Keresés

Részletes keresés

fizetőutas Creative Commons License 2006.03.26 0 0 4

Én 2%-ról tudok.

Nekem is ajánlottak hasonló melót.

Egy ügyletem a barátom lenyúlta, remélem legalább megcsinálata az összetört autóját belőle, tőle nem sajnálom.

Én voltam főállású üzletkötő, de arra hivatkoztak, hogy 12 ügyfélből 1 nem fizettet ezért nem adnak jutalékot.

Csak főállásba érdemes belemenni, a jutalék egy nagy átverés, mert az üzleti tisztesség = a 0-val.

Előzmény: Easy_t (-)
Easy_t Creative Commons License 2006.03.10 0 0 3

Akkor nalatok havi ber van csak?

Szazalekot nem kapnak az ugynokok?

Előzmény: Nyirdigit (2)
Nyirdigit Creative Commons License 2006.03.09 0 0 2

Hi!

becsulet? :)

a mi cegunknel "ugyfelapolas" van a szerzodesben. jo elore letisztazni a dolgokat.

amugy epp uzletkotoket keresunk......

team5 Creative Commons License 2006.03.09 0 0 1

"Ezutan mi akadalyozza meg a gyartot (az ugynok megbizojat) abban, hogy egy honappal kesobb - az ugynokot kihagyva - a mar ismert ugyfellel egy 10 millios uzletet kosson?"

SEMMI!

Előzmény: Easy_t (-)
bindera Creative Commons License 2006.03.09 0 0 0
nélam nulla
Easy_t Creative Commons License 2006.03.09 0 0 topiknyitó

Sziasztok!

Tudnatok arrol vmit irni, h. milyen berrendszerben szokas az uzletkotoket dolgoztatni?! Ha pl. van egy termek, aminek az eladasa a feladat. Rendszeres felvevoket, ugyfeleket kell keresni.

Altalaban %-ot szoktak kapni az uzletkotok a megrendeles volumenenek fuggvenyeben?

De tegyuk fel, hogy kot az ugynok egy uj ugyfellel elso korben egy 1 millios uzletet,

amibol megkapja az x%-at (x itt mennyi szokott lenni?). Ezutan mi akadalyozza meg a gyartot (az ugynok megbizojat) abban, hogy egy honappal kesobb - az ugynokot kihagyva - a mar ismert ugyfellel egy 10 millios uzletet kosson?

Koszi a tapasztalatokat!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!