Gyurcsány ezerhétszáz
négyzetméterről néz le
A napfény harmadáról mondanak le a zuglói lakók
Közép-Európa legnagyobb portréját láthatják csütörtök óta mindazok, akik kifele autóznak az M3-as autópályán. Gyurcsány Ferenc 1700 négyzetméteres plakátja egy tizennyolc emeletes épület lakói elől veszi el a kilátást, ám cserébe a havi 1,2 millió forint bevételből felújíthatják a lifteket és az elektromoskábel-rendszert.
A személyi kultusz az, amikor egy hisztérika kerül hatalomra és a népet eszköznek használja fel saját céljai elérése érdekében. A népet pedig nyomorba dönti, hatalmat pedig nem engedi ki a kezéből, uralja a médiát, annak minden megnyilvánulását!
Személyi kultusz szerintem, amikor a révült tömeg skandálja valakinek a nevét. Az tipikusan az. Vagy mikor Filip a bemelegités után bekonferálja a showman-t. Az is az. És igy tovább.
Leszedik a legnagyobb Gyurcsány-óriásplakátot; nem volt engedély
Mivel semminemű hozzájárulást nem adott a zuglói önkormányzat az 1700 négyzetméter felületű Gyurcsány-plakát kihelyezésére, ezért a kerület polgármesteri hivatala a hirdetmény bontására kötelezi az építtetőt. Az MSZP-sek nem tudnak, vagy nem foglalkoznak az üggyel.
Én egy egyszerű munkásőrözvegy vagyok, de nem értem, miért kellenek a mesterlövészek a Kossuth téri ablakokba. Az én Józsim egyik barátja is lőtt '56 október 25-én a parlament előtt, nem is tudta megemészteni élete végéig. Akkor a Szerov volt az úr. Most is itt vannak az oroszok? Ők csinálják ezt? A személyi kultusz a diktatúra neve virágnyelven, csak a Nyikita akkor még nem mert így beszélni. Mi most miért beszéljük ezt a nyelvet?