Keresés

Részletes keresés

JarnoTrulli Creative Commons License 2025.04.14 0 1 8266

Fiának Enzonak a formaautózás nem igazán jött be, az ígéretes kezdés után, de GT3-asokkal versenyképes nagyon.

Idén az ázsiai Carrera kupában folytatja, mint Porsche támogatott. Első hétvégéjén az első futamát rögtön meg is nyerte. Apró szépséghiba, hogy utólag derült ki, mivel először téves eredményt tekintettek hivatalosnak, nem a piros előtti teljes kört, ahol Trulli vezetett. De korrigáltak, így megérdemelt a győzelem.

Második versenyen meg a technika közbeszólt, konkrétan a rajt után már csak gurult és DNF.

Viszont hosszú a szezon, és sokkal több versenyt fog menni mint tavaly az olasz GT-ben, és most a Porsche által a támogatás is megvan.

Kínában F1 betétfutama volt és majd Szingapúrban is.

Ázsiai kaland jó lesz tapasztalatszerzésnek, és jó lenne a Porsche családban megragadni.

Minden futamát a széria hivatalos Youtube csatorna élőben adja angol kommentárral. Hétvégén folyt. köv.

Előzmény: Törölt nick (8256)
Törölt nick Creative Commons License 2025.04.13 0 0 8265

Haverja elől happolta el a barátnőjét George Russell

Ejj, ez a Russell! :o De jó F1-es pilóta!

Törölt nick Creative Commons License 2025.04.13 0 0 8264

Törölt nick Creative Commons License 2025.04.13 0 0 8263

Törölt nick Creative Commons License 2025.04.13 0 0 8262

Törölt nick Creative Commons License 2025.04.13 0 0 8261

Nem sok dicséretet láttam eddig az Index Fórumban tőled! :o

Kíváncsi lennék, hogy te miben vagy kiemelkedő ember?

Mert a fikázás az megy... :-(

Előzmény: -shu- (8237)
Törölt nick Creative Commons License 2025.04.13 0 0 8260

Kapás Boglárka is a Netflix-sorozat által lett F1-es sportrajongó! Lewis Hamilton a kedvence! :o

Törölt nick Creative Commons License 2025.04.13 0 0 8259

A Netflixen az F1-es sorozatot is néznem kéne! Még csak az első részt láttam. Égő ez egy kicsit, mert nagyon szeretem a Forma-1-et! :-(

Törölt nick Creative Commons License 2025.04.13 0 0 8258

Lando Norris, Oscar Piastri és Max Verstappen.

Eddig őket látom VB-esélyesnek! :o

Törölt nick Creative Commons License 2025.04.13 0 0 8257

Vissza kell néznem a Bahreini Nagydíjat! :o Persze, ha tudom!

Nem értem, hogy az M4 Sport a másodközlési jogot miért nem vette meg! Valószínűleg drága lehet! :-(

Így a Sorozat Baráton kell nyomulnom! :-D

Törölt nick Creative Commons License 2025.04.13 0 0 8256

Jarno Trulli forever! :-)

Sajnos nem vettem részt a munkában ebben a topikban régen, de én nyitottam! :-D

De minden érdem a Trulli drukkereké!

Olivier Panis volt csak nála nagyobb kedvencem! :o

Előzmény: JarnoTrulli (8255)
JarnoTrulli Creative Commons License 2024.07.14 0 0 8255

Jarno 50!

JarnoTrulli Creative Commons License 2024.05.23 0 1 8254

Hogy megy az idő...monacoi győzelem a mai napon 20 éves

Race Highlights | 2004 Monaco Grand Prix | Extended Highlights

https://www.youtube.com/watch?v=1Q2PWgbvpRw

JarnoTrulli Creative Commons License 2023.10.25 0 1 8253

JarnoTrulli Creative Commons License 2023.10.25 0 0 8252

SF Lights szezonzáróig tartó hosszú időben Enzo visszament Euroformulába a szezonzáróra. Itt ment a szezonnyitón és most tért vissza a végére. Keretbe foglalta az évét. Ahogy a legelső futamot, most a visszatérésekor is elsőre nyert. 

Vasárnapi 2 futamon már nem jött ki neki a lépés, köszönhető főleg annak, hogy össze vissza keverik a rajtrácsot, hol fordított sorrend, hol a leggyorsabb körök alapján.

De ahol tisztán a tempó számított, időmérővel, azt nyerte meg.

Most a mezőnyben volt Wurz is :) persze ő is az egykori F1-es fia. Trulli és Wurz csata volt a győzelemért. Pódiumon ott állt egymás mellett a két apa is. 

