizonyos fajta betegségben, azt csak becsülni lehet, de vélhetően 4-5 számjegyű az eredmény. Vajon hányan halnak éhen naponta a Földön?

Valószínű többen, mint madárinfluenzában a 6 milliárd emberből az utóbbi tíz évben! Sokan halnak meg naponta állatoktól kapott betegségekben is. Van aki maláriában, van akit egy pók csípett meg, vagy egy kígyó mart meg, de van akit kutya, vagy más vadállat tépett szét. Lehet kapni veszettséget, Lyme-kórt, kullancs okozta agyhártya-gyulladást, stb., folytathatnám még e felsorolást.

Miért a madárinfluenza élvez ilyen prioritást, s nem mondjuk a kórházi fertőzés, vagy a rák, illetve a Lyme-kór? Természetesen az üzlet miatt, ugyanis a globalizálódó világunkban csak a pénz számít és az emberek félrevezetése, birkásítása. A sok birkásított emberből egyre több az agy mosott főemlős.

Őket, de az átlagemberek többségét is félelemben tartják a háttérhatalom urai, aki uralják a legtöbb ország legális hatalmának urait is, független attól, hogy azok az urak éppen milyen pártlobogó alatt kormányoznak. A félelemben tartott emberek kiszolgáltatottnak érzik magukat, s a háttérhatalom urainak éppen ez a kiszolgáltatottság érzés fenntartása a cél. Közülük még senkit sem ítélt el egy törvényhozó hatalom sem rémhírterjesztés miatt.

Folytassuk a matematikát! Madárinfluenza miatt a Földön több mint 300 millió háziszárnyast öltek meg, holott a tollat fertőtleníteni lehet, a beteg állat húsában pedig 70 Celsius fok feletti hevítés (sütés-főzés)hatására elpusztulnak a madárinfluenza kórokozói, tehát nem kellett volna kivonni a táplálékláncból több-száz millió baromfit. Hatmilliárd embert nem lehet beoltani, de sokszáz-milliót igen, tehát hatalmas üzlet az oltóanyag, s talán ebből a magyar gyógyszergyártásnak is csurran-cseppen, mert állítólag a magyar vakcina jó. Más kérdés, hogy a gyógyszergyárak bevételéből mit élvez a kisember Magyarországon?

Az oltóanyagnál is nagyobb üzlet, hogy a leölt sokszáz-millió baromfi megüresedett helyére el lehet adni az ivadék kisállatokat, ha úgy dönt a termelő, hogy a kockázat ellenére ismét foglalkozik baromfitenyésztéssel. Vajon ki és hol keltette ki a tojásból az ivadékállatokat, s honnan tudta, hogy milyen mennyiségben kell keltetni? Lehet, hogy az illető(k)nek közük van a világméretű rémhírterjesztés előidézésében? Milyen bíróság előtt fog(nak) felelni ezért. A leölt sokszáz-millió baromfi így nem került be a táplálékláncba, nem került oda az üzletek polcaira. A polcok mégsem maradtak üresen.

Ki és honnan szállított ezen polcokra madárinfluenza-mentes baromfi-húsféleségeket? Ez egy újabb nagy üzlet, egy újabb bevételi forrás, amelyre előre felkészültek azok, akik terjesztették a madárinfluenzás tömeghisztériát, amelyhez jól asszisztáltak a különböző rendű és rangú médiák is. Nekik sem rossz üzlet, ugyanis kis adagokban adagolva jól el lehet adni a lapokat, nagy a nézettsége (hallgatottsága) az erről szóló műsoroknak és ide be lehet szúrni a jól megfizetett reklámblokkokat, tehát jól működik a birkásítási gépezet.

Szegény szerkesztők pedig azt teszik, amit a sajtócézárok számukra meghatároztak.

> Azért a hírszerkesztők sem figyelnek mindenre oda és be-bekerül egy-egy homokszem a gépezetbe. Ilyen volt az, amikor felröppent az a hír, hogy a magyar-román határról visszafordították Romániába azokat a kamionokat, amelyek Hollandiába szállították volna a csirkehúst.

