Keresés

Részletes keresés

Lucilius Creative Commons License 2006.03.28 0 0 76

Olvasom a mai Sportot, arról írnak, ki lesz a Real edzője. Mourinho is szóba kerül:

 

"José Mourinhót nemrég hírbe hozták az Internazionaléval, ő azonban határozottan tagadott. "Ígérem, összel is itt leszek, nem megyek sehova. Semmi esetre sem szerződök az Interhez a nyáron. Ebben biztosak lehetnek" - nyilatkozta néhány napja a rokonszenves tréner. Persze álláspontja még változhat, ha Madridból keresik."

 

:-)))

 

 

Itt a link
HernanXavi Creative Commons License 2006.03.24 0 0 75
Az lehet, de ettől függetlenül nem ez a módja.Ilyen alapon jöhetne kis hazánkba is és rendet vághatna a JT-ben
Előzmény: Ciani (74)
Ciani Creative Commons License 2006.03.23 0 0 74
Speciel Frisk nyugdíjaztatásáért kifejezetten hálásak lehetnek neki a fociszeretők :)
Előzmény: HernanXavi (73)
HernanXavi Creative Commons License 2006.03.23 0 0 73

Túlzásokba inkább ő esik, mert nem minden edző vádolja meg előre csalással a játékvezetőket és nem sok bírónak kell visszavonulnia, miután meccset vezetett neki. Szándékosan, a tényeket figyelmen kívül hagyva hazudik és felpiszkálja a népet a bíró ellen, emlékszel? Ja, az már csak hab a tortán, hogy mindkét emlékezetes BL-párharcban nem a bírón múlott nekik, sőt!Wenger is cirkuszol a padon, de ő ilyen messzire soha nem ment és szerintem nem is fog.

Az meg egy nagy baromság, hogy ezzel a terhet akarja levenni a játékosokról.ha nem lenne cirkusz a padon, nem lenne teher, nem lenne feszültség. A cirkuszt pedig ő csinálja...Ranieri nem faszkodott, nem is utálta senki a játékosait se, zsozé viszont már azt is elérte, hogy őket is utálják.Amúgy pedig profi játékosok, tanulják meg elviselni azt is, ha valahol nem szeretik őket. ha meg nem megy, fogadjanak szihológust, oszt ő benézhet a nagycsoport után a kis, vörösfejű, sálas emberhez is.

Amúgy én sem csak a BL-meccseiket ézem, szeretem tudni hogy miről beszélek, meg azt is jó látni, ahogy a kis sálas ember fölsrófolja magát.

Én nem fogom, miatta nem kapok agyvérzést:)

Előzmény: Dansky (62)
HernanXavi Creative Commons License 2006.03.23 0 0 72
Viszont te valószínűlég a Rózsafűzér Imakör prominens tagja vagy és ebből kifolyólag nem utálsz senkit, csak sajnos nem minden ember olyan, mint te. Amúgy pedig istenadta jogunk, hogy azt utáljunk akit akarjunk.
Előzmény: Turbó Fix Banán PC (68)
Vagdalthús Creative Commons License 2006.03.23 0 0 71

Nem is vitás. Ehhez jön még a többieké. Így áll össze egésszé.

Ez már filozófia, kérem.

Előzmény: Turbó Fix Banán PC (70)
Turbó Fix Banán PC Creative Commons License 2006.03.23 0 0 70
ez is rolad szol, mint minden, amit te irsz.
Előzmény: Vagdalthús (69)
Vagdalthús Creative Commons License 2006.03.23 0 0 69
Ne kiabálj már feleslegesen, mert meghallják, érted!
Előzmény: Turbó Fix Banán PC (68)
Turbó Fix Banán PC Creative Commons License 2006.03.23 0 0 68
nem bazdmeg, ez rolatok szol. az utalkozokrol.
Előzmény: Vagdalthús (67)
Vagdalthús Creative Commons License 2006.03.23 0 0 67
Speciel nekem Ranieri szimpatikus volt. S mellesleg jó edzőnek tartom. Nem az eredményesség vagy épp eredménytelenség, s még csak nem is Abramovics miatt indult a topic. Ez egyes egyedül a portugálról szól.
Előzmény: Dansky (56)
toontastic Creative Commons License 2006.03.23 0 0 66
Pedig ez igaz. Wenger legalább annyira kétszínű, mint Mourinho. Legutóbb a Bolton ellen adta elő magát, mikor Faye Reyes elleni szabálytalansága miatt jogosan reklamált piros lapot, ellenben Flamini Gardner elleni belépőjében semmi különöset nem látott.

