Hát nem lepett meg az, hogy eddig egyetlen a témához (azaz, Gyurcsi adja fel vazze) szóló beírás nem született - de könyörgöm legalább játsszunk el egy ilyen szituval...
Válasszunk végre egy olyan kormányt, amely magyar szemmel nézi a világot, magyar fejjel gondolkozik, magyar szívvel érez, és minden magyar érdeket megvéd mindenkivel szemben.
És magyar f*sszal verjük a csalánt, hogy azt a fürfánfütyülős rézáderját neki!
Ugyan hagyd már, ez jellemző a fanokra, vigyék a Viktorukat, győzzenek vazze. Úgy látszik kell még egy kis idő, amig jobban tudatosul a magyaremberekben, hogy ez a fickó egy kókler hamisjátékos.
MInden ország olyan kormányt kap amilyet érdemel, ez van.
Ma volt szerencsém látni O.V. székesfehárvári beszédjét. Meg a tapsot stb. Már megint annyi baromságot mondott, hogy nincsen is értelme részletezni, pl azt bizonygatta, hogy nekik van programjuk (megkérdezték az embereket), viszont az mszp csak arról papol, hogy mire költik majd az eu-s pénzeket.
Hát kösz én itt feladtam.
Ha én lennék az mszp meg az szdsz, én most a következőt csinálnám: feladnám. Viccen kívül, csak egy csomó pénzbe kerül... Minden médiában megjelentetném, hogy kedves Orbán Viktor, az ön szavai annyira meggyőzőek, hogy ezekkel mi úgysem bírunk versenyezni, a válaszátsi cédulán csak az ön neve fog állni, visszaléptetjük jelöltjeinket, de aztán adjon valami garanciát arra, hogy ezt a sok igéretet betartja ám!!!(És még meg is kapjuk azokat az eu-s pénzeket!!!)
Mert ha nem, akkor tessék önként és dalolva átadni záros hatéridőn belül a kormányzást, és tessék visszavonulni a magánéletbe.