Másnap a médiákban megjelent, hogy a román hatóságok tiltakoztak az illetékes magyar hatóságoknál, hogy jogtalanul fordították vissza a hússzállítmányokat, ugyanis az abban lévő baromfik lába nem is érte a román talajt. Azért nem érte, mert ezeket a csirkéket Brazíliából szállították Hollandiába, s onnan kamionokkal Romániába hőkezelés céljából, ahonnan a hőkezelés után vissza akarták szállítani Hollandiába. Azóta ez ügyben csend van, mert valahol a manipulátorok rájöttek, hogy így kiderülhetett volna a turpisság. Nem tudjuk tehát,hogy átmentek-e a kamionok vissza Hollandiába hazánkon keresztül,vagy esetleg repülővel vitték Romániából Hollandiába. A hőkezelt csirkéknek úgyis mindegy, mert már hozzászoktak a repüléshez Brazília és Hollandia között. Ezek a csirkék döglötten is többet repültek, mint a gólyák és a fecskék, azaz a költöző madarak! Szintén kérdés, hogy Hollandiából hova, mely országok, milyen áruházláncok polcaira kerültek a hőkezelt csirkék, amelyek már biztosan madárinfluenza mentesek, mert vélhetően ezért kellett őket hőkezelni. Hogy milyen friss egy ilyen húsáru, ami beutazta fél világot, azt már meg sem merem saccolni. Szerencsére én régóta vegetáriánus vagyok és nem pánikolok be sem a madárinfluenza, sem pedig az miatt, hogy az emberi fogyasztásra alkalmatlan német húsnyesedék magyarországi feldolgozása után tényleg ez a húsféleség csak Ukrajnába került és nem jutott belőle magyar kereskedelmi egységekbe.
>

> A végén még igaza lesz Dr. Drábik Jánosnak, aki könyveiben leírta,hogy a háztáji termelést adminisztrációs eszközökkel meg fogják tiltani,hogy csak az iparszerű, nagyüzemi állattenyésztésből származó állatok húsát szabad fogyasztani. Környezetemben sokan foglalkoznak azzal a gondolattal, hogy beszüntetik a kisállattartást, mert a háztájiban nem tudják biztosítani az előírt feltételeket. Hova jutott az ember a baromfiudvarban békésen kapirgáló tyúkoktól a globalizálódó világ százezres nagyságrendű baromfitenyészeteiben kannibalizmusban szenvedő, tápos, mindenféle betegségre hajlamos csirkékig? Ön szerint Kedves Olvasó melyik baromfihússal lehet egészségesebben táplálkozni, ha már egyszer nem a vegetáriánusság mellett döntött?

Vigyázat, mert volt-, van-, lesz száj- és körömfájás, sertéspestis,tüdővész, takonykór, kergemarha-kór, kergebirka-kór, papagáj-kór és természetesen madárinfluenza és még ki tudja milyen egyéb állatbetegség! Nem lenne egyszerűbb vegetáriánusnak lenni? Tudom, mondják, hogy a növények is sok mérget tartalmaznak. Én a saját termésemet fogyasztom és nem használok vegyszereket, van belőlük bőven a levegőben is, de azt még leküzdi a szervezetem. Remélem a háztáji növénytermesztés nem kerül a háztáji állattartás sorsára, mert akkor kénytelen leszek pincében gombát termelni, ha túl akarom élni a globalizációt és a civilizációt.

>

> Várhegyi László


> mérnök-radiesztéta, bioenergetikus, fitoterapeuta, életmód- és táplálkozási tanácsadó- és terapeuta "

macmester Creative Commons License 2006.03.17 0 0 63

OLVASS vissza!

 

ps ez még mindig jobb mint a rosszul élünk: ;)

Előzmény: JEFFREY (62)
JEFFREY Creative Commons License 2006.03.17 0 0 62
Mit gondolsz, miért reagálták le úgy, hogy a WHO-hoz sem érkezett meg vizsgálatra, amit két hónapja bejelntettek, hogy megvan az oltóanyag, akkor ezt abba is hagyták, de most a Kampányban Gyurcsány előszedte a semmit, hogy a nép lássa azt, hogy Ő milyen gondoskodó apuci.Na ez a cég eddig is foglalkozott influensa vakcina gyártásával és forgalmazásával, de az nem az emberről-emberre tejedő Madárinfluensa.Ez az ujabb egy technologia kidolgozásánál tart, mely nagyobb kapacitású, mint eddigi, de vakcina nincs, mert még nem izoláltak ilyet.Az érdekessége, hogy egy Ciprusi Offsort céget vontak be ebbe az akcíóba, ha majd lesz, akkor a forgalmazás azon keresztül megy.Számomra ez is érthetettlen, ha állami pént tettek bele, miért kell egy offsort cég hozzá, valami nem tiszta az egészbe.
Előzmény: macmester (57)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!