Mellesleg az Arsenal sincs híján műesőbajnokoknak.
Előzmény: ágyusok (63)
ágyusok Creative Commons License 2006.03.23 0 0 65
Azért hogy mindig szívtok az erős túlzás!Mostanában javuló formában vagyunk, még a rangadókon is.
Előzmény: Dansky (64)
Dansky Creative Commons License 2006.03.23 0 0 64

Bevallom, csak rangadókon nézem az arsenalt, ott meg mostanában csak szívtok, úgyhogy elég gyakran láttam amint méltatlankodik, meg csapkod durcás fejjel a kispadnál.

Meg annak idején Ferguson mondta, hogy Wenger az egyetlen angol edző, aki sosem ül le vele borozni a meccseik után.

Előzmény: ágyusok (63)
ágyusok Creative Commons License 2006.03.23 0 0 63
Wengerre fejtsd már ki jobban amit mondtál, mert erre nem láttam még példát és ez nem igaz!
Ne hasonlítsuk már össze ezzel a portugál paraszttal ha lehet.Amióta a Chelsea hullámvölgybe van nem tud mit mondani csak hebeg-habog össze vissza csak mondjon valamit ez lebeg a szeme elött.Wenger nem hisztis ellentétben vele.
Előzmény: Dansky (62)
Dansky Creative Commons License 2006.03.23 0 0 62

Ez is az a kategória, szerintem, ami el van túlozva. Vannak ilyen kommentjei persze, de pl. Wenger is egy bunkó nyűgös seggfej, az mégsem érdekelt soha senkit.

 

Egy edzőnek, szerintem, nem az a dolga, hogy a nagy nyilvánosságnak (ráadásul sokszor elöbb, mint, hogy a játékosokkal kielemezhetné a meccset) megmondja, "igen, XY leégette a csapatot, nem értem mi a francnak vágta be a hattyú halálát"

Meg általában, nem beszélhet a saját csapata ellen, mert egyből ott lenne a szalagcím: "Mourinho szerint válságban a Chelsea"

 

Ennek ellenére számtalanszor hallottam/olvastam a meccsek utáni reakcióit (ti. én nem csak a BL meccseiket nézem). Nagyon sokszor elismeri, hogy a csapat volt béna.

Pl. most a Fulham ellen. Mit mondott a bíróra? Elismerte, hogy Drogba kézzel vette le a labdát, de a bíró és a partjelző -szerinte- nem láthatta ezt, meghajoltak a fulhamesek nyomása alatt. Ennél sokkal durvábbakat szoktak edzők nyilatkozni.

Ezen kívül viszont azt is mondta, hogy azért cserélt le két játékost 25 perc után, mert a csapat nem csinálta azt, amit mondott nekik.

Jó sok példát hozhatnék még. A lényeg: nagyjából olyan mértékben belátó vagy idegbeteg mint az edzők nagy része. Csak egyrészt rivaldafényben van, másrészt van annyi karizmája, hogy hatásosabban tudja a hülyeségeit előadni.

 

Ezen felül jön még a dekralált célja, hogy magán tartsa a fókuszt a játékosok helyett. Ez nyílvánvalóan működik. :)

Többször olvastam angol újságíróktól, akik bemehettek egy edzésre, hogy rá sem ismertek a Joséra, mennyire más ember.

 

Szóval az a lényege ennek az egésznek, hogy utáljad nyugodtan, de ne srófold ennyire föl magad rajta. :)

Előzmény: HernanXavi (61)
HernanXavi Creative Commons License 2006.03.23 0 0 61

Tudod, én csak azt nem értem, hogy mindenki tudja, hogy minden csapatban vannak olyanok, akik dobálják magukat (én pl. Decót ki nem állhatom) és ezalól nincs kivétel.

Akkor miért próbálja úgy beálítani magát és a Cselszkit, mintha ők teljesen tisztán, magasztosan játszanának, csak a többi csúnya, gonosz csapatnak vannak tisztátalan módszerei. Ha kikapnak, mindig erre fogja és a bíróra, hozzá pedig méreteset cirkuszol. Miért?Ezért nem csípik őt, nem pedig az eredményei miatt

Előzmény: Dansky (60)
Dansky Creative Commons License 2006.03.23 0 0 60

Del Horno nekem nem tetszik, illetv egyre kevésbé.

Cole mindig is vetődött ha tizenegyest vagy jó szabadrúgás pozíciót lehetett szerezni, ez nem újdonság. Ettől eltekintve nagyon jó játékos, keményen dolgozik. Tegnap is már látszott a fején, hogy kifutotta magát, nem is igen tudott már boldogulni a pályán, mégis elégedetlennek látszott, hogy leviszik a pályáról.

Drogbát nem látom különbnek ilyen téren a nagy átlagnál.

Előzmény: HernanXavi (59)
HernanXavi Creative Commons License 2006.03.23 0 0 59

Amíg nem vette meg az orosz a csapatot, addig azért elég jól elvolt ott. Utána viszont a ruszki megmondta, hogy ő zsozét akarja idehozni az év végén, úgyhogy ezek után már lehetett találgatni, ez tény volt.

