Olyan keresztény emberekkel szeretnék beszélgetni, akik fizikai munkát végeznek. Mivel a keresztény ismerőseim nagy része egyetemista, főiskolás, vagy már elvégezte ezeket, nincs sok lehetőségem fizikai munkásokkal beszélgetni, akik keresztények.
így 52 évesen felülvizsgáltam eddigi elveimet, amelyek szerint mindig megvédtem a tanulatlanabb embereket. szembe kellett néznem azzal hogy sokkal jobban rávehetők a VALLÁSI CSALÁSRA (lásd politika)...
mert attól hogy valaki butább, tudatlanabb, még lehet bölcs. de aki vallási csaló (orb, tru, puty hívei) ott már nem lehet bölcsességről beszélni, sokkal inkább ostobaságról, lustaságról...
a szuperfelsőbbrendű magyar (több)diplomás értelmiségi jézust hallgatta, amikor egy hejessirássi híbát vett észre jézus beszédében. ekkor rájött, hogy jézust nem szabad követnie.
Középsuliba mondta a szaktanár (szerszámkészítőnek tanultam akkor), hogy ha az ember nem is figyel oda az anyagra, akkor is ráragad valami. Mondott egy mondásizét is, hogy "lisztes lett a zsakettom". Ergo ha ott vagy, valami ragad rád. Az már más kérdés, hogy mikor és hogy alkalmazod.
Nekem is van diplomám és szerintem lisztes lettem tőle, is. 2013-ban meg Oracle tanfolyamon voltam, lehet ha úgy hozná a sors, tudnám alkalmazni. Meg van rendszergazdaim is, sokmindent nem tudok, de mégis valamit tudok, és jobb helyzetben vagyok mintha semmit sem tudnék. De hogy ezt minek írom nem tudom, mert most kereszténydiscon gondolkodom, ennek a szövegét szeretném átírni: