Keresés

Részletes keresés

zividivi Creative Commons License 2006.11.02 0 0 83
Nyugat melyik fele ítélkezik már megint?
horst_fuchs Creative Commons License 2006.11.02 0 0 82
hát, jelenleg is jó úton tart a ifdesz, hogy lassascskán egy smer-féle párttá váljon...(Európából kitiltva), de hát ugye Viktor, van élet a Néppárton kívűl is :DDD
toloba Creative Commons License 2006.03.06 0 0 81
Ölég dísz mán ez a doktor így is...
Előzmény: syllus (80)
syllus Creative Commons License 2006.03.06 0 0 80
Erősen dolgozhatnak egy díszdoktorrá avatáson is valami Oberschule-n...
Előzmény: toloba (78)
őszkaján Creative Commons License 2006.03.06 0 0 79
 Angi fél, hogy Ibola túlöltözi.:-))
Előzmény: Kárpitos ezredes (75)
toloba Creative Commons License 2006.03.06 0 0 78
Vajon megvárattya Merkelt?
Előzmény: toloba (77)
toloba Creative Commons License 2006.03.06 0 0 77
Orbi megyen bokázni a szőnyeg szélére...:)
Előzmény: syllus (66)
őszkaján Creative Commons License 2006.03.06 0 0 76
 Ha te szereted kérjél még belőle. Én inkább Dezsőnél maradok.:-)))
Előzmény: syllus (74)
Kárpitos ezredes Creative Commons License 2006.03.06 0 0 75
Merkel meghívta Orbánt
Holnap Berlinben tárgyal a Fidesz elnöke
2006-03-06 11:11

Orbán Viktor, a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség elnöke Angela Merkel, a Német Szövetségi Köztársaság kancellárja, a Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöke meghívására 2006. március 7-én, kedden Berlinbe látogat.

A két néppárti pártvezető találkozóján eszmét cserél a közelgő magyarországi választásokról, a két párt Európai Néppárton belüli együttműködéséről, valamint gazdasági kérdésekről.

fideszfrakcio.hu

Dávid Ibolyát miért nem hívta meg???Hm?

syllus Creative Commons License 2006.03.06 0 0 74
Az a lényeg, hogy szeressük a mi Nagy Vezérünket, akárhogy hívják is :)
Előzmény: őszkaján (73)
őszkaján Creative Commons License 2006.03.06 0 0 73
 Elhiszem, hogy a magyar narancs nem smakkol Nyugaton, de Dezsőnek se miattuk kelljen meghalni.:-))
Előzmény: syllus (68)
JEFFREY Creative Commons License 2006.03.06 0 0 72
A másik kicsi sem külömb, mivel az MSZP segitségével a Parlament legnagyobb ellnzéki pártját kízárja a Média kuratoriumból, törvénytelenűl kízárja az alapítótagokat akik a Parlamentbe kerűltek, ezek után Szili-Dávid megakadályoza, azt, hogy frakcíót alakitsanak(ami még korábban a kisgazdáknál nem volt téma a 10-31 felállásban), akkor mi itt a probléma.A maradék Dávid féle MDF mondvacsinált jobboldali  azt a feladatot kapta, hogy bomlasszon.Ez már 48 környékén megtörtént magyarországon, a szocik most ujból alkalmazzák azt amit annak ídején Rákosiék.Tudjuk mi lett a vége.Ebből sokan nem kérnek az országba, s ezért nincs támogatása az MDF-nek még az idősebb konzervativ-keresztény emberek körében sem, mert nem felejtenek, hogy hogyan is volt anno.A fiatalokat meg taszítja Ibolya, s nem nagyon izgatja az Almásí-féle alakulat.
Előzmény: veza (70)
Álné Vendel Creative Commons License 2006.03.06 0 0 71
De az MSZP-nél sem...
veza Creative Commons License 2006.03.06 0 0 70
Dehogynem számít! Mikor a mai kormány kisebbik pártja teljesen nyíltan úgy választ meg elnöknek valakit, ahogy megválasztotta a Kunczét...:))))
Előzmény: Állományjavító (49)
Állományjavító Creative Commons License 2006.03.06 0 0 69

Asszem menedékjogot kér majd.

Ha van benne egy minimális tisztesség, meglátogatja a nagy németországi magyar remetét, majdani rodostói keserű kenyerének sorsosát, Kertész Imrét.

Előzmény: JEFFREY (60)
syllus Creative Commons License 2006.03.06 0 0 68

Ilyen ez a magyar narancs;)))

Előzmény: őszkaján (67)
őszkaján Creative Commons License 2006.03.06 0 0 67
 Sejthetik, hogy a Fidesz nem lesz alattvaló?
syllus Creative Commons License 2006.03.06 0 0 66

Nem jön, hanem fogad...

+ még levelet is írt az MDF-nek...