Ranieri is tudta, hogy nem maradhat, ezért nem állt ki mellette Kenyon sem.

Ja, amúgy a mesteredző újabb trükkel jött elő: megtanította őket színészkedni.Del Horno, J.Cole, Wright-Phillips(kiállítást ért a mutatványa), Drogba, szólj, ha kihagytam valakit.Ezért nem kér elnézést?

Bár lehet, ez már nem is új dolog...

Előzmény: Dansky (58)
Dansky Creative Commons License 2006.03.23 0 0 58

Tényleg nem. Europa 90%-a azt találgatta, melyik meccs után küldik el, mert a média ezzel volt tele.

 

Most meg azzal, hogy José-t utálni kell. Hát utálják is.

Nem azt mondom, hogy ok nélkül, és marhára nem érdekelne, hogy ki komálja a csapatom edzőjét és ki nem, de szerintem nagyon túl van reagálva ez az ember.

 

 

Előzmény: HernanXavi (57)
HernanXavi Creative Commons License 2006.03.22 0 0 57

Ranieri ezt mégis jobban tudta megoldani, mert őt mégsem utálták annyian.Én annak idején még inkább nekik szurkoltam a Monaco ellen a BL-ben, a bajnokság persze más, de az egy elfogadható csapat volt, egy elfogadható edzővel. És végül is nem az eredménytelenség miatt kellett mennie, hanem mert Roman mindenképpen zsozét akarta.Úgyhogy ha lehugyozza a lábát, akkor se maradhatott volna.

Bár őt nem utálta Európa 90%-a.

Előzmény: Dansky (56)
Dansky Creative Commons License 2006.03.22 0 0 56

Annyit adnék ehhez a felemelő és fontos topichoz, hogy vegyétek már figyelembe, hogy a Chelsea reflektorfényben van mióta Abramovics megvette.

 

Emlékeztek Ranieri-re? Ha nem, hát ő volt a Chelsea előző edzője, és darabokra szedte a sajtó. Ő, az élfociban kivételesen, egy relative szerény, jópofa ember volt, nem lehetett ilyen könnyen ráugrani, mint Joséra. Úgyhogy inkább minden döntetlen vagy vereség után megírták, hogy ki lesz dobva. Persze a Kenyon nem állt ki mellette, de a lényeg, hogy állandó és folyamatos nyomás volt a fickón.

 

Egészen pontosan úgy, mint most a Mourinhon. Csak más miatt, mert máshol találtak rá fogást.

 

 

BBking Creative Commons License 2006.03.22 0 0 55
szerintem az atlag chelsea szurkoloban ambivalens erzesek vannak. baromi buszke, hogy vegre 50 ev elteltevel bajnokcsapata van (lehet mindjart duplazas is), viszont feltetelezem, hogy az edzo es a jatekosok stilusa kicsit mindenkinek batja a szemet. hogy mennyire, egybol ki fog derulni, mihelyst hullamvolgybe kerul a csapat...
Előzmény: HernanXavi (54)
HernanXavi Creative Commons License 2006.03.22 0 0 54

Igaz nem olvastam minden nyilatkozatát, de biztos vagyok: nem volt. A BL kiesés után is csak annyit mondott, hogy az első meccsen vesztették el, azt meg persze a bíróra fogták.Azt már nem említette, hogy hátrányban (ráadásul idegenben lőtt több gól miatt legalább 2 kellett nekik) egy csatárral kezdett és 60 percig védekezett...

Ja, bocs, utána erősített: behozta Huth-ot (aki legalább olyan bunkó, mint amilyen lassú, meg körülményes). Bár szerintem őt már nem az eredmény miatt küldte be, hanem, hogy aprítson. Ezt meg is próbálta, tisztességgel.

Egyik Chelsea-s honlapon se lehet azt olvasni, hogy hátrányban miért nem támad a csapat...Sőt, a klub honlapján a cikk annyi volt a meccsről, hogy számolták mikor fújt a bíró.Szánalmas.

Persze az átlag Cselszki szurkoló ezt nem éri fel ésszel, az van amit a mester mond...

Előzmény: ágyusok (52)
beforesunset Creative Commons License 2006.03.21 0 0 53
Nekem elég meglátni a nevét, rögtön rámjön a hányinger...
ágyusok Creative Commons License 2006.03.21 0 0 52
Teljesen igazad van, de még elmondható néhány dolog.Például volt-e egyáltalán olyan nyilatkozata amiben elmondta volna hogy milyen szar a csapat.Hétvégén is csak azt mondta hogy ennyi előny meg annyi van még.Nagyon remélem hogy az MU nem fogja feladni és legalább egy kis izgalmat hoz a bajnokságba.
Előzmény: HernanXavi (51)
HernanXavi Creative Commons License 2006.03.21 0 0 51

Egyszerűen hihetetlen, hogy mit képzel magáról!Egy ilyen szar játék után sem magában keresi a hibát, hanem mindenki másban. Ő pedig Robsonról egy rossz szót sem szólhat, egyrészt mert Robson játékosként is sikeres volt, másrészt ő utasította vissza Robson meghívását...Nem hiszem el, hogy hogy lehet ilyen simán hazudni, és csomó barom ezt meg is eszi!

