Csendben fordult fel a gyomrom az előbb egy, a tegnapi MN-ben közölt írás elolvasásakor, amit a Professzorok Batthyány Köre egyik tagja írt, Mesterházy Ákos, a címe: A baloldal eltűnt értékei. Hihetetlen... :(
A lelkes, nemszervilis blogbarátoknak fel sem tűnt. :)
Miért pont - ezt tűnt volna fel a bolgár nagyiknak?:O))
ugyan, ugyan, tisztelt ezüstkor70! méghogy min.eln. úr rosszul néz ki??!! kérdezd csak meg egy hölgyismerősödet erről. most már látom, hogy te akkor vagy boldog, ha a mi ferinketsárral dobálod - de még milyen aljas és hazug vádakkal -, de tudod mit, ha neked ettől szebb lesz a napod, hát tedd. tu. a mi ferinkről leperegnek ezek a vádak, mert ha valaki, akkor ő tudja, hogy mennyire igaztalanok. nem szeretnék belemenni abba az összehasonlításba, hogy a mi ferinkés orbán úr élete mely szakaszában érte el, amit elért. azt azért te is tudod ugye, hogy orbán úr, mint politikus - miniszterelnök - szerezte meg amije van, hiszen életében még soha nem dolgozott. ezzel szemben a mi ferink két diplomával és néhány évi valódi munkával alapozta meg a saját és családja jövőjét, ezért nyugodt szívvel léphetett politikai pályára, hiszen neki már nem volt és nincs szüksége arra, hogy az ország zsebéből húzza ki a pénzt és tegye a saját zsebébe. mint tudod a mi ferink a mindenkori havi fizetését jótékony célra utalja át. ez egy kicsit hosszúra sikerült védőbeszéd lett, dehát egyszer már helyre kell tenni a te gondolataidat is...
Annyit kértem az Úristentől, most csak azt kérem, győzzünk!
//"...Tudom, de legalább idegesek lesznek és idővel csak eltűnnek innen..."//
Ne idegeskedj! Korai még az eltüntetés. Legalább várj a választási győzelmetekig. Azután már bátrabban küldhetsz bárkit a süllyesztőbe, aki csak csúnyán merészel nézni kis zártkörü közösségetekre.
Habár attól tartok, utána nagyon fogtok unatkozni. Vagy "jobb" híján egymásnak esik az egész díszes elitalakulat. Volt már ilyesmire is történelmi példa az elmúlt 60 évben.
Én még nem voltam semmilyen kifütyülős csoportban, tehát nem tudhatom, hogy ezek általában lábszagúak, vagy csak a jobboldaliak büdösek. Viszont te tájékozottnak tűnsz, gondolom megfordulhattál mind a kettőben, s így van viszonyítási alapod. :)
A vélemény- és szólásszabadsággal éni vagy visszaélni nem ugyanaz. Vannak aki a kettőt összekeverik. Ne erőlködj, úgy se tudod megmagyarázni, megértetni meg pláne nem.:)
Ami viszont a lenyeget illeti. Vajon mit szednek az egyebkent tiszteletremelto (nehany kivetel azert ez alol a kitetel alol van) professzorok, hogy birjak gyomorral Orban amokfutasat es beallnak ok is a csapolok koze?