Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.03.06 0 0 16
Én is le szoktam tépni amikopr megkérdezték a fideszes emberek miert mondom neki hogy cegem mutárgya amire ragasztották. Akar le is fotozhatom és majd a ceg feljelenti ...
Előzmény: Újlaki (9)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.06 0 0 15

Azokat az ügyeket szokás szerint a helyi fityesz különítmény kutyulta. Andó visszaszerezte a beragadt K&H -s pénzeket. Annak idején a képviselő testület okos pógári oldala megszavazta a tőkekihelyezéseket. A K&H -ba is!

Csak hogy elébe menjek a jól ismert hamis vádaknak.
Előzmény: Röné (11)
facsigafa Creative Commons License 2006.03.03 0 0 14
A szerver feltörés meg fityeszes népszokás....
Előzmény: Turulmadár (7)
flexi2 Creative Commons License 2006.03.02 0 0 13
Készülhet a sok fidesznyikes ingyenélő a munkára mert a hatalom közelébe se jutnak!! Mehetnek szőlőt KAPÁLNI !!
Előzmény: Libastop (2)
zsömle kiflivel Creative Commons License 2006.03.02 0 0 12
Én elmegyek ebből az országból. Siralmasan buta.
Röné Creative Commons License 2006.03.02 0 0 11
Hát, lehet, hogy ott már mindenkinek tele a töke Andó dolgaival... :)

Van még olyan szoci polgármester, akinek ennyi botrányos ügye volt? :)

Előzmény: Törölt nick (10)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.02 0 0 10

Nálunk Kőbányán az összes MSZP-s választási plakátot olyan hamar lecincálták, hogy én még egyet nem láttam frissen fölragasztva. Letépkedik, aztán a földre dobják. Jó sokáig hordja a szél minden felé.

Bezzeg a Kommunista Kiáltvány (izé az a nemzeti petíció) mind a mai napig megtalálhatóak az oszlopokon, már annyira elsárgultak a napon, hogy alig olvashatók.
Úgy van ez , mint a parlamenti bekiabálások, óbégatások. Mindenhonnan megteszik, de van ahonnan sokkal sűrűbben.
Újlaki Creative Commons License 2006.03.02 0 0 9
Igen, az én barátom is megbánta... Legalábbis ezt mondta. De nem vagyok benne biztos, hogy legközelebb nem fogja...

A plakát letépése, ha jól sejtem rongálásnak minősül.
Előzmény: Turulmadár (7)
Turulmadár Creative Commons License 2006.03.02 0 0 8
Kis bizalmatlan...
http://www.stop.hu/showcikk.php?scid=1031068
Előzmény: 127.senki (5)
Turulmadár Creative Commons License 2006.03.02 0 0 7
Persze, a tépkedés a választási népszokások része. De azzal védekezni, hogy az nem jogellenes... Hááát... :)
Előzmény: Újlaki (4)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.02 0 0 6
tehat gyurcsiek NEM tartjak be a birosag hatarozatat.ezt vartam egy adocsalo tolvaj gyurcsitol!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: Turulmadár (-)
127.senki Creative Commons License 2006.03.02 0 0 5

egy aprócska linkecskét szúrjál már be...

de mivan akkor, ha kiderül, hogy az mszp aktivisták

1./ nem is aktivisták.

2./ nem is mszp-sek.

3./ nem is léteznek

:-))

Előzmény: Turulmadár (3)
Újlaki Creative Commons License 2006.03.02 0 0 4
Lehet, hogy kár ebbe belemenni. Az öszes választás során tépkedték egymás plakátjait, és tépkedni is fogják. Itt nálunk, a faluban az egyik önkormányzati képviselő ügyészségi megrovást kapott, mert letépte a szocik plakátjait. Az eljárásával nem értek egyet, őt magát viszont nagyon kedvelem. Pedig politikailag nem értünk egyet. Viszont vele együtt fogjuk innen kiszavazni a szoci polgármestert. Ilyen az élet.
Turulmadár Creative Commons License 2006.03.02 0 0 3
Ott van: Havaria Press, Stop.
Kognitív disszonancia? :p
Előzmény: méregkeverő (1)
Libastop Creative Commons License 2006.03.02 0 0 2
Készülnek az elvtársak az "illegalitásba" és gyakorolják a rongálást?:)
méregkeverő Creative Commons License 2006.03.02 0 0 1
Forrás persze 0???
Libastop Creative Commons License 2006.03.02 0 0 0
L0pcsány!
Turulmadár Creative Commons License 2006.03.02 0 0 topiknyitó
Pusztító MSZP-s aktivistákat ítélt el a bíróság
2006. 03. 02. 18.16

Immár a bíróság szerint is kivágták a szemét, szétvágták az arcát, a nyakát, illetve széttépték és leragasztották Németh Szilárd és Horváth József fideszes képviselőjelöltek plakátjait Csepelen vandál MSZP-s aktivisták.

A HavariaPress úgy értesült, hogy a Fővárosi Bíróság a választási törvény megsértése miatt jogerősen elítélte a csepeli MSZP szervezetét tegnap. A párt az eljárás során a bíróság felé azt közölte: nem tartja törvénysértőnek és jogellenesnek a Fidesz plakátjainak szisztematikus elpusztítását, letépését, leragasztását.

Stop!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!