A külpol. egyelőre nem sikerágazat az fideszkampányban...

Előzmény: Álné Vendel (59)
horst_fuchs Creative Commons License 2006.03.06 0 0 65

komplex kérdéskör a támogatottság...

nem egyek bele, mert akkor rosszat mondanék a fityiszről, és akkor én lennék a legnagyobb komcsibolsizsidóhazaárulóluxustőkésvadkapitálistaantitermálfürdős az országban...

Előzmény: Törölt nick (63)
horst_fuchs Creative Commons License 2006.03.06 0 0 64
én nem mondtam, hogy nem...
Előzmény: Törölt nick (63)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.06 0 0 63

Akkor mondok én neked egy ideillő dolgot. Lehet, hogy sokak számára az MDF a mérsékelt, de ha 3% körül mozog, akkor valamit vélhetően rosszul csinál. Pedig hihetetlen hátszelet kap a ballib sajtó felől, mégsincs több szavazat. Amíg a Fidesz ún. szélsőséges politikájára szavaz az ország fele, annak ellenére, hogy főgonoszoknak lettek kikiáltva, lehet, hogy valamit kevésbé csinál rosszul. Az ország felét pedig nem lehet, és nem illik lehülyézni, meg leszélsőségesezni, csak azért, mert nem a mérsékeltnek mondott jobboldalt támogatja.

Az MDF önmagában totálisan impotens, kormányzásképtelen, nincsenek szakértő emberei, de még csak olyan gondolatai se, amiket mások korábban ne fogalmaztak volna meg. Az MDF egyetlen lényege, hogy létezik, mint valami mérsékelt szerveződés, ami mindkét oldaltól távol áll. Más hasznosat te tőlük nem tudsz mondani. Tetszik sokaknak, akiknek elegük van a nagyokból, de arculat hiányában parlamenti küszöb alatti marad a szavazóik száma. Úgyhogy Ibolya kitűzheti a kalapja mellé a biztató szavakat nyugatról.

Előzmény: horst_fuchs (58)
Álné Vendel Creative Commons License 2006.03.06 0 0 62

Ja értem.

Mintha lejjebb, illetve egy másik topicban mintha nem ezt mondtátok/mondták volna..

Előzmény: toloba (61)
toloba Creative Commons License 2006.03.06 0 0 61
Ez az a kötelező futam, amit, ha kínosan is de a jelenlegi egy akol mián Merkelnek meg köll futni....
Előzmény: Álné Vendel (59)
JEFFREY Creative Commons License 2006.03.06 0 0 60
Orbán Viktor március 7.-én Berlinbr utazik ANGELA MERKEL meghívására, ahol a magyarországi választásokról, az EPP együttmöködésérúl s kapcsolatokról tárgyal.Még szerencse, hogy Dávidék Herényivel az élen maszatolnak.Várom mikor jelentik be a Királyin és a többi adön ezt a hírt.
Álné Vendel Creative Commons License 2006.03.06 0 0 59
Orbán Berlinbe utazik Merkel meghívására
2006. március 6. 11:31

MNO
Orbán Viktor, a Fidesz elnöke Angela Merkel, a Német Szövetségi Köztársaság kancellárja, a Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöke meghívására 2006. március 7-én, kedden Berlinbe látogat.

A két néppárti pártvezető találkozóján eszmét cserél a közelgő magyarországi választásokról, a két párt Európai Néppárton belüli együttműködéséről, valamint gazdasági kérdésekről – írja a Fidesz honlapja.
horst_fuchs Creative Commons License 2006.03.06 0 0 58
kérem mellőzzük a nem ideillő dolgokat...
Előzmény: Törölt nick (57)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.06 0 0 57

>Mi, európaiak Gyurcsány miniszterelnök urat a rendszerváltás szürkésfekete zűrzavarában nemzeti tőkéssé vált, törekvő, autodidakta, de szenvedélyes igazságkereső baloldalinak tartjuk

Édes istenem, ha a hülyeség fájna. De ha már fáj, fájjon neked egyedül, és ne használj légyszíves többesszámot. Én is európai vagyok, és hadd ne mondjam el a vélemény Gyurcsány barátodról. Az utolsó szó ami eszembe jut róla, hogy szenvedélyes igazságkereső.

Előzmény: Állományjavító (37)
manipula Creative Commons License 2006.03.06 0 0 56
Menj át a szomszédhoz és kérdezd meg. Ahogy az MSZP szokta. Majd ö megmondja neked…..
Előzmény: Powersystem (48)
Pacemaker Creative Commons License 2006.03.06 0 0 55
No meg a lopcsányi.
Előzmény: Állományjavító (51)
syllus Creative Commons License 2006.03.06 0 0 54
A gyurcsány-Orbán vitát tudtommal Gyurcsány vetette fel először, ha jól emlékszem...
Előzmény: Powersystem (52)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!