Sokáig ezek a hangszerek jelentették a kipénzű zenekedvelőknek a megszólalás lehetőségét. Nem emlékművek, mert kis javítással még mindig verik a 100eFt-os gitárok hangját.
sziasztok, tudom, hogy félig-meddig reménytelen, de hátha... jolana iris-hez (a telecasterhez) keresnék tremolókart, illetve olyan szakit, aki hajlandó lenne újratekercselni a pickupokat. köszi előre is!
Szia! Légyszi küldj a matricákról fotót ide avagy a Fészre, árral. Küldési lehetőség posta Miskolcra?. Más fajta matricák is kellenének, a vizes matricáról hallottam, de hogy és mivel lehet rá nyomtatni, beszerezni(?).... tehát a technikát ha megosztanád....Köszi
Sziasztok egy Jolana Marina 2 gitárt újítottam fel mikor én kerestem hozzá matricákat sehol nem találtam nekem most maradt mind a kettőböl 10-10 db ha valakit érdekel írjon
Sziasztok Marina 2 re keresek hátsó hidat vagy vagy valaki le skiccelné meg köszönném ami méret kéne a hossz szélesség a görgők mérete amin a húr átmegy és egy magasság álliító csavar méretei KÖSZÖNÖM
Segítséget szeretnék kérni. Egy basora 1-es padlás leletet szeretnék életre kelteni.
Fontos részlet, hogy NEM ÉRTEK HOZZÁ, ez igazából csak amolyan hobbizda, aztán ha használható lesz az eredmény, az csak a hab a tortán. Szóval, nem célom a tökéletes eredeti állapot helyreállítása, de szeretném, ha nagyjából korhű lenne (legalább kinézetre). Ami megvan belőle, az a test, és a hangoló kulcsokból 2 épségben 2 talán menthető. Első körben keresek hozzá egy húrlábat, megtippeket kérnék az elektronika pótlására. Ahhoz a nagy króm ,,koptatóhoz" ami eredetileg van rajta, nem ragaszkodom, viszont a 2-esnek a megoldása tetszik. Ja és nem tervezem egy új, ,,profi" hangszer árát rákölteni, nem színpadi produkcióra szánom, csak tanulhatnak, gyakorolhatnak. Nomeg barkácsolni.