http://www.nol.hu/cikk/397138/ Továbbá: a levél állításával ellentétben Debreczeni nem az állambiztonsági szervek utasítására lett az MDF alapító tagja: Lezsák Sándor győzte meg. "Ezt onnan tudom, hogy olvastam a beszélgetéseik leiratát" - vallja a volt elemző.
Ne csinálj magadból bohocot, mert nem mindegy, hogy vidd ki a bilit, vagy idd ki a bilit! Neked mindenről Orbán jut az eszedbe?Mellesleg Lezsáknak is vannak papirkái az őt megfígyelökről, és jelentökről, ahogy Orbánnak is.Azért valahogy nem úgyanaz a leányzó fekvése, ha még nem tünt fel.
"az mdf szetvereset antal pubi kezdte meg az onfelszalamizassal csurkaval.azota is ezt folytatjak.tokelyre torgyan pufi vitte amikor teljesen szetverte a kisgazdakat."
te, a torgyán bohóc az nem a kisgazdapártban volt vmi főnökféle?
az mdf szetvereset antal pubi kezdte meg az onfelszalamizassal csurkaval.azota is ezt folytatjak.tokelyre torgyan pufi vitte amikor teljesen szetverte a kisgazdakat.a fidesz megmenti a maradekot
"Továbbá: a levél állításával ellentétben Debreczeni nem az állambiztonsági szervek utasítására lett az MDF alapító tagja: Lezsák Sándor győzte meg. "Ezt onnan tudom, hogy olvastam a beszélgetéseik leiratát" - vallja a volt elemző. "
Ha Berente olvasta kettejük beszélgetésének leiratát, akkor
1, Lezsák írta le...
2, lehallgatták őket.
Mivel Lezsák szértverte az MDF maradékát és átált a Jel seggét nyalni, elképzeléhető az első változat. Nem ő lenne az első, sem az utolsó parazita a fideszben...