JarnoTrulli Creative Commons License 2023.07.16 0 0 8251

Végre megtört a jég, Fujin nyert először, a Super Formula Lightsban, sőt másodszor is. 3 versenyes hétvégén 2 győzelem és egy kizárás (ahol 3. lett, de az autója súlyhatár alatt volt)

vagy a pályát érezte nagyon vagy elkapta a fonalat. Összetettben nincs sok esélye már, de 3. lehet ami szép mentés lenne kezdetnek. 

Idén nyert beugróként Euroformula Openben egyet, most meg már itt is ahol teljes szezonos.

F1-es nem lesz belőle, de Japánban szép karriert befuthat. 

JarnoTrulli Creative Commons License 2023.07.13 0 0 8250

Jarno 49!

JarnoTrulli Creative Commons License 2023.02.21 0 0 8249

0 pontos F3 után, idén Japánban folytatja

Enzo Trulli lands TOM'S Super Formula Lights drive

Enzo Trulli, son of one-time Formula 1 race winner Jarno, will race for the TOM'S squad in Super Formula Lights this year.

https://www.motorsport.com/super-formula-lights/news/enzo-trulli-toms-2023-drivers/10434386/

JarnoTrulli Creative Commons License 2022.03.02 0 1 8248

Az ifjú Trulli máris az F3-ba igazolt

Nem fecsérli az időt a Formula-1-ben 15 szezont lehúzó és 2004-es Monacói Nagydíjat megnyerő Jarno Trulli 16 éves fia: Enzo Trulli mindössze második együléses szezonjában már az FIA Formula-3-ban versenyez, a Carlin színeiben. Trulli 2021-ben a gokartot követően előbb a téli emirátusokbeli F4-es szériában debütált, melyet megnyert, majd az Euroformula Openben folytatta, ahol hetedik lett a bajnokságban – szezon közben váltott jelenlegi csapatára.

A Carlin három újonccal indul a 2022-es F3-as szezonban, Trulli két csapattársa a brit Zak O’Sullivan – a GB3 bajnoka, a rangos Autosport Award legfrissebb nyertese – és az amerikai Brad Benavides lesznek.

https://formula.hu/parc-ferme/31659

Ma már hivatalos teszten köröz

JarnoTrulli Creative Commons License 2021.11.17 0 0 8247

szezon végére jól elkapta a fonalat, önerős jó teljesítmények, igaz a pech sem kerülte el (Ausztria), de a végén jöttek a dobogók

1 kihagyott hétvégével az összetettben 7., az újoncok között 3. lett

Hogy hol, melyik szériában folytatja még nem tudni. Viszont nem is olyan régen a Jenzernél részt vett a hivatalos F3 teszten.

JarnoTrulli Creative Commons License 2021.07.26 0 0 8246

5. futamhétvégén is túl van Enzo, történt csapatváltás is

Hungaroringet kihagyta, Imolában már a Carlin autóját vezette. Remélem tudja folytatni velük.

JarnoTrulli Creative Commons License 2021.05.23 0 0 8245

Napra pontosan 17 éve a monacoi győzelemnek

Piszkosul megy az idő, hiszen már a fia a versenyző :)

Változott a kezdeti terv, az arab F4 bajnoki címe után nem a spanyol F4-ben folytatja idén hanem F3-as szinten az Euroformula Openben, a csapat változatlan és a csapattárs is, mert Scionti is jön vele.

2 hétvégén vannak túl, itt elsőre nem is reális a bajnoki cím, 2. legfiatalabb a mezőnyben.

6. helyen áll összetettben.

Das - Crafword külön szint a mezőnyben. Kb. a középmezőny elejére várható. 5. hely már jó lenne bőven

JarnoTrulli Creative Commons License 2021.02.19 0 0 8244

JarnoTrulli Creative Commons License 2021.02.19 0 1 8243

Hátralévő futamokon volt minden dráma, fordulat amiket egy filmrendező is megirigyelhetne, mindez egy F4-es bajnokságban, de a lényeg: ENZO TRULLI az F4 UAE idei bajnoka :)

Enzo nagyon megbízhatóan hozta a dobogókat a futamokon, a fordított rajtrácsos 4. versenyeken is szépen hozta a pontokat, ez volt a kulcs. 1. forduló bizonytalansága után, egyértelműen hol 1. hol 2. erő volt. Időmérőkön Dilano van't Hoff jobb volt nála, a holland srác nagyon kimagasló volt ebben. (Enzo ebben nem ütött az apjára?:)

5 hétvégéből 4-en tudott legalább 1 futamot nyerni, és a 2., 3., 4. futamhétvégéken dobogós volt ahol nem volt fordított rajtrács.

Utolsó hétvégén meg tényleg volt minden:

- előzmény: Dilano van't Hoffot kizárták a 4. hétvége utolsó futamáról, így Enzo beszállt a meccsbe. Én itt azt nem értem, ha egy 4 versenyes hétvége 4. futamán szabálytalan az autó, akkor előtte pár órával nem volt az? 

