Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Dorien Creative Commons License 2007.10.15 0 0 4
Jól megdöglött szegény hiéna. :)
NeomatiK Creative Commons License 2006.03.08 0 0 3

Meglehetősen kevés kút szerepel rajta.

t.lantos Creative Commons License 2006.03.02 0 0 2
www.benzinar.info (kicsit korabban lett megcsinalva)
Előzmény: fuge (-)
Qqberci Creative Commons License 2006.03.02 0 0 1
Teccik :-)
Előzmény: fuge (-)
horst_fuchs Creative Commons License 2006.03.02 0 0 0
0
fuge Creative Commons License 2006.03.02 0 0 topiknyitó
Mától a totalcar összes oldalának legtetején a dátum mellett ki van írva, hogy abban a pillanatban mennyibe kerül a legolcsóbb benzin az országban. Ugyanezt a címlapon is megtalálja, bal oldalon a totálsár alatt. De merészkedjünk beljebb, egészen a benzinhiéna tűzálló alvókosaráig, amit ide tettünk: benzin.totalcar.hu/

Itt megtalálhatja Magyarország egyre több benzinkútjának aktuális árait. Válassza ki azokat, amik mellett minden nap elmegy. Ha a benzinkutak melletti kisautóra kattint, a benzinhiéna megjegyzi, hogy ez a benzinkút önnek útba esik. Természetesen többre is kattinhat, a benzinhiéna a szokásos útvonalam menü alatt összegyűjti őket. Nem találja a kedvenc benzinkútját? Küldje el a benzinhiénának!

De egy hiéna nem hiéna ajándékok nélkül. Küldje el nekünk kedvenc benzinkútja árait és nyerjen! A benzinhiéna szíve nagy, és megjegyzi azokat, akik segítenek neki új benzinkutakkal és új benzinárakkal. Most például egy fényképezőgép van nála, ami akár az öné is lehet.

A benzinhiéna jóbarát. Szeresse ön is, és hamarosan azt veszi majd észre, hogy pénztárcája el nem költött bankjegyektől duzzad.
A benzinhiéna pontokba szedve:

* Ha nem látja a benzinkútját a listában, az azért van, mert még nincs benne. De ha elküldi nekünk, akkor benne lesz. Szóval küldje el.
* Nem is annyiba kerül a kedvenc kútjánál a benzin mint amennyit kiírtunk? Küldje el a legfrissebb árat, amit látott. És nyerjen ajándékot!

Ugye milyen egyszerű?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!