Ja, persze, tényleg kibasznak szegény Cselszkivel, már mutogatni sem lehet a nézőknek...Ilyet mostanában még a Blackburn-től se látni, pedig ők tényleg nagy parasztok.

José Mourinho mesteredző szerint, ha ez nem kezezés, akkor  mi az??? És ki gyakorolt nyomást?Meg hogyan?

Angliába nem kellene "latin mentalitású" edzőt meg játékost vini, legalábbis nem ennyit. Teljesen tönkreteszik a focit a cirkuszukkal, ráadásul a többség nem is szerepel jól (Forlán, Angel, Luqe). Lehet, Portugáliában működik a nyálverés, itt nem. 

 

 

Előzmény: Vagdalthús (50)
Vagdalthús Creative Commons License 2006.03.21 0 0 50

A Fulham-Chelsea kapcsán:

http://www.nol.hu/cikk/397940/

BBking Creative Commons License 2006.03.20 0 0 49
ágyusok Creative Commons License 2006.03.20 0 0 48
London, március 20., 10.10 A Chelsea trénere ősztől az Intert edzi, az elnök nem aggódik.

Talán még maga José Mourinho sem tudja, hogy a Chelsea-nél 2010-ben lejáró szerződését vajon meghosszabbítja-e, mindenesetre bőszen nyilatkozgat.
Mindenfélét, és összevissza.
Az angol szövetségi kapitány Sven-Göran Eriksson ügyét is kirobbantó News of The Worldnek például azt mondta már a nyáron "dobbant" Londonból.
- Nincs mese, számomra véget ért a Chelsea-vel való együttműködés, a nyártól átveszem az Intert - idézte a bulvárlap a portugál szakembert.
Ugyanakkor a valamivel szavahihetőbb és hitelesebb hírforrásként számontartott BBC honlapjának Mourinho ennek szöges ellenkezőjét mondta.
- A Chelsea-vel 2010-ig él a szerződésem és én ehhez tartom is magam - olvasható a luzitán tréner cáfolata a BBC-nél. - Nem leszek az Inter edzője ősztől, és ígérem, hogy a következő idény rajtjakor is a Chelsea padján ülök majd.
Hogy aztán melyik változat az igaz, azt vélhetően csak maga Mourinho tudja, annyi biztos, hogy Peter Kenyon a klub elnöke nem aggódik túlzottan...
- A Mourinho távozásáról és más edzők érkezéséről szóló történetek hazugságok. José a mi edzőnk és 2010-ig az is marad - fogalmazott az elnök.

Maradjon csak ott ahol van, ennél nagyobb férgekhez már nem kerülhet, még az Intert is elrontja.
HernanXavi Creative Commons License 2006.03.20 0 0 47

Erről van szó! Az ember ok nélkül nem utál senkit, ezt ki kell érdemelni. Mondjuk azzal, hogy nem hajlandó elfogadni a vereséget és ezt a játékosiaval sem tudja megértetni.Egyszerűen nem tudnak veszteni!Ld. tegnap, Fulham ellen.Ráadásul szarok is voltak, megérdemelték.Mi lett a vége?Rugdosódás, felháborodás, piros lap.

A Barca is kikapott néhányszor az utóbi időben (ráadásul erős játékvezetői behatásra) de Rijkaard nem fogta a bíróra...

Igen, a fórumon persze mindenki szidta a bírót, de azt azért mindenki elismerte, hogy a csapat se volt jó.

Ezek után kíváncsi vagyok, ki mondja még, hogy Hozé jó pedagógus...

Számára csak egy végeredmény létezik: az hogy nyernek.Ha nem ez van, akkor valaki gonoszul elbánt velük, az hogy ők szarok, eszébe se jut.Ebből van az, hogy a játékosok a pályán se tudnak emelt fejjel veszteni.Ha az edző nem tud, ők se.

Ja, színészkedés: meg kell nézni Drogba, J. Cole, Duff, a portugálok mutatványait vagy elég visszagondolni Terry 11est érő műesésére.És még ő panaszkodik!Önkritikája sincs.

Viszont a sál jól áll rajta.

Amúgy nem kell Angliába vinni az összes volt játékosát egyenként.Kérje meg a szövetséget, hogy indulhasson a Porto a PL-ben.Úgy egyszerűbb.

Előzmény: Stormy_18 (46)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!