Mindegy, az első versenyen 2., Hoff hátul zárt, majd jött a dráma, a 2. versenyen Enzo el sem tudott rajtolni, , a harmadik versenyen sem jött a dobogó, a mezőny végéről kellett felzárkóznia, és a mindent eldöntő utolsó futamon az 5. helyről bejött 3.-ra, pont a riválisa előtt és 319-318 arányban bajnok lett :)

Sajna az 5 hétvége 20 futamát nem mind adta élőben a széria hivatalos oldala :(

Tehát élete első formaautós futamát megnyerte, és élete első formaautós bajnokságát is behúzta :) Kezdésnek felettébb jó, már csak szponzorok kellenek, mert csupasz az az autó :( Ferrari, mint olaszt felkarolhatná a későbbiekben, mert hiába tűnik tehetségesnek a gyerek, kellő háttér nélkül nehéz lesz. És Jarno hiába volt F1-es sok éven át, nem rendelkezik olyan vagyonnal mint egy Mazepin, Stroll apuka.

Most kisebb szünet következik, és tavasszal a spanyol F4-ben fog indulni

JarnoTrulli Creative Commons License 2021.01.27 0 1 8242

Abu Dhabi - 2. futam

Győzelem, két második és a fordított rajtrácsos futamon 4.

1 - 2 - 2 - 4

Összetettben 2. helyen áll

JarnoTrulli Creative Commons License 2021.01.16 0 1 8241

Formaautós debütálás szerintem sikeresnek mondható :)

élete első F4-es futamát kapásból megnyerte 

második versenyen a dobogóért meccselt, és a végén bukott pozíciókat és lett 6.

harmadik versenyen lefulladt a rajtnál, a mezőny legvégéről kellett felzárkóznia és 8. lett, így a 4. versenyen pole-t ért. (harmadik futam első 8 helyezettje fordított sorrendben indul a negyediken) - ezen a pole-ból indulva 2. lett. 

Összetettben 1 hétvége (4 verseny) után 3. helyen áll.

Folytatás csütörtökön - Abu Dhabi, Yas Marina Circuit

5 versenyhétvégét 2 pályán rendezik, Dubai 3x (két verseny a GP Circuit formáción, 1 pedig az International Circuit-en), Abu Dhabi 2x

Elnézve ezt a 4 futamot, itt reális a TOP3.

Dilano van't Hoff felfelé kilóg ebből a mezőnyből, őt Kirill Smal, és Enzo követi.

JarnoTrulli Creative Commons License 2021.01.13 0 0 8240

ha jól néztem utána Dubai 3 órával jár előttünk, így ez alapján a menetrend a mi időzónánk szerint

Széria hivatalos youtube és facebook oldala a futamokat élőben adja

CSÜTÖRTÖK

12:00 - Szabadedzés

14:00 - 1. időmérő

14:25 - 2. időmérő

16:50 - 1. futam

20:05 - 2. futam

PÉNTEK

13:00 - 3. futam

16:20 - 4. futam

Szabadedzés 30, időmérő 15, a futamok 20 percesek lesznek.

Tegnap már a pályán voltak.

JarnoTrulli Creative Commons License 2021.01.06 0 0 8239

Enzo váltott formaautókra az idei szezontól kezdve.

Arab F4-es bajnokságban (UAE F4) fog debütálni már ebben a hónapban, sőt a jövő héten. Január 14-15.

Cram Motorsportnál indul, csapattársa az amerikai Enzo Scionti lesz.

Téli bajnokság ez, 1 hónap alatt lezavarják mind az 5 futamhétvégét. Egy hétvégén 4 versenyt futnak, amik nem kimondott hétvégék, mert nem szombat-vasárnap leosztásban mennek, mivel inkább betétfutamai a Dubai 24 órásnak, Abu Dhabi 6 órásnak, Ázsiai F3-nak és több más bajnokságnak amikkel együtt mozognak)

Versenynaptár

https://www.f4uae.com/championship-dates/calendar

Spanyol F4-ben is fog versenyezni, ott pedig Alonso csapatában (FA Racing by Drivex). 

Szezon, ha a járványhelyzet is lehetővé teszi áprilisban kezdődik. 7 versenyhétvége, minden hétvégén 3 futammal.

vjv1 Creative Commons License 2021.01.01 0 0 8238

Buék.

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

:)))))

-shu- Creative Commons License 2020.08.04 -5 2 8237

A forma1 történetének talán legszánalmasabb versenyzője. Még időmérőzni tudott úgy ahogy, de a verseytempója nulla volt, csak kerülgették még a befizetős pilóták is. 15 év alatt 11 dobogó, azok nagyrésze is mák. Egészen morbid egy ilyen pilótának drukkolni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!