Helló!
kérem, aki gonodlja mondja el tapasztalatait és véleményét.HOgy lehet, hogy és miért lehet, hogy Nyugaton a fideszt szélsőséges pártnak tartják.
És ha így van, akkor mi miért nem jöttünk még erre rá?
hát, jelenleg is jó úton tart a ifdesz, hogy lassascskán egy smer-féle párttá váljon...(Európából kitiltva), de hát ugye Viktor, van élet a Néppárton kívűl is :DDD
Merkel meghívta Orbánt Holnap Berlinben tárgyal a Fidesz elnöke 2006-03-06 11:11
Orbán Viktor, a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség elnöke Angela Merkel, a Német Szövetségi Köztársaság kancellárja, a Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöke meghívására 2006. március 7-én, kedden Berlinbe látogat.
A két néppárti pártvezető találkozóján eszmét cserél a közelgő magyarországi választásokról, a két párt Európai Néppárton belüli együttműködéséről, valamint gazdasági kérdésekről.
A másik kicsi sem külömb, mivel az MSZP segitségével a Parlament legnagyobb ellnzéki pártját kízárja a Média kuratoriumból, törvénytelenűl kízárja az alapítótagokat akik a Parlamentbe kerűltek, ezek után Szili-Dávid megakadályoza, azt, hogy frakcíót alakitsanak(ami még korábban a kisgazdáknál nem volt téma a 10-31 felállásban), akkor mi itt a probléma.A maradék Dávid féle MDF mondvacsinált jobboldali azt a feladatot kapta, hogy bomlasszon.Ez már 48 környékén megtörtént magyarországon, a szocik most ujból alkalmazzák azt amit annak ídején Rákosiék.Tudjuk mi lett a vége.Ebből sokan nem kérnek az országba, s ezért nincs támogatása az MDF-nek még az idősebb konzervativ-keresztény emberek körében sem, mert nem felejtenek, hogy hogyan is volt anno.A fiatalokat meg taszítja Ibolya, s nem nagyon izgatja az Almásí-féle alakulat.
nem egyek bele, mert akkor rosszat mondanék a fityiszről, és akkor én lennék a legnagyobb komcsibolsizsidóhazaárulóluxustőkésvadkapitálistaantitermálfürdős az országban...
Akkor mondok én neked egy ideillő dolgot. Lehet, hogy sokak számára az MDF a mérsékelt, de ha 3% körül mozog, akkor valamit vélhetően rosszul csinál. Pedig hihetetlen hátszelet kap a ballib sajtó felől, mégsincs több szavazat. Amíg a Fidesz ún. szélsőséges politikájára szavaz az ország fele, annak ellenére, hogy főgonoszoknak lettek kikiáltva, lehet, hogy valamit kevésbé csinál rosszul. Az ország felét pedig nem lehet, és nem illik lehülyézni, meg leszélsőségesezni, csak azért, mert nem a mérsékeltnek mondott jobboldalt támogatja.
Az MDF önmagában totálisan impotens, kormányzásképtelen, nincsenek szakértő emberei, de még csak olyan gondolatai se, amiket mások korábban ne fogalmaztak volna meg. Az MDF egyetlen lényege, hogy létezik, mint valami mérsékelt szerveződés, ami mindkét oldaltól távol áll. Más hasznosat te tőlük nem tudsz mondani. Tetszik sokaknak, akiknek elegük van a nagyokból, de arculat hiányában parlamenti küszöb alatti marad a szavazóik száma. Úgyhogy Ibolya kitűzheti a kalapja mellé a biztató szavakat nyugatról.
Orbán Viktor március 7.-én Berlinbr utazik ANGELA MERKEL meghívására, ahol a magyarországi választásokról, az EPP együttmöködésérúl s kapcsolatokról tárgyal.Még szerencse, hogy Dávidék Herényivel az élen maszatolnak.Várom mikor jelentik be a Királyin és a többi adön ezt a hírt.
Orbán Berlinbe utazik Merkel meghívására 2006. március 6. 11:31
MNO Orbán Viktor, a Fidesz elnöke Angela Merkel, a Német Szövetségi Köztársaság kancellárja, a Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöke meghívására 2006. március 7-én, kedden Berlinbe látogat.
A két néppárti pártvezető találkozóján eszmét cserél a közelgő magyarországi választásokról, a két párt Európai Néppárton belüli együttműködéséről, valamint gazdasági kérdésekről – írja a Fidesz honlapja.
>Mi, európaiak Gyurcsány miniszterelnök urat a rendszerváltás szürkésfekete zűrzavarában nemzeti tőkéssé vált, törekvő, autodidakta, de szenvedélyes igazságkereső baloldalinak tartjuk
Édes istenem, ha a hülyeség fájna. De ha már fáj, fájjon neked egyedül, és ne használj légyszíves többesszámot. Én is európai vagyok, és hadd ne mondjam el a vélemény Gyurcsány barátodról. Az utolsó szó ami eszembe jut róla, hogy szenvedélyes igazságkereső.