Én sem tudom eldönteni, lehet, hogy illetéktelen betolakodónak tartotta. Ha a kutyus megszaglászta, akkor meg tapintatlannak. Ez viszont csak feltevés.
Az enyém már 14 vagy 15, nem tudom pontosan, és tökéletesen megfelel a doromboló díványpárna meghatározásnak. Kivéve, ha az itatóra járó madarakat látja, mert akkor finoman, diszkréten és rövid ideig morog a bajsza alatt.
Reméelm, mindenkinél kellemesen telt el a a karácsony, a bársonytalpúak lelkesen segédkeztek a karácsonyfa díszítésében! Ezek után boldog és főleg vírusmentes új évet kívánok a topic olvasóinak és négylábú társaiknak!
Esedékes lett a karácsonyi nagytakarítás, azzal szenvedek, persze csak szép lassan, akkurátusan, minek sietni? a macskám viszont élénk helytelenítéssel fogadja, eleinte nyávog egywt-kettőt, majd miután tapasztalja, hogy ez fölösleges, csalódottan elvonul. A szívem mélyén egyetértek vele, demit lehessen tudni?
Tegnap betévedtem egy boltba, és szembejött velem egy érdekes fajta macskakonzerv. Gondoltam, kísérleti jelleggel megveszem, vagy ízlik a cicusnak, vagy se. Szerencsére felbontás előtt elolvastam, mi van a dobozra írva, mert macskaital szerepelt rajta. Óvatosan nyitottam ki, egy tálkába öntöttem, és meglepődtem. Olyasféle kinézetele volt, mint a sűrű húsleves. Silver egy darabig ügyet sem vetett rá, de reggelre megitta. Újra töltöttem, de nem nagyon érdekli, úgyhogy ez nem lesz rendszeresítve.
Mióta hűvösre fordult az idő, Silver még az eddiginél is gyakrabban heverészik a gázkonvektoron. Rájöttem, hogy ha odateszek egy párnát, vagy egy összehajtott portörlőt, azt jó néven veszi, ezért így is teszek.
....."....kutatások szerint a macskák nem beszélnek semmilyen konkrét „nyelvet”. Minden macska nyávogása egyedi és gazdájához igazított, némelyik hangosabb, mint a másik. Így tehát a macskahangokra vonatkozó általános adatbázis helyett az alkalmazás fordítása minden egyes profilnál eltér...."
De jó történet! Lehet, hogy szegény kismacskának identitásgondjai lesznek később, mert azt hiszi magáról, hogy kutya?
Sok évvel ezelőtt a telekszomszédom kutyájának három kölyke született. A macskájának is lehetett néhány, de jól eldugta őket. Aztán Ida döbbenten látta, hogy négy csöppség szopik a kuityamamánál, csak az egyikük macska! Sem az anya, sem a tejtestvérei nem emeltek kifogást a potyázó ellen.