Keresés

Részletes keresés

büdösnarancs Creative Commons License 2006.03.15 0 0 4

Meginni!!

 

A sört nem megírják hanem megisszák!

Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.15 0 0 3
Ez a hír - ezt kellett megírni. Utána jöhet a SÖR.
Előzmény: büdösnarancs (-)
büdösnarancs Creative Commons License 2006.03.15 0 0 2

Újabb választási listázás fideszmódra?

 

http://www.hirszerzo.hu/cikk.php?id=10183

 

Rejtélyes választói adatbázis a hivatali számítógépen Az OVB előtt a Békés megyei nyilvántartás ügyeGavra Gábor 2006. március 15. 15:55

 Nyolcezernél több Békés megyei választó adatait tartalmazza az az adatbázis, amelyre egy hivatali számítógépen bukkantak kedden - tudta meg a Hírszerző. Az ügyben az országos és a megyei választási bizottsághoz is érkezett beadvány. A jelek szerint az adatsor politikai megrendelésre készülhetett, alapja pedig egy ismeretlen eredetű országos adatbázis lehetett.

 

sit.

szocska Creative Commons License 2006.03.15 0 0 1
Tessék, nézd meg, a Fidesz népszerűsége növekszik. Az MDF csökken. Egyesek szerint a Fidesz botrányosan viselkedik. NOL! http://www.nol.hu/cikk/395736/
Előzmény: büdösnarancs (-)
Patriarsije Prudi Creative Commons License 2006.03.15 0 0 0
(0rbán)
Előzmény: büdösnarancs (-)
büdösnarancs Creative Commons License 2006.03.15 0 0 topiknyitó

http://www.fn.hu/index.php?id=187&cid=128230

 

Die Welt: piszkos a kampányunk 

FigyelőNet, MTI

Piszkos választási harc Magyarországon címmel közölt beszámolót szerdán a berlini Die Welt, míg az alcímekben a szerkesztők azt emelték ki, hogy néhány héttel a magyarországi választás előtt a pártok „heves háborúságban" állnak egymással, s fej-fej melletti a küzdelem.

 

A jobboldali lap szerint Gyurcsány Ferenc vezetésével a szocialistáknak jelentős hátrányt sikerült ledolgozniuk, fej-fej melletti küzdelem bontakozik ki, s „ez teszi a magyar választási kampányt napról napra piszkosabbá és brutálisabbá". A berlini lap példákat is említve arról számolt be, hogy „miközben alsó szinten tettlegességig fajuló küzdelem folyik, a magasabb régiókban rendszeresek az intrikák, a zsarolások, a mocskolódások".

Az ellenzéki Fidesz-Magyar Polgári Szövetségnek minden konzervatív szavazatra szüksége van ahhoz, hogy nyerjen a szocialisták ellen, s a Die Welt szerint Orbán Viktor, a Fidesz elnöke sajtóértekezleteken fejti ki rendszeresen, hogy a magyarok miért ne válasszák a Magyar Demokrata Fórumot (MDF). A német lap cikkének szerzője úgy ítéli meg, hogy a média hevesen támadja a Fideszt, „példák tucatjairól" tud azzal kapcsolatban, hogy Orbán Viktor pártja újra és újra megszegi a kampány tisztaságára tett fogadalmat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!