Keresés

Részletes keresés

igen7 Creative Commons License 2006.03.06 0 0 14
én mindig úgy gondoltam, hogy az ember hangulatát alapvetően nem a külső tényezők tudják befolyásolni, hanem saját maga.
rám pl. sosem hatott a pia ilyen szempontból. gondolom egy pozitív gondolkodást sugalló CD sem hatna.
Előzmény: Csárlíz Teron (13)
Csárlíz Teron Creative Commons License 2006.03.04 0 0 13
Köszi a válaszokat, azt figyeltem meg, hogy  hallgattam ma délelőtt, még elkeseredettebb lettem, jobbat tett hogy áthoztam tesóm 3 gyerekét, és társasozunk nevetgélünk stb...lehet, tényleg nem mindenkinek jön be minden ilyesmi.
Előzmény: igen7 (12)
igen7 Creative Commons License 2006.03.03 0 0 12
nem tudom, szerintem ez alkati kérdés, de szvsz alapvetően az ember elsősorban arra legyen képes, hogy racionálisan uralkodni tudjon magán.

akit erősen befolyásol a pillanatnyi hangulata, annak egy ilyen cd felételezem jól jöhet.
Előzmény: Csárlíz Teron (10)
Yvy Creative Commons License 2006.03.03 0 0 11
Nem tudom. Azt gondolom, hogy csak azt , amire a személyiséged vevő. A személyiségünk áthangolható. Jobban tudjuk szeretni önmagunkat , ez a környezetünkre is kivetítődik.
Előzmény: Csárlíz Teron (10)
Csárlíz Teron Creative Commons License 2006.03.03 0 0 10
Értem. Azért merült fel bennem a kérdés, mert a napokban kaptam egy cd-t,101 pozitív gondolat, amin halk zongoraszó mellett pozitív gondolatokat mond. Ezért vagyok kíváncsi, hogy ha az ember hallhatja napokig, el is hiszi amit ott hall?
Előzmény: Yvy (9)
Yvy Creative Commons License 2006.03.03 0 0 9
Nem így működik. (nálam )
Érzem,hogy rosszkedvem van, talán tudom is, hogy miért. Tudomásul veszem, hogy ez egy ilyen nap, óra, perc...stb, de azt is tudom, hogy el fog múlni. Elfogadom az adott érzést, de nem hergelem tovább magam. Kiutat keresek, megoldást, vigasztalást, kedvtelést. Ne adj isten kedvezek magamnak, v csak átgondolom az egészet és helyére teszem a problémát.
Előzmény: Csárlíz Teron (8)
Csárlíz Teron Creative Commons License 2006.03.03 0 0 8
Tehát ha azt mondogatja az ember magának, hogy jó kedve van, holott éppen az ellenkezője az igaz, jó kedve lesz?
Előzmény: Yvy (3)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.03 0 0 7
Szerintem is.
Előzmény: Yvy (3)
BGfromÉ-D Creative Commons License 2006.03.03 0 0 6
Ez sem igaz.
A pszicológia már foglalkozik a "faciális feedback"-kel, magyarul, hogy az arc pillanatnyi helyzetéről az agy és az érzelmek felé minden1/2e információk futnak, és képesek befolyásolni azokat.
Előzmény: milendee (5)
milendee Creative Commons License 2006.03.03 0 0 5

sima ügy: jókedved van-e, vagy nincs. erőltetni semmit sem lehet.

igen7 Creative Commons License 2006.03.03 0 0 4
attól függ, hogy szeretnéd e hogy legyen. alkati kérdés.
Előzmény: Csárlíz Teron (2)
Yvy Creative Commons License 2006.03.03 0 0 3
Igen.
Befolyásolhatjuk az agyunkat.
Előzmény: Csárlíz Teron (2)
Csárlíz Teron Creative Commons License 2006.03.03 0 0 2
Igazság szerint olyasmire gondoltam, hogy van-e hatalma az agyunk felett a pozitív gondolatoknak. 
Előzmény: igen7 (1)
igen7 Creative Commons License 2006.03.03 0 0 1
nem értem mit értesz pozitív gondolkodás alatt.
azt ami előremutat, vagy azt amikor az ember mindig mindent pozitívan akar látni?
BGfromÉ-D Creative Commons License 2006.03.03 0 0 0
0+
Előzmény: Csárlíz Teron (-)
Csárlíz Teron Creative Commons License 2006.03.03 0 0 topiknyitó
Sziasztok! Ezt a topikot azért nyitottam, hogy a pozitív gondolkodás "előnyeiről" beszélgessenek az emberek. Vannak esetleg ötletek? Tapasztalatok?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!